Autor Tema: LLM - Općenito  (Posjeta: 48780 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
Odg: LLM - Općenito
« Odgovori #225 u: 27.02.2016, 14:00:43 »
Znači ja bi bio donekle zadovoljan kad bi mrvicu samo to smanjili. Znam jedan tip gola, lopta ide prema gol autu i sad igrač stiže tu loptu i vrhunski ubacuje u peterac bez obzira na atribute i sve ostalo gdje netko zakucava loptu u gol. To samo kad bi eliminirali, jer taj gol u stvarnom svijetu ne postoji jednostavno, to nikad nije viđeno. Nemam sad gif nikakav, nije mi se to ove sezone dogodilo (još), ali vjerujem da znate točno na šta mislim.

Onda bespomoćne stopere koji uvijek, ali baš uvijek izletavaju sa svoje pozicije, neovisno da li je tu anchor-man, 2 DM-a, da li su LD na cover obojica, da li je obrana super duboko ili rade zamku, neovisno na OI tight marking i closing down, uvijek će biti dva stopera u liniji i odjednom će jedan odlučiti izletiti na loptu ili igrača, pustiti svog igrača slobodnog i onda taj na kojeg je izletio naravno dodaje točnu loptu njemu u for.

I treći klasik gol je jednostavan ubačaj, bilo kakav i sa bilo koje pozicije, irelevantno o atributima, to je gol koji djeluje ultra-skriptirano jednostavno. Nekad je to ubačaj na drugu stativu gdje je obavezno protivnički igrač sam, nekad je to jaka niska lopta koja zaobilazi svih u obrani i na nju naletava krilo. Fuj.

Čak i najgore od svega je što na Farskim otocima gledam nogomet kakvog igra Barcelona. Jednostavno loša igra bez ikakvog skaliranja atributa.

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #226 u: 27.02.2016, 14:10:04 »
Jednostavno loša igra bez ikakvog skaliranja atributa.

U prvoj sezoni u PL još sam imao bekove kvalitete za League 1. Naravno da su po ratingu i asistencijama bili rame uz rame s najboljim bekovima svijeta na kraju sezone. U tim ubačajima pogotovo atributi ne igraju nikakvu ulogu.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #227 u: 27.02.2016, 16:31:20 »
Ma meni od tih ubačaja smeta samo onaj kad lopta bježi u aut, njihov igrač jedva stiže na nju, nije ni okrenut prema golu kako treba bit i tako iz sprinta iz okreta ili poluokreta sa 34-40m iz kosa iz prve daje savršenu loptu na drugu stativu na koju ode samo jedan njihov igrač, a ostatak njihovih i mojih stoji na vrhu 16 jer je lopta bila u pički materini i nikako se nije mogla očekivat takva lopta.

Znači u toj akciji potpuno neprirodno reagiraju ta dva njihova igrača, ovaj koji iz nemoguće situacije daje savršenu loptu koja putuje oštro 40-ak m i ovaj njihov koji stiže na nju pitaj boga kako, jer svi ostali igrači reagiraju normalno i ne mogu ju stić, jedini je on nekako 10 m prednosti u milisekundi ostvario.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #228 u: 28.02.2016, 12:29:45 »
Druga sezona bila toplo-hladno, završio šesti (MP8) sa najboljim napadom i najgorom obranom. U finalu Kupa me sprašio rival NSI.

B68
2017 - #prvenstvo

U trećoj sezoni je osvojena liga, motivacije sad ne fali. Trebala su mi samo četiri sejva za to, možda i pet čak. Liga je osvojena, u Kupu se ispalo odmah u startu opet nezasluženo, ali jebiga. Drugi poraz na kraju sezone zadnje kolo kad su igrale rezerve i malo juniori, i opet je bilo nezasluženo, i to jedini porazi od istog kluba taj 07 Vestur, oba po 1-0 u gostima. Protiv konkurencije nijedan poraz, u početku sezone remiji, a kasnije samo pobjede. Čitava sezona se igrala regularno, bez instanta osim prijateljske utakmice. Sad treba ojačati ovim što valja na otocima, a da želi doći, krećem u LP od prvog pretkola što je dobro za koeficijent, ali loše ako naletim na nekog jakog nositelja tamo. Vjerujem da to neće bit veliki problem, a u drugom bi volio ne dobit Celtica jer znam da ide regionalno nekako pa sumnjam da ću dobit Dinamo ili Maribor ili takve klubove, vjerojatnije Skandinavce. Eto samo da ne bude Celtic.

Defanzivno imam dobre, odlične igrače skoro, ali u napadu štekam. Imam sve Farsko šta valja na shortlisti, ali nitko ne želi doći zasad, volio bi nekog uključiti u napad da to liči na nešto pa da sam siguran u ligi, ipak tu ima dosta kluba sa parent klubovima koji im šalju razne zvijeri za ovaj nivo. Financije u minusu, ali me ne brine. Cilj je naravno doći do 3 milijuna ili oko toga barem što prije.

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #229 u: 28.02.2016, 12:45:36 »
Počeli su malo ozbiljniji igrači dolaziti u Maleziju. :)

« Zadnja izmjena: 28.02.2016, 12:54:07 od ivanfla »

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #230 u: 28.02.2016, 14:09:38 »
Druga sezona bila toplo-hladno, završio šesti (MP8) sa najboljim napadom i najgorom obranom. U finalu Kupa me sprašio rival NSI.

B68
2017 - #prvenstvo

U trećoj sezoni je osvojena liga, motivacije sad ne fali. Trebala su mi samo četiri sejva za to, možda i pet čak. Liga je osvojena, u Kupu se ispalo odmah u startu opet nezasluženo, ali jebiga. Drugi poraz na kraju sezone zadnje kolo kad su igrale rezerve i malo juniori, i opet je bilo nezasluženo, i to jedini porazi od istog kluba taj 07 Vestur, oba po 1-0 u gostima. Protiv konkurencije nijedan poraz, u početku sezone remiji, a kasnije samo pobjede. Čitava sezona se igrala regularno, bez instanta osim prijateljske utakmice. Sad treba ojačati ovim što valja na otocima, a da želi doći, krećem u LP od prvog pretkola što je dobro za koeficijent, ali loše ako naletim na nekog jakog nositelja tamo. Vjerujem da to neće bit veliki problem, a u drugom bi volio ne dobit Celtica jer znam da ide regionalno nekako pa sumnjam da ću dobit Dinamo ili Maribor ili takve klubove, vjerojatnije Skandinavce. Eto samo da ne bude Celtic.

Defanzivno imam dobre, odlične igrače skoro, ali u napadu štekam. Imam sve Farsko šta valja na shortlisti, ali nitko ne želi doći zasad, volio bi nekog uključiti u napad da to liči na nešto pa da sam siguran u ligi, ipak tu ima dosta kluba sa parent klubovima koji im šalju razne zvijeri za ovaj nivo. Financije u minusu, ali me ne brine. Cilj je naravno doći do 3 milijuna ili oko toga barem što prije.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #231 u: 28.02.2016, 14:16:18 »
Sad to već ide kad si uzeo pravi klub.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #232 u: 28.02.2016, 15:08:07 »
Upravo sam na pressici izjavio da je B36 favorit za naslov.

Moj klub se zove B68.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #233 u: 28.02.2016, 17:44:33 »
evo ispalo se u prvom pretkolu  :lockk: :lockk:

:lockk: :lockk: :lockk: :lockk:

izvuklo se shirak armenski, logično kao klub sa farskih otoka da ću izvuć armence a ne san marino andoru maltu wales

prilično sam siguran da nikad nisam imao gore sejvove nego ove godine, neznam stvarno

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #234 u: 28.02.2016, 17:47:27 »
Ha, gle, uz sve pizdarije koje objektivno vidimo u igri, ostaje činjenica da je igra teža, puno teža nego što je ikad bila. Razlozi mogu biti ovakvi ili onakvi, ali to ne mijenja sliku FM foruma diljem interneta gdje se jasno vidi da ljudi imaju daaaaleko manje uspjeha na FM 16 nego ikad prije. Čak i neki tobože uvaženi blogeri imaju problema.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #235 u: 29.02.2016, 19:33:11 »

B68
2018 - #europskiuspjesi

Četvrta sezona donijela je debi u Europi, i to odmah u Ligu prvaka. Prije toga treba nakratko reći da se obranilo prvenstvo, da se uzeo Superkup, ali i da se izgubio kup u finalu... Šteta, ali koga boli kurac za to.

Europa je bila razočarenje. Krenuo sam iz prvog pretkola i nabasao na Shirak iz Armenije. Umjesto nekih Maltežana i sličnih jadota, dobio sam prilično jak klub i nažalost bilo je to sve od europske avanture... Iako je i sreća igrala ulogu i nije bila to neka dominacija, samo je iskorišteno što im je ponuđeno.

Meni to ipak ne znači puno osim što je tu godina manje za sve ostalo, ali ekipica ostaje ista. Par igrača sa shortliste bi trebala sletjeti na kraju sezone i tu vidim šansu dogodine, a dotad treba rutinski odraditi pripreme i sezonu negdje do lipnja kad kreće LP, ovaj put iz 2. pretkola direktno. Inače se zaradilo oko 500 tisuća eura na ovom ispadanju pa je i s te strane ok, prešao sam iz 150 tisuća minusa u 300ak tisuća plusa.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #236 u: 29.02.2016, 22:18:01 »

B68
2019 - #preokret

Nakon razočarenja u Europi u debitantskoj sezoni, u novu natjecateljsku godinu ušlo se sa visokim očekivanjima. Dovedeno je dosta kvalitetnih domaćih igrača kroz ovih par sezona, a nova dva napadača pridružila su se na ljeto prošle godine odnosno na početku ove tako da sam bio siguran da nas razni Armenci ipak neće moći tek tako izbaciti. Ipak, prije svega valja ostaviti dominaciju u domaćim natjecanjima: osvojeno je ukupno PET trofeja - ja sam obranio ligu i superkup te osvojio kup, B momčad je izborila promociju u 2. ligu pa je to savršeno za treniranje budućih zvijezda u narednim sezonama, i osvojili su drugu ligu odmah (ostaju u njoj jer ne mogu B klubovi u prvoj ligi, nije ovo HNL), a juniori su osvojili svoje prvenstvo.

E sad ide glavni dio. Prvo kolo je preskočeno ove godine automatski, koeficijent države je mrvicu narastao. Nemam ništa protiv toga. Onda u 2. pretkolu mi dolazi vijest da sam izvukao BATE Borisov. Prva utakmica u gostima. Ne znam koji klubovi su bili alternative jer ne znam u koju su me skupinu svrstali, ali sa klupskim koeficijentom oko 26, a ipak ne prejakim sastavom, bili su taman test u ovom trenutku. Dosta sreće u obje utakmice: u prvoj njihov dobiva izravni crveni u 24. minuti što mi je dalo krila i uspio sam zabiti dva važna gola na gostovanju. Šteta što sam i primio dva gola, ali hrabro se išlo u uzvrat. Tamo pak tri velike promašene šanse gostiju, a moj gol iz neuspjelog ubačaja u nadoknadi prvog poluvremena i tu je izvrstan rezultat - prošlo se BATE, ušlo u 3. pretkolo i preuzelo njihov veliki koeficijent.

Zahvaljujući tom koeficijentu, sa statusom nositelja se izvuklo Debrecen. Oni pak nisu jaki kao BATE, ali treba zabiti koji gol i biti siguran u prolaz. 1-1 u gostima iako je mogla biti i čista moja pobjeda, a u uzvratu gusto, ali na kraju ipak sigurnih 2-0 za veliko slavlje i ulazak u playoff Lige prvaka, u drugoj sezoni igranja tog natjecanja.

U playoffu ipak nije bio dovoljan taj koeficijent 26-27 i bio sam nenositelj među (pre)jakim klubovima poput Dinama, Basela, Ludogoreca, Celtica i Kopenhagena. Izvuklo se Bugare, vjerojatno i najbolji mogući izbor. Prva ovaj put kući, gdje nam se vratilo ono sreće što je bilo protiv BATEa i njima je jedan udarac ušao, meni nijedan. Težak rezultat za gostovanje i tu su stvari uglavnom već bile rješene. Tamo pak nije bilo mjesta iznenađenju, napucali su nas igrom i trčanjem, apsolutno zaslužena pobjeda i prolaz, nema svrhe pokušavati nešto protiv ovako jakih ekipa. Nije pomogla ni činjenica da se najbolji napadač, a ujedno i igrač, skršio na treningu prije prve utakmice sa Bugarima i preskočio obje, a drugi najbolji igrač/napadač je skršen na prvoj utakmici i onda je preskočio uzvrat.

Ali ono najbitnije je ostvareno. Došlo se do playoffa, prolazak bi značio 11 milijuna eura, a ispadanje "samo" 2 i pol milijuna od Europa lige i još 3.2 od Lige prvaka. Plus ulaznice. Je-be-no. Čak je bilo i sreće u ždrijebu, izvuklo se osrednje jaku (slabu?) grupu i potencijalno je bilo mjesta za iznenađenje.

I do iznenađenja je došlo. Remi u Stuttgartu i ogroman podvig i minimalna pobjeda nad Zurichom u zadnjem kolu kada je sve već bilo rješeno - mi smo bili zadnji, oni predzadnji. U Stuttgartu je Timo Werner (pozdrav ajdu) bio nemoćan nakon što mi je kolo ranije zabio samo 5 golova kući, i nekako su uspjeli biti bolji u ukupnoj statistici, ali generalno ja mogu žaliti za pobjedom u 80. minuti kada moji promašuju solidnu polušansu. Zurich me nakantao 6-2 u prvoj, ali i oni su bili užasno nekonkretni u tom zadnjem kolu i pobjeda je tu. Sve skupa 6.2 milijuna eura od nagrada (gore navedene cifre + 140 za remi i 360 za pobjedu), kao i preko milijun eura od prodanih ulaznica. Balance je skočio na 7 milijuna eura, pro status stiže 1.1. i sad kreće zanimljivi dio sejva.

Nisam nijednom pokazao čime raspolažem, ovo je ekipica koju sam nakon isteka ugovora (uglavnom u Danskoj) ganjao i ganjao dok nisu prihvatili moje uvjete i došli u klub. Ništa posebno, ali ipak prave razliku, čak i u Europi. Ipak, dosta njih sada ide u rezerve jer u prvoj ligi jedino pravilo o strancima je da ne mogu imati više od 3 non-EU igrača.

Za kraj standardnih par screenova - poboljašo sam junior coaching već par puta, ovo ostalo je identično kao prve sezone. Sad slijedi ultra-dugi zimski prijelazni rok jer se treba naoružati skautima i dovesti kvalitetne igrače kako ne bi ekspresno ispao u Q2 Lige prvaka najesen. Mislim, ako izvučem Celtic, ispast ću, ali cilj je stvoriti ekipu koja može napraviti probleme svim ostalim klubovima osim Celtica i Basela. Po meni je to izvedivo. Ako koga šta zanima neka pita slobodno. :)

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #237 u: 02.03.2016, 22:32:15 »
Dobilo se Molde u 2. pretkolu

Sreća pa se igrači nisu razvili svi

Naravno ispalo se

Offline master of hardware

• Trener
  • *
« Odgovori #238 u: 02.03.2016, 22:54:29 »
koji je ovo kurac barcelona a ne molde jebote haha
covic vesna jebe se ko besna

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #239 u: 19.07.2016, 14:39:23 »

I onda nakon ovih 20 kola koja ne znače ništa koliko sam pohvatao, svi idu u playoff, jedino čemu ta kola služe je da prvi klub ide u 4. rundu playoffa, a 2. i 3. klubovi u petu rundu playoffa. I onda ako ispadneš u toj 4. rundi ideš u 6. rundu ako ispadneš tamo ideš u manje polufinale itd itd itd, komedija u rangu 2. belgijske lige i njihovog rasporeda lolcina

Uglavnom osvojilo se na kraju, pobijedio Tre Fiori u 4. rundi, onda Muratu u polufinalu tom glavnom (i onda Morata ispada u manje polufinale gdje je čeka Tre Fiori koji je ispao iz 4. runde playoffa), pa opet Tre Fiori u finalu. Ide se u LP gdje će me natamburati Armenci neki sad... :)

Inače igra se youth academy isključivo, znači samo igrači iz youth intakea, izuzev ovih s kojima počnem naravno :lockk:

Ko oće igrati evo mu linka www.mediafire.com/download/8rkg986k214l519/San+Marino+leagues+update+by+claassen.fmf

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #240 u: 19.07.2016, 14:42:00 »
Ti si lud čovjek  :&

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #241 u: 19.07.2016, 14:54:17 »
Igrao sam ja sa Tre Penneom na prošlom serijalu, užasno je teško, u europi se ne može ništa, odusto sam bio.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #242 u: 19.07.2016, 19:50:35 »
Ajmo organizovat nesto zanimljivo da se malo igra.

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #243 u: 19.07.2016, 20:47:39 »
Ja sam odigral jedno 4-5 sezona Andore nedavno, ali mi je prekipilo dok sa 2m eura u balanceu nisam mogel ponudit niti part time ugovor, a polupro klub.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #244 u: 19.07.2016, 21:42:09 »
Ajmo organizovat nesto zanimljivo da se malo igra.

Meni nepada na pamet više ubijem se radeći one lude uvode, pronalazim grafiku sredim sve kako treba i onda 5 ljudi igra to. Ako oćete ovo slobodno se pridružite pišite tu, ako ima više ljudi otvorit ću temu ali sumnjam, ovo definitivno nije za svakog.  Ovo je lupanje continuea ili instant resulta većinu sezone, a bude zanimljivo kad je youth intake, treba vodit brigu o treningu i taktici i zanimljivo je kad se igra Europa tih par tjedana.

Offline Chelsea

• Legenda
  • *
« Odgovori #245 u: 19.07.2016, 22:37:00 »
a moglo bi nesto da se baci ne mora evropa ja sam evo na 16 odigrao samo jedan sejv od par sezona moglo bi nesto za kraj da malo da se odigra kad ima vremena...samo kad bi neko donirao fm posto sam zaboravio sifru na steamu

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #246 u: 19.07.2016, 23:44:51 »
Ja sam odigral jedno 4-5 sezona Andore nedavno, ali mi je prekipilo dok sa 2m eura u balanceu nisam mogel ponudit niti part time ugovor, a polupro klub.
Ja upravo u 15. sezoni sa ranger's fc.

svake godine prosao prvo pretkolo pa ispao u drugom i nekako skupio 3m za pro status. sad prolazim drugo pretkolo pa ispadam u trecem haha

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #247 u: 20.07.2016, 07:31:20 »
Ja sam uzel bil klub iz prve lige, Santa Juliu, jer mi se nije dalo zajebavat s nizeligasima. Osvojilo se ligu svake godine, i kup jednom ja mislim. I prve sezone se ispalo u prvom pretkolu Europa lige na knap, da bi vec od druge sezone gazili u prvom pretkolu lige prvaka san marino i takve sa po 9:0 ukupno. I onda u drugom obicno obrnuto osim sad zadnje sezone di se proslo u trece pretkolo pa su me opet natamburali i onda se igral playoff za EL di me Lille i nije tolko napucal. Al nisam mogel ponudit niti part time ugovor, samo non contract, i dalje mi nisu htjeli doc igraci iz Lusitansa i Santa Colome, pa sam odustal od svega toga.

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #248 u: 20.07.2016, 08:03:32 »
e to je nes cudno s tom ligom

kod mene lusitans vec 10 godina osvaja drugo mjesto u ligi i kupu, al i dalje imaj sve igrace na non contractu, dok neki drugi klubovi tipa massana daju part time ugovore iako su u drugoj ligi

ja sam vec u drugoj sezoni mogao part time davat

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #249 u: 20.07.2016, 08:54:16 »
Koristil sam onaj dodatak od nekog Klaassena. I kod mene su samo Ranger'si i Massana imali part time. Nitko drugi, ali su Lusitansi i Coloma mogli dovest odlicne igrace na non contract koji meni nisu htjeli doc, plus su imali uvijek youth intake di njihovi klinci prepisaju moje seniore.