Autor Tema: LLM - Općenito  (Posjeta: 48773 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
Odg: LLM - Općenito
« Odgovori #50 u: 27.11.2015, 17:06:27 »
aj stavi, da vidim i to. u 6 mi završava smjena, pa da vidim odmah šta je i hoću li igrati  :)

Ako već imaš vremena na poslu, prelistaj si prošle izazove, je da ga na kraju igraju 2-3 čovjeka, ali gušt je to sve.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #51 u: 27.11.2015, 17:08:14 »
TIR, villa7, defender, Veki, Rozga, Frankic, chicharito, Mikrofonija i 0 Gostiju pregledava ovu temu.

A još sat vremena ima :yeah:

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #52 u: 27.11.2015, 17:13:31 »
Ajde stavi izazov, nemoj nas mučit.

Taman mi još nije počela sezona u parizu, stignem opalit sezonu dvije.

Offline Dena M

• Trener
  • *
« Odgovori #53 u: 27.11.2015, 17:13:55 »
moga bi ovaj put ne odustat prije pocetka lige

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #54 u: 27.11.2015, 17:15:01 »
Već vidim da nitko neće htjet igrat, zgadit će vam se liga.

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #55 u: 27.11.2015, 17:15:26 »
od kad ima ovih LLM izazova, krenem uvijek i izadem nakon 20 minuta, vjerojatno ce opet tako bit
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #56 u: 27.11.2015, 17:15:31 »
Vidjet ćemo, ima par liga koje neću igrat.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #57 u: 27.11.2015, 17:18:17 »
Prilično sam siguran da ovo nije jedna od njih.

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #58 u: 27.11.2015, 17:18:42 »
PA AJDE ONDA

Offline Frankic

• Legenda
  • *
« Odgovori #59 u: 27.11.2015, 17:19:37 »
U 6. Tek sam zamijeso kavu

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #60 u: 27.11.2015, 17:20:48 »
Dosta čekanja, skratio sam ljudima muke KAVA

Offline Mr. Football

• Trener
  • *
« Odgovori #61 u: 27.11.2015, 17:25:09 »
Makhtaral

uzeo, al ne znam kad cu krenit, moram prvo taktiku sredit da me fm ne moze bas udarat toliko po glavi
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #62 u: 27.11.2015, 17:37:12 »
Igraću sigurno! :)

IGRAO sam prošli menadžer sa Kazahstanskim klubovima. :D

Offline Zvonzi

• Oružar
  • *
« Odgovori #63 u: 27.11.2015, 17:50:46 »
ja ću prvo pričekati da završim sejv s Wolvesima pa se onda možda uključim. ali definitivno zanimljiva liga i izazov.  ;)

Offline draxler

• Oružar
  • *
« Odgovori #64 u: 29.11.2015, 12:25:50 »
I ja cu se prikljuciti samo da zavrsim sa Evertonom

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
Re: LLM - Općenito
« Odgovori #65 u: 29.11.2015, 23:59:40 »
Nažalost nemam FM2016 tako da se ne mogu prikljuciti izazovu. Svakako cu vas pratiti.

Mali savjet za sve koji prvi put igraju LLM ili nisu toliki znalci je: "Drzite se fizickih atributa i sve ce biti uredu" ;)

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline kova07

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #66 u: 30.11.2015, 00:26:31 »
jel igra ko od vas llm sa liberom?
i jel valja to tu kao u rl
primjera radi sve sto stoperi kiksaju on iza pobere

Offline Mr. Football

• Trener
  • *
« Odgovori #67 u: 30.11.2015, 00:36:34 »
ne, to je najzalosnije sto od kad fm postoji ta rola ne radi apsolutno nista sto bi trebala radit, kao i SK rola

Offline Draženko

• Trener
  • *
« Odgovori #68 u: 12.12.2015, 14:52:50 »
[member=350]Alko[/member]  Imas li kakav savjet za koje lige loadat? Proba bi ispravit nepravdu koja se dogodila portsmouthu al nisan jos nikad igra LLM :D

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #69 u: 25.12.2015, 20:16:14 »

Evo prva utakmica, u 5 minuta sve ovo napravili u statistici što ima.

Onda ih se izvuklo u kupu gdje je neki kvazi Rumunj zabio sa 30 metara gol, golman im sve naravno brani.

Onda ih se izvuklo i u drugom kupu jer zašto ne, pa je pao gol u prvoj minuti odmah.

Znači u dva kupa umjesto da kao i svi ostali u prvoj utakmici koju igram izvučem neke niželigaške jadnike i razbijem ih, dobije se ALFRETON

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #70 u: 26.12.2015, 11:34:30 »
evo gol iz engleske ŠESTE lige :lockk:

i svaki treći gol je ovakav lolcina

čekaj evo za 2-1 u 90. minuti

najgluplja igra u povijesti svijeta je ovo
« Zadnja izmjena: 26.12.2015, 11:37:09 od TIR »

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #71 u: 26.12.2015, 15:24:34 »

North Ferriby United
Vanarama Conference North - 2016/2017

Prvu sezonu neću puno opisivati, uglavnom krenulo se opet sa North Ferribyjem kao i na FM15, zanimljiv klubić iz grada koji je mrvicu udaljen od Hulla. Odmah znam da će najveći tigar u Hrvata, rodom iz Sl. Broda, pomno pratiti reporte. Dakle, sa MP 19/24, kroz sezonu se dovelo ukupno 16 igrača (6 posudbi, 10 trajno) od kojih su neki bili šrot pa su ostali u rezervama u drugoj sezoni ili su otišli na kraju prve, a neki su nastavili sa odličnim igrama. To su ukupno četiri imena, koja su ostala u klubu sa nekom ulogom i u drugoj sezoni. Nakon 42 kola, završio sam na osmoj poziciji, šteta što se nije došlo do playoffa, ali dobro.

U drugoj sezoni su porasli apetiti i bilo je manje-više promocija ili kraj sejva. Ciljana pojačanja su dovedena i tu mogu biti zadovoljan obavljenim poslom. Taktika se mrvicu doradila, mada je tu puno toga čista slučajnost i ništa više. Nažalost, smeće od AI-ja i match enginea me svako toliko iznervira tako da je nakon izmjenjivanja po drugom, trećem i četvrtom mjestu čitavu sezonu, trebalo doći zadnje kolo da bi pobjedom i to na gol razliku uhvatio posljednji vlak za playoff.

Vanarama Conference North - MP je sada bio 9/24, nizale su se pobjede i x utakmica bez poraza da bi onda odjednom stigao niz od 10 utakmica sa omjerom 2-2-6 gdje su se primali svakakvi golovi, a zabijeni su se ili poništavali zbog ofsajda ili ih nije ni bilo. Tu sam skoro izgubio sejv, ali u zadnja dva kola dvije minimalne pobjede su nas digle na peto mjesto i playoff. Ligu osvaja Darlington koji je u nju tek ušao.

U playoffu prvo protiv Halifaxa kući (valjda ide 2v5 i 3v4), pobjeda 2-1 iako je moglo i bez tog primljenog gola. Uzvrat pak počinje sjajno sa vodstvom 0-1 u 11., ali u 25. je već 2-1. Ipak, šanse se nižu, moje uglavnom, i nagrada stiže u 55. kada izjednačujem i do kraja kontroliram pobjedu i prolaz u finale. Tamo pak protiv Tamwortha i to na njihovom terenu. Umjesto poraza, završilo je laganih 0-5 za mene. Logično, šta ne? Sad odjednom ulazi sve šta nije tijekom sezone. Ali dobro, tu se neću buniti. Promocija je tu. Zasluženo.

FA Cup / FA Trophy - nema potrebe za duljim komentarom. Umjesto davljenika izvučem Alferton u gostima u oba kupa odmah u prvoj utakmici u kojoj sudjelujem... Šteta novaca, bar jedno pretkolo to da prođem dobijem oko 15 tisuća eura ukupno, i to je dosta novca na ovoj mojoj razini... Bude bolje dogodine valjda.

Financije - priličan minus koji bi mogao stvarati ozbiljne probleme već sljedeće sezone. Uprava je uložila preko 250 tisuća eura već da pokrije dug svakih par mjeseci, valjda će biti nekih većih prihoda u Conference Nationalu. Posjeta od 450 ljudi po prosjeku nikako ne pomaže. Na plaće godišlje ode oko 300 tisuća, planiram u ligi iznad to pomaknuti na 500 tisuća godišnje.

Igrači
Piteu Crouz - stigao prošle godine na free, ponajbolji ove sezone dok nije slomio nogu na proljeće pa preskočio točno 16 utakmica.

James Jenkins - isto prošlogodišnje pojačanje, doveo sam ga i na FM15. 52 gola za klub u dvije godine

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
2015/16
Vanarama Conference North
8.
2016/17
Vanarama Conference North
5.
promocija

Sad se pojačati kvalitetno i ciljati na sredinu tablice minimalno. Ako koga šta zanima, pitajte. :)

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #72 u: 26.12.2015, 16:32:54 »
Taktika klasičnih 4-4-2 ili?
Baci ss.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #73 u: 26.12.2015, 18:53:42 »
Najklasičniji mogući 4-4-2.

Higher tempo, pass into space, play out of defence, look for overlap i use tighter marking su TI još. Po potrebi se tempo vrati na normal ako je mentalitet attacking, ili dignem obranu ako je standard, ili spustim ako su brzi igrači, uglavnom mijenjam tijekom utakmice često.

Morat ću doraditi 4-3-3 i neku sa jednom špicom sad preko ljeta ipak.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #74 u: 26.12.2015, 19:27:35 »
Četr četr dva najpravilnije pokriva teren pa donosi uspjeh zbog sablonskih akcija.

Mada, razmisljam malo, gledajuci danasnje ekipe koje dominiraju. Izuzet cu samo Barcelonu i Bayern koji odskacu. Imas Inter, koji igra obrambeno dotjerano. Golove daju na silu. To se moze prenjeti u FM dosta precizno i rezultati ce bit isti. Ali se dogodi kad tad krah.
Onda, Leicester koji uglavnom igra 442, tipicno Ranierivski. Moze se i to iskopirati u FM, s time sam samarao u Kazahstanu.
Dalje, Juve, koji igra u 352 gdje se u zadnje vrijeme istiskuje moc bekova pa cesto oni daju bitne golove, asistencije ili rade dosta u pripremi akcija. Sto sam isto probao u FM pa je ucinak bekova bio prebrutalan.

Ali sve te taktike kad se nadju nasuprot necem sto im ne bi pasalo puno bi padale lako. Jedino u 442 je sve balansirano u ovoj neizbalansiranoj igri. S njom sam najvise puta preokretao i radio cuda. Jer daje prostora improvizaciji, da dignes MR i ML gore, da veznjake postavis na DMC ili AMC. U 352 nemos puno kenjat, mora se drzat koncept, inace pada sve u vodu, gubi smisao.

Zato mislim da je danas jako tesko sloziti neku taktiku koja bi istovremeno igrala lijepo i preucinkovito, a da ne iziskuje stalna drkanja opcija uoci svakog kola. I SI je na dobrom tragu da ukine sablonske continue igrace. Ovo bi bio neki pocetak toga, ima tu jos dosta posla, mene konkretno smetaju te crne serije kad igra odluci NECES, pa onda sest zicera ode u bunar, a primim iz prvog suta. I tako izgubim dvaest bodova i bude exit i brisanje taktike.

Jos nisam uspio sloziti niti blizu taktiku kao 4312 od proslog FM, a ne znam i hocu li, jer mi se ideje i zelje bitno razlikuju od onog sta igra "dopusta" da joj cinimo.

Shvatio sam da bekovi rade ogromnu razliku, kao i krila, pa cu na tu foru nesto pokusavat. Samo, to ce mi ubiti neke "lakse" sejvove di ne preferiram ultra detaljno igranje. Svakom treba par sejvova da se opusti...