Ne znam jel se računa kao LLM, nije baš skroz zadnja liga, ali radi se o dodatku pa eto, ovaj put ću napisati ovdje. Krenuo sam save s našim nižim ligama. Pokušavao sam par dana igrati s Radobojem u 4.HNL, ali išlo mi je dosta loše jer mi se nekako ne igra otpočetka s regenima, a normalnih igrača se baš i ne može dovesti u klub koji bi u 4.HNL trebao biti zadnji. Zato sam se ipak odlučio za rang više pa sam krenuo sa Zagorcem u 3.HNL.
Budući da u početku u klubu ima samo 5 igrača, dosta ih je stiglo kako bi se popunila ekipa. Na kraju sam dosta nagomilao igrača, ali isplatilo se. Najveći problem je što, budući da nisam nikad dosad igrao niže od 1.HNL na FM-u, nisam znao da i za 3. i za 2.HNL vrijedi da mora biti 3 u21 igrača na terenu pa sam morao dovesti još par mladih igrača na posudbu da se ti brojevi popune. Na slici se još ne vidi Matija Soldo koji je stigao iz Intera na posudbu.
Liga nekako sretno osvojena. Bio sam prvi još od 6. kola, ali FM očito nije htio da liga bude osvojena bez većih problema. Imao sam sreće što je i Novigrad kiksao u zadnjem kolu protiv posljednjeg Samobora pa mi je i ovaj remi bio dosta za prvo mjesto.
U kupu se prošlo Vrbovca u pretkolu i HAŠK u prvom kolu, ali se ispalo od Intera u drugom. Očekivano, ali šteta, nisu bili ništa previše bolji.
Ovo su svi igrači koji su igrali u barem dvije utakmice. Najbolji strijelac bio je
Ivan Lišnić koji je stigao da bude tek treća opcija u napadu iza Mostarlića i Majcenića. Najbolji asistent bio je
Matija Štefančić. Na njih dvojicu ne mogu računati sljedeće sezone. Još bi vrijedilo spomenuti
Tina Andrea Tolića,
Matiju Matka,
Miru Kovačića i
Zdenka Bilaća.
Financije nisu u najboljem stanju, ali sam svejedno dobio nešto veći budžet za sljedeću sezonu.