Autor Tema: LLM - Općenito  (Posjeta: 48563 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
Odg: LLM - Općenito
« Odgovori #250 u: 20.07.2016, 09:09:24 »
Treba Maltu igrat, ima par zanimljivih klubova, a opet jelakše od Andore, iako u europi ne možeš kurca isto. Još ima i ograničenje za strance pa je dodatno zanimljivije.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline Joko

• José Mourinho
  • Admin
  • *
« Odgovori #251 u: 20.07.2016, 11:43:37 »
U Andori je sigurno nešto zajebano, a Malta je užasna. Island je bio najjači ikad kad smo igrali.

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #252 u: 20.07.2016, 12:43:18 »
Dajte nesto opet. Ne mora biti onako formalno, samo da imam nesto igrat kad sam kuci. :D
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline llatin

• Trener
  • *
« Odgovori #253 u: 20.07.2016, 23:46:33 »
Ne znam jel se računa kao LLM, nije baš skroz zadnja liga, ali radi se o dodatku pa eto, ovaj put ću napisati ovdje. Krenuo sam save s našim nižim ligama. Pokušavao sam par dana igrati s Radobojem u 4.HNL, ali išlo mi je dosta loše jer mi se nekako ne igra otpočetka s regenima, a normalnih igrača se baš i ne može dovesti u klub koji bi u 4.HNL trebao biti zadnji. Zato sam se ipak odlučio za rang više pa sam krenuo sa Zagorcem u 3.HNL.

Budući da u početku u klubu ima samo 5 igrača, dosta ih je stiglo kako bi se popunila ekipa. Na kraju sam dosta nagomilao igrača, ali isplatilo se. Najveći problem je što, budući da nisam nikad dosad igrao niže od 1.HNL na FM-u, nisam znao da i za 3. i za 2.HNL vrijedi da mora biti 3 u21 igrača na terenu pa sam morao dovesti još par mladih igrača na posudbu da se ti brojevi popune. Na slici se još ne vidi Matija Soldo koji je stigao iz Intera na posudbu.

Liga nekako sretno osvojena. Bio sam prvi još od 6. kola, ali FM očito nije htio da liga bude osvojena bez većih problema. Imao sam sreće što je i Novigrad kiksao u zadnjem kolu protiv posljednjeg Samobora pa mi je i ovaj remi bio dosta za prvo mjesto.

U kupu se prošlo Vrbovca u pretkolu i HAŠK u prvom kolu, ali se ispalo od Intera u drugom. Očekivano, ali šteta, nisu bili ništa previše bolji.

Ovo su svi igrači koji su igrali u barem dvije utakmice. Najbolji strijelac bio je Ivan Lišnić koji je stigao da bude tek treća opcija u napadu iza Mostarlića i Majcenića. Najbolji asistent bio je Matija Štefančić. Na njih dvojicu ne mogu računati sljedeće sezone. Još bi vrijedilo spomenuti Tina Andrea Tolića, Matiju Matka, Miru Kovačića i Zdenka Bilaća.

Financije nisu u najboljem stanju, ali sam svejedno dobio nešto veći budžet za sljedeću sezonu.

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #254 u: 21.07.2016, 00:29:36 »
Tko će biti najbolji strijelac nego Matovina...
Čudan grb, nisam prepoznao dok nisam pročitao s kim igraš. Ekipa ok, standard za niže lige. Čudo da nema i Bazine još u igri :D

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #255 u: 21.07.2016, 12:00:40 »
Ja sam uzel bil klub iz prve lige, Santa Juliu, jer mi se nije dalo zajebavat s nizeligasima. Osvojilo se ligu svake godine, i kup jednom ja mislim. I prve sezone se ispalo u prvom pretkolu Europa lige na knap, da bi vec od druge sezone gazili u prvom pretkolu lige prvaka san marino i takve sa po 9:0 ukupno. I onda u drugom obicno obrnuto osim sad zadnje sezone di se proslo u trece pretkolo pa su me opet natamburali i onda se igral playoff za EL di me Lille i nije tolko napucal. Al nisam mogel ponudit niti part time ugovor, samo non contract, i dalje mi nisu htjeli doc igraci iz Lusitansa i Santa Colome, pa sam odustal od svega toga.

Upravo otvaram Andoru, onaj San Marino je užas, liga retardirani sistem ima di kup ne vrijedi ništa, a nakon 21 kola pola lige ide u playoff još retardiraniji. A najgore mi što nema U19 lige, a igra bugovita pa kad kažem U19 treneru da organizira prijateljske šta god da mu tamo namjestim samo ignorira, gledam druge U19 ekipe igraju friendly sa ostatkom U19 svaki tjedan čitavu sezonu, glupost. Tu ću probat par sezona valjda neće biti bugova ko onaj kad je bio izazov tu pa su mi igrači uvijek imali 50% kondicije kad je LP trebalo igrat

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
LLM - Općenito
« Odgovori #256 u: 21.07.2016, 12:07:31 »
Sad imaju oko 70% na prvom pretkolu al tak ima i protivnik, a u drugom je sve bilo ok. Sistem je meni bil dobar jer ima malo tekmi, nakon 14 kola se dijeli liga pa se igra jos 6 kola. A u21 ili u18 ekipa je uredno igrala prvenstvo.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #257 u: 21.07.2016, 16:15:58 »
Trebala pobjeda za treće mjesto i Europu :sad:

Tri kola prije kraja me dobiju u 91. minuti i sad u zadnjem kolu izjednače u 90. i ostanu treći

Inače ima jedna fora opcija na ovom FM-u otkrio sam

Ako igraš dobro i na posjed sa malom jadnom ekipom onda golove dobivaš iz ubačaja iz prekida, znači ne korneri nego prekidi, slobodni udarci pa nabijeno u 16m gdje je obavezno netko protivnički za zabit gol lolcina

« Zadnja izmjena: 21.07.2016, 16:17:45 od TIR »

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #258 u: 21.07.2016, 18:33:00 »
Lusitansi i Coloma mogli dovest odlicne igrace na non contract koji meni nisu htjeli doc, plus su imali uvijek youth intake di njihovi klinci prepisaju moje seniore.

Druga sezona, ovog Cunhu traži pola Portugala već :lockk: :lockk:

Trebalo bi njih uzet i samo sa youth igračima, namješteno im je da dobivaju samo portugalsku nacionalnost u youth intakeu, kad-tad će uletit wonderkid neki.

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #259 u: 21.07.2016, 18:56:33 »
Je, sami portugalci, a igračine. Makar odu uvijek u Portugal brzo svi koji valjaju.
Encamp je kod mene uvijek bil u top 4.
Jel ti sere za ugovore?

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #260 u: 21.07.2016, 19:52:39 »
Još ne jer sam amaterski, čitao sam na SI forumu da to nije samo sa Andorom nego generalni bug u nekim ligama gdje semi-pro znači isti kurac kao i amaterski status, tek na pro možeš regularne ugovore davat.

Drugu sezonu uzeo Kup protiv tog Lusitansa, idem u EL barem pa da počnem štediti pare... I moram se nadat da će ovi najbolji Portugalci brzo odletit iz Lusitansa jer sa jednim ovakvim napadačem možeš imati 100% pobjeda u ovom šrotu od lige, ne znam kako su uspjeli spušit i kup i prvenstvo.

Offline Jimy Raynor

• Maskota
  • *
« Odgovori #261 u: 29.07.2016, 14:57:46 »
Olaaaaaaa ekipa FM-ovaca. :) nije me bilo tamo od 11. mjeseca prošle godine jer nitko nije htjeo igrati fm 15 samnom. Svi samo čekali fm 16. Evo sad ga imam i ja pa ako ima aktivnih ovdje da igraju LLM još pratit ću malo pa se javim ovdje na forumu sa postom. Počet ću i ja onda da vidimo kako će nam ići.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #262 u: 29.07.2016, 14:58:51 »
Aj nadji sta zanimljivo pa nas se jos mozda prikljuci. KAVA

Offline Eric Cartman

• Trener
  • *
« Odgovori #263 u: 29.07.2016, 15:00:40 »
Ja igram talijanski :cool:

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #264 u: 29.07.2016, 15:04:26 »
mogli smo udarit ovo

ajmo llm da igram 10 minuta pa izadem kad vidim bogalje od igraca i da ne mogu dovest nikog
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #265 u: 29.07.2016, 15:05:42 »
Amo opet na Island, ko ga jebe. Imal ko da oce. Mozemo krenut i iz prve lige (tamo mi je Vikingur <3)

Offline Mr. Football

• Trener
  • *
« Odgovori #266 u: 29.07.2016, 15:06:36 »
ajmo engleska zadnja

nema jace od tog, valjda je do sad ovdje dvoje ljudi to samo uspilo

to bi po meni bio najjaci llm ikad
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline Jimy Raynor

• Maskota
  • *
« Odgovori #267 u: 29.07.2016, 15:09:42 »
Ja volim talijanski kaoi Cartman. Al svejedno mi je može i Island jer ga nisam nkada odigrao. :) imal li tko još za? evo nas troje zasad??
By the way jel radi ovaj name fix sa Cro-managera kako treba ili ne valja?

Krenuo sam već u talijanski LLm Ancona. Sporor se dogovarate :D.

Usput ovo mi je prvi gejm u fm 16 pa sam nestrpljiv :D ;).
« Zadnja izmjena: 29.07.2016, 15:22:39 od Jimy Raynor »

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #268 u: 29.07.2016, 15:35:27 »
Ja predlažen Izraelski LLM,imaju 5 liga i skoro niko tu ligu inače ne igra  ;)

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline Mr. Football

• Trener
  • *
« Odgovori #269 u: 29.07.2016, 15:38:26 »
ja sam vec izaso

Offline Jimy Raynor

• Maskota
  • *
« Odgovori #270 u: 29.07.2016, 15:41:06 »
meni svejedno. Neka glasaju oni koji će igrati. Ja jesam počeo italiju ali lako se prekine. tek prva prijateljska ide :).

Offline Jimy Raynor

• Maskota
  • *
« Odgovori #271 u: 29.07.2016, 15:49:56 »
Ako se ne dogovorite u roku sata ja moram ići na trening. Imam sutra slobodno od 7:00 do 14:00 tako šta god da odlučite ja se slažem. Nek samo netko u PM pošalje da znam šta će se igrati :).

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #272 u: 29.07.2016, 16:02:58 »
Ja cu mozda pokrenut Island ako mi se bude dalo.

Offline Compact

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #273 u: 29.07.2016, 17:21:36 »
Svedski LLM?

Offline swaggy vkci

• Trener
  • *
« Odgovori #274 u: 29.07.2016, 17:34:33 »
Ja cu mozda pokrenut Island ako mi se bude dalo.
Moglo bi se vratit na Island,to je najzanimljivije bilo + sad ima i vise Hrvata tamo eheh