Autor Tema: LLM - Općenito  (Posjeta: 48779 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
Odg: LLM - Općenito
« Odgovori #200 u: 18.02.2016, 14:43:47 »
Da, ali i dalje ostaje činjenica da bi igrao i dalje da si prošao u Europi / osvojio naslov uz te iste ozljede. Jednako bi pljuvao po igri i to opravdano, ali i dalje bi igrao te sejvove. To je suština, kad nas ne ide kako si zamislimo, onda sve gluposti igre još više bodu u oči i umislimo si da je to razlog prestanka.

Svaki FM je imao svoju obilnu porciju idiotizama, da se ne lažemo, samo što kad nas ide, onda ne seremo toliko, već pišemo izvještaje u "Kako vam ide".

Ajoj pa naravno da stoji. Stoji i to da sam dosta površno ovo igrao, složio taktiku i lupao instant result uglavnom, eto osim prve i zadnje sezone, znači 3 sezone samo po tom, igrao par bitnijih utakmica onako. Samo što kad gubiš logično da nalaziš više razloga za to, a onda ti počne padat na pamet koliko je i sama igra loša.

Blesavo bi bilo nastaviti to, uostalom sve je izbrisano već. Da Vikingur nije svaki put osvojio pa sad na kraju sezone vrijedi već 2.9M eura, što znači da dogodine idu pro status, a onda ih tek ne mogu zaustaviti... Tad bi vjerojatno i igrao dalje, ali meni sa 400k u balanceu treba još barem 6 sezona u Europi do pro statusa, a onda kreću i regeni u protivnicima u LP i EL pa sve postaje 1000 puta teže automatski.

Offline Tul0

• Članica NATO pakta
  • Trener
  • *
« Odgovori #201 u: 18.02.2016, 15:22:39 »
cudno kako ti je u svin karijerama igra kriva za tvoje neuspjehe

lp

Offline jolicnikola šiptar

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #202 u: 21.02.2016, 00:54:50 »
jeli ima netko tko oće igrat armensku i gruzijsku ligu pa da vidimo, da li može da sa tim klubovima iz te zemlje dostići europsku slavu?

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #203 u: 21.02.2016, 00:55:31 »
A makedonsku?

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #204 u: 21.02.2016, 01:00:29 »
A makedonsku?

čekaj kad bude vremena

p.s. znao sam da ćeš me prepoznati

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #205 u: 21.02.2016, 01:03:15 »
Moramo porazgovarat Nikola.

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #206 u: 21.02.2016, 01:05:25 »
Moramo porazgovarat Nikola.

a o čemu juvefann, a ovo nije topic za tako nešto, pa da se mi raspravljamo u chat-u

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #207 u: 22.02.2016, 16:29:38 »

Treća sezona u Maleziji, i izborio sam ulazak u prvu ligu. :baklja:
Prva sezona za zaborav, imao sam El-Hadji Dioufa i Abdoulaye Fayea, većina utakmica
na instant, pa se je jedva zadržalo u lizi. Druga sezona je bila bolja, malo sam više pazio na detalje, ali ekipa preslaba za bilo šta, barem smo složili taktiku.
U 3. sezoni je sve došlo na mjesto, uzeo se kup i završilo jedva drugi jer je ovaj dole kinez koji je najbolji došao kasno. Uz njega bi bili možda i prvaci, ali i ovako sam zadovoljan.
Inače, pravila za 1. i 2. ligu su 4 stranca ali jedan mora biti iz Azije. U 1. i 2. sezoni bilo je par odličnih igrača, ali sada su većinom malezijski igrači.
Teško je naći dobre strance, nadam se kada dignem malo reputaciju da će doći koji regen, jer oni čine razliku.
Evo još dole par najboljih igrača, ovaj AP je produkt škole(imam well established yr), australac nije ništa pokazao ali bi trebao sada u 1. lizi, i ovaj dečko je bio na početku u klubu,
i Faye mu je digao determination na 16.
A koga još što zanima slobodno pitajte !
[spoiler]

[/spoiler]

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #208 u: 23.02.2016, 23:06:31 »
9 kikseva u sezoni.

Ovakvih je 7 bilo, obratiti pozornost na vrijeme izjednačujućeg gola i na omjer šansi.

Dva poraza od B68 skroz zaslužena.

Završim treći sa 60 bodova.

Naravno tu je i uobičajeni screen kojeg ću nazvati "ubačaji nisu prejako napravljeni":

Bože mili.

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #209 u: 23.02.2016, 23:08:57 »
Ček to si novi sejv počeo?
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #210 u: 23.02.2016, 23:35:16 »
Ajde TIR predloži mi neki LLM, igra mi se jebeno, ali da malo odmorim od Odda, sigurno imaš nešti u rukavu.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #211 u: 26.02.2016, 15:44:26 »
Mislim da mi je ovo 4. sejv već, lagano se igra iako je govno, popamtio sam već svakog iole kvalitetnog igrača u državi, to bi moglo bit to sad. Al dobro, manje-više ništa ne igram u prvoj sezoni nego sve instant result kad posložim sastav pa ide brzo sve.

U tri sam forsirao posjed lopte i 4-5-1, predobre statistike budu u uglavnom svim utakmicama i probat ću tu taktiku u nekoj ozbiljnijoj ligi jer ovdje svi imaju bolje napadače naspram mojih jadota pa nije ni čudo što zabijaju iz dva udarca dva gola. Onda sam probao klasični 4-4-2 na gol više i djeluje.

Prva sezona prelagano, ali moglo bi sad u drugoj isto bit nečeg dobrog za promjenu.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #212 u: 26.02.2016, 15:57:14 »
ali moglo bi sad u drugoj isto bit nečeg dobrog za promjenu

pozz

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #213 u: 26.02.2016, 16:13:13 »
Bogami, u prve dve i zadnjoj su te rastavili. Ili tvoga asistenta.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #214 u: 26.02.2016, 16:20:30 »
Uvijek asistenta. Nemam živaca gledati te golove i akcije stalno.

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #215 u: 26.02.2016, 16:36:34 »
SABAH FC

Nakon ulaska u prvu ligu, očekivao sam da ostanem u Super League i da za dvije-tri sezone napadnem vrh. U prvoj sezoni napravili smo ono što smo htjeli, ostali smo u vrhu malezijskog nogometa. Ekipa više-manje ista, zadržao sam najbitnije igrače, i pojačao sam se s par igrača koji su došli na posudbu.
Ono bitno dolazi sada. Nakon što sam osvojio kup prošle godine, igrali smo azijsku inačicu Europa League. Nisam znao što očekivati u tom natjecanju, ali znao sam da će barem malo popraviti financije.
Definitivno se nisam nadao da ću osvojiti to natjecanje, Ali to se i dogodilo. :yeah:
Put do finala je bio dosta lagan. Jako sam sretan što sam osvojio drugi trofej ovdje u Maleziji.
Upravo sam završio petu sezonu. Cilj je bio da budem što bolji,naravno. Strane igrače je teško dovesti jer je reputacija niska. Ipak, nekoliko igrača sam uspio naći koji su htjeli potpisati za Sabah. Luis Buitrago je jedan od njih. Solidan igrač, najčešće je igrao desno, iako može i lijevo. Ipak nije bio prva opcija, jer je tu kineski reprezentativac Wang Bin. Luis je doveden kao zamjena za Wanga, koji nije htio potpisati novi ugovor pa je napustio klub. Ipak nakon što je otpustio agenta, uspio sam ga dovesti natrag u klub. Definitivno jedan od boljih igrača.
Na stoperskoj pozicij došao je još jedan internacionalac, iz Indonezije Arthur Haryantoko. Također jedan od zvijezda kluba.
Nakon odličnog Wanga još više sam se okrenuo kineskom tržištu. Yang Yuqiu je odličan središnji vezni. I od njega očekujem da postane kineski reprezentativac.
Nakon što sam popunio kvotu stranaca, uspio sam u dovođenju sada najboljeg igrača Sabaha. Riječ je o Mohd Firdaus Musi koji je postao i član nacionalne vrste na kraju sezone. Najbolji igrač, i najskuplje pojačanje. Svi su došli na free, a za njega sam izdvojio oko 5k.

Nakon odličnog prijelaznog roka, odlučio sam malo detaljnije igrati, i rijetko koristiti instant result. Malo je glupo, ali nisam dobio šansu obraniti naslov u 'Europa League' iako sam je osvojio. Čudno, ali nema veze.
Osvojili smo kup. Jako mi je bitno to natjecanje, želim osvojiti sve moguće trofeje i dignuti reputaciju.
Što se tiče Super lige, jako zanimljiva završnica. Evo već pola sata pišem ovaj post, ali još uvijek sam oduševljen zbog ovoga. Još dva kola su ostala do kraja, i tri kluba su ostala u borbi za naslov. Super Lions, Perak i moj Sabah. Svi smo imali 36 bodova. Lionsi su utakmicu izgubili, i stanje prije zadnjeg kola je bilo ovakvo. Lionski i Perak su međusobno igrali u zadnjem kolu, a ja protiv nekog ne važnog kluba.
Izgleda da je moralo ovako biti. Lionsi i Perak su odigrali 1-1., i titula je moja. U 90' autogol njihovog igrača. Neopisiv osjećaj. Moj igrač sa 3 crossing mi je donio titulu.  :yes:
Stvarno odličan završetak sezone. Dupla kruna. Tablica je na kraju izgledala ovako. Proglašen sam i najboljim trenerom lige.

Nadam se da ste sve pročitali haha. Ako vas još što zanima pitajte, komentirajte.
Pozdrav
 :baklja:

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #216 u: 27.02.2016, 12:46:41 »
 :&

:& :&

:& :& :& :& :&

« Zadnja izmjena: 27.02.2016, 12:48:54 od TIR »

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #217 u: 27.02.2016, 12:48:56 »
tire sta kazu prijatelji kad ce patch
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #218 u: 27.02.2016, 12:49:39 »
Kažu da promijenim taktiku

Offline Mr. Football

• nisam se pripremio za ovu zajebanciju
  • Trener
  • *
« Odgovori #219 u: 27.02.2016, 12:50:10 »
jel ima kakvih informacija
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #220 u: 27.02.2016, 12:54:34 »
Vjerojatno sljedeći tjedan

Nemogu čitat to govno od foruma i teme kad naletim na ovakve stvari ponekad

Citat:
When the next data patch is released, is there going to be ME changes? I presume there probably will be? I'm not fussed about the latest transfers. If not, might start a new game now..
Citat:
Maybe, maybe not. No-one knows.

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #221 u: 27.02.2016, 13:41:40 »
Ja vjerujem da neće biti puno promjena na ME "because the number of successful crosses is in line with real life numbers".

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #222 u: 27.02.2016, 13:43:31 »
Zato mi dva desna beka imaju 25 asistencija skupa u sezoni.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline TIR

• Indeficienter
  • Moderator
  • *
« Odgovori #223 u: 27.02.2016, 13:46:25 »
Pa ja isto ne očekujem ništa specijalno od patcha. Vidim ljudi su se bunili dosta i uglavnom na ubačaje, više nego uobičajeno što prigovaraju za patch neki. Ali generalno to što lasko kaže stoji, generički SI-jev odgovor nije bio standardni "we'll look into it" nego da je postotak približno realan. Volio bi da se varam...

Offline lasko911

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #224 u: 27.02.2016, 13:52:29 »
Ne samo da je postotak uspješnih ubačaja kao u stvarnom životu nego i sam broj postignutih golova iz tih ubačaja. Oni se drže te statistike i boli ih džon.

Nema veze što svi stalno gledamo iste golove. Negdje sam već to rekao, šanse možeš stvoriti na sve načine, stvarno raznoliko, ali realizacija ovisi o igraču, atributima, moralu i sl. Ubačaji (pogotovo na drugu stativu) ignoriraju sve jer je to jednostavno kodirano tako kako jest. Čak i onaj famozni collision detection kao da ne postoji u trenutku kad nabac sleti u 16, napadači samo prolaze kroz obranu ili ih se uopće ne čuva.