SABAH FC
Nakon ulaska u prvu ligu, očekivao sam da ostanem u Super League i da za dvije-tri sezone napadnem vrh. U
prvoj sezoni napravili smo ono što smo htjeli, ostali smo u vrhu malezijskog nogometa. Ekipa više-manje ista, zadržao sam najbitnije igrače, i pojačao sam se s par igrača koji su došli na posudbu.
Ono bitno dolazi sada. Nakon što sam osvojio kup prošle godine, igrali smo azijsku inačicu Europa League. Nisam znao što očekivati u tom natjecanju, ali znao sam da će barem malo popraviti financije.
Definitivno se nisam nadao da ću
osvojiti to natjecanje, Ali to se i dogodilo.
Put do finala je bio dosta lagan. Jako sam sretan što sam osvojio drugi trofej ovdje u Maleziji.
Upravo sam završio petu sezonu. Cilj je bio da budem što bolji,naravno. Strane igrače je teško dovesti jer je reputacija niska. Ipak, nekoliko igrača sam uspio naći koji su htjeli potpisati za Sabah.
Luis Buitrago je jedan od njih. Solidan igrač, najčešće je igrao desno, iako može i lijevo. Ipak nije bio prva opcija, jer je tu kineski reprezentativac
Wang Bin. Luis je doveden kao zamjena za Wanga, koji nije htio potpisati novi ugovor pa je napustio klub. Ipak nakon što je otpustio agenta, uspio sam ga dovesti natrag u klub. Definitivno jedan od boljih igrača.
Na stoperskoj pozicij došao je još jedan internacionalac, iz Indonezije
Arthur Haryantoko. Također jedan od zvijezda kluba.
Nakon odličnog Wanga još više sam se okrenuo kineskom tržištu.
Yang Yuqiu je odličan središnji vezni. I od njega očekujem da postane kineski reprezentativac.
Nakon što sam popunio kvotu stranaca, uspio sam u dovođenju sada najboljeg igrača Sabaha. Riječ je o
Mohd Firdaus Musi koji je postao i član nacionalne vrste na kraju sezone. Najbolji igrač, i najskuplje pojačanje. Svi su došli na free, a za njega sam izdvojio oko 5k.
Nakon odličnog prijelaznog roka, odlučio sam malo detaljnije igrati, i rijetko koristiti instant result. Malo je glupo, ali nisam dobio šansu obraniti naslov u 'Europa League' iako sam je osvojio. Čudno, ali nema veze.
Osvojili smo
kup. Jako mi je bitno to natjecanje, želim osvojiti sve moguće trofeje i dignuti reputaciju.
Što se tiče Super lige, jako zanimljiva završnica. Evo već pola sata pišem ovaj post, ali još uvijek sam oduševljen zbog ovoga. Još dva kola su ostala do kraja, i tri kluba su ostala u borbi za naslov. Super Lions, Perak i moj Sabah. Svi smo imali 36 bodova. Lionsi su utakmicu izgubili, i stanje prije zadnjeg kola je bilo
ovakvo. Lionski i Perak su međusobno igrali u zadnjem kolu, a ja protiv nekog ne važnog kluba.
Izgleda da je moralo
ovako biti. Lionsi i Perak su odigrali 1-1., i titula je moja. U 90' autogol njihovog igrača. Neopisiv osjećaj. Moj
igrač sa 3 crossing mi je donio titulu.

Stvarno odličan završetak sezone. Dupla kruna. Tablica je na kraju izgledala
ovako. Proglašen sam i
najboljim trenerom lige.Nadam se da ste sve pročitali haha. Ako vas još što zanima pitajte, komentirajte.
Pozdrav