Autor Tema: ANKETA: Online i Offline natjecanja  (Posjeta: 4128 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
ANKETA: Online i Offline natjecanja
« u: 04.09.2015, 18:57:19 »

Cro-Manager zajednica pred izlazak novog Football Manager serijala planira pokrenuti, tj. vratiti online i offline dio foruma tamo gdje i pripada - među dijelove foruma gdje se odvija najveći dio svih događanja. Ako posjetite druge regionalne forume, vidjet ćete da je tako online/offline dio jaka stvar u kojem mnogi sudjeluju, a na nekim forumima i skoro pa i jedina aktivna stvar. Obrnutno nego kod nas što mi govori da nije stvar u tome da ljudi nisu zainteresirani za ovo natjecanje. Ipak, tamo ta natjecanja nisu dosadnjikava i "jednosmjerna" kao kod nas.

Online All Star
Svatko odabere svoj klub i dobije trenutni roster igrača. Nakon toga gledamo reputaciju kluba, pa npr. oni klubovi koji imaju reputaciju od 8000 do 9000 dobiju €20m budžeta, a oni sa reputacijom između 4000 i 5000 dobiju €100m i tako napravimo neku skalu. I u svakom trenutku bi se mogli raditi transferi obzirom na budžet.
 - taj All Star bi se sadržavao od Lige i Kupa, napravno kasnije se odigra i superkup. I napravilo bi se da se odigra 3-4 sezone tako, a ne jedna sezona pa pauza do drugog FM-a.

Online Klansko
Tu nema previše priče. Klan koji se sastoji od 3-4 člana, ali bi ukinuli ono da se igraju 4 utakmice i slično pa 1-4, 2-3 i tako to. Prije svakog kola vođa klana u temi predviđenoj za to ostani imena 2 člana koji igraju za taj klan i oni se dogovore međusobno kako kome odgovara.

Timski rad
To je ono što smo imali, pa je propalo jer zaki još uvijek nije napisao seminarski...

Just do it - neka verzija onog TIR-ovog LLM-a
Ime je tu tek toliko da stoji, može se i promjeniti. Zapravo je gotovo na istu foru kao ovaj Timski rad samo jedan save igra jedan čovjek. Također se odabere jedan klub i da ljudima na igraju. Jedan save se igra recimo 20 dana pa do početka sljedećeg mjeseca imamo pauzu i tako svaki mjesec novi klub. Što se tiče vremena u igri tu nema ograničenja, svatko prolazi sezona koliko može. Više sezona, više bodova...

Around the World
To je ono natjecanje ako se sjećate gdje svaki mjesec postavimo 4-5 liga pa neka ljudi osvajaju. To bi možda bilo podložno nekim promjenama za koje mjesta svakako ima. Nekako da to atraktivije učinimo.

Offline izazovi
To su oni standardni izazovi. Tu se već godinama ponavlja jedno te isto. Trebalo bi svakako osvježenja što se tiče ciljeva izazova te bi se i time moglo pozabaviti.

NajSave
Ovo bi bilo na šemu da se jednom mjesečno prijavi Save i onda forumaši između toga biraju najbolji save. Pravilo bi bilo da se na prijavljenom saveu mora proći barem jedna sezona i da pobjednički save više ne može biti prijavljivan. Forumaši bi birali najbolji po svojim kriterijima: rezultati, vremenski period...

NajGol
Tu sve znate, ne treba se posebno pričati...

Ovu temu sam pokrenuo da vidim kako forum "diše". Naravno, ovo što sam ja gore napisao ne mora biti tako, zato je tema i otvorena da vidimo prijedloge i sugestije ostalih članova foruma kako prilagoditi pojedinu stvar da većini paše. Također znam da ovo sigurno neće moći ići sve u isto vrijeme pa možda niti sve kroz jednu godinu.

Ova tema je važna da pojedina natjecanja prilagodimo većini ili u potpunosti izbacimo iz vidika, ali i da cijeli forum predloži nešto što bi htio vidjeti na forumu, nešto što gore nisam naveo.

Offline Vranja

• Maskota
  • *
Odg: ANKETA: Online i Offline natjecanja
« Odgovori #1 u: 04.09.2015, 19:15:56 »
Imam jedan prijedlog za natjecanje , znači nekoliko članova foruma uzme isti klub tj. nekako se dogovore i onda se oni natječu tko će ostvarit bolji uspjeh s tim istim  klubom u odreÄ‘enom broju odigrani sezona  :)

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #2 u: 04.09.2015, 19:19:38 »
[member=34868]Vranja[/member] to je otprilike ono što sam ja naveo pod imenom "Just do it". Bit će uzeto u obzir.

Offline Bili tić

• Trener
  • *
« Odgovori #3 u: 04.09.2015, 19:43:54 »
Imam prijedlog natjecanja, da vidimo tko kakav potencijal za researchera ima.
Prije nego što izađe FM, skupimo par igrača kojima će ocjene sigurno biti drastičnije promijenjene(promijenili klub, mlade zvijezde u usponu) i svako ko želi svako popuni onih 35-36 atributa. Na kraju zbrojimo ko je bio najbliže...

Offline Strong

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #4 u: 05.09.2015, 00:34:23 »
imam ideju da umjesto tog all star,..napravite nesto kao npr,.svi koji se prijave za ligu odaberu se nekim redom,.i npr,.svak bira jednog igrača,kao u NBA rookie kad biraju,.i tako sastavljaju tim,..al s tim da se izbace igraci koje se odluci :) i tako neko napravi u editoru klubove i tako se pocne igrat :)
Samo jako!!

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #5 u: 05.09.2015, 03:05:37 »

Imam jedan prijedlog za natjecanje , znači nekoliko članova foruma uzme isti klub tj. nekako se dogovore i onda se oni natječu tko će ostvarit bolji uspjeh s tim istim  klubom u odreÄ‘enom broju odigrani sezona  :)

Daj to daj to da dejan pocne bit bolestan opet i odigra 12 sezona u danu

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #6 u: 05.09.2015, 08:47:42 »
Možemo li jedno natjecanje nazvat u čast Zakiju, on bi rado igrao, al jebe ga seminarski neviđeno.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo