Autor Tema: Kupnja FM-a  (Posjeta: 22250 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
Kupnja FM-a
« u: 27.07.2015, 11:15:46 »

Cro-Manager zajednica svim će ljubiteljima Football Managera ove godine pružiti mogućnost nabave #FM16 po najpovoljnijoj cijeni. U ovaj posao ulazimo sa kolegama sa serbian-fm.net foruma kako bi, zbog veće količine, od Sports Interactivea uspjeli dobiti bolju cijenu. Ovo ovdje je samo najava u ono što nam slijedi. Plan je da se sa pred narudžbama krene 3. kolovoza jer bi do tada sve trebalo biti spremno. Ako ne tada, od 15. kolovoza ćete sigurno moći krenuti sa narudžbama.

Zašto kupiti Football Manager 2016?

1. Sport Interactive ulaže svake godine velike napore u pravljenju nama omiljene igre. Tamo u Londonu gdje se igra razvija, pravi interface i uređuje sve u detalje, rade neki ljudi koji za to primaju plaću. Njima je to posao i red je da ih za dobar posao nagradimo jer oni od toga žive. Zbog toga treba reći jasno i glasno...ma koga boli k***c što tamo neki Englezi ili koji već provode dane u kodiranju i stvaranju igre! Ni oni ne brinu za nas tako da - to nije razlog zbog koga treba kupiti igru. Ona narodna da se svaki trud treba nagraditi... ma kakvi. Pa mi smo na Balkanu, nas jebu svi godinama kako god okrenemo, radili ne radili isto nam je. Iz tog razloga, i ako smo mi forum koji je službeni partner SI-a hoćemo da kažemo fuck you SI jer smo tako u mogućnosti. Možemo mi prigovarati da je igra svake godine puna bugova, ali ipak ona ne raste na stablu i potrebno je uložiti vremena da sve to funkcionira.

2. E sad, ide ona priča da SI od svakog prodanog primjerka, kompanija u suradnji sa War Child humanitarnom organizacijom pomaže djecu u ratom ugroženim područjima. U toj činjenici koju možete pronaći i na internetu možemo naći lagan motiv zašto kupiti original FM. Ali ne. Jok. Zaboli nas kita i za to. Onaj Mails potpisan kao Studio Director Sport Interactiva ne zna da su kod nas humanitarne organizacije najveća fora nakon reallity show-ova za uzimanje lake love, pa da smo naučili sta je dva i dva. Neka njih sa tim forama uz veliko izvinjenje toj djeci, ali smo otupjeli na te pozive za pomoć, humanitarni rad i sl. Ni to nije razlog zbog čega treba kupiti original FM pa neka smo svinje.

Dakle, sad smo potrošili dvije opasno dobre marketinške fore i igranje na kartu sažaljenja i patetike, kako onda da vam prodamo FM uopće i zbog čega bi ste nas poslušali?

3. Da se uhvatimo na trenutak samo za narodnu izreku - Ako laže koza, ne laže rog! Koza kaže: super je pirat.. Boli me vime da dajem keš za nešto što mogu da skinem sa neta. I tako tražiš, lutaš... čekaš one neprofitne organizacije Reloaded i Skidrow da postave linkove za FM, da skineš igru i da dođeš da nam na forum napišeš ''A majmuni, našao sam link!''. Euforičan si i to traje sve do trenutka dok ne instaliraš igru. Kad ono tamo , k***c! Eto ga rog! Neka imena igrača iz lige Indijskog kriketa. Dođeš ovdje, obrišeš prethodnu poruku da se ne bi naljutili i pitaš pristojno sa dozom poštovanja:

I šta onda mi da ti kažemo, a govorimo ti da uzmeš i riješiš se svih problema?! Ako kojim slučajem i naletiš na nešto što izgleda kao dobro, onda si sretan, najveći jebač, zajebo si sve i to traje sve do određenog datuma pred finale Europske lige kada ti igra pukne, pojavi se crash dump i onda opet počinješ da kukaš, čupaš kosu, udaraš se i sl. Znate o čemu pričam.

E sad kako ti se to ne bi ponovo događalo, kako ne bi morao opet prekopati cijeli internet te poslati istu poruku na 90% facebook stranica o FM-u tražeći novi link za novi crack, ostavi se cigareta i alkohola (neki i droge) nekoliko dana i odmori malo glavu. Sa originalom sve imaš gotovo, update se radi automatski, igrači su pravi, nema pucanja igre, ne čekaš ove gusare sa spomenutih sajtova, ne strepiš hoće li se moći skinuti neka verzija ili neće. Ovo je PRAVI RAZLOG ZBOG ČEGA TREBA KUPITI ORIGINAL FM!

Još jedan razlog je da povećamo broj prodanih primjeraka u ovom dijelu svijeta te tako pomognemo kolegama u kampanji koju vode već neko vrijeme: žele da SI prevede igru na nama razumljiv jezik. Ok, 80% nas koji smo trenutno ovdje će zauvijek igrati FM na engleskom jer pola opcije ne bi razumjeli na hrvatskom, ali zbog nekih novih klinaca ovo bi bilo odlično rješenje.
Citat: serbian-fm.net
Ono sto kvari sve to jeste to da se mačujemo sa SI-em isto toliko godina oko prevoda igre na nama razumljiv jezik. Zovite ga kako hoćete, srpski, hrvatski, bosanski, crnogorski...koga je briga već, bitno da ga razumemo. Ta borba sa vetrenjacama traje dugo i medjusobno karanje na relaciji SFM /SI dogadja se skoro svakog meseca i skoro uvek u 90% slucajeva, mi smo ti koji namestamo bulju. Oni nama kenjaju da povecamo broj prodatih originala kako bi preveli igru, mi njima prevedite pa ce se broj povecati i tako u krug. Kako oni ipak imaju u ovom trenutku vecu kitu, moracemo da se sklanjamo ne bi li nas odradili. Znam da mnogi od vas/nas nece igrati FM i da se igra prevede ali ko nas jebe. Ono sto je bitno, stizu neki novi klinci, željni da zaigraju FM i osete moc prvog orgazma usled osvajanja Lige Šampiona sa Borusijom iz Grštaka, a da se pritom nisu ni počešali za jaja. Kad odu sutra u školu da kazu - buraz, jebo sam nocas! To gubljenje nevinosti ne bi trebalo da zahteva pohadjanje neke privatne škole engleskog jezika kao Summerhill i slicno i ocenu 5 sa zvezdicom u školi iz istog predmeta. Hoce dete da sedne i da igra bez da otvara recnik i google translate. A i mi kao zajednica hocemo jebani jezik u igri jer ga skoro ceo svet ima! Skandinavci kad upale FM mogu da se sprdaju da li ce uzeti Švedski, Norveski ili Danski i ako su slicni ko nasi nabrojani. Grci dobili, a u bankrotu im zemlja? Sad ono nase kukanje kako smo siromasni, kako nemamo za leba i slicno...ma daj, to je sazvakano. Svako ko procita ovo ima internet koji placa ili jebano krade, ima komp, ziv i zdrav je... znaci moze se! I onda ajde, pomozite nama, pomozite sebi i pomozite ovim klincima da ne upale igru i odmah je iskljuce jer nista ne kapiraju. DRUGI RAZLOG ZASTO TREBA KUPITI FM!

Naravno, na kraju i mi dječaci iz administracije vam stojimo na usluzi svakog dana, gotovo 24h dnevno, pravimo za vas tekstove, taktike, grafiku i razne druge pizdarije kako bi vi samo sjeli, upalili FM i igrali bez ikakvih problema uz potpuno uživanje. Kroz svaki kupljeni primjerak pomažete i direktno nama, forumu i ovoj zajednici. Od svakog primjerka forumu bi trebao pripasti 1€, dovoljno da to iskoristimo pa uplatimo neku reklamu na facebook kako bi na forum doveli neke nove, mlade ljude jer postalo je pomalo teško gledati kako ovdje ostaje jedino stara garda koje nema previše motiva niti za pisati tekstove, niti radili grafiku, taktike ili cro-update. Pogledajte samo sebe i znati ćete o čemu pričam. Ovo je TREĆI RAZLOG ZAŠTO TREBA KUPITI FM!

I sad, da vam još jednom napomenem, pre order period za FM16 će početi u ponedjeljak, 3. kolovoza 2015. godine i da će FM koštati 32€ što vam dođe 240kn. Ako ovaj iznos podijelite na godinu dana, vidjet ćete da je to 65 lipa dnevno za bolesno uživanje tokom cijele godine.

Kupovina zapravo ne ide preko Serbian-FM foruma nego preko njihovom web shopa preko kojeg FM mogu naručiti ljudi iz cijeloga svijeta tako da ona ponuda vrijedi za sve ljude, bili oni iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Srbije, Slovenije, Crne Gore, Makedonije ili bilo kojeg drugog dijela svijeta.

U ovoj temi ćete imati prilike da vidite sve novosti oko kupovine FM 2016, imate i anketu pa možete glasati ZA ili PROTIV originala, a ujedno možete i komentirati Vaš izbor kao i sve drugo što Vam padne na pamet vezano za temu...

Ako i ove godine imate neki izgovor da ne potrošite ovih 240kn na pravu stvar... jbga. Znam da će moni reći da za svat punu bugova ne vrijedi dati te pare, ali, budimo realni, sa ili bez bugova opet ćete pola (ako ne i više) svog slobodnog vremena u sljedećih godinu dana ostaviti na ovoj igri.

O detaljima za uplate sve ćete saznati na vrijeme.

Zahvaljujemo se, Cro-Manager
« Zadnja izmjena: 07.12.2016, 16:26:17 od Joko »

Offline blowfish

• Maskota
  • *
Odg: Stop pirateriji - Igraj Football Manager 2016
« Odgovori #1 u: 02.08.2015, 20:19:31 »
Pozdrav svima!

Kupujem igru svakako, ali planirao sam je kao i uvijek uzeti u digitalnom izdanju. Kod vas u obzir dolazi samo fizička kopija?

Kak uopće funkcionira to, jel dobiješ samo kutijicu sa Steam keyem ili je baš disk? Godinama nisam uzimao igru u fizičkom izdanju pa ne znam :p

Offline zaki

• If you come at the king, you best not miss
  • Legenda
  • *
« Odgovori #2 u: 02.08.2015, 20:52:22 »
ovi srbi su prejak narod, ova poruka što ti je poslo je vrhunac poezije
Let you tell that man I'm falling,
Well somebody must've caught him,
Cause every fourth quarter, I like to Mike Jordan 'em

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #3 u: 02.08.2015, 21:11:40 »
Pozdrav svima!

Kupujem igru svakako, ali planirao sam je kao i uvijek uzeti u digitalnom izdanju. Kod vas u obzir dolazi samo fizička kopija?

Kak uopće funkcionira to, jel dobiješ samo kutijicu sa Steam keyem ili je baš disk? Godinama nisam uzimao igru u fizičkom izdanju pa ne znam :p

Dva tjedna prije izlaska igre (kad izađe BETA) dobit ćeš Steam key na mail i onda ćeš ga aktivirati. Možda bi se moglo i DVD, ali to košta više i ima više posla s time tako da s time ne radimo.

A DVD ti je i tako samo ukras. U kutiji dobiješ prazan DVD (ili čak niti ne bude DVD) i pored ti piše Key koji moraš unijeti u Steam i opet skinuti sa Steama tako da nema smisla se s time zamarati.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 02.08.2015, 21:20:44 »
Kakav je način plačanja?
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #5 u: 03.08.2015, 12:53:04 »
Večeras će sve biti lijepo objašnjeno.

Offline Đoni Logan

• Trener
  • *
« Odgovori #6 u: 03.08.2015, 15:18:55 »
Može li na rate?

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #7 u: 03.08.2015, 15:33:16 »
Ništa na rate u ovaj put.

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #8 u: 03.08.2015, 16:00:09 »
Mogo bi neko tekst pregledat, pun je gramatičkih grešaka.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline blowfish

• Maskota
  • *
« Odgovori #9 u: 03.08.2015, 17:22:58 »
Pozdrav svima!

Dva tjedna prije izlaska igre (kad izađe BETA) dobit ćeš Steam key na mail i onda ćeš ga aktivirati. Možda bi se moglo i DVD, ali to košta više i ima više posla s time tako da s time ne radimo.

A DVD ti je i tako samo ukras. U kutiji dobiješ prazan DVD (ili čak niti ne bude DVD) i pored ti piše Key koji moraš unijeti u Steam i opet skinuti sa Steama tako da nema smisla se s time zamarati.

A onda sam nešto krivo skužio, ja mislio da vi grupno kupujete diskovlje. Naravno da mi više odgovara key od diska, samo tako i kupujem igre.

Ništa, onda me možeš računati. Inače sam zadnjih godina uvijek kupio igru za manje od 200 kn u pre-orderu, ali za tu malu razliku radije ću pomoći vama umjesto nekom Rusu :)

Offline Fernandinjo

• Maskota
  • *
« Odgovori #10 u: 12.08.2015, 11:35:04 »
A sta se tice transfera i to? Jel to sve dolazi postepeno s updejtima?? Ili kako
..
Eh i kad izlazi jel se zna?
« Zadnja izmjena: 12.08.2015, 11:44:57 od Fernandinjo »

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #11 u: 12.08.2015, 11:51:45 »
Transfer update ti izlazi sa xx.3 updateom, odnosno onim oko drugogo, trećeg mjeseca. Ali imaš i neslužbenih updateova koji rade, mada oni nemaju smisla.
Izlazi negdje u 11. mjesecu vjerojatno, točan datum se još ne zna.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Fernandinjo

• Maskota
  • *
« Odgovori #12 u: 12.08.2015, 12:03:05 »
Super. Kupit cu je.   :yes:

Offline arthmael

• Legenda
  • *
« Odgovori #13 u: 19.12.2015, 15:10:25 »
Jel se može još uvijek kupiti preko stranice za 32? Ili je to samo bilo za pre-order?

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #14 u: 19.12.2015, 16:00:03 »
To je samo za pre-order, sad je 40€

Offline Dr. Šime

• ex Rossonero
  • Trener
  • *
« Odgovori #15 u: 21.12.2015, 01:32:03 »
Ja sam neki dan uzeo za 26-27€ preko G2A.... samo treba ulovit dobar popust.

Offline redS

• The Little Magician
  • Trener
  • *
« Odgovori #16 u: 27.12.2015, 14:36:26 »
Evo i ja uzeo napokon FM, zaigrat ćemo se malo.

Offline matej14

• Maskota
  • *
Odg: Stop pirateriji !!!
« Odgovori #17 u: 20.11.2016, 10:28:08 »
pozdrav
zanima me di se moze kupiti fm17 offline? znam da se prijasnjih godina za 50 kn moglo kupit bez problema

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #18 u: 20.11.2016, 10:38:07 »
Ne prodajemo u offline modu. Barem ne kao forum. Preporučujemo Instant Gaming za nabavu full verzije.

Offline lumbrela

• Maskota
  • *
« Odgovori #19 u: 21.11.2016, 19:09:31 »
Ne prodajemo u offline modu. Barem ne kao forum. Preporučujemo Instant Gaming za nabavu full verzije.

ako uzmemo igricu preko instat gaminga, znaci preko steam-a pokrecemo, jel moguce onda da se igrica instalira na vise pc-ova?

P.S.
slucajno idem vidit jel imam jos acc na forumu i vidim jos nije obrisan, samo postovi. :& respect

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #20 u: 21.11.2016, 19:26:46 »
Naravno da je moguće, ali moraš se uvijek prijaviti na tvoj račun odnosno onaj na kojemu je igra. Imaš i provjere putem e-maila da je to baš tvoj račun.

Offline lumbrela

• Maskota
  • *
« Odgovori #21 u: 21.11.2016, 19:33:08 »
Naravno da je moguće, ali moraš se uvijek prijaviti na tvoj račun odnosno onaj na kojemu je igra. Imaš i provjere putem e-maila da je to baš tvoj račun.

aha ok...pitam jer bi nas vise kupilo fm pa da podijelimo key cod, no onda po ovom ocito ne mozemo, jer u isto vrijeme bi morali biti prijavljeni na steam...gdje bi onda mogao naruciti fm bas s cd-u?

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #22 u: 21.11.2016, 19:36:23 »
Možete svi u isto vrijeme biti prijavljeni na Steam, ali samo jedan od vas može biti u online modu.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #23 u: 21.11.2016, 19:37:40 »
Pa moguće je, ali svi onda morate biti offline. E sada znam da su za ovaj najnoviji Fm stavili neku zaštitu pa ne možeš instalirati na puno pc-ova dnevno.
A za cd nemam pojma stvarno.

Offline lumbrela

• Maskota
  • *
« Odgovori #24 u: 21.11.2016, 19:40:23 »
hvala na odgovorima ;)

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #25 u: 21.11.2016, 19:44:11 »
Druže što se tiče CD-a to nije isplativo. Jeste lepo imati DVD kutiju i to... da je gledaš ili šta već, ali isto ti je uzeo tako ili ne, a izađe te 10 € skuplje (čak i više je kod nas u Srbiji u prodavnicama, baš sam gledao).

Bolje uzmi samo key.

HRK ti prodaje za 28.61 € trenutno igru i najpovoljnija je opcija: https://www.hrkgame.com/games/product/football-manager-2017/?utm_source=www.allkeyshop.com&utm_medium=referral&utm_campaign=allkeyshop

Offline Tul0

• Članica NATO pakta
  • Trener
  • *
« Odgovori #26 u: 21.11.2016, 19:48:26 »
kakav cd isusati, to vise ne postoji

Offline ljanbe

• Vrhovni Vođa
  • Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 21.11.2016, 21:04:06 »
tul0

Offline lumbrela

• Maskota
  • *
« Odgovori #28 u: 23.11.2016, 21:38:19 »
kupljeno ;)

Offline jasmin93

• El valor de tenir valors
  • Legenda
  • *
« Odgovori #29 u: 23.11.2016, 23:55:19 »
Bravooo :bravo: :baklja:

a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"

Offline bale

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #30 u: 02.12.2016, 22:04:00 »
sloba jel ta stranica sigurna ?

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 03.12.2016, 01:23:10 »
100%. Kupio ja nekoliko primeraka preko interneta ove godine. Što sebi, što drugima. ;)

Offline Pezer

• Win,Lose or Tie, GUNNER till I die!!!
  • Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 06.12.2016, 16:08:40 »
Jel prodajete jos vi ovdje FM? Ako ne, dajte neku odakle je najbolje kupit?

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #33 u: 06.12.2016, 16:11:48 »
više ne prodajemo, imaš na Instant Gaming s kojima nikad nisam imao problema

Offline Pezer

• Trener
  • *
« Odgovori #34 u: 06.12.2016, 16:34:22 »
Aha, odlično, jedno pitanje, nemam paypal ni nista tako, mislio sam lreko paysafecard, za 28 eura, jel dosta uzet ovu od 200 kuna? Od 500 mi nema smisla jer ne bi nista osim FMa kupio
Edit: ipak mislim da nece, moram nać neki drugi način hahah
« Zadnja izmjena: 06.12.2016, 16:38:51 od Pezer »

Offline Eric Cartman

• Tu sei tutta la mia vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 06.12.2016, 17:33:40 »
Uzmi na karticu, ne kradu.
Emancipate yourselves from mental slavery
None but ourselves can free our minds!

Offline Pezer

• Trener
  • *
« Odgovori #36 u: 06.12.2016, 17:40:43 »
Ma nemam kartice ovamo u hr hahah, imam iz bih, a ne mogu na nju sad uplatit, previse podataka treba kad se uplacuje iz inozemstva, koje ni ne znam vise..

Sent from my Redmi 3S using Tapatalk

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #37 u: 06.12.2016, 18:29:04 »
ja sam preko paysafe, kupi od 200 i od 50 i tjt

Offline Pezer

• Trener
  • *
« Odgovori #38 u: 07.12.2016, 01:00:18 »
a mogu sa dva paysafea, mislio sam da kad idem placat samo unosim pin od jednog i preko njega naplacuje :D onda odlicno, vrijeme je da se FM malo zaigra :D

Offline ivanfla

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #39 u: 07.12.2016, 16:08:24 »
Ja sam napravio acc na paypalu i onda samo preko računa. Na račun sam utipkao oba bona i onda tamo na stranicu sve normalno.