[FM15] Kako Vam ide?

Started by Eric Cartman, 23.10.2014, 21:27:35

Previous topic - Next topic

0 Members and 17 Guests are viewing this topic.

Mikrofonija

Bešiktaš je ipak bija prejak, al i ovo je bija vrhunski uspjeh

villa7

Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

lasko911

Quote from: meraklija on 02.12.2014, 18:19:17
http://www.mediafire.com/watch/w01rg3lf1dvfzw0/Udinese_vs_Cagliari_-_Babacar_Goal_48_minutes_-_TV-360p.ogv

a sta reci ljudi govorili da sam lud kad mi on igra u prvih 11 prije Di Natalea

meraklija, nećeš se proslaviti s taktikama zato što kupuješ igrače u prvoj sezoni. Svi najveći taktičari na fm-base i sličnim forumima igraju isključivo bez transfera prvu sezonu i onda stavljaju rezultate.

meraklija

jebiga ja moram kupit igrace ,moje formacije su neobicne i traze odreden tip igraca :kokice:

senna

ja san zabija takvih 5-6 golova 40-60m u 2 sezone šta san odigra...

darixx4

Evo jedan regen iz Dinama u drugoj sezoni

Izgleda super...

Lukok

Šta mora čovjek napraviti da zabije gol? Bit ću na kraju u nekakvoj sredini, a golman će mi imat najviše clean sheetova. Smiješno.

Tul0

prije bi reka realno

Mikrofonija

Kraj 2. Sezone

Liga

Kup i SuperKup

Europa

Igraći + transferi + financije

ajd

Evo crash dump nakon šta bar 2 sata nisam sejvao. Dobra stvar je da sam odigrao samo dve utakmice u ta dva sata jer je zimska pauza bila, al sam miljon igrača skautirao za to vrijeme.

Jbmu mater kako se nikad crash ne dogodi taman nakon šta sejvaš..
Quotejust dream with me

Fićo

A ko da se niste dosad mogli naučit, ja sejvam svake 3-4 utakmice...

ajd

A jbga uvijek te zatekne kad ne očekuješ. Sejvam i ja često, al eto sad sam skautiro igrače uglavnom, bila zimska stanka i nije mi palo na pamet sejvat.
Quotejust dream with me

Galacticos

Ne znam kako vam toliko crasha, meni se nije desilio niti jednom.

ajd

Inače počeo sa Udineseom. Bez transfera na početku naravno.

S igrom sam dosta zadovoljan, dobro to izgleda, rezultati isto dobri, mada je bilo par kikseva nepotrebnih. Najviše mi je žao poraza od Juveta 1-4 doma u drugom kolu jer je tu taktika još bila u pokusnoj fazi, a i krenuo sam previše otvoreno. Nakon toga sam dobio sve ove jače osim Milana, tako da bi vjerojatno uzeo bar bod doma protiv Juveta.

Kova Golden boy, bog.

Ni u zimskom roku neću dovest nikoga za prvu ekipu, imam malo novaca, a i zadovoljan sam sa ovom momčadi. Samo ću uzet par mlađih za omladinski pogon jer ću probat igrat ko Udine u stvarnosti. Još imam odma od početka dobru skautsku mrežu, s tim sam posebno zadovoljan, bit će na ljeto to potrebno.
Quotejust dream with me

Fićo

Quote from: ajd on 02.12.2014, 22:20:45
A jbga uvijek te zatekne kad ne očekuješ. Sejvam i ja često, al eto sad sam skautiro igrače uglavnom, bila zimska stanka i nije mi palo na pamet sejvat.

Stavi onaj rolling save svakih mjesec dana i btkug.

ajd

Inter tuče sve nakon šta je Walter otišo nakon ovog remija 2-2 s Empolijem.

Quotejust dream with me

Joko

Uzmi iz Lokomotive Granade sve što valja pa prodaj na kraju sezone.

juvefann

llatin

Daj SS Odegaarda.

ajd

Uzeo sam Cordobu ipak sad, trebao je još jedan igrač. Sviđa mi se još jedan onaj stoper, al jebu me s ovim izlaznim klauzulama u ugovoru pa ću ga na ljeto vjerojatno uzet.

Evo i jebeno Cordobi sam morao stavit 9.75 izlaznu klauzulu, nije htio bez toga potpisat, a nisam mu htio dat dosta veću plaću da odustane od toga. Računam ako će bit dobar da ću mu dat novi ugovor na ljeto sa većom kauzulom.
Quotejust dream with me

juvefann

Mr. Football

Quote from: ajd on 02.12.2014, 22:55:27
Uzeo sam Cordobu ipak sad, trebao je još jedan igrač. Sviđa mi se još jedan onaj stoper, al jebu me s ovim izlaznim klauzulama u ugovoru pa ću ga na ljeto vjerojatno uzet.

Evo i jebeno Cordobi sam morao stavit 9.75 izlaznu klauzulu, nije htio bez toga potpisat, a nisam mu htio dat dosta veću plaću da odustane od toga. Računam ako će bit dobar da ću mu dat novi ugovor na ljeto sa većom kauzulom.

eo uzeo Cordobu, a s Barcelonom bi ispo iz lige jebem ti pasa ciganina
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

ajd

Quotejust dream with me

Mr. Football

pozdrav prijatelju ajd

ej juve moram primjetit da imas najljepsi skin do sad, aj posalji link u chat na net.hr ako nije problem  ;)
If a man builds a 1000 bridges and sucks 1 dick, they don't call him a bridge-builder, they call him a cocksucker.

villa7

Gotova prva sezona sa Anderlechtom, inače odlična sezona u kojoj nismo samo superkup uspjeli uzet , poraz od Lokerena na penale.

Liga

Kup

LP

Već imam dogovoren dolazak Burdissa ik Lecjaksa za rotaciju, bit će i odlazaka naravno, a pokušat ćču se još i pojačat dodatno
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.