Autor Tema: CM Coaching Star Calculator  (Posjeta: 3497 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
CM Coaching Star Calculator
« u: 28.08.2014, 17:31:29 »

Cro-Manager.net Vam predstavlja Cro-Manager Coaching Star Calculator. O čemu se radi? Ako ste se ikad pitali kako na temelju ocjena nekog trenera izračunati broj zvjezdica koju ima za pojedini dio treninga ovo je prava stvar za Vas. Samo unesite ocjene željenog trenera.

Za primjer ćemo uzeti nekog trenera, evo npr. kod mene Cristian Zaccardo je završio igračku karijeru pa će nam poslužiti kao primjer. Njegove ocjene ćemo unijeti u Calculator.

Nakon unošenja ocjena potrebno je kliknuti na Calculate! te će Vam se ispod ispisati broj zvjezdica za pojedini dio treninga. Na primjeru vidio da Cristian Zaccardo najviše ocjena ima za područja Tactics i Defending te ga je preporučeno na tim mjestima koristiti.

Naš Calculator možete naći na sljedećem linku:
>> KLIK <<
« Zadnja izmjena: 29.10.2015, 16:43:00 od Zvone Boban™ »

Offline Data

• Legenda
  • *
Odg: Cro-Manager Coaching Star Calculator
« Odgovori #1 u: 28.08.2014, 17:37:58 »
*zvjezdica

Ovo je odlično, pohvale za onoga tko se sjetio i realizirao ideju, ne sumnjam da će se reklamirati i izvan foruma. Dodatni bonus je svakako što se ništa ne treba skidati (što me i zbunilo na početku dok sam tražio gdje je download :D).
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #2 u: 28.08.2014, 17:41:56 »
Prvo je bila ideja da bude za download, već sam bio napravio sve u Javi, ali se dogodilo da bi zbog tog programčića od 3 MB ljudi trebali skidati JDK od preko 200 MB da bi se to moglo pokrenuti. Onda je napravljeno ovo.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #3 u: 28.08.2014, 22:54:10 »
Ovo je genijalno, reklamirajte ovo po drugim forumima svakako. I nije strenght nego strength. :D