Autor Tema: Hladni Sjever  (Posjeta: 11211 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
Hladni Sjever
« u: 20.09.2013, 16:03:06 »

SKEID FOTBALL

Evo prije samog izlaska novog FM-a, odlučio sam se za joÅ¡ jednu avanturu. Stari laptop mi je joÅ¡ uvijek tamo u servisu i nikako da odem po njega. Mislio sam nastavit sejv sa Clydeom, ali u meÄ‘uvremenu sam počeo s ovim momcima tako da neću ni nastavljat onu karijeru. U svakom slučaju popratite malo, nadam se da će biti zanimljivo! Pročitajte malo o klubu, zaista je zanimljivo  :&.

Skeid je NorveÅ¡ki nogometni klub koji se nalazi u glavnom gradu Oslo. Mnogim znalcima nogometa i nije tako poznat klub, ali definitivno zaslužuje mjesto u povijesti NorveÅ¡kog nogometa. Klub je osnovan na Novu godinu, 1.1. 1915. godine (prije 98 godina).  Vrhunac slave trajao je od 1939. do 1974. kada su jednom osvojili prvenstvo (1966.), pet puta zavrÅ¡ili drugi (1939., 1953., 1954., 1958. i 1967.) i osam puta osvojili nacionalni kup (1947., '54., '55., '56., '58., '63., '65. i '74.). Najveći rival mu je VÃ¥lerenga koji igra u Tippeligaen. Od ostalih rivala tu su Lyn i HamKan.

Klub se trenutno nalazi u 3. ligi NorveÅ¡kog prvenstva, a 1999. g. su zadnji put igrali prvu ligu. Za početak bacite oko na informacije kluba. Vrijednost kluba je 1.2 milijun  :kee: i ima polu-profesionalan status. To znači da mogu potpisati igrače na part time i bez ugovora. Stadion može primiti 15.400 duÅ¡a i jedan je od najljepÅ¡ih u NorveÅ¡koj, neki od prvoligaÅ¡a mi se mogu sakriti Å¡to se toga tiče. SagraÄ‘en je 1907. godine, a 2005. je zavrÅ¡ena obnova koja je stajala 55 milijuna €.

Mediji mi predviđaju 3. mjesto, a za prvaka su odabrali Kristiansund. Bit će to teška borba, borit ću se za prvo mjesto i nadam se uspjeti u tome. Stanje financija je u plusu, točnije 80 tisuća zasad. Bilo je par odličnih pojačanja, ali više o tome sljedeći put. Dotada malo prokomentirajte, kritizirajte itd. Čitamo se uskoro, i za svaki komentar + karma kao i uvijek dosad.

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: Hladni Sjever
« Odgovori #1 u: 20.09.2013, 16:10:07 »
Pratit ću, ona karijera s Clydeom je bila super! Valjda ce i ova :P

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 21.09.2013, 00:27:50 »
Skandinavske lige su mi najdraže,igra san na FM 2011 sa Oslo City isto iz 3.lige  KAVA
Sritno  KAVA

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
Re: Hladni Sjever
« Odgovori #3 u: 21.09.2013, 02:53:50 »
Hvala bluemoon! Storm master kako si prosao? Mogu ti reci da meni ide sasvim dobro

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 21.09.2013, 12:29:34 »
Osvojia san sve osim LP  ;-)

We all have our time machines. Some take us back, they're called memories. Some take us forward, they're called dreams.

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #5 u: 21.09.2013, 13:15:30 »
Ocekujem slicnu dominaciju kao s Clydeom KAVA Pisanje uobicajeno, lijepo i kratko, a sve bitno receno ;)
Stadion :&:&:&

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #6 u: 23.09.2013, 12:34:05 »

Prva sezona - 2012. godina

Svaki početak je težak pa tako i ovaj, osim ako ne vodiÅ¡ klub poput Manchester Citya pa u prvoj sezoni možeÅ¡ potroÅ¡iti 500 milijuna funti na pojačanja  :roll:. Meni bi trebalo 20 sezona da uopće pomislim na takvu lovu, ali Å¡ta je tu je. Skeid je u svojoj ligi jedan od najjačih, uglavnom su tu klubovi koji su rezerve klubova iz prve lige (npr. Rosenborg 2) tako da mi to nije predstavljalo neki problem. ZaÅ¡to? Zato Å¡to takvi klubovi ne mogu kupovati igrače nego tamo igraju igrači koji se nalaze u rezervama tog kluba.

Počeo sam igrati u prvom mjesecu 2012. godine iako sam mogao birati i da igram 1.1.2013. Ono Å¡to mi je zanimljvo je to da je pauza za vrijeme zime, a ne ljeta kako je ovdje u srednjoj Europi. Na početku mi je bilo malo čudno, ali već sam se naviknuo. Momčad koju sam zatekao je bila dobra, ali ipak je trebalo pokriti neke pozicije. Moj asistent je ujedno i igrač koji igra u klubu, već je dvije sezone standardan, ali namjeravam to uskoro promijeniti. Uglavnom, on mi je preporučio jednog lijevog bočnog igrača kojeg sam na kraju i doveo. Jedna od najvažnijih stvari u LLM-u je da posudiÅ¡ dobrog golmana (ako ga već nemaÅ¡) i bez obzira Å¡to sam tražio kod svih prvoligaÅ¡a u rezervama i mlaÄ‘im uzrastima ja to nisam uspio na početku sezone. Zato jesam na polusezoni i ne sjećam se točno, ali mislim da mi ga je preporučio skaut. Ovaj golman je ne tako davne 2009. godine branio boje ovog kluba, ali prema FM-u nije upisao ni jedan nastup. JoÅ¡ jedna važna stvar u LLM-u je da imaÅ¡ dobar parent klub (po mogućnosti prvoligaÅ¡), a ja sam ga imao. Lillestrom se ne može pohvaliti s viÅ¡kom dobrih igrača koje bi mogli poslati na posudbu, a i da imaju kod svakog igrača piÅ¡e da im se ne isplati slati ga u zadnju ligu i time mi govore da se meni ne isplati slati bilo kakvu ponudu. Ipak sam uspio uhvatiti brutalnog mladog stopera koji je na kraju bio najbolji igrač sezone  :kee:. TakoÄ‘er sam uspio posuditi lijevo krilo iz drugoligaÅ¡a Folla koji je takoÄ‘er bio jedan od boljih igrača u sezoni.

Odigrao sam 4 prijateljske (tri pobjede i poraz) utakmice i barem malo uigrao momčad. U momčadi su najbolji bili napadač i veznjak (obojica 32 godine). Ostali su bili nekakav prosjek, ali ono što mi je najvažnije bilo je to da sam imao dobrog golmana, dobre stopere, dobar vezni red, okej krila i iskusan napad. Neću previše otkrivati kako igram iako i nebi smio po pravilima LLM-a, ali reći ću vam da igram onu staru klasičnu taktiku s formacijom 4-4-2. Evo kako to izgleda na papiru :D.

U prvenstvo sam krenuo s porazom i odmah pomislio na to kako će ovo biti duga sezona meÄ‘utim sljedeću utakmicu pobijedili smo 4-0 i vratilo mi se samopouzdanje  :cool:. Da ne duljim previÅ¡e reći ću ono najvažnije. ZavrÅ¡ili smo 2.  :&. Za promociju smo se borili mi i Kristiansund, njih sam spomenuo u prvom reportu kad sam rekao da im mediji predviÄ‘aju prvo mjesto. Oni su od samog početka bili nedodirljivi i tek smo pred kraj sezone sjeli na prvo mjesto. Zadnjih Å¡est utakmica je bilo napeto, oni su tu sakupili 18 bodova, a mi 15  :pras:. Tri kola prije kraja imali smo prvo mjesto i slijedila je utakmica kod kuće protiv trećeg Byasena, mislio sam da ćemo uspjeti pobijediti, ali dva gola sa skoro istog mjesta iz slobodnog udarca rijeÅ¡ili su utakmicu i prvenstvo. Znao sam da ovi neće izgubiti do kraja, nisam ni ja, ali zato sam izgubio ono Å¡to sam trebao dobiti. Jebiga vrijeme ide dalje, osvojit ćemo iduće sezone  KAVA.

Kad se pogleda statistika bio sam najbolja momčad lige, zabio sam najviÅ¡e (49 golova  lolcina) i primio najmanje kao treća momčad lige (22). Sve u svemu sezona je bila okej, potpisao sam nove ugovore sa igračima koje sam želio imati i sljedeće sezone, ali nažalost nisam uspio dovesti na posudbu ove koji su već bili. Å to se kupa tiče tu sam odmah u prvom kolu naletio na prvoligaÅ¡a Moldea koji me kod kuće porazio 4-1 i razbio maÅ¡tanje da bi mogao pobijediti i proći dalje. Nemam slikan ss financija, ali mislim da sam zavrÅ¡io u minusu do nekih 300 tisuća funti :D. I tu sam se sjebo... fejspalm. Taj je minus svaki mjesec iduće sezone bio sve veći i veći i bio sam u velikim problemima. Da ne otkrivam previÅ¡e o drugoj sezoni zavÅ¡it ću ovdje report o prvoj sezoni koja je bila dosta uspjeÅ¡na  :shame:.

Druga sezona - 2013. godina

Kad je zavrÅ¡ila prva sezona znao sam da ove sezone moram osvojiti prvenstvo inače mi se loÅ¡e piÅ¡e. Minus će u ovoj ligi svake godine biti sve veći jer zarade nemam od ničega, moram plaćati igrače, stadion i osoblje. Uprava mi je poručila da očekuje promociju i u slučaju 2. ili 3. mjesta mislim da bi dobio otkaz. Prvu sezonu smo bili u minusu sa plaćama i na početku sezone je uprava to rijeÅ¡ila, ali smo mi sa novim igračima to opet premaÅ¡ili i otiÅ¡li u minus  fejspalm.

Kako sam već znao tko ostaje, a tko ne ipak sam morao dovesti nekoliko igrača. Na moju (ne)sreću nitko nije želio doći, uspio sam nekako dovesti mladog veznog na posudbu iz Folloa i joÅ¡ jednog veznog/napadača iz filijale Lillestromea. Malo sam se glupo gore izrazio kad sam rekao da sam sa novim igračima otiÅ¡ao u minus, htio sam reći da sam morao i starim igračima povisiti plaće tako da se to sve nagomilalo. Kad sam zavrÅ¡io kupnju igrača shvatio sam da ih je previÅ¡e otiÅ¡lo, a premalo doÅ¡lo. Zato sam iz omladinskog pogona uveo par igrača, ali samo jedan vrijedan spomena. Koristio sam ga kao zamjenu na mjestu srednjeg veznog iako sam kasnije shvatio da bi bio bolji kao napadač. U zadnjem kolu zabio je 2 gola i tako mi pokazao gdje ću ga ubuduće koristiti. Klub su napustili nevažni igrači kojima je istekao ugovor i nema smisla pričati o njima  :bo:.

U drugoj sezoni mi je probleme zadavao Fyllingsdalen, do samog kraja su se samnom borili za prvo mjesto  :&. Ja sam zavrÅ¡io prvi sa 4 boda prednosti i napokon ostvario promociju u drugu ligu  champ. Opet sam bio najbolja momčad lige, zabio sam 62 gola i primio 25, najmanje od svih zajedno sa Buvikom. Ono Å¡to najviÅ¡e volim su preokreti, a ovdje ih je stvarno bilo dosta i to je ona draž koja ti daje snagu i motivaciju da igraÅ¡ i dalje. Neću sad davati ss utakmica jer moram skrivati puno toga, za par sezona će se pojaviti regeni koji će uglavnom i kod mene igrati pa neću morati skrivati imena. Sad me najviÅ¡e veseli to Å¡to ću zaigrati u drugoj ligi, isti igrači ostaju jedino se onaj vezni vrača k(r)ući. Prije početka treće sezone pregledat ću sve žive klubove i potražiti igrače koji bi mogli doći na posudbu bez ikakvog plaćanja. Na taj način neću troÅ¡iti puno novaca na plaće, a možda uspijem izboriti promociju Å¡to znači joÅ¡ viÅ¡e love u blagajni. Upravu sam tražio da mi naÄ‘u novu filijalu koja će mi davati neÅ¡to love na kraju sezone. Svaki novčić je bitan  lolcina.

U kupu smo opet ispali u prvom kolu, ovaj put od drugoligaÅ¡a Strommena. Slika ispod će vam sve reći  :&. Izgubili smo 2-1 kod kuće s tim da su oni imali igrača manje od 42. minute. Jebiga, niÅ¡ta straÅ¡no al opet bi bilo odlično da smo proÅ¡li dalje, bar bi se čulo za nas u NorveÅ¡koj ako niÅ¡ta drugo :D.

Financije su jako loÅ¡e i pokuÅ¡at ću smanjit WB za sljedeću sezonu jer ne smijem ići sve viÅ¡e i viÅ¡e u minus.  :gaah

Znam da ima dosta teksta i nadam se da ste pročitali sve. Sad sam zavrÅ¡io drugu sezonu, polako krećem u treću i sad se bacam na ono najvažnije, a to su novi igrači  :yes:. Report će vjerojatno sredinom/krajem tjedna ovisi kad uhvatim vremena. Malo prokomentirajte, zatražite koji ss ako vas zanima, pitajte bilo Å¡ta. JoÅ¡ jednom hvala svima koji komentiraju  respect.

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #7 u: 23.09.2013, 12:48:40 »
Čestitke na promociji, šteta što nisi uspio već u prvoj sezoni, al šta je tu je, dobro je i ovak, financije su loše, ali se nadam da češ to popravit, sad se probaj što bolje pojačat i napast prvu ligu, sretno dalje...
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #8 u: 23.09.2013, 16:45:49 »
Nekak uobicajeno dosta za tebe, mucenje prvu sezonu i onda u drugoj promocija. Svaka cast za to, sad osigurat dobru poziciju u 2. ligi pa za 2 sezone valjda opet gore. Ovaj vezni/napadac regen bi mogo bit stvarno dobar za Norvesku. Sretno dalje ;)

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #9 u: 23.09.2013, 16:54:28 »
ÄŒestitam na promociji. Sad uhvati sredinu tablice i kroz 2-3 sezone si u prvoj ligi. Sretno  ;)

Offline ÄŒurka

• Milan, Tu Sei Tutta La Mia Vita
  • Trener
  • *
« Odgovori #10 u: 23.09.2013, 19:13:53 »
Ovo je odlično :cheers:

isto kako obožavam igrat LLm tako volim i pratit kad netko drugi igra

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #11 u: 23.09.2013, 21:28:22 »
Hvala dečki! karmice su podijeljene!

Guardian vjeruj mi u tome smo isti, kako volim igrat tako volim i čitat druge, žao mi je što je malo takvih danas na forumu, ali nema veze..

Offline B. Cloughâ„¢

• You miss 100% of the shots you don’t take.
  • Legenda
  • *
« Odgovori #12 u: 24.09.2013, 12:38:31 »
Nije me bilo cijelo ljeto, ali ova karijera je pravi dragulj  :)

Opet dominiraÅ¡ sa savrÅ¡enim reportima  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #13 u: 24.09.2013, 13:28:41 »
Oho hvala kralju ! :)

Offline Packie020

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #14 u: 24.09.2013, 13:40:47 »
Pratim karijeru, nadam se da će bit uspješna kao i ona sa Clydeom!
Stadion je predobar, koliki ti je average attendance u trećoj ligi?

ÄŒestitke na promociji!  :baklja:
Football Manager
Prije uporabe pažljivo pročitati upute o lijeku, a za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obavezno upitati svog liječnika ili ljekarnika...

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #15 u: 24.09.2013, 13:43:45 »
Ne mogu ti točno reći koliki je bio jer sam sad u drugoj ligi. Prodao sam 900 sezonskih karata tako da će biti ove sezone oko 1000 bar se nadam :D Mislim da mi je u trećoj ligi bio oko 400-500, nije puno, ali zarađivalo se nešto!

Nadam se da će i tijekom sljedećih reportova biti tvojih komentara! :)

Offline Storm master

• Shadow
  • Trener
  • *
« Odgovori #16 u: 24.09.2013, 13:51:42 »
ÄŒestitke na promociji,nisi uspia u 1.sezoni ali i ovo je lipo  KAVA
Dobar će bit ovaj regen,probaj ga forsirat da vidimo kako će se razvit  :)
Sritno u 2.ligi,očekujen sredinu tablice  KAVA

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #17 u: 24.09.2013, 17:40:00 »
obožavam llm, tako da ovo sigurno pratim do kraja :D
klub mi se čini jako dobro organiziran i ima iznenaÄ‘ujuće dobar stadion  :&
fino ti je krenulo, čestitke za promociju i samo igraj, nema stajanja dok ne padne LP :D sretno dalje ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #18 u: 24.09.2013, 22:02:21 »
storm jebiga nisam uspio u prvoj, al ajde nema veze..ovog regena ću pokušat istrenirat al mi je loša infrastruktura kluba pa dok to sredim nabavim dobre trenere će potrajat al jbg vidjet cemo sta ce bit od njega..doci ce i bollji s vremenom vjeruj mi :)

slash nadam se da ćeš pratiti jer mi vi dajete motivacije za pisanjem! karmice su vam pdoijeljene , report bi trebao uskoro! :)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #19 u: 26.09.2013, 13:03:40 »

Treća sezona - 2014. godina

Sezona iz snova usudio bih se reći  :&. Ostvarili smo nevjerojatan uspjeh, ali nema Å¡anse da vam to odmah na početku kažem :D. Za one koji nisu pratili igramo ukupno tri sezone, prve dvije smo se mučili  :cool: u trećoj ligi da bi onda izborili plasman u drugu ligu i eto nas sad ovdje. Počet ćemo od transfera i svega pomalo!

U trećoj ligi nebi dobio dragog Boga na posudbu od prvoligaÅ¡a, čak ni od svoje filijale  fejspalm. Zato sam sad u drugoj ligi dao sve od sebe da pokuÅ¡am dovesti Å¡to viÅ¡e mladih igrača na posudbu. Nije mi se dalo klikat na svakog igrača posebno pa sam zamolio asistenta da mi da popis svih igrača iz svih klubova prve lige koji mogu doći na posudbu. Nakon toga sam samo slao ponude, neke igrače nisam čak ni gledao :D samo sam ih dovodio. Ugl. doveo sam sveukupno dvanaest igrača od kojih ih je na kraju ostalo samo Å EST! Ovih ostalih 6 je zatražilo raskid posudbe da se mogu vratit matičnom klubu. Pokazat ću vam sad samo ove koji su ostali, ovi ostali nisu ni igrali zato su i tražili raskid  KAVA.

Jedan od te dvanaestorice je ovaj igrač. Njegov transfer je dogovoren joÅ¡ proÅ¡le sezone i nije se baÅ¡ neÅ¡to pokazao tako da ćemo vidjet Å¡to ćemo s njim iduće sezone, odigrao je 12 utakmica na mjestu stopera i 6 kao vezni. Iz prvoligaÅ¡a Valerenge (ove godine osvojili prvu ligu!) stigao mi je ovaj mladi napadač. Odigrao je 10 tekmi, zabio 3 gola i upisao 3 asista, AR 7.27. Sa ovim igračem sam imao malih problema jer ga nisam na početku registrirao, a kasnije nisam znao kako ga prijaviti, prije polusezone čekam transfer rok i on proÄ‘e, a meni i dalje ne stiže poruka i ja prije utakmice kliknem na njegov status Unr i prikaže mi se popis s igračima i ja ga prijavim. Ove godine mu istječe ugovor i nadam se da će novi ugovor potpisati za mene. Iz Fredrikstada sam doveo nekoliko odličnih igrača meÄ‘u kojima i ovog desnog bočnog koji se pokazao odličnim rjeÅ¡enjem. Uz njega je stigao i ovaj vezni koji je viÅ¡e poslužio kao zamjena i ovaj stoper koji je bio jedan od najboljih ove sezone. U cijeloj sezoni nije odigrao 5 utakmica  :&. Za sami kraj je ovaj napadač/krilo iz istog kluba kao i proÅ¡la trojica. Odigrao je 15 utakmica i zabio 2 gola  :bo:  fejspalm.

Iz kluba sam na posudbu poslao dva svoja igrača koji su proÅ¡le sezone imali zapaženu ulogu u klubu, ali dolaskom novih igrača su pali u drugi plan. Ugl nudili su mi njihove pune plaće pa sam pristao jer ne moram troÅ¡iti lovu na njih, a ionako neće igrati. Trojici igrača sam raskinuo ugovore jer su bili veliki. NajviÅ¡e me razjebao desni bočni/asistent/kapetan  :gaah. Nudim mu novi ugovor kao igraču bez uloge asistenta, ali naravno da ne želi takvu soluciju. Ja već imam spremnog odličnog asistenta i samo Å¡to nije potpisao, a ovaj se tenkre ne želi maknut s te pozicije. DoÅ¡lo je do toga da je otiÅ¡ao zauvijek iz kluba, kapetanom je proglaÅ¡en golman, a novi asistent napokon pokazao kako se vode neke stvari u klubu.

Kad sam već spomenuo novog asistenta pokazat ću vam i novi staff koji sam doveo u klub. Nije neÅ¡to, ali zasad je super. Doveo sam jednog odličnog i jednog malo manje dobrog trenera i fitness trenera. Plan za sljedeću sezonu mi je trener golmana jer mi ga uprava trenutno neda imati?!  fejspalm, neki jebeni skaut (i to mislim proÅ¡iriti područje skautinga jer mi je trenutno moguće skautirati samo NorveÅ¡ku) i fizioterapeut. E da i Head of Youth Development jer ga nemam :D. Kad to sve skompletiram, pokazat ću vam sve potrebne ss-ove tipa treninga itd.

Odigrali smo sedam prijateljskih i od toga samo jednu izgubili. Ove sezone sam dozvolio asistentu da mi sredi prijateljske, ali od sljedeće sezone ću ja dogovarati i pokušati dovoditi malo bolje momčadi kako bi zaradili dobru lovu od ulaznica.

U prvenstvo sam krenuo odlično :D. Prvo kolo odigram 1-1, tu mi onaj jebeni vezni iz proÅ¡log reporta izjednači iz penala u 73. i onda fula penal u 87. za pobjedu  :pras:. Sljedeće kolo 0-0, i poslije toga u gostima igram protiv konkurenta za naslov, ali ja to nisam znao onda. Vodim 1-0, oni se vrate, u 82 povedem i oni se u 88. opet vrate. Nakon toga pobjeda i tek nakon pet kola prvi poraz za Skeid. Uglavnom smo skoro stalno igrali toplo-hladno, znali smo zaredati par odličnih pobjeda, ali i poraza, u svakom slučaju pogledajte rezultate svih utakmica u sezoni. Pred kraj sam se sjebo i zeznuo si situaciju oko mjesta. Na tablici sam zavrÅ¡io FENOMENALNI ÄŒETVRTI  :&. Brann i Haugesund su za mene bili nedodirljivi i tu za mene nije bilo mjesta, svoj put do prve lige sam morao nastaviti preko kvalifikacija. U prvoj utakmici igrali smo protiv Bodo/Klimt i uspjeli proći na penale. Utakmica je zavrÅ¡ila 3-3 i 4-1 na penalima. Prvo sam vodio 2-0, da bi se oni vratili do kraja utakmice, zatim povedem 3-2 i oni se vrate na 3-3. Nakon toga sam igrao s pobjednikom iz drugog dvoboja jer su ukupno 4 momčadi iÅ¡le u kvalifikacije. U toj sam utakmici pobijedio Lyn sa 3-0 kod kuće, reklo bi se lakoćom, ali bilo me strah prije utakmice. Nakon te pobjede iÅ¡li smo na momčad iz prve lige, točnije Kongsvinger. Oni su bili prepredzadnja momčad prve lige i igrali su tu utakmicu s nama da vidimo dali oni ostaju u prvoj ili mi u drugoj. Igrale su se dvije utakmice  :kee:. Prvu utakmicu smo igrali kod kuće i pobijedili sa 3-1, zatim smo otiÅ¡li u goste i odigrali 2-2. Sve Å¡to ću vam reći je da SLJEDEĆE SEZONE IGRAMO PRVU LIGU!!!  champ :&.

U kupu smo opet ispali rano, točnije odmah u prvoj utakmici protiv trećeligaÅ¡a Birkebeinerena. Upravo je kod njih bio moj mladi stoper na posudbi, odigrao je jako dobro cijelu sezonu. Statistika opet na mojoj strani, ali moÅ¡ se jebat FM neda  !mad!. Sljedeće sezone ću namjerno ispast isto u prvoj utakmici i tu ću koristiti zamjene kako nebi umarao prvotimce.

Mislim da i igrači zaslužuju par riječi o sebi. U onoj prvoj kvalifikacijskoj utakmici kad smo prošli na penale me jebeno iznenadio golman. Mislim da ne lažem kad kažem da je najbolji u ovoj drugoj ligi. Ocjene mu malo padaju, ali nema veze i dalje je onaj stari lav :D Igrat će i u prvoj ligi, barem ovu prvu sezonu! Lijevi bočni, stigao je prošle sezone i postao nezamjenjiv u obrani, ove sezone odigrao je 33 utakmice i pokazao da se na njega može računati i za sljedeću sezonu. Ovaj stoper je od samog početka sa mnom, izgleda da se samo njegovi partneri u obrani mijenjaju, on je ipak standardan, AR od 7.34 pokazuje koliko je dobar i mislim da može odigrati još jednu sezonu na tom nivou. Ovaj igrač je najbolji strijelac kluba sa 14 golova, igrao je na svim stranama, u napadu, na desnom i lijevom krilu i zaista bio dobar, AR od 7.47 smještava ga na prvo mjesto u klubu. Jedan od standardnih veznih je ovaj momak, odličan BWM iako ga ja ne koristim kao takvog jer igram klasičnu taktiku. Sigurno će odigrati još pokoju sezonu iako imam neke druge zamisli. Ovaj stari lav igra već dugo kod mene i uvijek je bio standardan, za mene je tipa Pirlo u Juventusu - mozak igre. Sa svojih 35 godina više ne može igrati kako je igrao na početku, zato nisam produživao ugovor sa njime, doći će neki mladi treba njima dati priliku. To su manje više ti igrači koji su bili najjači u klubu, ostali su tu negdje ajmo reć, ali ni približno kao ovi.

Ako se sjećate u proÅ¡lom reportu sam vam pokazao svog regena. Ime mu je Patrick Smith-Meyer i drugi je najbolji strijelac kluba. Razvija se odlično, ali ne onako kako bih ja želio jer je klub u blagom  ***** :D. Definitivno prvi napadač sljedeće sezone iako ćemo to joÅ¡ vidjeti, tko zna možda ulovim nekog boljeg. E sad slijedi drugi najvažniji dogaÄ‘aj sezone, nakon promocije  :&.
TOMAS MYRVANG je čudo koje je ove sezone proizaÅ¡lo iz moje Å¡kole nogometa  :& :& sa svojih 16 godina je najbolji napadač u klubu, kad mu vidim brzinu zaserem se i vjerujte mi da će mali sljedeće sezone eksplodirati u prvoj ligi. Ove godine sam mu dao prilike na kraju sezone i lik je u 6 nastupa zabio 5 golova  :&. Ima joÅ¡ jedan u omladinskom pogonu, ali o njemu viÅ¡e u sljedećem reportu, možda ga bacim u prvu ekipu pa da vidimo malo kakav će bit.

Financije su se malo popravile, slika je odmah sa kraja prvenstva tako da bi to moglo biti bolje nakon ulaska u prvu ligu, ali vidjet ćemo joÅ¡. Nemam neke planove zasad, želja mi je da klub postane profesionalan, da se poboljÅ¡aju financije te infrastruktura ako uspijem. Vidjet ćemo, neki igrači će ostati neki napustiti klub, doći će vjerojatno opet dosta igrača na posudbu tako da će biti svačega u klubu. Report je stvarno bio dugačak, nekima će se to svidjeti, neki neće ni pročitati, ali nema veze, radim to iz guÅ¡ta! Hvala svima koji komentiraju i koji će komentirati, užitak je čitati vaÅ¡e komentare! :) I naravno + karma za sve! GAME STATUS za Nevjerne Tome  lolcina.

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #20 u: 26.09.2013, 13:28:47 »
svaka čast na promociji u debitantskoj sezoni u 2. ligi, mislim da to ni ti čak nisi očekivao :&
nadam se da će se sad stanje u klubu malo popravit, da ćeš dovesti dostojna pojačanja i za početak bar ostati u 1. ligi :D
i drago mi je što ti dolaze dobri regeni, crnca sam vidio još prije, ali ovaj novi je još bolji :& šteta samo što su obojica napadači :/
šta drugo mogu reći nego; sretno dalje i požuri s novim reportom, nadam se da inspiracije za igranje i pisanje ima sve više :D

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #21 u: 26.09.2013, 14:20:48 »
Odlično ti ide, vrhunski si odradio playoff, nije lako s 4. mjesta ući u prvu ligu. Zanima me kakva je razlika između prvoligaša i drugoligaša, bit će ti sigurno krvava borba za opstanak. Ovi regeni u napadu su zmajevi, mogli bi bit dobar tandem, samo mislim da im je prerano. Pisanje je odlično, opširno, a opet ne dosadno :) Pratim i dalje!

Offline Packie020

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #22 u: 26.09.2013, 15:31:12 »
Svaka čast na promociji, ideÅ¡ kao ekspresni vlak dalje! :D Sretno u prvoj ligi, neka ti Brann bude primjer kakvi te klubovi čekaju u prvoj ligi! Iskreno, čudi me kako su oni ispali u drugu...  fejspalm
Football Manager
Prije uporabe pažljivo pročitati upute o lijeku, a za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obavezno upitati svog liječnika ili ljekarnika...

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #23 u: 27.09.2013, 11:46:50 »
Odlično si ovo odradio, vjerovo sam da možeÅ¡ odmah u prvu ligu, čestitke i sretno meÄ‘u najboljima  :)
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #24 u: 27.09.2013, 12:14:29 »
Svaka čast! :&
Sada je najbitnije ostati u prvoj ligi ako je to moguće. :D
Pratim i dalje! ;)