[spoiler]@Creep
da da, ne prihvaćam prijateljske s jaÄima, jebiga...ionako moral nije divan kad se gubi

@Joki
Neka i ovo je dobar komentar, bitno da se prati

@Fićo
Bio si u pravu. Al jebiga, nemam kvalitetnog joÅ¡ jednog razbijaÄa umjesto Gatcana

@TIR
Ma to ja piÅ¡em sporije za ove koji sporije Äitaju

Ovako kad malo duže ne pišem onda me se zaželite

Ma bit će valjda viÅ¡e vremena sad pa ću Äešće...
@ljanbe
Opa, lijepo priznanje pored svih aktualni karijera i priÄa

[/spoiler]
_______________________________________________________________________________________
Reprezentacija Moldove osigurala Brazil!!!
Naime, predsjednik moldavskog nogometnog saveza Pavel Ciobanu je sazvao sastanak i odluÄio osigurati karte za Brazil izborniku Lucinschom i njegovim izabranicama da SP u Brazilu prate uživo s tribina...
Eh...
Pa kakva kurÄeva Moldova. Fino su nas spustili na zemlju Ukrajinci i Poljaci. Poletili smo nakon Crne Gore, a oÄito je da je to bio samo bljesak te da se vraćamo na staro. Ok nije baÅ¡ na staro, ima napretka sigurno, ali je to nažalost sporo. Trebat će joÅ¡ sigurno nekoliko godina, a možda i viÅ¡e da doÄ‘emo u nekakvu priliku za neki veći uspjeh. Prije poÄetka reprezentativnog okupljanja dogodilo se opet. U 25. godini od nogometa se opraÅ¡ta Petru Racu, uz Bulgarua jedini kvalitetni zadnji vezni. Pa koja je to piÄka materna i opraÅ¡tanja od nogometa, a igra za reprezentaciju. Pozvani su standardni igraÄi uz par nebitnih promjena. Pogodila nas je ozljeda Gatcana, ali ionako sam ozbiljno razmiÅ¡ljao da će Andronic igrati.
Ukrajina-Moldova 4:1
(Seleznyov 2', 62', 92', Garmash 22' / Bugayov 54')
Jasno je bilo da ćemo tu jako teÅ¡ko neÅ¡to napraviti. Tako je i izgledalo cijelu utakmicu, potpuna dominacija Ukrajine i Seleznyovog. Ipak kad je Bugayov zabio za 2:1 ponadao sam se da bi mogli neÅ¡to izvući, ali ubrzo sam uÅ¡utkan. Pretkraj se joÅ¡ ozljedio stoper, a nismo imali viÅ¡e zamjena pa je to rezultiralo i Äetvrtim golom. Nisam se previÅ¡e živcirao jer sam znao da je naÅ¡a prilika iduća utakmica, Poljska doma...
Moldova-Poljska 0:2
(Milik 75', Lewandowski 81')
E ovo boli. Boli jer smo bili u najmanju ruku ravnopravni. Boli joÅ¡ viÅ¡e jer smo na isti naÄin izgubili i prvu utakmicu. U nijednoj utakmici Poljaci nisu dominirali, ali su oba puta uzeli 3 boda. Obrana se odliÄno držala do 75., a onda slijedi raspad sistema. Nije dugo trajao san da ćemo postići neÅ¡to. Iduća utakmica je San Marino. I sad sam u takvoj situaciji da se lagano bojim toga jer me ne bi Äudilo da se i to izgubi. Onu zadnju utakmicu s Engleskom ne želim ni igrati. Ustvari jedva Äekam da zavrÅ¡e ove kvalifikacije i da krenu nove.
E i jedno pitanje imam. ZnaÄi krenuo sam ovo igrati nažalost bez moldavske lige jer se oÄito treba aktivirati u editoru. E sad kad bi to aktivirao jel bi je mogao dodati sad naknadno? Jer mi je malo jadno da ne mogu pratiti moldavsku ligu di mi ima milion potencijalni reprezentativaca...