Autor Tema: Nemoj tamo...zaostali su  (Posjeta: 16082 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Creep

• ĐilkoÅ¡
  • Trener
  • *
Odg: Nemoj tamo...zaostali su
« Odgovori #75 u: 13.09.2013, 20:44:05 »
Odlično ti ide zasada, uspio si stvoriti jednu solidnu repku koja neće biti lagan protivnik nikome. :D
Dobre su ti ove prijateljske utakmice protiv "slabijih" reprezentacija da se malo ipak uigraš. Uspio si Moldaviju ugurati među top 100 najboljih repki što je odlična stvar. Sada u preostalom dijelu kvalifikacija očekujem barem 5-6 bodova, ako ništa drugo za taj koeficijent koji te vodi u 4. bubanj za sljedeće kvalifikacije.

Zanimljivo te je pratiti, i jedva čekam sljedeći report. ;)
Sretno dalje.

Offline Joki

• Derrick Rose
  • Trener
  • *
« Odgovori #76 u: 13.09.2013, 20:49:12 »
Zanimljivo te je pratiti, i jedva čekam sljedeći report. ;)
Sretno dalje.

:D

Ja stalno pratim, al' nemam volje za komentiranjem. :D

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #77 u: 13.09.2013, 20:49:51 »
...

Creep je sve reko, potpisujem i jedva čekam nastavak :)

edit: i da, mislim da nećeš protiv ovih boljih imat šta radit s plejmejkerom, bolje možda vratit onog bwm-a ;)
« Zadnja izmjena: 13.09.2013, 20:53:24 od Fićo »

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #78 u: 13.09.2013, 20:50:36 »
Super ti ide, taktika funkcionira u većini utakmica. Čestitke na pobjedi protiv Finske, ovo prije sam već komentirao... Sviđaju mi se ova razmišljanja i dugoročni planovi, jedina kritika koju imam da pišeš presporo. :D

Updatei moraju biti češći, moraš igrati više. :D Ajde sretno dalje.

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #79 u: 13.09.2013, 20:51:55 »
Eto, sve su rekli, čitam i ja stalno, od svih ovih karijera i priča tvoja i Fićina mi je najzanimljivija za sad :D
Prati se dalje ;)

Offline curry

• Where amazing happens
  • Trener
  • *
« Odgovori #80 u: 15.09.2013, 00:49:42 »
[spoiler]@Creep
da da, ne prihvaćam prijateljske s jačima, jebiga...ionako moral nije divan kad se gubi :D

@Joki
Neka i ovo je dobar komentar, bitno da se prati :)

@Fićo
Bio si u pravu. Al jebiga, nemam kvalitetnog joÅ¡ jednog razbijača umjesto Gatcana   :sad:

@TIR
Ma to ja pišem sporije za ove koji sporije čitaju :D Ovako kad malo duže ne pišem onda me se zaželite :D Ma bit će valjda više vremena sad pa ću češće...

@ljanbe
Opa, lijepo priznanje pored svih aktualni karijera i priča :D
[/spoiler]

_______________________________________________________________________________________

Reprezentacija Moldove osigurala Brazil!!!

Naime, predsjednik moldavskog nogometnog saveza Pavel Ciobanu je sazvao sastanak i odlučio osigurati karte za Brazil izborniku Lucinschom i njegovim izabranicama da SP u Brazilu prate uživo s tribina...

Eh...
Pa kakva kurčeva Moldova. Fino su nas spustili na zemlju Ukrajinci i Poljaci. Poletili smo nakon Crne Gore, a očito je da je to bio samo bljesak te da se vraćamo na staro. Ok nije baš na staro, ima napretka sigurno, ali je to nažalost sporo. Trebat će još sigurno nekoliko godina, a možda i više da dođemo u nekakvu priliku za neki veći uspjeh. Prije početka reprezentativnog okupljanja dogodilo se opet. U 25. godini od nogometa se oprašta Petru Racu, uz Bulgarua jedini kvalitetni zadnji vezni. Pa koja je to pička materna i opraštanja od nogometa, a igra za reprezentaciju. Pozvani su standardni igrači uz par nebitnih promjena. Pogodila nas je ozljeda Gatcana, ali ionako sam ozbiljno razmišljao da će Andronic igrati.

Ukrajina-Moldova 4:1
(Seleznyov 2', 62', 92', Garmash 22' / Bugayov 54')

Jasno je bilo da ćemo tu jako teško nešto napraviti. Tako je i izgledalo cijelu utakmicu, potpuna dominacija Ukrajine i Seleznyovog. Ipak kad je Bugayov zabio za 2:1 ponadao sam se da bi mogli nešto izvući, ali ubrzo sam ušutkan. Pretkraj se još ozljedio stoper, a nismo imali više zamjena pa je to rezultiralo i četvrtim golom. Nisam se previše živcirao jer sam znao da je naša prilika iduća utakmica, Poljska doma...

Moldova-Poljska 0:2
(Milik 75', Lewandowski 81')

E ovo boli. Boli jer smo bili u najmanju ruku ravnopravni. Boli još više jer smo na isti način izgubili i prvu utakmicu. U nijednoj utakmici Poljaci nisu dominirali, ali su oba puta uzeli 3 boda. Obrana se odlično držala do 75., a onda slijedi raspad sistema. Nije dugo trajao san da ćemo postići nešto. Iduća utakmica je San Marino. I sad sam u takvoj situaciji da se lagano bojim toga jer me ne bi čudilo da se i to izgubi. Onu zadnju utakmicu s Engleskom ne želim ni igrati. Ustvari jedva čekam da završe ove kvalifikacije i da krenu nove.

E i jedno pitanje imam. Znači krenuo sam ovo igrati nažalost bez moldavske lige jer se očito treba aktivirati u editoru. E sad kad bi to aktivirao jel bi je mogao dodati sad naknadno? Jer mi je malo jadno da ne mogu pratiti moldavsku ligu di mi ima milion potencijalni reprezentativaca...
Dove vai se il playmaker non ce l'hai.

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #81 u: 15.09.2013, 00:57:50 »
E i jedno pitanje imam. Znači krenuo sam ovo igrati nažalost bez moldavske lige jer se očito treba aktivirati u editoru. E sad kad bi to aktivirao jel bi je mogao dodati sad naknadno? Jer mi je malo jadno da ne mogu pratiti moldavsku ligu di mi ima milion potencijalni reprezentativaca...

Moro bi ponovo krenut igrat.

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #82 u: 15.09.2013, 05:22:36 »
Jebiga, nakon velikih snova i maštanja vraćamo se u surovu realnost. Neka, nije ni to loše, vjerujem da će do idućih kvalifikacija biti lakše, ako ni zbog čega, onda zbog lakšeg ždrijeba. Naoružaj se strpljenjem i polako... ;)

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #83 u: 15.09.2013, 09:58:30 »
Ufff ma ne igrat bez učitane lige od te repke ni slučajno, veliki, ogromni zajeb nažalost. Bez obzira šta imaš učitane sve igrače bazirane u Moldaviji, uvijek je najbolje paralelno učitati ligu te reprezentacije.

Šteta za poraze, igra ne da bolje i više... Sretno dalje.

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #84 u: 15.09.2013, 11:10:16 »
Mozda da krenes ponovno s ucitanom ligom, kao sto je to bio napravio silvaa u svojoj karijeri s clayde-om? :)

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #85 u: 15.09.2013, 12:54:21 »
Nisam dosad komentirao, ali svaka cast za strpljenje, stvarno je zanimljivo citat ;)

A sta se tice loadanja lige, velika je greska sta nisi to napravio, a mislim da je i moguce da ti se zbog toga ovako rano umirovljuju igraci, kao da ne igraju puno  :bo:

Offline curry

• Where amazing happens
  • Trener
  • *
« Odgovori #86 u: 16.09.2013, 01:13:04 »
S laganom gorčinom nastavljam dalje. Zbog činjenice da sam glupo počeo bez moldavske lige. Nema veze,ionako svi malo bolji igrači igraju u Rusiji koju imam učitanu :D

Nakon dva bolna poraza slijedio je San Marino. Ovaj put sam stvarno osjećao da ćemo ih razbiti ko pičke. Igrači kao da jedva čekaju nekog slabijeg da se ižive. Prvih 11 uglavnom ostaje nepromijenjeno. Gatcana još uvijek nažalost nema, a Tigirlas je ozljeđen pa su zbog toga Andronic i Gorceac na terenu. San Marino ne želim ni gledati...

San Marino-Moldova 0:3
(Kovalchuk 32', 76', Bugayov pen 34')

Ok nije 0:6, ali ja sam zadovoljan. S obzirom da je prošli put bila panika ovo je sasvim zadovoljavajući rezultat. Dominirali smo u svim segmentima i zasluženo dobili kako se i očekuje. Kovalchuk je odigrao maestralnu utakmicu. Još jednom je pokazao da je klasa za ostatak Moldove. To mu je donijelo i transfer u Helsinki. Nažalost već ga godine love i nema više mjesta za napredak. Bugayov nastavlja trpati kad god može

Utakmica s Engleskom je trebala biti u svom reportu, ali stvarno nemam volje izvještavati o toj utakmici. Oni su ušli maksimalno koncentrirani jer im je trebala pobjeda za direktan plasman. Sa remijem ili porazom bi išli u dodatne kvalifikacije pa čak i nekim ludim zapletom ispali. To je rezultirao penetriranjem u Gaudeševića..

Moldova-Engleska 0:5
(Defoe 14',66',74' / Rooney 27', 78')

Ono što mi sad slijedi su dvije prijateljske protiv ozbiljnih reprezentacija Mađarske i Izraela, a onda dugo čekanje idućih kvalifikacija. U idućem reportu će vjerojatno biti mali osvrt na kvalifikacije i šta možemo očekivati u budućnosti.
Možda uzmem pauzu koji dan od Moldove jer sam malo počeo s Milanom s obzirom kakva je pomama na forumu u igrama s Milanom pa da i ja vidim kako je to. Prelako...brzo ću odustati :D Ovo ne znači da inspiracije s Moldovom nema nego samo pauza. Jedva čekam iduće kvalifikacije. Vama hvala na ovakvoj privrženosti Moldovi, samo nastavite :D

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #87 u: 16.09.2013, 01:33:19 »
Šteta za ovo, pokušaj nabit što bolje mjesto na fifinoj ljestvici do idućeg ždrijeba, uzimaj ove koji su malo iznad tebe, a da si opet jači od njih ;)

Offline curry

• Where amazing happens
  • Trener
  • *
« Odgovori #88 u: 17.09.2013, 02:46:43 »
Pozdrav ekipa. Sukladno mom raspoloženju vidim da i vaše pada :D Ali krećemo jači nego ikada. Tj. krenut ćemo nakon što vam pokažem utakmicu s Izraelom...

Odbijam prihvatiti da sam bio lošiji za 5 golova. Istina dao sam priliku novom golmanu koji se nije iskazao i Gaudešević je još više zacementirao mjesto prvog golmana. Ne želim ni razmišljati o ovoj utakmici, bilo pa prošlo.

Obećao sam vam kao neki osvrt na kvalifikacije za Brazil, ali mi se ne da neÅ¡to pretjerano pisati. Hrvatska je ispala kao četvrta, a Srbija proÅ¡la direktno. Od ostalih iznenaÄ‘enja recimo da je Portugal ispao. Od ostalih zanimljivosti  mogu reći da mi je brutalno drago Å¡to se na prvenstvo kvalificirao Mali (možda će se neko sjećati mog storya nekad davno :D).

Osvrt na igrače
Bit ću pošten i izdvojit ću samo imena koja su izdominirala ove kvalifikacije. Ako se uopće može reći izdominirala s obzirom da su u većini slučajeva gutali sjemenu tekućinu mediokritetnih ekipa poput Poljske ili Ukrajine.
  • Igor Armas - bog, batina, kapetan, voÄ‘a, lider, doktor ove ekipe. Nijednu utakmicu nije odigrao loÅ¡e. I kad se gubilo on je imao ocjenu oko 7. Zanimljivo je da prijateljske uvijek najloÅ¡ije odradi od svih igrača, ali koga boli kurac.
  • Sergiy Kovalchuk - Ono Å¡to je Armas u obrani to je ovaj čovjek u vezi. Ako se izbori neki rezultat to je uglavnom njegova zasluga.
  • Igor Bugayov - kad zabijeÅ¡ u patetičnoj ekipi poput Moldove u 11 utakmica 8 golova onda vrijediÅ¡ neÅ¡to. Bit će prvi napadač ove ekipe idućih 4-5 godina sigurno.
---------------------Gaudeshevici----------------------------
Bordijan-------Armas-----Epureanu-----Golovatenco
-------------------------Bulgaru-------------------------------
-------------------Gatcan----Kovalchuk--------------------
Tigirlas------------------------------------------------Nudnyi
--------------------------Bugayov------------------------------

Evo ovako bi izgledalo idealnih 11 sad nakon kvalifikacija. Ako pogledate postavu sa prve stranice s kojom sam uÅ¡ao u kvalifikacije, ekipa je ipak doživjela neke promjene. Å to zbog retardiranosti golmana, oproÅ¡taja od reprezentacije, mjenjanja taktike i slično. Sve u svemu, kvalifikacije zaključujem solidno odraÄ‘enima. Moglo je biti gore, moglo je biti bolje. Uzeli smo bod Ukrajini i pobijedili Crnu Goru. To su veći skalpovi. Iduće kvalifikacije očekujemo neÅ¡to viÅ¡e  :)

Ždrijeb kvalifikacija za EURO 2016. Ono što čekam još tamo od poraza od Ukrajine. Napravio sam si pravi mali događaj od tog ždrijeba. Svaki put „draw next team“ i isčekivanje grupe. Nažalost krenuli smo u 5. jakosnoj skupini. Možda do idućih kvalifikacija ulovimo četvrtu...

Grupa je solidna. Ja sam se nadao recimo ovoj, ali s obzirom da sam mogao dobiti i ovo ili ovo, mogu biti zadovoljan. Još uvijek sam u procesu sinteze za novim pravilima, ali kolko sam skužio prve dvije ekipe idu direktno, a treći ide u dodatne kvalifikacije. Jasno da će protiv Nizozemske, a vrlo vjerojatno i protiv Češke biti jako teško, no mi svoju priliku tražimo u starim prijateljima Litvi (1:1 prijateljska) te bivšim sudržavljanima Bjelorusima.

Sad me očekuje prijateljska utakmica s Albanijom, a onda zdužno navijanje za reprezentaciju Malija. Grupa im je Brazil, USA i Rusija. Teško da će išta postići, ali prati ih se sigurno. Vi nastavite komentirati, možda uz vas dođe i neki rezultat...
:baklja:
« Zadnja izmjena: 17.09.2013, 02:48:47 od jjrb »

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #89 u: 17.09.2013, 03:18:48 »
Prati se jasno, samo nemoj odustajati :D
Ovo protiv Zidova se mora zaboraviti brzo, dogadja se, fm ti utjera kurčinu i to je to.
Grupa solidna, favorit grupe se zna, ali mozda se za 2. mjesto možeš boriti sa Česima, a treći moraš bit. :D

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #90 u: 17.09.2013, 04:21:39 »
Grupa je okej, mogao bi uhvatiti dobar rezultat ;-)

A samo bih te htio ispraviti u vezi Bugayova: Bit će prvi napadač ove ekipe idućih 4-5 godina sigurno ako se ne umirovi :D

Offline Aksi

• En klub, ena čast!
  • Trener
  • *
« Odgovori #91 u: 17.09.2013, 09:18:54 »
Pratimo mi, ti samo piši :D
Imaš li nekog dobrog regena za moldavske potrebe? Stvarno šteta što nisi uključio ligu na početku, mada tako bi te i crush dump jebao. Recimo kad sam vodio japansku repku i uključio ligu, to sranje sam dobivao 3-4 godišnje.

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #92 u: 17.09.2013, 11:54:58 »
Ova grupa A je smijeh, u njoj bi se uz malo sreće moglo čak i proći. Ovo što si ti dobio nije čak ni loše, Nizozemci jedini djeluju neprelazni, od ostalih se može izvući bar bod iz dvomeča.

Prati se, ali imam osjećaj da će ti biti sve teže i teže bez učitane lige. Neka, ne odustaj dok se svi ne umirove :D
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Rozga

• Uvik kontra!
  • Trener
  • *
« Odgovori #93 u: 17.09.2013, 18:39:29 »
Sranje baš kaj nemaš ligu učitanu, al kaj je tu je. Ide ti sasvim solidno, možda ti se posreći pa se stvore dva-tri regena koji će ti držati konce igre. Sretno. :)

Offline curry

• Where amazing happens
  • Trener
  • *
« Odgovori #94 u: 17.09.2013, 23:46:00 »
Glazbena podloga: Bajaga-Ruski Voz

Ne znam kako bi vam opisao kako je to kad igrate s jednom ovakvom ekipom. Prva riječ u ovoj karijeri je bila „Mazohizam?“...o kako sam samo pogodio. Jedna tjeskobna, tmurna, mračna, bezobrazna igra. Poput nekog vraga vam ponudi malo sreće u nekim regenima ili nekom dobrom prijateljskom, ali onda na to zrno sreće stane i razgnječi ga po podu i nastavi gaziti po njemu dok ne isiše sav život iz vas. Ne znam, uskoro očekujem da ću početi zaspivati u suzama i muci od jebene Moldove. Kroz idućih 2-3 reporta ćete to vjerojatno osjetiti. Ako želite ostati sretni i veseli kakvi jeste, nemojte nastaviti čitati. A ako želite nastaviti sa mnom ovaj mračni put, udobno se smjestite, upalite neku psihodeličnu muziku i patite sa mnom...

Prijateljske utakmice
Shvatio sam da nema smisla previše pridavati pažnju prijateljskim utakmicama. Jednu dobiješ, pa onda izgubiš 5:0, pa X odigraš pa opet izgubiš 4:0 pa opet dobiješ i tako unedogled. Nekog prevelikog profita iz toga nema. Eventualno da neki novi igrač uleti. Prije početka kvalifikacija za Euro odigrane su 3 prijateljske. Kao što ćete vidjeti bilo je svega, ali lagano to preskačem...

Kvalifikacije za EURO 2016
Prije nego Å¡to krenem samo ću napomenuti da su na SP u Brazilu 2. i 3. mjesto zauzeli Ukrajina i Engleska, obje iz moje bivÅ¡e grupe :D Kakav je plan za ove kvalifikacije? Pa za početak treba reći da je doÅ¡lo nekoliko regena vrijednih spomena koji bi jednog dana mogli postati neÅ¡to. Ali nećete joÅ¡ dobiti SS-ove jer su joÅ¡ daleko od reprezentacije. Ali nadamo se uskoro pojačanjima. Zatim klasična moldavska priča. Nova dva oproÅ¡taja od reprezentacije. Covalenco se oprostio, a Nudnyi ga je najavio. Ali mogu ih opravdati s obzirom da imaju 36 odnosno 33 godine. Kao da to nije dovoljno, prije utakmice s Litvom krenule su ozljede. Bilo ih je puno previÅ¡e pa neću sve nabrajati nego samo bitne: Gaudechevici, Golovatenco, Gatcan, V.Andronic, Bordijan, Alexeev. 

S Moldovom je ionako teško igrati jer je zakinuta od Boga za nogometni talent, a kad vam se ozljedi trećina prvotimaca onda je još teže. Od novosti treba napomenuti da je došlo i do promjene taktike. Uvijek bude nekih preinaka, ali to uglavnom to.

U nedostatku prvotimaca nije lako bilo složiti prvih 11. No uspjeli smo i svi su posao odradili odlično...osim jednog. Stefane Caraulanu, pod mojim vodstvom više nećeš igrati za reprezentacijunikada.... ***** ***** *****...

Litva-Moldova 2:1
(Labukas 49', 53' / Epureanu 58')

Utakmica koja je stvarno mogla na jednu i drugu stranu otići. Nije bilo teško pogoditi gdje će otići. Do poluvremena je izgledalo dobro,a onda Caraulanu kao da nestaje s terena i po njegovoj strani u 5 minuta primam 2 gola od Tadaša Labukaša??? Eto jebemti zemlju Moldaviju. Prebacio sam se poslije na napadačku taktiku i uspio zabiti gol iz kornera, ali drugi ne može. Ne da FM, ne da Majls ne da nitko.

Prvi čin: Moldova u najmanju ruku ravnopravna -----> Moldova gubi...
« Zadnja izmjena: 18.09.2013, 01:45:42 od jjrb »

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #95 u: 18.09.2013, 01:22:45 »
Tuga, jad i očaj... Šteta, valjda će bit bolje...

Offline Bili tić

• Trener
  • *
« Odgovori #96 u: 23.09.2013, 12:29:11 »
Pročitao sam cijelu karijeru sad. Super pišeš, čeka se slijedeći report. Probaj uhvatiti 3. mjesto u grupi.

Offline Packie020

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #97 u: 25.09.2013, 20:15:54 »
Respect za karijeru, upravo sam pročitao cijelu, samo tako nastavi! Vjerujem da će ekipa uhvatiti pravu formu i da ćeÅ¡ uhvatit neko veliko natjecanje!  ;)
Football Manager
Prije uporabe pažljivo pročitati upute o lijeku, a za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obavezno upitati svog liječnika ili ljekarnika...