Autor Tema: Tous Pour Gagner  (Posjeta: 9646 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline der Kaiser

• Oružar
  • *
    • Cheap hotels, hotel rooms and last minute offers
Odg: Tous Pour Gagner
« Odgovori #25 u: 07.10.2013, 17:31:07 »
Jel ima smisla da piÅ¡em izvjeÅ¡taje poÅ¡to je praćenost/komentiranje ovako veliko?  :)

Offline MDM

• Maskota
  • *
« Odgovori #26 u: 07.10.2013, 18:11:02 »
Piši do dolaska FM 14 ako ti se da, meni se čini jako zanimljivo s obzirom da nisam kužio sve te ugovore, draftove i slično. Malo mi je jasnije sad kad si u prethodnom postu to malo objasnio.

Kakvi su igrači na draftovima, kakvi su ti uvjeti, akademija i to?

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 07.10.2013, 18:17:21 »
ma samo ti piši, samo moraš uzeti u obzir da ljudi ne kuže baš šta se događa u toj ligi, taj sistem igranja je dosta sjeban pa ne znaju šta da komentiraju :D
inače ja pratim i sviÄ‘a mi se Å¡ta si napravio od jednog takvog kluba koji igra u ligi koja nije toliko praćena kao europske...  respect za karijeru :D

Offline der Kaiser

• Oružar
  • *
« Odgovori #28 u: 17.10.2013, 21:53:19 »
ma samo ti piši, samo moraš uzeti u obzir da ljudi ne kuže baš šta se događa u toj ligi, taj sistem igranja je dosta sjeban pa ne znaju šta da komentiraju :D
inače ja pratim i sviÄ‘a mi se Å¡ta si napravio od jednog takvog kluba koji igra u ligi koja nije toliko praćena kao europske...  respect za karijeru :D

;)

Piši do dolaska FM 14 ako ti se da, meni se čini jako zanimljivo s obzirom da nisam kužio sve te ugovore, draftove i slično. Malo mi je jasnije sad kad si u prethodnom postu to malo objasnio.

Kakvi su igrači na draftovima, kakvi su ti uvjeti, akademija i to?

Za igrač sam rekao, rijetko se može naći baš neki kvalitetan igrač. Al i njih uglavnom pokupe ovi klubovi koji prije biraju.

Inače, završena je još jedna sezone. Report će biti ukratko samo, preko SSova, ništa specijalno.

MLS ponovno osvojen. Nakon 34 kola tek 2 poraza. U finalu konferencije smo se mučili jer mi je 8 igrača iz prvih 11 igralo za reprezentacije.

Kanadsko prvenstvo je već postalo rutina. Bez poteškoća protiv Edmontona i Toronta.

NACL je osvojen. Nikad uvjerljivije. U skupini sve 4 pobjede, te šetanje do finala.

Osvojenim NACLom izborili smo nastup i na Svjetskom Klupskom prvenstvu. Ovo nam je bio drugi nastup i nakon što smo prošli put ispali u polufinalu, ove godine smo ga osvojili. U polufinalu izbacujemo Velez koji nas je prošli put izbacio te u finalu velika pobjeda nad Real Madridom.

Odlazaka nije bilo, osim ovih koji su otišli na posudbu te 4 igrača na koja već duže ne računam. Na dolaske je potrošeno nešto manje od 2mil €.

Offline Packie020

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #29 u: 20.10.2013, 14:41:20 »
To je to! Vrh svijeta!  :juznivjetar:
ÄŒestitam stari...

Što sad? Obrana naslova ili neki drugi izazov? Otkaz pa u neku drugu ligu, Južna Amerika recimo :)
Football Manager
Prije uporabe pažljivo pročitati upute o lijeku, a za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obavezno upitati svog liječnika ili ljekarnika...

Offline der Kaiser

• Oružar
  • *
« Odgovori #30 u: 20.10.2013, 20:05:26 »
To je to! Vrh svijeta!  :juznivjetar:
ÄŒestitam stari...

Što sad? Obrana naslova ili neki drugi izazov? Otkaz pa u neku drugu ligu, Južna Amerika recimo :)

Hvala. Nova liga trenutno ne dolazi u obzir, tak da trenutno ostaje pokusaj obrane naslova, prvo u NACLu a zatim i klupsko prvenstvo. Zavisi ipak sve o FM14, kad cu ga nabavit, jer vec imam i par ideja za novi FM i novu karijeru/pricu.

Ak ne uspijem nabavit brzo FM14, onda se nastavlja sa Montrealom. Ekipa je odlicna, probat zadrzat najbolje igrace, par mladih se lijepo razvija i po nove "kante". :)