ma samo ti piši, samo moraš uzeti u obzir da ljudi ne kuže baš šta se događa u toj ligi, taj sistem igranja je dosta sjeban pa ne znaju šta da komentiraju 
inaÄe ja pratim i sviÄ‘a mi se Å¡ta si napravio od jednog takvog kluba koji igra u ligi koja nije toliko praćena kao europske...
za karijeru 

PiÅ¡i do dolaska FM 14 ako ti se da, meni se Äini jako zanimljivo s obzirom da nisam kužio sve te ugovore, draftove i sliÄno. Malo mi je jasnije sad kad si u prethodnom postu to malo objasnio.
Kakvi su igraÄi na draftovima, kakvi su ti uvjeti, akademija i to?
Za igraÄ sam rekao, rijetko se može naći baÅ¡ neki kvalitetan igraÄ. Al i njih uglavnom pokupe ovi klubovi koji prije biraju.

InaÄe, zavrÅ¡ena je joÅ¡ jedna sezone. Report će biti ukratko samo, preko SSova, niÅ¡ta specijalno.
MLS ponovno osvojen. Nakon 34 kola tek 2 poraza. U finalu konferencije smo se muÄili jer mi je 8 igraÄa iz prvih 11 igralo za reprezentacije.

Kanadsko prvenstvo je već postalo rutina. Bez poteškoća protiv Edmontona i Toronta.

NACL je osvojen. Nikad uvjerljivije. U skupini sve 4 pobjede, te šetanje do finala.

Osvojenim NACLom izborili smo nastup i na Svjetskom Klupskom prvenstvu. Ovo nam je bio drugi nastup i nakon što smo prošli put ispali u polufinalu, ove godine smo ga osvojili. U polufinalu izbacujemo Velez koji nas je prošli put izbacio te u finalu velika pobjeda nad Real Madridom.

Odlazaka nije bilo, osim ovih koji su otiÅ¡li na posudbu te 4 igraÄa na koja već duže ne raÄunam. Na dolaske je potroÅ¡eno neÅ¡to manje od 2mil €.