1.1.2015
Matija Sabljaric
Fokus: jumping->strength
Fizički atributi: acceleration, agility, pace, strenght (+1), ovaj jumping nikamo ne vodi pa je fokus prebačen.
Mentalni atributi: determination (+10); off the ball, positioning (+1), mislim da mu nisam nikog tutora dojdelio, a determination mu porastao za 10. Presretan sam time
.
Tehnički atributi: crossing, finnishing, long shots, penalty taking (+1).
Zeljko Cvetnic
Fokus: quickness->strength
Fizički atributi: acceleration (+2); pace, stamina, strength (+1), zadovoljan sam postignutim i mislim da više neću dirat mu brzinu.
Mentalni Atributi: work rate (+1), trebao se više razvit jer sam mu tutora stavio Kelavu. Ostavit ću mu do 18 godine tutora Kelavu pa ću vidjet dali će napredovat.
Golmanski atributi: command of area, communication, kicking, reflex, trowing (+1), super se razvija i nadam se da će za par godina postati prvi golman.
Mato Crljen
Fokus: quickness->strength
Fizički atributi: acceleration, agility, natural fitness, strength (+1), zadovoljan sam njegovom brzinom koja mu je veoma potrebna.
Mentalni atributi: positioning (+1), mislim da su mu mentalni atributi dovoljno dobri.
Tehnički atributi: marking (+1), trebat ću poraditi na tim atributima nakon što strength poraste do 11.
Kristijan Turkovic
Fokus: quickness->agility
Fizički atributi: acceleration, pace (+2); natural fitness, stamina, strength (+1), mislim da je ova mu brzina dovoljna za igranje u prvom sastavu i sada treba poraditi na ostalim atributima.
Mentalni atributi: flair, influence (+1), nije previše napredovao jer nemam tutora za njega.
Tehnički atributi: finishing, free kick taking (+1), nijedan važan atribut se nije povećao.
Dino Petkovic
Fokus: strength
Fizički atributi: agility, balance, natural fitness, strength (+1), solidan napredak, forsiranje strength-a dok ne dođe do 11.
Mentalni atributi: positioning (+1), uskoro će Pamić moći biti tutor i nadam se da će mu onda biti bolji razvoj.
Tehnički atributi: corners, free kick taking (+1), iako nije došlo do značajnih promjena ovi atributi su fantastični za 16-godišnjaka.