Prije svega da i ja čestitam rođendan Unique!!!
A zatim evo i prvog reporta (01.10.2041).
Vjatseslav TarassuPrvo što mi je palo u oči jeste činjenica da je lik dobio još jednu zvijezdu i da ih sada ima 4. Kao što znate njegov fokus je bio na atributu
Jumping, koji je skočio za +1. Međutim, ono što me je jako obradovalo jeste da su svi ostali fizički atributi (osim Natural Fitness) također skočili za +1. Time sam se primakao prvom cilju a to je da sve fizičke atribute postavim na zelenu granu (čitaj: da svi budu zelene boje).
Mentalni atributi su također porasli. Anticipation, Composure, Concentration, Creativity, Positioning, Teamwork, Work Rate su skočili za 1, a Determination je spao za 1 jer Tutor ima manji Determination (18). Ostali mentalni atributi su ostali nepromjenjeni.
Tehnički atributi su također porasli za 1, osim Finishing, Penalty Taking i Tackling.
Za sada neću ništa mjenjati jer se ovo pokazalo veoma dobrim
Siim KuresooOvom igraču nisu skočile zvjezdice, ali neki atributi ipak jesu.Ovaj igrač je imao fokus na
Stamina, koji je za ovaj kvartal skočio za +1. Strength je također skočio za +1, što mi se sviđa jer je i taj atribut loš pa je bez fokusa porastao. POred ova dva atributa još je za 1 poratsao i atribut Acceleration.
Od mentalnih atributa samo su porasli Creativity, Teamwork i Work Rate, što je za moj ukus malo, ali mislim da je to zbog toga što mu i Tutor nije bio nešto pretjerano dobar. U svakom slučaju sada sam promjenio tutora pa ćemo vidjeti šta će se desiti.
Tehnički atributi su porasli su Heading i Marking, što mi se nimalo ne sviđa jer je igrač napada, a marking nije baš atribut koji je toliko bitan za napadača.
I za ovog igrača neću ništa mjenjati kod fokusa