Autor Tema: Down Under (i joÅ¡ malo udesno)  (Posjeta: 16654 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
Odg: Down Under (i još malo udesno)
« Odgovori #75 u: 24.06.2013, 17:53:08 »
Očekivano KAVA
Liga osvojena,sa malom,ali bitnom predonšću. Kup također osvojen. Amical se nešto muči. Vidi se da si ti bio pravi vođa Amicala. Valjda ćeš nastupati u OFC Ligi prvaka. A,i vrijeme je da preuzmeš repku Vanauta. I ako nije problem daj SS Kaltaka :D

Sretno dalje  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #76 u: 28.06.2013, 02:06:48 »
Jao brate :D Nema me baš na forumu, ali evo izdvojio sam par minuta i pročitao zadnjih par reportova. Drago mi je da si prešao u bolji klub, naravno da ćeš time i ostvariti svoje ciljeve tako da bravo zbog toga. Radiš odličan posao, lijepo pišeš i sretno dalje. Užitak mi je čitati tvoje karijere, ali očito i drugi vole jer imaš jako dobru posjećenost. :)

Nadam se da ćeš postati izbornik u skorijoj budućnosti jer me baš zanima kakvi će rezultati biti sa repkom!

Offline MakeTZ

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #77 u: 28.06.2013, 17:53:38 »
Vrh karijera uzivao sam citajuci sve od pocetka, zamolio bi te da nastavis.

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #78 u: 28.06.2013, 18:24:17 »
Samo da ti kažem da i ja ovo još pratim, a komentirat ću kad se nakupi materijala. Moraš ovo nastavit :D

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #79 u: 28.06.2013, 18:47:42 »
Ma nastavit će se, završni su u tijeku pa mi Vanuatu baš nije prioritet. :D

Hvala svima na praćenju i komentiranju dosad, Luče, ss dolazi sa novim reportom (ne znam kad, sredina/kraj slj tjedna vjerojatno). Jedna tužna vijest je odbijenica saveza kada sam se prijavio za mjesto trenera repke... Dakle to će biti malo teže postići. Trener u prosjeku bude promijenjen svake četiri godine kada Vanuatu razočara na OFC Nations kupu tako da naredne četiri godine ne očekujem reprezentaciju, a mlada ne dolazi u obzir jer igraju samo prijateljske.

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #80 u: 28.06.2013, 20:57:46 »
Šta da čovjek kaže... Otkud crpiš inspiraciju? :&

Offline swaggy vkci

• Trener
  • *
« Odgovori #81 u: 28.06.2013, 21:01:40 »
Obozavam doci u ovu temu i citati.Samo nastavi kad se faks smiri  hi

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #82 u: 29.06.2013, 12:07:53 »
Obozavam doci u ovu temu i citati.Samo nastavi kad se faks smiri  hi

;)

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #83 u: 04.08.2013, 13:03:54 »

2020/2021

Nakon prošlosezonske duple krune i odbijanca od nogometnog saveza po pitanju preuzimanja reprezentacije, uslijedila je dugačka pauza od Vanuatua. Posljednji izvještaj bio je pred više od mjesec dana, a nekako sam dobio volje za nastavak. Nažalost, rezultati su bili ispod svih očekivanja, što ćete pročitati u nastavku.

Player Stats | Fixtures | Past Positions

Liga - nula bodova. Nismo bili uopće loši, ali Tupuji Imere već nekoliko godina cilja na naslov osvajajući druga i treća mjesta, a ove sezone im se dosta toga poklopilo i bili su nezaustavljivi. Šteta jer nam je igra par puta zapaprila, ali što je, tu je. Idemo dalje i dogodine nam se ovo ne smije dogoditi...

Fuj, fuj, fuj. Već ponavljam da je ovo nebitno natjecanje, ali opet mrzim ovakve utakmice gubiti. Nađe se neki Iwai i spuca mi dva gola u pet minuta dok moji doktori promašuju sve moguće šanse čitavu utakmicu. To je AI, kao što je Tupuji morao osvojiti ligu, tako je i ova udruga homića (Rainbow) morala osvojiti kup.

Srećom pa smo ovako izdominirali tu OFC Ligu prvaka tako da domaći neuspjesi idu u zaborav. U grupnoj fazi stopostotni učinak, uključujući i pobjede protiv Auckland Cityja (5:1 i 2:3). Matematički prolaz u finale smo izborili već u 4. kolu, gdje nas je čekao ponajbolji klub na Oceaniji, fidžijski Ba.

Iako smo prvu utakmicu zeznuli (+AI), u drugoj smo s laganih 2:0 osvojili ovaj bitan trofej, koji će nam, nadam se, sljedeće sezone osigurati nastup na FIFA Svjetskom klupskom prvenstvu.

Hubert Kaltak - imali smo problema s obranom, ali u napadu je najveći problem bio koga izabrati. Četiri igrača su kvaliteta, a mjesta ima za dvojicu. Rotacije nisu funkcionirale najbolje, a najkonstantniji je bio Kaltak.
Jean Rarai - usudio bih se reći najbolji branič u državi, siguran i bez greške. Kapa dolje. Dogodine iz Tupujia stiže njegov budući kolega u srcu obrane, budući da sam nije mogao protiv protivničkih napadača, a kao što sam rekao, obrana je bila problematična.
Antonio Tabe - i ove sezone u TOP3, zabijao i asistirao, često predasistirao, AvR govori dovoljno. I dalje ubija.

Varaismaite YP2b - nije bio standardan kao prijašnjih sezona, ali i dalje ostajem pri onom - jedan od boljih def. veznih u ligi. Sada je dobio konkurenciju tako da očekujem njegovu selidbu na klupu kroz par godina.
Batick YP6a - solidno krilo sa istaknutim mentalnim atributima, ali ipak bih volio imati nekog bržeg i tehnički boljeg igrača na toj strani.
Kalotong YP7a - totalna suprotnost ovog iznad, a opet je jako dobar. Pred kraj sezone sve bolji, prvi izbor na desnom krilu.
Peter YP9a - prošlogodišnji creme de la creme iz intakea, dobio dosta prilika ove sezone i nije razočarao. Razvija se solidno.
Berry YP10a - ove sezone je intake bio dosta jak i čak su četvorica dobila nickname sa "YP" u njemu, što označava da su za mene najveći potencijali iz te sezone. Berry bi se mogao razviti u solidnog DLP-a...
August-Marango YP10b - ambiciozni polivalentni bek koji bi mogao postati standardan za par sezona ukoliko se razvije kako sam ja to zamislio.
Natuoivi YP10c - branič sa odličnim fizikalijama koji treba poraditi na defanzivnim zadaćama i koncentraciji. Dobit će prilika već sljedeće sezone.
Vatu YP10d - možda i najveći potencijal iz ove sezone, da mu je prirodna pozicija DM, već bi dogodine odigrao nekih 80% utakmica. Ovako, pozicija mu je MC, a tamo je kralj Tabe. No visok je i agresivan, pronaći ću mu mjesto u ekipi.

TrenutnoPromjena
Balance€900k(-€50k)
Pretplatnici45+2
Vanuatu WR137.(+36)
Premia Divisen0,5*0

- nažalost, nema ništa novog za ovu kategoriju. Scouting je i dalje ograničen na Vanuatu, a junior coaching je Good, na razini koju ima još samo Amical.

Očekujem napredak u smislu trofeja tako da dva trofeja postaju minimum. Debitirat ćemo na klupskom SP, u kvalifikacijama protiv nekog Azijskog kluba, ako je vjerovati prijašnjim sezonama. Također se nadam kako će O-League biti normalna ponovo jer bi volio probati obraniti naslov.

Reprezentacija me otkantala i odlučila se za nekog 64-godišnjaka koji možda nešto i napravi, za razliku od svog prethodnika. To bi bilo to, ostaje još samo pozdraviti vas do sljedećeg reporta i zahvaliti na praćenju. :)

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #84 u: 04.08.2013, 13:19:15 »
Jbg lošija sezona doma, al barem je LP tu. Nadam se da će te poslat onda na klupsko SP.

Ispod prve slike mi ne želi otvorit player stats, mislim da nije do mene.

Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #85 u: 04.08.2013, 15:36:04 »
Nek si se vratio. LP je pala, ne bi trebao bit nezadovoljan :D

@ajd meni otvara normalno

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #86 u: 04.08.2013, 15:48:43 »
I meni isto sad.
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #87 u: 05.08.2013, 14:56:32 »

2021/2022

Manjak domaćih trofeja potpuno je zaboravljen nakon osvajanja OFC Champions League. Ali smo u sezonu krenuli s ciljem osvajanja tih trofeja, te s velikim iščekivanjem Lige prvaka. Naravno, ne zbog rezultata, već zbog ambijenta. Koliko god glupo zvučalo, nakon deset sezona igranja mi je itekako važno i osvježavajuće odigrati međunarodno natjecanje. No, krenimo redom.

Vratili smo se gdje nam je i mjesto iako je Tupuji ponovo bio dosadan do pretposljednjeg kola, kada smo ostavši na +3 osigurali naslov budući da se ovdje prvo gleda gol razlika, gdje nam nije bilo ravne momčadi. Tek sedamnaest primljenih golova me veseli, pogotovo kad se sjetim da nam je Atsal utrpao pet golova u trenutku kada smo imali tek četiri primljena gola sveukupno. Posljednjeplasirani Black bitch nam je ukrao tri boda u utakmici koju smo igrali s igračem manje. Treći poraz stigao je na samom početku protiv Concordea, i jedini je zasluženi zapravo...

Dakle, liga je ponovo osvojena, nadam se kako će O-League biti normalna budući da je ove sezone bila (Tupuji završio treći u grupi, Auckland City osvojio) jer bi volio redovito igrati to natjecanje koje nosi reputaciju i kartu za Klupsko SP.

Dupla kruna, svakako plus. U finalu smo dobili Tupuji, mada moram priznati, uz malo sreće. Nije toliko loše koliko kaže statistika (CCC), ali ipak sam očekivao jednostraniju utakmicu. Moram malo poraditi na svemu, jedini smo semi-pro klub i moram iskoristiti veći broj treninga kako se ispuštanja naslova prvaka ili osvajača kupa ne bi događala.

Mi ćemo uvijek igrati kvalifikacijsku rundu protiv nekog Azijskog kluba, ako sam dobro pohvatao. Izvukli smo japanski Okayama FC i, bez imalo sportske sreće, ispali odmah. Žao mi je jer nismo zaslužili ispasti, mada nemam što tražiti u međunarodnim vodama još. Pomogla je činjenica da su igrači Okayame bili sivi (imam kvalitetno učitan db, ali Japan je ionako nelicenciran) pa su umrli pred kraj utakmice, nisu imali snage. Ali sreća nije bila na našoj strani i poraženi smo. No, nakon poraza "slaba" utjeha...

Osim ovih 350 tisuća nagradnog fonda, zaradili smo više od pola milijuna eura od ulaznica; naime, na utakmicu je došlo oko 60 tisuća gledatelja, a prihod se dijeli na dva, ravnomjerno između mene i protivnika. Radi ovog je igranje CWC-a imperativ u narednim sezonama.

Hubert Kaltak - ponovo je Kaltak najbolji strijelac, a time i igrač. Strašna 33 gola u 28 utakmica, zaista je bio impresivan ove sezone.
Jean Rarai - Rarai standardno među najboljima, jedina zamjerka što je zeznuo u najbitnijoj utakmici sezone - na klupskom SP nije baš briljirao, ali dobro.
Martin Kalotong - prvijenac u ovoj rubrici; već treću sezonu je konstantan, ali sa nedovoljno izraženom statistikom. Ove godine, u 28 utakmica postigao je tri pogotka i čak 12 puta asistirao. Vidite kakvi su mu atributi? Loši, je li tako? E, pa, žalosno je što ne mogu naći njemu sličnog igrača za lijevo krilo...

Batick YP6a - solidan i ništa više. Nije konstantan, što mu je uz brzinu najveća mana...
Peter YP9a - uz dosta rotiranja, skupio je solidan broj nastupa, ali i golova. Mogao bi sljedeće sezone zakucati na vrata prve momčadi.
Vatu YP10d - prošlogodišnji intake, našao sam mu mjesta promjenom formacije na klasični 4-4-2. Za 16-godišnjaka u debitantskoj sezoni, nisam mogao puno očekivati niti tražiti. Zabio je jedan gol i upisao dvije asistencije. Istaknutiji atributi su baš ono što tražim za tu poziciju tako da će se on naigrati.
Luke YP11a - solidan golman i mogao bi već sada u prvu postavu; nije ništa slabiji od trenutnog. Ali sezona, dvije u juniorima će mu pomoći, a davat ću mu priliku u nebitnijim utakmicama. Mislim da sam njime rješio tu poziciju za naredne sezone (trenutni golman ima 25 godina).
Awell YP11b - ovaj ima solidne mentalne atribute te tehniku u globalu. Udarci iz daljine, 11 je dosta visoko u ovoj ligi/državi tako da bi ga mogao koristiti za koju godinu. Šteta slabog driblinga, šteta što nije ofanzivniji već su mu ujednačeni atributi, što baš i ne volim u ovim banana ligama.
Manesu YP11c - moglo bi biti nešto od njega na desnom krilu iako je tamo već solidni Kalotong. Veseli brzina i flair...

TrenutnoPromjena
Balance€1.6M+€700k
Pretplatnici46+1
Vanuatu WR157.(-20)
Premia Divisen0,5*0

- jedina vijest je jačanje junior coachinga, koji je sada excellent. U bližoj budućnosti ću tražiti nadogradnju youth facilitiesa, što može biti dvosjekli mač budući da mi to uzima novce koji su potrebni za pro status, ali on nam sada ionako ne bi pravio razliku
- kako male stvari vesele čovjeka, tako sam odlučio promijeniti one default dresove malo ljepšima. Čista klasika, nije neka vijest, ali ono, da rubrika ne bude prazna :D

Planovi su, nadam se, pozitivan i kvalitetan nastup u O-League, što ipak više ovisi o igri nego o meni. Bude li raspored normalan, a ne bugovit (dakle da igramo mi, a ne neke rezerve), bit će ok. Također bih htio dominantnije osvojiti prvenstvo, iskoristiti semi-pro status. Malim koracima idemo naprijed, ne? :)

Offline mutor1950

• Oružar
  • *
« Odgovori #88 u: 05.08.2013, 15:50:10 »
Ovi tvoji vanuacani sve krsni momci...i ja sam nesto eksperimentirao po aziji ali fizicke predispozicije igraca su ravne nuli..nemozes s njima ni kvalitetan blok napraviti ni nista o kornerima i prekidima da ne govorim...pratim ovo zanimljivo je i dobro ti to prezentiras jednostavno a opet ne skroz prosto  ;)

Ipsek Giko

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #89 u: 06.08.2013, 23:50:48 »
drago mi je što si nastavio, a najviše što si osvojio OFC :) napredak je mali, ali se vidi.. najbitnije od svega, vidim da dolaze sve bolji igrači u youth intake, što je vrlo ohrabrujuće.. sretno ti dalje i ne gubi volju :D

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #90 u: 07.08.2013, 18:04:46 »

2022/2023

Prošlogodišnja avantura na svjetskom klupskom prvenstvu dobro nam je došla radi financija. Onih €1.6M iskoristio sam za nadogranju youth facilitiesa, na što je Uprava potrošila oko milijun eura. To je odrađeno još na samom početku sezone pa zato stoji u uvodu. Sama sezona nije prošla po očekivanjima jer smo osvojili samo jedan trofej od moguća tri. O svemu više u nastavku...

Rekoh ja na kraju prošlog reporta: Također bih htio dominantnije osvojiti prvenstvo (...) Ha-fucking-ha. Dakle, kao što se vidi iz priloženog, kiksali smo pet puta u 22 utakmice (23%) i to je bilo dovoljno da Tupuji Imere ponovno uzme naslov prvaka. Oni su kiksali triput, a mojih +50 gol razlike mogu objesiti mačku o rep jer se protiv skriptiranog kompjutera boriti ne mogu. Skriptiranog kažeš?

Da, skriptiranog. Pogledajmo malo tih mojih pet kikseva:
14.8. vs. Tupuji Imere (H) 0:1
20.11. vs. Amical (H) 1:1
23.11. vs. Eraniau (A) 1:2
11.12. vs. Nipikinamu (H) 0:1
(tri kola zaredom ako niste primjetili)
25.1. vs. Rocky (H) 1:1

Isti onaj Eraniau, od kojeg smo izgubili bez da smo stvorili jednu šansu, stradao je u pretposljednjem kolu na domaćem terenu sa samo 9:0. Nažalost, ja tu ne mogu ništa. Ostatak prvenstva smo dominirali što pokazuje činjenica da smo samo jednu utakmicu dobili sa jednim golom razlike; sve ostale bila su dva gola i više.

Što je tajna Tupuji Imerea? Bug. Njihovi igrači spremniji su nego moji (match fitness), a ja sam spremniji od ostatka lige. Dakle, oni su dvije razine iznad ostatka lige i vjerujem da radi toga gaze sve redom. Osim mene. To bi bilo to od prvenstva, nemam više ništa pametnog za napisati na ovu temu. Jedino što mogu reći je da ću ja nastaviti kao i dosad te se nadati da Tupuji neće imati 59 od mogućih 66 bodova u narednim sezonama.

Kao i prošle sezone, u finalu je stradao upravo taj famozni Tupuji. S laganih 3:0, bez da su stvorili ikakvu priliku. U polufinalu smo skoro nastradali u dvoboju s Amicalom, ali smo na jedanaesterce ipak prošli dalje. Kup osvojen drugu godinu zaredom.

Treću godinu zaredom, O-League je normalna i nema više rezervi ovog i U18 ekipa onog kluba. Novozelandski (novozelanđanski, kako već) klubovi tu ipak imaju prednost jer su daleko iznad ostatka Oceanije pa je stoga razumljivo da su i ove sezone u finalu igrala dva njihova kluba. Treba biti realan i priznati kako će nam se malo teže ponoviti pretprošla sezona kada smo osvojili ovo natjecanje, mada smo uz malo više sreće mogli proći grupnu fazu i ove godine. Bitno je kako su NZL klubovi iznad nas, a mi iznad svih ostalih pa me ne brine osvajanje drugog mjesta jer je ono zagarantirani minimum.

Hubert Kaltak - prošle sezone 28 utakmica, 33 pogotka, a ove sezone 31 utakmica i 32 pogotka. Najbolji strijelac lige, mada je on dobrim dijelom zaslužan za ona tri kiksa zaredom u ligi; on je bio među najgorima u sve tri utakmice, jednostavno nije smio zabiti gol, što je redovno činio kroz sezonu.
Charly Awell - prošle sezone je stigao u youth intakeu, ove sezone zamijenio dosad nezamjenjivog Tabea (28), radi čega mi je drago jer sam očekivao probleme kada dotični bude počeo štekati i pružati slabije partije. Awell je uskočio u sedmom kolu i upisao ukupno 20 nastupa (13 u ligi). U tih dvadeset utakmica, zabio je šest, a asistirao čak 14 puta!
Jean Rarai - iako statistika govori drukčije, počeo je i on kiksati, i to pogotovo na bitnim, međunarodnim utakmicama. No i dalje je naš prvi branič i nema govora o promjenama.

Batick YP6a - još jedna solidna sezona s njegove strane, po AvR-u najbolja dosad; 27 utakmica, 2 gola, 14 asistencija
Kalotong YP7a - nije više u TOP3, ali je tu negdje. Nešto slabija statistika od kolege na lijevom krilu Baticka (29/4/5), no i dalje prvi izbor.
Peter YP9a - nije toliko loš učinak kako kaže statistika jer po minutama, nije odigrao pune 23 utakmica kako piše već 12 (1100 minuta), a zabio je osam golova. Neloše... Ipak, neće u prvu ekipu ni dogodine, a uskoro ćete vidjeti zašto.
Vatu YP10d - kao što sam i rekao prošle sezone, ovaj će se momak naigrati kod mene. Visoki destruktivac koji nije rupa u napadu. Samo su trojica skupila više minuta od njega.
Luke YP11a - dobio više prilika nego što sam planirao iz jednostavnog razloga što nije ništa lošiji od trenutnog golmana, a puno je mlađi. Nije kiksao i ima čak šest utakmica bez primljenog gola. No, to je loše. Zašto? Zato što je igrao devet puta, što znači da je u preostale tri utakmice dobio devet golova... Dogodine vjerojatno prvi golman.
Thompson YP12a - potencijal na poacheru, brz i solidne završnice, potrebno dignuti composure.
Yelou YP12b - uf, uf, uf. On je razlog zbog kojeg spomenuti Peter neće biti u početnih XI sljedećih sezona. Ulaganje u junior coaching se isplatilo jer je on daleko najbolji napadač u državi sa svojih 16 godina. PA mu ne znam niti ga mogu odrediti jer ovdje manje-više svi imaju 5* i "could be leading bla bla" u reportu, ali ne vjerujem da će ostati na ovim atributima jer je ambiciozan. Šteta slabog determinationa, ali i ovo je dovoljno dobro.

TrenutnoPromjena
Balance€370k(-€1.2M)
Pretplatnici47+1
Vanuatu WR159.(-2)
Premia Divisen0,5*0

- kao što sam napomenuo, juniorsku infrastrukturu pokušavam stalno poboljšavati pa smo tako, osim youth facilitiesa, dogradili odnosno pojačali junior coaching, koji utječe na CA igrača u intakeu. On je sada na razini exceptional, a facilities na adequate (ostatak lige ima basic youth fac. / adequate junior coaching)
- ovo nije prava vijest, ali moram napomenuti kako je spomenuti regen Yelou drugi znak napretka na ovom sejvu. Prvi je naravno Tafeain status (semi-pro) naspram ostalih klubova koji su amaterski. Nažalost, to je tek drugi znak, a ovo je već deseta sezona pa bih volio da ih bude više. S nestrpljenjem čekam sljedeću sezonu i youth intake (početak ožujka, u ovom slučaju 2024.g.) kako bih vidio da li je ovo bila slučajnost ili ne.
- reprezentacija? Ništa novo. Prijateljske utakmice kao i obično pobjeđuju, jer to su razne Samoe, Fidžiji i slične pripizdine. Obično je mojih igrača najviše u repki, evo u ovom trenutku ih ima 13 (čak osam u prvom sastavu). Dogodine počinju kvalifikacije za SP (one iz 2019. godine Vanuatu je morao propustiti, koliko sam shvatio, zbog slabog WR-a jer ako nisi među četiri najbolje države Oceanije, ne igraš u kvalifikacijama. U grupi su sa Novim Zelandom, Fidžijem i Novom Kaledonijom. NZL naravno ide dalje tako da je to sve nebitno zasada.
- moja reputacija porasla je na continental što mi daje nadu da me savez ipak neće tek tako odbiti kad se sljedeći put kandidiram za izbornika, što će možda biti nakon OFC Nations Kupa 2024. godine, ranije ne sigurno, a vjerojatno će biti i kasnije jer FA jednostavno neće dati otkaz izborniku koji ostvaruje njihov cilj ne sramoćenja države.

Nažalost, sljedeće sezone ne igramo nijedno kontinentalno natjecanje tako da je jedini cilj osvojiti domaća natjecanja, od kojih je liga ipak na prvom mjestu. To naravno neće biti moguće ponovi li se ova sezona po pitanju pucnjeva u živac, ali nadamo se najboljemu.

Report je bio malo duži no uobičajeno, puknite neki komentar jer se ovo čini zabavnim dok neka budala piše, ali je jako zajebano toj budali igrati s jazavcima za koje je, primjerice, Malta svjetska i nogometna - velesila.
:D
« Zadnja izmjena: 07.08.2013, 18:05:49 od TIR »

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #91 u: 07.08.2013, 23:33:53 »
Suosjećam :D
Al glavno da se vidi napredak, nadograđuje se, što je najvažnije, a i već imaš dosta dobrih igrača iz intakea. Baš sam ti danas napisao malo duži komentar, pa nestade struje i sad baš nisam od volje :)

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #92 u: 08.08.2013, 01:20:15 »
šteta za neprolazak skupine ofc-a, šteta za drugo mjesto u ligi, ali bit će bolje :) sretno dalje :D

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #93 u: 08.08.2013, 01:21:54 »
Tvoj determination, work rate i "stamina" za FM je 20. Realno.

Pisanje je vrhunsko.

(Y)

Offline visoki

• Trener
  • *
« Odgovori #94 u: 08.08.2013, 12:06:49 »
Tvoje karijere su uvijek bile odlicne ali evo ova mi se posebno svida sto zbog izbora lige i kluba tako i zbog pisanja iz kojeg se sve lijepo vidi i sve je uredno,bas onako kako treba  :sign0098:

Samo tako nastavi nadam se da ces sto prije ostvariti svoj cilj . Sretno i ne gubi inspiraciju ;)

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
« Odgovori #95 u: 09.08.2013, 20:13:50 »

2023/2024

U novu sezonu s visokim očekivanjima: ne igramo kontinentalna natjecanja stoga je osvajanje domaćih jedini pravi cilj. Liga ima prioritet. Uz to, veliku ulogu igrat će youth intake pa je tako dobar dio sezone proveden upravo u iščekivanju dolaska novih igrača...

Ne znam što me to moglo zaustaviti ove sezone. Dominirali smo na previše razina da bi se to moglo opisati i nikakav Tupuji Imere, koji je ove sezone ipak bio slabiji nego u prošlosti, nas nije mogao ugroziti. Ostatak lige mi ne predstavlja nikakvu konkurenciju, eventualno Atsal ili Rainbow nekada znaju biti opasni, ali sve je to zanemarivo.

Kao što se vidi, jedini kiks bila je utakmica protiv Tupujia u prvom kolu. Trebali smo i nju dobiti, ali neću sada plakati za tim. Ostatak sezone smo briljirali i tu je priči kraj. Ovakvu dominaciju treba ponoviti dogodine.

Dupla kruna je tu nakon dvije sezone pauze. Istu smo osvojili 2020. i 2022. godine, a opet je u finalu stradao Tupuji, što je već treća godina zaredom. Ponovo nije bilo nikakvih problema jer samo pucanj u živac može poremetiti našu pobjedu nad Tupujijem u većini utakmica. Na putu do finala nas je skoro (ponovo) zaustavio Amical, ali smo, kao i protekle sezone, prošli nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Hubert Kaltak - opet je Kaltak odigrao fantastično, stvarno ostajem bez riječi, u zadnje tri sezone toliko golova, ova mu je najbolja dosad.
Yelou - kao što sam rekao, igrat će u prvoj i da ga dvije ozlijede nisu malo zaustavile, igrao bi još češće i zabio još više. Debitirao za repku.
Martin Tomake - stigao prošle sezone iz Tupujia, a ove je bio bolji od Raraija po AvR-u. Siguran i konstantan, moram priznati da je dosta kvalitetan igrač kakvog bi voljeli imati i drugi klubovi izvan države (primjerice, mogao bi igrati i u NZL i u Australijskoj ligi).

Kalotong YP7a - kolega na lijevom krilu bio je u drugom planu zbog transfera Kaltaka, koji je igrao većinu utakmica. S druge strane terena, Kalotong i dalje pruža dobre partije i nemam ga razloga mijenjati.
Peter YP9a - opet nije igrao koliko sam htio, ali što mogu kad su Kaltak i Yelou ipak kvalitetniji igrači. Šteta zbog njega, mogao je biti dosta dobar igrač, ali još nije kasno, jako je kvalitetan i sigurno ga se neću tek tako rješiti.
Vatu YP10d - ponovo standardan igrač u srcu veznog reda, nemam primjedbe.
Awell YP11b - prošle sezone je bio bolji, ali i dalje je ovo daleko iznad mojih očekivanja. Ponovo hrpa asistencija i ključnih lopti, a i njemu je tek 18 godina...
Luke YP11a - sjajan golman, igrao skoro sve utakmice i primio tek 16 golova, ocjene su mu znatno porasle, a golmansku poziciju sam definitivno rješio za narednih x godina.
Joe YP13a - pravi poacher, jako podsjeća na Kaltaka, a njegovu statistiku znate...
Awell YP13b - izuzetno brz, možda i najbrži u državi. Ima izražen dribling pa i završnicu, ali šteka mu composure i na tome moram poraditi jer bi ovaj mogao biti strašan za par sezona. Zasad će i on i Joe ostati u juniorima jer mjesta u prvoj baš i nema, mada bi ovaj mogao ulaziti s klupe povremeno jer je dovoljno dobar.

TrenutnoPromjena
Balance€110k(-€260k)
Pretplatnici470
Vanuatu WR168.(-9)
Premia Divisen0,5*0

- vijest je slabljenje financijskog stanja jer nam ono ulaganje u junior coaching pomalo stvara probleme; exceptional razina košta 11 tisuća eura mjesečno, što je €130k godišnje, a plaće prve ekipe su €110k tako da je to minimalno 200 tisuća eura troškova, a kad ne igramo kontinentalna natjecanja, pravih prihoda i nema

Zbog ove jedine vijesti, dogodine nam cilj mora biti kompetitivnost u O-League. Najbolje bi bilo osvojiti ju, no, u društvu Novozelanđanskih klubova, to će ipak biti teže. Ligu moramo osvojiti jer ukoliko predsjednik ne ubaci koju stotinu tisuća eura, za dvije sezone bi mogli biti u gadnim problemima što se tiče financija, a onda i poluprofesionalni status može doći u pitanje, što bi bio odvratno loš potez. Vidjet ćemo kako će ići, ako ponovimo igru iz ove sezone, možemo daleko dogurati...

Hvala na praćenju i komentiranju, evo novi report je dosta brzo stavljen jer začudili bi se kako brzo proleti sezona kad imamo manje od 30 utakmica u prosjeku. Čitamo se za godinu dana.

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #96 u: 09.08.2013, 20:26:22 »
Lijepo je vidjeti da si napokon uspostavio pravu dominaciju na otoku :)
Steta za financije, ali siguran sam da s raspolozenim Kaltakom te ovakvom formom mozes to opet osvojit
Pratim i dalje ;)

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #97 u: 10.08.2013, 05:11:12 »
awd

Offline senna

• Legenda
  • *
« Odgovori #98 u: 16.08.2013, 15:44:06 »
Pošto nisam zalazio baš u ovaj podforum nisam bio ni primijetio karijeru, ali sad sam je pročitao u jednom dahu ;)
Bio mi je užitak s obzirom da nema previše zamornog teksta, a koncepcija reporta je savršena... još je i promjena kluba odličan potez za dinamiku karijere. Sretno dogodine u O-u i izbori još jednom Svjetsko klupsko prvenstvo :D

Offline slash101

• Trener
  • *
« Odgovori #99 u: 02.09.2013, 00:13:20 »
šta je s ovim?