Stigli smo i do treće sezone, sezone u kojoj želim napraviti korak viÅ¡e, znaÄi ostvariti bolji plasman od proÅ¡logodiÅ¡njeg. Glavni cilj ove sezone mi je uspjeti izboriti Europu, mislim da sa ovom ekipom Å¡to sam složio da sam spreman na taj iskorak. Å to se tiće kupa tu kako bude, to mi nije primarci cilj nekakav. Dosta smo pojaÄali ekipu i mislim da sam kvalitetno dovodio igraÄe, spoj iskustva i mladosti. Kao Å¡to ćete vidjeti dovodio sam i dosta "klinaca" koji će u buduÄnosti postati glavni igraÄi kluba, te naravno i kvalitetne igraÄe koji će odmah uskoÄiti u ekipu. NajzvuÄnije ime je definitivno David Beckham, kojeg jednostavno sam morao dovesti iako mi nije bio primaran, ali zbog imena morao je biti tu u klubu.
David Beckham doveden da ovdje zavrÅ¡i karijeru, dobit će sigurno priliku u nekim utakmicama. Netreba previÅ¡e troÅ¡iti rijeÄi na njega, ako niÅ¡ta dobar je marketing i reklama.
Erdem Ozgenc doveden kao pojaÄanje na bekovsku poziciju di smo dosta tanki, doÅ¡ao free te tu bi se trebao nametnuti odmah na svoju poziciju.
Hernan Fredes DLP kojega sam lovio dosta dugo i na kraju uspio uloviti nakon isteka ugovora. Mislim da će biti naÅ¡e najbolje pojaÄanje ove sezone.
Marko Lešković doveden kao nekakav backup za veznu i za obrambenu liniju, prvenstveno što može pokriti dosta pozicija.
Romario doveden nakon isteka ugovora, veliki talent koji bi mogao brzo postati jedan od bitnijih igraÄa za naÅ¡u ekipu.
Semih Senturk joÅ¡ jedno zvuÄno pojaÄanje u naÅ¡im redovima. Stari lisac koji joÅ¡ uvijek može odigrati vrlo dobro,oÄekujem pogotke od njega.
Silviu Lung Jr. ovo mi je bilo glavno mjesto koje sam morao pojaÄati, rijeÄ je o golmanu i odluÄio sam se na kraju za njega, nekada veliki talent vidjet ćemo di je danas.
Elbio Odriozola mlado, moderno krilo koje je moje ullaganje u buduÄnost. IgraÄ velikog talenta, ali vidjet ćemo dali je to dovoljno da postane odliÄan igraÄ.
Huluk Subasi lovim ga dvije sezone i doveo sam ga sada na polusezoni, sada sam odluÄio za njega iskeÅ¡irati 3 milje. Najveći turski obrambeni talenat, nadam se da nisam pogrijeÅ¡io Å¡to sam ga toliko platio. Već sada će zauzeti mjesto u ekipi.
Odigrali smo pet prijateljskih utakmica većinom protiv slabijih protivnika te smo sve utakmice uspjeli pobijediti sa vrlo dobrih igrama. Nadam se da je to znak i da će ova sezona biti vrlo dobra.
Polusezona.. trenutno se nalazimo na vrlo dobrom 9. mjestu i samo par bodova nas dijeli od Europe jer su ekipe dosta zgusnute. Mogli smo biti i bolji da smo imali sreće u nekim utakmicama ali Å¡to je tu je, drugi dio sezone moram probati uhvatiti to 5. mjesto koje će nas voditi u Europu. Imamo drugoga najboljeg strijelca lige, Marka Kolara koji zabija sa svih strana, Å¡to je vrlo lijepo za vidjeti za napadaÄ iz ovako malog kluba tako zabija. Općenito smo jedna od najboljih napadaÄkih ekipa, dok je obrana ajmo reći osrednja. Nadam se da do kraja sezone možemo joÅ¡ popraviti svoj plasman.
I ove sezone smo se uspjeli kvalificirati u skupine za kup. NeÅ¡to teži zadatak nas Äeka poÅ¡to se nalazimo u skipini sa: Galatasarayem, Sivasporom i Ufasporom. Vidjet ćemo Å¡to nam to donosi, dali imamo kakve Å¡anse proći dalje.
Kao Å¡to to kod mene biva, uvijek istaknem par pojedinaca koji odigraju dobru polusezonu i koji malo iskaÄu iz ekipa od drugih.
Adam Karadeniz i dalje brusim ovaj dragulj, mladić vrlo dobro napreduje, forsiram ga a samim time on mi to sve vraća i dobrim igrama. Jedan od tri najveća talenta u mojoj ekipi. IgraÄ na kojega i nisam toliko raÄunao na poÄetku ali zbog ozljeda drugih je morao uskoÄiti je
David Beckham te je svoj posao odradio vrlo dobro te upisao Äak i dva pogotka te par odliÄnih asistencija.
Elbio Odriozola dobio priliku krajem polusezone i u ovih par utakmica koje je odigrao pokazao je da može i on doprinjeti ekipi s svojim igrama. Napokon je proigrao i
Juan Fernando Quintero Äim sam mu dao priliku u kontinuitetu da igra. Za sada jedan od najboljih igraÄa naÅ¡ih iako sam ga na poÄetku sezone htjeo prodati ali sad vidim da bi gadno pogrijeÅ¡io da sam to napravio. Ubojica, strijela
Marko Kolar naÅ¡ najbolji strijelac kluba te jedan od najboljih u ligi. Uostalom statistika njegova govori dovoljno o tome svemu, Äak je jedno vrijeme bio i prvi strijelac lige. Destruktivac
Selcuk Sahin je i dalje meÄ‘u najboljim igraÄima, Å¡teta jedino Å¡to su tu godine pa ćemo morati za sljedeću sezonu mu naći dobru zamjenu. I dalje glavni naÅ¡ stoper je
Sezer Ozmen koji svoj posao obavlja i viÅ¡e nego odliÄno, Å¡to prije mu moram produžiti ugovor inaÄe ću ostati bez njega, trenutno nemam za plaÄu koliku traži ali neÅ¡to ćemo već srediti. I za kraj po obiÄaju naÅ¡ kapetan
Florin Cernat koji je imao problema sa ozljedama ali je i tako odigrao dosta utakmica te u njima ostvario i solidan uÄinak. Drugi dio sezone oÄekujem njegovu pravu igru kako on i zna jer bez njega ova ekipa nije ista.
Eto report i naše polusezone, polusezone koja je bila vrlo dobra iako može biti i bolaj. Nadam se da ste uživali u reportu
komentirajte ljudi, slabo to radite, pratite i svima + za komentare, živjeli, do Äitanja