Kao što ste vidjeli u uvodu krenuo sam sa
Caykur Rizesporom kojoj je MP 4.mjesto, cilj mi je izboriti plasman u prvu ligu, nebitno dali kao prvak ili preko play-offa, bitno je samo da smo sljedeće sezone u prvoj ligi. Ekipa koju sam zatekao ovdje bila je vrlo dobra uz par odliÄnih pojedinaca kao Å¡to su: Cernat, Kalu, Depetris, Kaya, Smakov. Za transfere sam imao nekih 100-njak tisuća Å¡to sam odmah pretvorio u plaÄe. Uz neke prodaje sam odlucio malo osvjeziti ekipu ali opet nisam trosio bzvz,dovodio samo ono sto mi je potrebno, posesbno mi je drago Å¡to sam odmah uspio veliku tursku nadu dovesti u svoju ekipu.
Razundara Tjikuzu doveden kao rijeÅ¡enje/pojaÄanje u veznom redu jer mi je falio jedan takav profil igraÄa. Ali do sada se i nije baÅ¡ pokazao pojaÄanjem.
Richard Kingston doveden kako bi odmah zauzeo mjesto prvog vratara jer u klubu je bio samo jedan golman i to oÄajan. Za sada brani onako toplo-hladno, ali za ovu sezonu će poslužiti.
Muhammed Demirci doveden kao najveće iako je najmlaÄ‘e pojaÄanje. Od njega oÄekujem velike stvari u buduÄnosti iako i ove sezone će dobivati puno prilika da dokaže zaÅ¡to nosi epitet "najvećeg turskog talenta"
Odigrali smo sedam prijateljske utakmice u kojima je bilo svega i svaÄega, ali mogu reći da sam zadovoljan onime Å¡to je ekipa pokazala u njima i mogao sam odmah uvidjeti da bi ovo mogla biti dobra sezona.
Iza nas je može se reći odliÄna polusezona. Ove sezone mediji su predviÄ‘ali nam 4. mjesto ali mi smo tu negdje, Äak i malo bolji od toga. Trenutno držimo odliÄno drugo mjesto koje bi nas na kraju sezone moglo voditi direkt u prvu ligu Å¡to nam je i cilje ove sezone. Å to se tiće prvenstva jedna od najboljih napadaÄkih momÄad lige smo ali zato nam je obrana za nijansu loÅ¡ija nego Å¡to bi trebala biti. .
PoÄetak sezone je bio klimav, igrali smo toplo-hladno i nikako nismo prvih par kola uspjeli povezati dobre rezultate ali onda se je stanje popravilo i uhvatili smo pravu formu te smo imali Äak i niz od 10 utakmica bez poraza. Cijelo vrijeme se vrtimo tu oko prva tri mjesta i mogu reÄi da je to ono Å¡to želim i da sam zadovoljan sezonom kako ide za sada.
U kupu smo prošli tri prepreke i onda nažalost ispali od zadnje ekipe druge lige. No sve u svemu mazio nas je ždrijeb i tu smo odigrali vrlo dobro iako kažem možda smo mogli proći barem još jedno-dva kola.
Na kraju ove odliÄne polusezone moram istaknuti i par igraÄa koji su najzaslužniji za to di smo sad, istaknuti par najboljih igraÄa. Za poÄetak ću istaknuti naÅ¡ stoperski par, rijeÄ je o
Sezar Ozmenu i
Mesut Yilmazu koji su odigrali odliÄnu polusezonu i njihova je najveća zasluga Å¡to imamo treću najbolju obranu lige iako bi i ona bila joÅ¡ bolja da imamo joÅ¡ boljeg golmana.
David Deperties je francuski napadaÄ koji je odigrao onako dobru polusezonu iako je falilo tu joÅ¡ njegovih pogodaka, ali planiram na njemu zaraditi lijepo pa kupiti neku "ubicu" za sljedeću sezonu. Mislio sam da imam samo Cernata gospodina u ekipu ali ovaj Äovjek je pokazao da mu je i on uz bok, trenutno jedan od najboljih igraÄa koji je naÅ¡ najbolji strijelac i nas najbolji asistent
Sercan Kaya. Iskustvo je potrebno u zadnjoj liniji a tu ulogu je preuzeo
Samat Smakov koji je univerzalan igraÄ te ga koristim kao stopera, kao beka i svugdje odigra vrlo dobro. I za kraj "
MAESTRO" imena
Florin Cernat koji je definitivno naÅ¡ najbolji igraÄ, lider i ujedno i uzor i kapetan na terenu. Kao Å¡to sam u uvodnom postu rekao njega ću u klubu zadržati ako treba do 40-te.
Eto report i naÅ¡e polusezone, polusezone u kojoj smo pokazali da smo meÄ‘u glavnim favoritima za promociju. Nadam se da ste uživali u reportu iako će od sljedeće sezone biti reporti joÅ¡ bolji, sa viÅ¡e teksta, onako standardno kako i piÅ¡em inaÄe
komentirajte i dalje, pratite i svima + za komentare, živjeli