Autor Tema: Turska avantura u Rizi (Çaykur Rizespor)  (Posjeta: 25042 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
Odg: Turska avantura u Rizi (Çaykur Rizespor)
« Odgovori #100 u: 22.06.2013, 11:12:57 »
Transferi su dobri,Å¡teta Å¡to nisi doveo Torresa  :sad:
Liga je super,nadam se da ćeÅ¡ je osvojit. Kup,teÅ¡ka skupina,ali se trebaÅ¡ nadati prolasku. U Ligi prvaka nisi imao previÅ¡e sreće sa ždrijebom,ali eto Å¡ta se može. Uspio si prezimiti u Europi Å¡to je najbitnije.  ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #101 u: 23.06.2013, 23:31:06 »
Odlična polusezona, 1. mjesto u ligi, šteta što nisi ušao u LP, ždrijeb je bio nemilosrdan. Dobar nastup u ligi uefe, bit će nešto novca od toga. Sretno dalje! Kako se razvijaju oni mladci šta su po posudbama?
LP ocito ce biti jos dugo tako,za to se moram ekstra pojacati ako zelim ozbiljan rezultat napraviti..a ovi klinci dosta dobro napreduju,vjerojatno bi mi i bili u ekipi ali su stranci pa me zbog pravila stranaca malo to muci ;)
Liga je super,nadam se da ćeÅ¡ je osvojit. Kup,teÅ¡ka skupina,ali se trebaÅ¡ nadati prolasku. U Ligi prvaka nisi imao previÅ¡e sreće sa ždrijebom,ali eto Å¡ta se može. Uspio si prezimiti u Europi Å¡to je najbitnije.  ;)
A steta sto se tice Torresa ali eto sta je tu je :D Bojim se da nebi pao u formi do kraja prvenstva ali za sada ide vrlo dobro,nastavi pratiti i dalje ;)
Evo prvi put da ti komentiram karijeru ni sam neznam zaÅ¡to nisan prije  fejspalm

Grafički odlično, kapa do poda za rezultate, jedino Å¡teta za ligu prvaka sretno u nastavku od sada pratim  ;)
a neznam, pitam se i ja,vidio sam da si citao al eto sad i komentiraj dalje :D nadam se da ti se svida ;)
Pojacanja su odlicna, Stilic ime vrlo dobre ocjene... mogao bi se pokazati kao i najbolje pojacanje. Napad se popravio u odnosu na proslu sezonu, sad to izgleda puno bolje, a obrana je jedna od najboljih u ligi. Vec sam rekao da ce mladi igraci zauzeti vazno mjesto u klubu.. tako i jest, Demirci odlican, Haluk sve bolji a pred njim su samo godine u kojima ce napredovati. Steta za tezak zdrijeb u ligi prvaka ali protiv Arsenala se nije moglo, ipak treba steci jos iskustva za takve utakmice. Vjerujem da ce i to doci s vremenom jer brzo napredujes. Zelim ti srecu u nastavku prijatelju  ;)
Stilic najbolji igrac kluba za sada,igra vrhunski..ma doci ce to sve polako, jer ekipu iz sezone u sezonu jacam tako da bi moglo biti tu svega ubrzo :D hvala prijatelju sto pratis  hi
Sve mi se čini odlično, nadam se da ćeÅ¡ osvojit prvenstvo i da ćeÅ¡ napokon u kupu proć te skupine.  ;)
a tome se nadam i ja,za sada ide odlicno na oba fronta :D
Prvenstvo odlično! Ajmo kup osvojit  :yes:!!
LP nije uspila jbg. bit ce bolje sljedece sezone.

A Torres, ma on je pizda! xD Neće doći, a jbg.
Torres me izdao :D Hvala sto ptrais ;)
Pojačanja solidna ništa strašno, liga super, ovaj Sow je popišao ligu hahha :D drago mi je da Kolar tako zabija i da se razvija kako spada, daj mi reci šta mu treniraš? poziciju i rolu ili individualno neki atribut?

Šteta za LP, al bravo za EL, ja sam isto tako ispao iz LP i EL, ali ja sam iz skupina a ti iz pretkola, ja sam osvojio a tko zna hoćeš li ti ? :D ugl sretno dalje lijep posao radiš u jebenoj turskoj...joooj što mrzim tu tursku
eto tebe opet :D sto se tice treninga,mjenjam mu,malo mu poacher treniram,pa malo finishing,composure i tako te neke atribute..i ja sam mzio tursku i ovo je prvi put da igra tu ligu jer na nijednom prijasnjem serijalu nisam :D nastavi pratiti ;)
hvala Luče sto pratis,nastavi samo tako ;)

+ karma podjeljena svima ;)  Sljedeci report vjerojatno sutra stize  hi

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #102 u: 23.06.2013, 23:43:03 »
Off-topic pitanje,zaÅ¡to si mene dvaput citiro,i to isti komentar?  lolcina

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #103 u: 23.06.2013, 23:48:21 »
a jbg slucajno :D

Offline markolfc

• Trener
  • *
« Odgovori #104 u: 24.06.2013, 10:00:33 »
A jbt bilo bi skroz fora da je El nino doveo El nina u jbni Caykur, šteta..

Sljedeće ljeto se očekuje prvo pravo, poznato pojačanje, samo da znaÅ¡  ;)
"I love the smell of napalm in the morning."

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #105 u: 24.06.2013, 15:45:29 »
a jbg steta, neko ime vece mozda dode sljedece sezone, ali iznenadit cu te ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #106 u: 24.06.2013, 20:32:13 »

U 5 sezona od druge lige do naslova prvaka države!  :baklja:

Tako je..naslov vam uvodni govori o čemu je riječ..uspjeli smo osvojiti prvi trofej u klubskoj povijesti i to naslov u prvenstvu. Polusezona je dala naslučivati što bi se moglo dogoditi ali nisam baš vjerovao da ću uspjeti u tome. Dosta je zanimljivo bilo do samoga kraja i tek u predzadnjem kolu smo osigurali naslov prvaka. Tokom cijele sezone smo igrali vrlo dobro, mali pad je bio u drugom dijelu sezone pri kraju ali smo ipak uspjeli do kraja sačuvati to prvo mjesto u prvenstvu što je ogroman uspjeh za klub, za navijače. Bili smo daleko najbolja domačinska ekipa, da smo možda igrali i vani tako kao i doma sigurno bi i uvijerljivije stigli do naslova. I ove sezone smo imali jedan od najboljih napada lige, samo je Fener imao bolji te obranu koja je bila tu negdje, na visini zadatka. Imali smo dva vrlo dobra igrača ove sezone, Kolar koji je bio drugi strijelac lige i Demirci koji je bio treći asistent lige. Već sada za drugu sezonu dogovoreno dosta dobrih i vrhunskih imena.

Ove sezone smo mogli čak do dvostruke krune, jer smo bili i blizu osvajanja kupa. Za početak smo prošli nevjerojatno skupinu sa 16 bodova u kojoj smo bili sa: Galatasarayem, Besiktasem i Karabusporom. Zatim smo bili bolji u dva meča protiv Trabzspora da bismo finale igrali protiv Bursaspora. Ostaje velika žal za tim finalom koje smo nažalost izgubili iako smo vodili 2-0 na kraju smo nes(p)retno izgubili 2-3. Šteta, bila je ovo najbolja sezona u kupu do sada i samo nas je malo dijelilo i od toga trofeja, ali nevrijedi žaliti, sljedeče sezone idemo po kup.

Nakon što smo i uspjeli prezimiti u Europi u daljnjem natjecanju nas je čekao Njemački Wolfsburg. U dva susreta pokazali smo i dobro i loše lice ali na kraju smo ipak ispali ukupnim rezultatom 6-4. Prvi susret smo izgubili 3-1 dok smo u drugome odigrali nerješeno 3-3. I ovo je bio ogroman uspjeh, probati ćemo sljedeće sezone još bolje igrati i još bolji plasman ostvariti.

Kao što vidite na slici, slavlje naših igrača i navijača nakon ovoga povijesnog uspjeha, nakon osvojenog prvenstva, igranog finala kupa i prezimljavanja u Europi. Naravno sada ću Vam predstaviti i igrače koji su obilježili ovu sezonu. Slabijeg učinka nego prijašnjih sezona ali svejedno je Adem Karadeniz odigrao vrlo dobru sezonu, te svojim zalaganjem, htjenjem pokazao da mu je mjesto tu iako sam prošle sezone počeo sumnjati u njegove mogučnosti. Atila Turan je možda i najbolje pojačanje u ovih par sezona, odmah se je uklopio u ekipu te je odigrao definitivno iznad svakog očekivanja, bio je jedan od najboljih bekova u ligi što je veliko priznanje. Ove sezone Dennis Max je dobio prvi put u dvije sezone pravu priliku i mogu reći da me je ugodno iznenadio svojim igrama, razvijanjem, napredovanjem. Definitivno igrač na kojega mogu ozbiljno računati za ubuduče. Elbio Odriozola[/u] je odigrao definitivno svoju najbolju sezonu u karijeri, upisao se je puno puta u strijelce i asistente a to mu je sve falilo prije da bih bio u potpunosti sretan snjegovom igrom, ali sada je i na tome poradio uspješno. Jedan od najiskusnijih igrača u ekipi je Gustav Svensson koji to pokazuje i na terenu, puno toga daje ekipi, osim što je odličan u defanzivi, čak je asistirao ove sezone ne baš mali broj puta. Stoperskom paru Haluk Subasi - Sezer Ozmen se nemogu nadiviti kako dobro igraju zajedno iz sezone u sezonu. Konstantno su na vrhunskom nivou, nerade greške i svaka im čast na tome. Puno je igrača odigralo vrlo dobru sezonu, ali ovi zadnji pogotovo, bili su definitivno naši najbolji igrači. Za početak Juan Fernando Quintero koji je prvi puta imao duble, znači dvoznamenkasti broj golova i asistenija, igrač poteza, igrač od prevelike važnosti za našu ekipu. Čudi me jedino kako do sada još nije upisao nastup za Kolumbiju nakon ovakvih igara. I ove sezone naš najbolji strijelac je bio Marko Kolar koji iza sebe ima najbolju sezonu u karijeri po broju postignutih golova, isto tako srušio je rekord kluba po broju golova u jednoj sezoni. Ono što me najviše veseli kod njega je da je napokon odlučio produžiti ugovor i nadam se da će ostati u klubu još jako dugo. Otkriče sezone je definitivno Muhammed Demirci koji je odigrao perfektnu sezonu, bio je naš najbolji asistent i mogu reći najbolji naš igrač. Nije me iznenadio svojim igrama jer sam znao da može dobro odigrati i vjerovao sam u njega da će zamjeniti Cernata na najbolji moguči način.

Nakon svih ovih lijepih vijesti za kraj i jedna tužna. Naime ove sezone naš dugogodišnji kapetan je odlučio objesiti kopačke o klin te se okušati u trenerskom poslu. U oproštajnoj sezoni je odigrao 14 utakmica i tome dodao 2 gola i 2 asistencije. Otišao je nakon sjajnih 5 sezona u klubu u kojima je bio naš kapetan, vođa i jedan od najboljih igrača koji su ikada igrali u klubu. Odigrao je za klub 145 utakmica i pri tome postigao 27 pogodaka i dodao tome još 44 asistencije, zaista zadivljujuča statistika. Oprostio se je na najbolji moguči način i to sa trofejem za kraj. Sada ga čeka mjesto managera naše mlade ekipe U-18 koje sam mu odmah ponudio a koje je on također vrlo rado prihvatio. Tako da legenda ostaje u klubu, ostaje tu uz mene i jednoga dana će sigurno postati moj pomočnik jer je to zaslužio.

Eto report i naÅ¡e najbolje sezone, sezone iz snova. Nadam se da ste uživali u reportu ;) komentirajte ljudii dalje, pratite i svima + za komentare, živjeli, do čitanja   hi

« Zadnja izmjena: 24.06.2013, 20:40:36 od El Nino »

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #107 u: 24.06.2013, 20:35:50 »
Jesam ti rekao da će proraditi :D
Ovo ti je 4. sezona u prvoj ligi? Ako ja za 4 godine uzmem ligu sa Cannesom bit će super :D
Kup  !hihi!

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #108 u: 24.06.2013, 21:20:29 »
Prvenstvo palo! jbg. za kup, nije bilo sreće..
Cernat se oprostio na najbolji mogući način. Kolar - avion. Dovedi još Fierra i imat ćeš pravi napad :D.

LP iduće sezone  :yes:!! Real i Bayern će vidit svog Boga!

pravi si, samo tako nastavi :yes:

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #109 u: 25.06.2013, 18:02:46 »
Jedna od boljih karijera na forumu za mene. Veliki je uspjeh to sto si napravio,posebno liga. Kup,nemas srece sto rec. Cernat legenda,ikona tvog kluba. Europa isto steta.Sljedece sezona Liga Prvaka :yes: Pratim te naravno i dalje ;)
« Zadnja izmjena: 25.06.2013, 18:04:23 od Bijeli luk »

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #110 u: 25.06.2013, 18:16:27 »
Strasna sezona je iza tebe. Vec se tu vidi konstanta kako po rezultatima, tako i po nastupima igraca. U Europi svake sezone napredujes, lagano ali sigurno dok je u ligi napredak ogroman, liga je osvojena cak i ranije nego sam ocekivao. Cernat je ispisao povijest kluba, steta sto je odlucio zavrsiti karijeru ali vjerujem da ces ga dugo zadrzati u klubu, jednom ce tu biti i u ulozi asistenta. Demirci odlican, Haluk mozda i najbolji od svih mladih igraca... i onaj Nijemac ce biti buducnost kluba. Nakon ovoga samo moze bolje, vjerujem da ce tako i biti prijatelju  ;)

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #111 u: 25.06.2013, 21:53:48 »
Cernatu kapa dolje, kao i tebi za ostvarene rezultate! Nastavi tako :)
Sretno dalje

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #112 u: 26.06.2013, 01:23:44 »
ÄŒestitke na naslovu. ;)

Europu si super odradio, iduće godine još bolje. Vidim pomaknuo si se i u kupu. :)

Sretno dalje!

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #113 u: 26.06.2013, 17:29:02 »
Jesam ti rekao da će proraditi :D
Ovo ti je 4. sezona u prvoj ligi? Ako ja za 4 godine uzmem ligu sa Cannesom bit će super :D
Kup  !hihi!
da da 4 sezona u prvoj ligi, a ipak u pocetku imao bolje igrace nego ti sa Cannesom, pa ce ti biti malo teze :D hvala sto pratis ;)
Prvenstvo palo! jbg. za kup, nije bilo sreće..
Cernat se oprostio na najbolji mogući način. Kolar - avion. Dovedi još Fierra i imat ćeš pravi napad :D.

LP iduće sezone  :yes:!! Real i Bayern će vidit svog Boga!

pravi si, samo tako nastavi :yes:
Steta jedino sto nisam osvojio duplu krunu,mogao sam..ma nemogu Fierra eno ga u PSG i vrijedi bogatstvo cijelo :D Nastavi pratiti samo ;)
Jedna od boljih karijera na forumu za mene. Veliki je uspjeh to sto si napravio,posebno liga. Kup,nemas srece sto rec. Cernat legenda,ikona tvog kluba. Europa isto steta.Sljedece sezona Liga Prvaka :yes: Pratim te naravno i dalje ;)
uh ovo je lijepa pohvala :) Nastavi takao i dalje ;)
Strasna sezona je iza tebe. Vec se tu vidi konstanta kako po rezultatima, tako i po nastupima igraca. U Europi svake sezone napredujes, lagano ali sigurno dok je u ligi napredak ogroman, liga je osvojena cak i ranije nego sam ocekivao. Cernat je ispisao povijest kluba, steta sto je odlucio zavrsiti karijeru ali vjerujem da ces ga dugo zadrzati u klubu, jednom ce tu biti i u ulozi asistenta. Demirci odlican, Haluk mozda i najbolji od svih mladih igraca... i onaj Nijemac ce biti buducnost kluba. Nakon ovoga samo moze bolje, vjerujem da ce tako i biti prijatelju  ;)
do sada definitivno najbolja sezona, daleko vise sam ostvario nego sam u pocetku planirao..Ima dosta tih mladih igraca,ovi igraju kod mene dok su drugi na posudbama, prvvenstveno zbog pravila o strancima..hvala sto pratis prijatelju ;)
Cernatu kapa dolje, kao i tebi za ostvarene rezultate! Nastavi tako :)
Sretno dalje
Hvala Sefe :D nastavi i dalje praiti  hi
ÄŒestitke na naslovu. ;)

Europu si super odradio, iduće godine još bolje. Vidim pomaknuo si se i u kupu. :)

Sretno dalje!
hvala, a i u kupu je da krenulo napokon :D nastavi ovako i dalje ;)

+ karma podijeljena svima, sljedeci report sutra ili prekosutra ;) do citanja, pisanja  hi

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #114 u: 27.06.2013, 18:28:40 »
Čestitke na osvojenom prvenstvu, sezona je bila baš dobra. Bit će ti ovaj mladi Max super igrač u narednim sezonama. Kapetan se oprostio i ostao u klubu ;), dobra mu je statistika. Kolko imaš seniorskih reprezentativaca trenutno?

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #115 u: 27.06.2013, 18:56:08 »
Max odlican,bit ce zvijer ubrzo  KAVA  sto se tice reprezentativaca imam ih 10-tak.. nastavi pratiti, +  hi

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #116 u: 27.06.2013, 20:38:29 »

Početak 6. sezone, sezone od koje iskreno neznam što očekivati. Zašto? Pa jednostavno zato što je prošla sezona bila vrhunska, teško ćemo ponoviti sve one rezultata. Ali jasno je, tri cilja imam ove sezone: 1. probati obraniti naslov u prvenstvu, 2. Osvojiti kup i 3. probati u Europi doći što dalje. Ovaj prijelazni rok je bio vrlo prometan i mogu reći da sam vrlo zadovoljan jer je dovedeno puno dobrih igrača. Morali smo se ojačati na dosta pozicija jer smo prošle sezone malo pali pri kraju prvenstva baš zbog kratke klupe. Potrošena je do sad rekordna količina novca za transfere ali isto tako smo i rekordno zaradili na odlaznim transferima. Odlučio sam ove sezone sve mlade, talentirane koji još nemaju mjesta u prvoj ekipi, poslati na posudbu u drugoligaša jednog koji mi je ajmo reći druga ekipa.

Cenk Gohen doveden kako bi zauzeo mjesto di smo sezonama najslabiji. Mislim da smo u njemu dobili odličnog, iskusnog golmana i da smo mirni sa to pozicijom neko vrijeme.
Ignazio Abate doveden čim sam vidio da je zainteresiran za transfer, iako nije bio baš da ga trebam jer sam bio solidno popunjen na poziciji beka jednostavno morao sam ga potpisao, vrlo dobar igrač.
Jabulani Nzama mladić iz Južne Afrike koji puno obečava, poslan odmah na posudbu kako bi igrao što više a time da bi se i što bolje razvijao.
Kadir Bekmezci doveden kao backup, kao zamjena za mjesto zadnjega veznoga, dobit će priliku u manjim utakmicama sigurno.
Mevlut Erdinc veliko ime Turskog nogometa, iskusan napadač sa bogatom karijerom. Mislim da može vrlo dobro poslužiti i da njegovi golovi neće izostati.
Necip Uysal naše najbolje i najskuplje pojačanje ikada dovedeno. Turski reprezentativac koji se savršeno uklapa u našu ekipu i za kojega sam odlučio prvi put iskreširati toliko novaca.
Senijad Ibričić reprezentativac Bosne doveden kako bi bio zamjena našim playmakerima. Sigurno sam u njemu dobio kvalitetno pojačanje.
Fernando Torres šečer na kraju, ono što nisam uspjeo prošle sezone uspio sam ove. El Nino je napokon stigao u klub i definitivno sa svojim iskustvom može puno pomoći ekipi. Vjerujem da još uvijek može odigrati onako dobro kako to on zna.

Odigrali smo četiri prijateljske utakmice i u svima pokazali odličnu igru, nadam se da ćemo tako otvoriti i u prvenstvu i u ostalim natjecanjima u kojima nastupamo.

Prvo natjecanje ove sezone je bio Turski super kup u kojemu smo igrali protiv Bursaspora koji nas je dobio prošle sezone u finalu kupa. Osvetili smo im se tako što smo osvojili super kup, zasluženom pobijedom jer smo bili bolji ali ostvarenu tek nakon kaznenih udaraca. Sve u svemu, drugi trofej je u vitrinama kluba i polako počinjemo igrati jednu od glavnih uloga u Turskoj.

Mogu reći da je iza nas odlična polusezona, polusezona u kojoj imamo samo jedan poraz i to od Fenerbahcea koji je trenutno prvi, dok smo mi drugi sa 4 boda zaostaka za njima, igraju stvarno vrhunski. Moram se pohvaliti da smo tokom polusezone samo u jednoj utakmici primili vise od jednog gola dok smo u svim ostalima primili samo jedan ili nijedan. Imamo uvjerljivo najbolju obranu lige što je za svaku pohvalu, nikada do sad nismo tako mallo golova primili, dok je naš napad slabiji smao od Fenerovog. Što se tiće igrača Kolar je u samom vrhu najboljih strijelaca, dok je Štilić najbolji asistent lige. Tokom cijele polusezone igramo konstantno dobro i nadam se da ćemo takvu formu zadržati i do kraja prvenstva i probati napasti prvo mjesto.

U kupu je ove godine cilj bio osvojiti ga a mi smo totalno podbacili. Ispali smo odmah u prvoj utakmici i to protiv naše fijale koja nas je dobila nakon boljih izvođenja kaznenih udaraca.

Ove sezona kao pobjednici prvestva imali smo direktan ulaz u skupine Lige prvaka. Sreća i ždrijeb nas nisu mazili pa smo tako završili u skupini sa: Olympiakosom, Juventusom i Barcelonom. Uspio sam osvojiti treće mjesto te izboriti barem nastavak natjecanja u Europskoj ligi. Ostvario sam dvije pobijede protiv Olympiakosa, dok sam od Juveta i Barce dobio poštenu lekciju jer u nijednoj utakmici nisam imao apsolutno nikakve šanse.

Naravno napomenuti ću i igraće koji su obilježili ovu polusezonu, igrače koji su zaslužni za sve ovo što se događa ove sezone. Bilo je tu puno igrača koji su odigrali vrlo dobro, no krenit ću od Atile Turana koji se je pokazao da je jedan od boljih bekova u ligi, prodoran, dobrog ubačaja koji zna skupiti i dosta asistencija. Dennis Max mladić koji polako počinje zauzimati svoje mjesto u prvoj ekipi, za sada unatoć godinama dosta dobro odigrao ovaj dio sezone, mogu čak reći i odlično, jer je među najboljima po AR. Od njega u budučnosti očekujem velike stvari, ima sve predispozicije za to. Naravno moram tu spomenuti i El Nina koji je za ovo malo utakmica štoo je odigrao, zabio sasvim solidan broj golova. Tokom drugog dijela sezone mislim da će dobiti još više prilika za igru i da će zabiti još dosta dobrih golova. Glavni zaslužni za najbolju obranu lige su svakako Haluk Subasi i Sezer Ozmen koji su kao i obično odigrali vrhunsku polusezonu, bez grešaka, sa puno sigurnosti i treba napomenuti još da imamo ekipu sa najmanje kartona što dovoljno govori o našoj obrani. Kada sam spomenuo cijelu obranu moram onda i drugoga beka, Ignazio Abate također iza sebe ima vrlo dobru polusezonu. Prva sezona izvan Italije ali vidim da mu to ne predstavlja nikakav problem, vrlo dobar igrač za našu ekipu. Juan Fernando Quintero je jedan od meni dražih igrača, ima maksimalno moje povjerenje a on mi to vraća na najbolji mogući način sa svojim igrama. Za sada sigurno među najboljim igračima koji su igrali u klubu, konstantan i rijetko kad odigra lošu utakmicu. Naš najbolji strijelac je već po tko zna koji put Marko Kolar koji zabija kao na traci, u svakom natjecanju zabija, malo utakmica ima sa rupama bez pogotka i to je najbolja stvar. Debitirao je i za reprezentaciju što mu je dmah povečalo malo cijenu, teško ću ga moći zadržati ako ovako nastavi. Naše najskuplje pojačanje Necip Uysal je odmah opravdao sav novac koji smo dali za njegovo dovođenje. Za sada na zadatku, igra na visokoj razini i daje tu potrebnu mirnoću i obrani i veznoj liniji. I za kraj po meni naš najbolji igrač ove polusezone Semir Štilić koji nastavlja sa svojim igrama tamo di je stao na kraju prošle sezone. Čudi me jedino što nema mjesta u reprezentaciji Bosne s obzirom na igre koje pruža u klubu. Vrlo dobar igrač koji jednim potezom može odlučiti utakmicu.

I za kraj jedna lijepa vijest.. Dobio sam posao Hrvatskog izbornika nakon lošeg plasmana reprezentacije u kvalifikacijama za svjetsko prvenstvo. Naime poj prethodnik Roy Ferenčina nije uspio odvesti reprezentaciju na završni turnir te je dobio otkaz a ja sam pozvan da preuzmem reprezentaciju. Planiram o repki piisati godišnji report, znači jednom u godinu dana, mislim da je to sasvim dovoljno.

Toliko za sada, nadam se da ćete uživati u reportu..komentari dobrodoÅ¡li, isto tako i kritike ;) Za svaki komentar i dalje dobijete + karmu :) Do čitanja, pisanja  hi

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #117 u: 28.06.2013, 00:58:00 »
Nisam sad vec neko vrijeme komentirao, ali citam redovito i stvarno mi se sviÄ‘a karijera. Za pocetak da cestitam na povijesnom naslovu prosle sezone.  Super transfere radis uobicajeno, iz sezone u sezonu. Lijepo je vidjeti da si napokon uspio dovesti Torresa, sigurno moze posluziti kao tutor i pomoc mladjima, a i uletit u pokojoj utakmici. TakoÄ‘er Uysal se stvarno dobar cini. Ekipu si stvarno svejtski poslozio, pogotovo obranu, ali steta za kup :( U LP nije islo, al vjerujem da mozes daleko u EL i obranit naslov u ligi.
I svaka cast na preuzimanju repke, veliko priznanje je to ;)
Pratim dalje ;)

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #118 u: 28.06.2013, 23:09:05 »
Skauting sluzba sve bolja i bolja, jos jedno pojacanje koje ce biti sigurno jedan od nositelja igre za vec koju sezonu. Max se razvija kako sam i ocekivao, odmah sam ti rekao da ce od njega biti igrac... i to dobar... rezultati i vise nego dobri, poznato je da je nakon osvajanja titule sljedeca sezona teska, mozda i najteza. Kolar me takoder iznenadio, nisam mislio da je tako dobar.. ali ocjene su mu vrlo dobre. Odlicna polusezona iza tebe, steta za tezak zdrijeb u LP ali nema veze, vazno je da se stjece iskustvo igranja u takvim utakmicama... i na kraju slag na tortu, samo cu reci El Nino  wub  Pratim pazljivo razvoj situacije i dalje prijatelju  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #119 u: 29.06.2013, 12:43:20 »

Fernando Torres .....Vjerujem da još uvijek može odigrati onako dobro kako to on zna.

Budimo realni..on nikad nije znao  ;)

Bravo za prošlu sezonu, sve pohvale! Što se tiče ove igraš dobro, drago mi je da malo golova primaš..tako je i meni bilo s godinama, sakupio sam mladu i neiskusnu obranu i tek sam s vremenom vidio rezultate. Oni su se razvijali, a ja sam primao malo golova..zato kažem da uvijek treba malo vremena da se stvari poslože.

Doveo si dobre igrače, sviÄ‘a mi se ovaj najskuplji igrač ;) Relativno je mlad i može puno pružiti, doveo si većinu igrača za backup Å¡to je dobro da popuniÅ¡ prazna mjesta u momčadi, kraj sezone je uvijek najteži kad se nakupe jebene utakmice. Pogotovo zadanja utakmica lige, finale LP i finale nekog kupa, i to sve u 5 dana, pas ti mamu  !mad!.

Sretno dalje kralju! Nadam se da će i ove sezone past koji trofej i sretno dalje u EL!

Offline crni10

• Oružar
  • *
« Odgovori #120 u: 29.06.2013, 16:47:19 »
Pratim ovu karijeru duze vrijeme,cestitam ti na ovome svemu i nadam se da ces obranit ligu i dogurat daleko u el, jedino steta zbog kupa.Ali sto mi je najvise upalo u oci su ovi tvoji stoperi,dominiraju  hi

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #121 u: 29.06.2013, 16:58:17 »
ÄŒestitke na preuzimanju repke! Prvenstvo će bit osvojeno opet, nadam se. Kup  fejspalm! U LP ipak jebački teÅ¡ka skupina!
Može SS Halilovića, Fierra?

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #122 u: 30.06.2013, 13:42:57 »
Nisam sad vec neko vrijeme komentirao, ali citam redovito i stvarno mi se sviÄ‘a karijera. Za pocetak da cestitam na povijesnom naslovu prosle sezone.  Super transfere radis uobicajeno, iz sezone u sezonu. Lijepo je vidjeti da si napokon uspio dovesti Torresa, sigurno moze posluziti kao tutor i pomoc mladjima, a i uletit u pokojoj utakmici. TakoÄ‘er Uysal se stvarno dobar cini. Ekipu si stvarno svejtski poslozio, pogotovo obranu, ali steta za kup :( U LP nije islo, al vjerujem da mozes daleko u EL i obranit naslov u ligi.
I svaka cast na preuzimanju repke, veliko priznanje je to ;)
Pratim dalje ;)
hvala sto pratis, komentiraj cesce :D Mislim da su transferi vrlo dobri,ali tek oni pravi ce doci ubrzo,vidjet ces sve ;)
Skauting sluzba sve bolja i bolja, jos jedno pojacanje koje ce biti sigurno jedan od nositelja igre za vec koju sezonu. Max se razvija kako sam i ocekivao, odmah sam ti rekao da ce od njega biti igrac... i to dobar... rezultati i vise nego dobri, poznato je da je nakon osvajanja titule sljedeca sezona teska, mozda i najteza. Kolar me takoder iznenadio, nisam mislio da je tako dobar.. ali ocjene su mu vrlo dobre. Odlicna polusezona iza tebe, steta za tezak zdrijeb u LP ali nema veze, vazno je da se stjece iskustvo igranja u takvim utakmicama... i na kraju slag na tortu, samo cu reci El Nino  wub  Pratim pazljivo razvoj situacije i dalje prijatelju  ;)
Skauta imam 19 pa ih saljem svugdje po malo,pa znaju od 20 igraca naci jednog dobroga :D Malo je zeznuto u prvenstvu jer Fener jebe mame, iako i ja igram dosta dobro, hvala prijatelju sto pratis ;)

Fernando Torres .....Vjerujem da još uvijek može odigrati onako dobro kako to on zna.

Budimo realni..on nikad nije znao  ;)

Bravo za prošlu sezonu, sve pohvale! Što se tiče ove igraš dobro, drago mi je da malo golova primaš..tako je i meni bilo s godinama, sakupio sam mladu i neiskusnu obranu i tek sam s vremenom vidio rezultate. Oni su se razvijali, a ja sam primao malo golova..zato kažem da uvijek treba malo vremena da se stvari poslože.

Doveo si dobre igrače, sviÄ‘a mi se ovaj najskuplji igrač ;) Relativno je mlad i može puno pružiti, doveo si većinu igrača za backup Å¡to je dobro da popuniÅ¡ prazna mjesta u momčadi, kraj sezone je uvijek najteži kad se nakupe jebene utakmice. Pogotovo zadanja utakmica lige, finale LP i finale nekog kupa, i to sve u 5 dana, pas ti mamu  !mad!.

Sretno dalje kralju! Nadam se da će i ove sezone past koji trofej i sretno dalje u EL!
Nediraj Torresa ! :D Inace je u RL taj Uysal vicekapetan Besiktasa, mnogo dobar igrac i odlicna investicija,pokazao je to odmah..najgore mi je pred kraj sezone kad se umor nakupi, tesko je igrati i ostvarivati neke bolje rezultate a tada realno je i najvaznije odigrati dobro :D hvala sto pratis ;)
Pratim ovu karijeru duze vrijeme,cestitam ti na ovome svemu i nadam se da ces obranit ligu i dogurat daleko u el, jedino steta zbog kupa.Ali sto mi je najvise upalo u oci su ovi tvoji stoperi,dominiraju  hi
Eto napokon si i komentirao,samo tako i dalje nastavi :) Stoperi i opcenito obrana su mi mozda i najjaci dio ekipe :D
ÄŒestitke na preuzimanju repke! Prvenstvo će bit osvojeno opet, nadam se. Kup  fejspalm! U LP ipak jebački teÅ¡ka skupina!
Može SS Halilovića, Fierra?
Nisam sad u FM ali budem ti stavio kad cu biti u igri, Inae Fierro u PSG,a Halilovic propada u Dinamu :D  hvala sto pratis ;)

+ podjeljen svima,report pocetkom tjedna stize ;)

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #123 u: 01.07.2013, 12:59:56 »
Kakav ti je MP bio prije ove sezone? U ligi standard, drugo mjesto nije neuspjeh.
Liga Prvaka solidna, trebaš još sezonu dvije i onda očekujem osmine finala i to.

Daj SS od nekih boljih igrača hrvatske repke a da su regeni, ukoliko ih ima.

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #124 u: 01.07.2013, 18:14:36 »
MP mi je bio 2. mjesto,Feneru 1..trebat ce jos malo vremena da se pojaca ekipa da bi mogli i u LP nesto napraviti.. Dam SS kad budem u FM-u,nisam trenutno ;)