Autor Tema: Bit će nešto od tog ajduka kume moj  (Posjeta: 5362 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
Odg: Bit će nešto od tog ajduka kume moj
« Odgovori #25 u: 23.03.2013, 18:39:07 »
HNK HAJDUK SPLIT

KRAJ DRUGE SEZONE

1.HNL
Ligu san očekivano osvojia, al ipak nisan mislia da će na kraju doć do ovolike prednosti od 35 bodove prid Dinamon. Proliće san odradija još bolje nego jesen bez itijednog poraza sa 2 remija i 16 pobjeda. Iako san momčadski dominira najveće pojedinačne igračke nagrade su otišle u druge klubove, a od mojih u lizi su najbolji bili Milović, Kiš i Patinho.

Kup
Za razliku od prošle godine san i kup osvojia. U polufinalu me dočeka Split kojeg san rješia već u prvoj utakmici, a u finalu san Šibenika više manje bez problema pobjedia i uzea još jedan trofej.

Europa
Nakon odličnog nastupa u skupinama u osmini finala me čekala Valencia. Za poraz u prvoj utakmici je kriva najviša moja obrana koja je odigrala preloše i već u prvon poluvremenu skrivila dva penala. U uzvratu san krenia ofenzivno odma od početka i odigrali smo izjednačenu utakmicu. Suci su mi u ovoj utakmici poništili 2 gola i tako nisan uspia ni remi izvuć i ispa san iz europe.

Igrači
Evo godine opet je najbolji bia Milović. Drago mi je šta su prvi vrhu i par mlađih igrača, pogotovo Elez, Kiš i Milić. Na kraju san sa svima više manje zadovoljan, skoro cila momčad ima AR priko 7. Najbolji strijelac je dominatno Kiš sa 29 golova, a iza njega po 15 imaju Milović i Patinho. Najbolji asistent je Bašić sa 14 asistencija, a odma iza njega su Caktaš i Jakoliš koji ih imaju 13.

Eto jedan kraći report druge sezone. Transfera nije bilo pa ih zato nema, a i taktika je ostala ista ka i u prošlon reportu.
Fala svima šta prate i komentiraju, nadan se da ćete nastavit.
 hi
hrk hrk

Offline HŽV

• Sveti Petar
  • Trener
  • *
« Odgovori #26 u: 23.03.2013, 18:41:28 »
odlični rezultati, očekivano. Milović je i meni bia najbolji strijelac i igrač, bog je  :&

Offline Chuck™

• Ben10
  • Trener
  • *
« Odgovori #27 u: 23.03.2013, 18:44:13 »
daj ss Milovica :D

Offline Varda™

• ¡Hala Madrid!
  • Trener
  • *
« Odgovori #28 u: 23.03.2013, 19:11:54 »
jel taj Arthuro u Rijeci neki regen?
ja kad sam s Hajdukom igrao,uletio je u Rijeci neki napadač sa finishing 20,dribbling 18,composure 19,off the ball 15 i pace 17
jasno da je prepišao cijelu ligu sa 31 golom u 27 utakmica
stavi jefersona na playmakera, ovaj zadnju tocnu loptu dodo kad je pogodio stativu pa se odbilo i pogodilo napadaca u glavu

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #29 u: 23.03.2013, 19:12:20 »
Kakva dominacija na domaćim terenima :&

Daj SS Eleza, Bašića i Pašalića :)

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #30 u: 23.03.2013, 23:45:57 »
@čak

@varda

nije regen, nego neki brazilac od 32 godine

@zvone
hrk hrk

Offline De facto

• Što? Oćeš mi ti to nešto brko? Jel
  • Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 25.03.2013, 18:20:27 »
Nisam očekivao da češ baš tako izdominirati u ligi i u kupu.   :&
Fino si i u LP dogurao, čestitke. Daj SS Roguljica, i sretno dalje pratim te.   :)
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #32 u: 25.03.2013, 21:45:24 »
evo ga

fala šta pratiš, ide ubrzo novi report
hrk hrk

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #33 u: 25.03.2013, 22:00:27 »

HNK HAJDUK SPLIT

KRAJ TREĆE SEZONE

Transferi
Ove godine na san uzea na free ono šta mi je tribalo, od njih trojice jedino je Ljubičić odma upa u prvi sastav, a Abdurahimi i Begonja su došli da budu zamjene. Tutić je neki slovenski talent i pokaza se isplativon investicijon. Obamu je Lille posla na posudbu, ali nije se nešto naigra, a ovog Brandta je voditelj omladinske škole dovea na polusezoni, isto neki talent, vidit ćemo šta bit od njega. Od izlaznih transfera ništa previše bitno, zapravo jedini igrač iz prve postave od prošle godine koji je falia je Patinho kojeg na kraju ipak nisan kupia.

1.HNL
Sve utakmice: 1.dio 2.dio
Liga je opet osvojena, ali ne toliko dominatno ka i prošle sezone nego sa "samo" 12 bodova prednosti. Bilo je tu previše ozljeda, glupih golova i loše forme na početku i pri kraju sezone. Iako je Milović treću sezonu zaredon najbolji u lizi po AR-u, igrač godine je Dario Čanavđija iz Sljavenja, a najbolji strijelac je nekako uspia postat Duje Čoropčop. Najbolji mladi igrač je Halen Aljiljović, a iza njega sljede moji Pašalić i Roguljić. U momčadi sezone iman petoricu igrača, Blažević, Bašić, Maloča, Andrijašević i Caktaš.

Kup
I ovo nebitno natjecanje je ponovo lagano osvojeno, ali isto me opet uspilo naživcirat sa nekin glupin "vaterpolo" rezultatima.

Europa
U skladu sa ostatkon nesritne sezone ni ovdi nije bilo previše sriće za razliku od prošle godine. Kvalifikacije su prošle lagano, njih ne triba ni spominjat. U skupinama san sve utakmice, osin ovog domaćeg poraza od CSKA, odigra vrhunski, ali nisan uspija bit ni treći. Najviše su me sjebale ove dvi utakmice protiv Bayerna. Doma san na poluvremenu vodia 2:0 pa da bi oni u 91' uzeli bod, a u gostima su odnili pobjedu tek u 86'. I naravno u zadnjen kolu je CSKA njima uzea bod isto u 91' i tako me eliminirali totalno iz europe već na zimu. 

Igrači
Milović je i treću sezonu najbolji po AR-u. Napokon su i Caktaš i Andrijašević odigrali odlično kako se od njih i očekuje. Prvi ne želi produljit ugovor, a drugi se sad ozljedia na 5 mjeseci. Kiš je već na zimu ima dugu ozljedu i sad opet pri kraju na 5 mjeseci, al opet je najbolji strijelac. Odlični su bili i ovi najmlađi Tutić, Roguljić, Kalinić i Grzan. Šteta jedino Milića koji je isto bia dugo ozljeđen i nije puno igra. Ostatak opet solidno dobar. Opet san rotira iste tri taktike pa ih neću zasebno stavljat.

Financije/Boardroom/Scouting
I za kraj idu ova tri SS-a čisto da vidite kako klub napreduje u svin segmentima.

Fala svima šta prate i komentiraju, ako triba koji SS samo recite  hi
hrk hrk

Offline Varda™

• ¡Hala Madrid!
  • Trener
  • *
« Odgovori #34 u: 25.03.2013, 22:23:57 »
svaka čast  :&
šteta jedino europe šta si upa u tešku skupinu al eto,nemože sve bit savršeno
može Elez,Vedran,Bašić i Žan?
stavi jefersona na playmakera, ovaj zadnju tocnu loptu dodo kad je pogodio stativu pa se odbilo i pogodilo napadaca u glavu

Offline Gobac

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #35 u: 25.03.2013, 23:16:32 »
Svaka čast, brzo si nadigro HNL, brže od očekivanog.  :&
Šteta za ovu sezonu u LP, zaslužio si barem treće mjesto i EL, al jbg, kad neće neće.
Šteta za Caktaša, vidim da hebe mame s asistencijama.
Sretno u LP slijedeće  sezone  ;)

Offline Rozga

• Uvik kontra!
  • Trener
  • *
« Odgovori #36 u: 26.03.2013, 10:37:05 »
Eto meni daj SS Tutića, jel to neki regen?

I dobro ti ide, u Europi će krenuti kad malo sazriješ.

Offline Frenky

• DŽK
  • Trener
  • *
« Odgovori #37 u: 28.03.2013, 00:38:07 »
@varda

@gobac
potpisa je ipak caktaš i još više jebe sa asistencijama

@rozga
je regen je
hrk hrk