HNK HAJDUK SPLIT
KRAJ TREĆE SEZONE
Transferi
Ove godine na san uzea na free ono šta mi je tribalo, od njih trojice jedino je Ljubičić odma upa u prvi sastav, a Abdurahimi i Begonja su došli da budu zamjene. Tutić je neki slovenski talent i pokaza se isplativon investicijon. Obamu je Lille posla na posudbu, ali nije se nešto naigra, a ovog Brandta je voditelj omladinske škole dovea na polusezoni, isto neki talent, vidit ćemo šta bit od njega. Od izlaznih transfera ništa previše bitno, zapravo jedini igrač iz prve postave od prošle godine koji je falia je Patinho kojeg na kraju ipak nisan kupia.
1.HNL
Liga je opet osvojena, ali ne toliko dominatno ka i prošle sezone nego sa "samo" 12 bodova prednosti. Bilo je tu previše ozljeda, glupih golova i loše forme na početku i pri kraju sezone. Iako je Milović treću sezonu zaredon najbolji u lizi po AR-u, igrač godine je Dario Čanavđija iz Sljavenja, a najbolji strijelac je nekako uspia postat Duje Čoropčop. Najbolji mladi igrač je Halen Aljiljović, a iza njega sljede moji Pašalić i Roguljić. U momčadi sezone iman petoricu igrača, Blažević, Bašić, Maloča, Andrijašević i Caktaš.
Kup
I ovo nebitno natjecanje je ponovo lagano osvojeno, ali isto me opet uspilo naživcirat sa nekin glupin "vaterpolo" rezultatima.
Europa
U skladu sa ostatkon nesritne sezone ni ovdi nije bilo previše sriće za razliku od prošle godine. Kvalifikacije su prošle lagano, njih ne triba ni spominjat. U skupinama san sve utakmice, osin ovog domaćeg poraza od CSKA, odigra vrhunski, ali nisan uspija bit ni treći. Najviše su me sjebale ove dvi utakmice protiv Bayerna. Doma san na poluvremenu vodia 2:0 pa da bi oni u 91' uzeli bod, a u gostima su odnili pobjedu tek u 86'. I naravno u zadnjen kolu je CSKA njima uzea bod isto u 91' i tako me eliminirali totalno iz europe već na zimu.
Igrači
Milović je i treću sezonu najbolji po AR-u. Napokon su i Caktaš i Andrijašević odigrali odlično kako se od njih i očekuje. Prvi ne želi produljit ugovor, a drugi se sad ozljedia na 5 mjeseci. Kiš je već na zimu ima dugu ozljedu i sad opet pri kraju na 5 mjeseci, al opet je najbolji strijelac. Odlični su bili i ovi najmlađi Tutić, Roguljić, Kalinić i Grzan. Šteta jedino Milića koji je isto bia dugo ozljeđen i nije puno igra. Ostatak opet solidno dobar. Opet san rotira iste tri taktike pa ih neću zasebno stavljat.
Financije/Boardroom/Scouting
I za kraj idu ova tri SS-a čisto da vidite kako klub napreduje u svin segmentima.
Fala svima šta prate i komentiraju, ako triba koji SS samo recite