Autor Tema: From Moscow with Love  (Posjeta: 6136 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
From Moscow with Love
« u: 29.03.2013, 18:36:42 »

Moskva je glavni i najmnogoljudniji grad, odnosno federalni subjekt Rusije. Značajno je političko, ekonomsko, kulturno, znanstveno, vjersko, financijsko, obrazovno i prometno središte Rusije i svijeta. Sa 10 563 038 stanovnika (2010.), najmnogoljudniji je grad kontinentalne Europe i prema broju stanovnika sedmo najveće gradsko područje u svijetu. Prema popisu grupe GaWC, sveučilišta u Loughboroughu (UK) iz 2008. godine, smatra se "Alfa globalnim gradom".

[spoiler]Sport u Moskvi

Moskva raspolaže velikim brojem različitih sportskih objekata: 63 stadiona (osim 8 nogometnih i jedanaest atletskih staza), od kojih je Stadion Lužniki najveći i četvrti najveći u Europi (bio je domaćin Kupa UEFA 1998.-99., finala Lige prvaka 2007./08. i Olimpijskih igara 1980.). Osim stadiona, još 40 sportskih kompleksa nalazi se u Moskvi, uključujući i 24 s umjetnim ledom. Olimpijski sportski kompleks (спортивный комплекс "Олимпийский") bila je prva dvorana na svijetu za bendi i triput domaćin svjetskog prvenstva u bendiju. Također, u gradu se nalazi i 7 staza za konjičke utrke, od kojih je najveći Centralni moskovski hipodrom (Центральный Московский ипподром), osnovan 1834.

Moskva je bila domaćin Olimpijskih igara 1980. Veliki sportski objekti i glavna međunarodna zračna luka, Šeremetjevo 2, bili su izgrađeni u sklopu priprema za Olimpijske igre 1980. Moskva se također kandidirala za OI 2012., međutim, nije izabrana na završnom glasanju godine 2005.

Od niza značajnih moskovskih sportskih klubova, posebno se ističu: klubovi hokeja na ledu HK CSKA Moskva, najtrofejnija ekipa u Sovjetskom Savezu i Svijetu, HC Dinamo Moskva, drugi najtrofejniji klub u SSSR-u i HC Spartak Moskva, košarkaški klubovi PBK CSKA Moskva, najtrofejnija sovjetska, ruska i jedna od najtrofejnijih ekipa Eurolige, i MBK Dinamo Moskva, odbojkaški klub CSKA Moskva OK, najtrofejnija ekipa SSSR-a i Europe, nogometni klubovi FK Spartak Moskva, klub s najvećim brojem naslova u Ruskoj Premijer ligi i druga najtrofejnija momčad u SSSR-u nakon Dinama iz Kijeva, PFK CSKA Moskva, prva ruska ekipa koja je osvojila Kup UEFA, FK Lokomotiv Moskva i FK Dinamo Moskva. Također, iz Moskve je i najveći broj šahovskih prvaka SSSR-a i Rusije.

Moskva je dom nekoliko istaknutih klubova jednako uspješnih u nogometu, hokeju na ledu, košarci i mnogim drugim sportovima. To je uvjetovano činjenicama da su sportske organizacije u Sovjetskom Savezu bile su vrlo centralizirane, i da su dva najbolja kluba predstavljala oružane snage (CSKA) i ministarstvo unutarnjih poslova (Dinamo). Zahvaljujući selekciji igrača kroz cijeli SSSR (u većini su gradova djelovale momčadi vojske i policije) i moskovskom sjedištu vojske, policije i njihovih sportskih klubova, CSKA i Dinamo bili su najprestižniji i najuspješniji klubovi u zemlji.

U Moskvi se održava godišnji, prestižni teniski turnir Kup Kremlja (Кубок Кремля, Kremlin Cup), za tenisače i tenisačice. Jedan od deset Tier-I događaja tijekom WTA sezone. Radi hladne lokalne klime, zimski sportovi vrlo su popularni, Mnogi od velikih parkova u gradu imaju označene staze za skijaše i ledene površine za klizače.

Moskva će biti jedan od domaćina svjetskog prvenstva u nogometu 2018., koje će se osim na Stadionu Lužniki, održati i na tri nova, još neizgrađena stadiona, dva u Moskvi i jedan u moskovskoj oblasti.[/spoiler]

Transferi

Riješio sam se Obinne kojeg nemam gdje staviti u ekipu budući da se kao krilni napadač je uklapa na niti jednu poziciju u 3-5-2 sistemu, a u špici mi ne treba pored trenutnih napadača. Najveći problem je bio na stoperskim pozicijama jer su u klubod stopera bili tek Ćorluka, Burlak i Durica te su dovedeni Armaş, koji je bio standardan te odlično odigrao sve utakmice, i Verkhovtsov. Nakon Armaşa iz Kubana je doveden još jedan igrač, desni bek Alexey Kozlov čisto da zaoštrimo konkurenciju na toj poziciji. U vezni red su dovedena dva igrača iz Dinamo Moskve. Prvi Arthur Yusupov koji je odigrao iznad mojih očekivanja, te Alexandr Sapeta koji je zamjenjen za Bjelorusa Tigoreva čime smo dobili jednog Rusa više u ekipi.

Premier League

Sezona puna uspona i padova u kojoj je izgubljen naslov u poslijednjim utakmicama sezone. Samo 3 boda iz poslijednje 4 utakmice nisu bila dovoljna za prvo, pa na kraju niti za drugo mjesto. Ta 3 boda osvojena su protiv Rubina u 28. kolu i tom pobjedom preuzet je vrh tablice. No, porazi od Rostova (0:1) i Anzhija (0:2) su nas spustili na 3. mjesto što je bilo nedovoljno za Ligu prvaka. Čudan je taj sustav natjecanja u Rusiji gdje se, kod bodovno dva zjednačena kluba, ne gleda niti gol razlika niti međusobni susreti (u oba slučaja Lokomotiv bi uzeo drugo mjesto ispred Zenita) već je prvo gleda broj pobjeda kluba. Tu je u prednosti bio Zenit te su uzeli mjesto u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Zanimljivo je da smo u istoj poziciji i sa Rubinom. Da smo, kojim slučajem, pobjedili Rostov ili Anzhi bili bi drugi iako imamo bolju gol razliku od Rubina te dvije pobjede nad tim klubom. Media prediction je bio 6. mjesto tako da je i ovo uspjeh. Slijedeće sezone napadamo vrh.

Russian Cup

Dobro smo startali u natjecanje. Izbacili smo Spartak Nalchik i Kuban sa izmješanim sastavom. U četrvtfinalu nam je došao Zenit te drugi put u razmaku od mjesec dana popio 3 komada. Valjda nam leže. Zato nam Anzhi ne leži. "Žuti" su poveli, uspjeli smo izjednačiti pa i povesti sa igračem manje no oni izjednačuju te odlazimo u produžetke u kojima Mbark Boussoufa pogađa iz jedanaesterca.

Uvod u sezonu 2013/2014

Dobili smo novog vlasnika. S naglaskom na vlasnika. Pa ne može žena biti na čelu kluba koji cilja na trofeje. Novi vlasnik je Brazilac koji je odmah "ubrizgao" našto novca u klub. Sezonu mo završili u minusu 10ak miljuna. Dobili smo 4 mil. koliko dobije trećeplasirani u ligi, a nakon toga i 40 milijuna od sponzora kojeg prošle sezone nismo imali pa je i to valjda bio jedan od razloga minusa. Ostalih 37 milijuna je stvar novog vlasnika. Krećemo u osnaživanje pred novu sezonu, a u tome će nam pomoći i novi sportski direktor, također Brazilac.

« Zadnja izmjena: 29.03.2013, 18:37:47 od Zvone Boban™ »

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
Odg: From Moscow with Love
« Odgovori #1 u: 29.03.2013, 23:48:25 »
Ne volim ruse, al vidi se da ti dobro ide :D
Transferi su dobri, iako nikog ne znam niti sam igrao s njim pa tu ne mogu ništa reći..šteta za prvenstvo i kup, u oba natjecanja te praktički sjebo Anzhi.

Odmah na kraju prve sezone preuzme te tajkun :D odlična stvar za tebe, i čudi me kako si tako puno dobio od sponzora  :&
Sretno dalje! Čitat ću te.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #2 u: 29.03.2013, 23:50:09 »
Transferi su jako dobro odradjeni, treba odmah u startu uzet sve rusko sto valja, a realno je za dovest. Na taj temelj se lako nadograde jaki stranci, a onda je dalje sve jednostavno.

Dobra prva sezona, steta sto nije pao neki trofej za laksi nastavak, al dobro, ta liga je prezestoka u prvoj sezoni.

Offline HŽV

• Sveti Petar
  • Trener
  • *
« Odgovori #3 u: 30.03.2013, 12:01:01 »
Di je ta taktika, zanima me taj 3-5-2  hmm

rezultati su vrlo dobri. Jebiga lokomotiv je tek 5-6 ekipa lige tako da je ovo dobro

prati se i dalje  KAVA

Offline villa7

• Postala sam tedka jedmog malog amdjela
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 30.03.2013, 13:16:03 »
Pratim ovo, jako mi se sviđa ruska liga, odlično treće mjesto, jebiga, moglo je  i bolje, ali i ovo je super, transferi dobri, pogotovo što su svi rusi, pruzeo te tajkun, očekujem da češ izdominirat ovu sezonu.
Ubio si Dinamov ponos, ukaljao mu sveto ime, sad imaš pune džepove, a prazne tribine.

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #5 u: 30.03.2013, 13:27:55 »
Pratim i ja, sritno dalje :baklja:

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #6 u: 30.03.2013, 14:09:11 »
Ne volim ruse, al vidi se da ti dobro ide :D
Transferi su dobri, iako nikog ne znam niti sam igrao s njim pa tu ne mogu ništa reći..šteta za prvenstvo i kup, u oba natjecanja te praktički sjebo Anzhi.
Odmah na kraju prve sezone preuzme te tajkun :D odlična stvar za tebe, i čudi me kako si tako puno dobio od sponzora  :&
Sretno dalje! Čitat ću te.
Pa da, Anzhi mi "ne laži". Iako, prvenstvo sam izgubio protiv "malih". Volga i Rostov su mi dali samo 1 bod u obe utakmice. Tu je izgubljeno 10 bodova.
Dobro će mi doćo novci tog tajkuna, jedan vrlo dobar Rus je završio na transfer-listi :D

Transferi su jako dobro odradjeni, treba odmah u startu uzet sve rusko sto valja, a realno je za dovest. Na taj temelj se lako nadograde jaki stranci, a onda je dalje sve jednostavno.
Dobra prva sezona, steta sto nije pao neki trofej za laksi nastavak, al dobro, ta liga je prezestoka u prvoj sezoni.
Zamjena Sapeta-Tigorev je napravljena samo zato što je ovaj Rus, Yusupov je ugodno iznenadio, Kozlov odlična zamjena za Shishkina. Armaş je Moldavac, ali jedan od najboljih, također ugodno iznenadio. Ovaj Bjelorus Verkhovtsov je preplaćen, odigrao samo 1-2 utakmice, sad ga nitko neće :/
Da, žestoko je bilo, a CSKA i Spartak su završili iza. Bojim se što će biti kad se oni priključe.

Di je ta taktika, zanima me taj 3-5-2  hmm
rezultati su vrlo dobri. Jebiga lokomotiv je tek 5-6 ekipa lige tako da je ovo dobro
prati se i dalje  KAVA
Imam problema sa realizacijom. Obrana je dobra, većinu golova primam iz prekida tako da i to moram pogledati. Nekako mi se čini da imam premalo igrača u završnici, moram to pogledati šta s time pa će ići i taktika ;)

Pratim ovo, jako mi se sviđa ruska liga, odlično treće mjesto, jebiga, moglo je  i bolje, ali i ovo je super, transferi dobri, pogotovo što su svi rusi, pruzeo te tajkun, očekujem da češ izdominirat ovu sezonu.
I ja očekujem dobru sezonu, ali samo ako popravim realizaciju. Zadnji dio sezone mi ne ide u prilog :sad:

Pratim i ja, sritno dalje :baklja:
Hvala :)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #7 u: 30.03.2013, 14:38:01 »
Vjerujem da slijedeće sezone možeš do naslova lige i kupa,ako ne lige barem kupa. Čestitke za ovu sezonu. Sretno dalje. ;)

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #8 u: 01.04.2013, 01:37:05 »

Sezona 2013/2014 - prvi dio

Transferi

Neću vam previše pričati o ovome kao niti o bilo čemu ispod. Igrači su doveeni sa jasnom namjerom. Nema čak niti SS-ova. Kriza, šta da kažem. Nema se ni u Rusiji. Arapi ukrali plin.

Premier League

Već ovdje možete vidjeti zašto nema puno texta. Jednostavno nije išlo. Ništa nije radilo, osim obrane na početku. Napad je sve promašivao. To su bili neki drugi N'Doye i Pavlyuchenko u odnosu na prošlu sezonu. Kasnije sam malo popravio napad što je donijelo rupe u obrani i opet nismo nigdje. Dolje sve detaljno.

Russian Cup

Protiv slabijih protivnika je išlo odlično. Niželigaša je sredio Pavlyuchenko za 4 komada u prvih 45 minuta, tada sam ga izvadio. Protiv Tereka još 2 gola Romana. Trenutno je prvi strijelac kupa.

Europa League

Poraz od Karpata mi je presudio. Prije toga maestrala pobjeda nad AZ-om nakon 3 remija u 3 kola.

Sada malo razlozi. Mogao sam ja, vjerojatno, spasiti ovaj posao da sam išao nešto drastično mjenjati. No, ovo sam započeo da konačno isprofiliram svoju 3-5-2 taktiku. Neke slabosti su uočene i zajedno sa stručnjacima će biti otklonjene. Nekoliko dana prije otakaza dobio sam ponudu Zenita da pređem tamo no odbio sam. Tada mi je još pod posao pisalo Stable. Nakon otkaza prijavio sam se u Zenit no oni su uzeli drugoga, trenera Rubina. U Rubin je otišao Slaven Bilić (koji je u međuvremenu preuzeo CSKA) te se u tom moskovskom klubu stvorilo mjesto koje mi se ponuđeno i na kojem nastavljam karijeru. Tamo osiguran dobar kostur ekipe za 3-5-2 sa dva dobra mlada ruska beka, sa odličnim golanom i napadom, sa vrlo dobrom vezom i trojkom iza gdje trebaju 1-2 pojačanja jer su braća Berezutskiy i Sergey Ignashevich već u godinama. Čitamo se uskoro.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #9 u: 01.04.2013, 01:43:40 »
Druga sezona je uvijek smece. Vec par FM-ova ne mogu se sastavit sa icim u drugoj godini. Treca bude malo lakse, cetvrta je dominacija. Zato nemoj odustat ni slucajno jer su ti transferi odlicni, samo cekaj da se uigraju i da dovedes nekog isusa kao Fierra ili sl. Onda dalje ce bit lagano.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #10 u: 01.04.2013, 01:47:07 »
Eh da, samo džaba mi ti dobri transferi kada sam promjenio klub. Sada treba ispočetka :sad:

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #11 u: 01.04.2013, 01:48:02 »
Nisi trebao, steta ove ekipe, pogotovo jer je tu Dzagoev isus. :/

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #12 u: 01.04.2013, 01:50:47 »
A jbg, otjeralo me. N'Doye i Pavlyuchenko se urotili protiv mene. Sve promaše :bo:

A Dzagoev nije sastavio 3 utakmice, ujebaše ga ozlijede :/

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #13 u: 01.04.2013, 15:40:46 »
Uspi si dovesti Dzagoeva :&. Sad ga probaj vratit nazad :)!  Izdominiraj s CSKA.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #14 u: 04.04.2013, 22:09:55 »

Sezona 2013/14 - Proljetni dio sezone

Transferi

Dolaskom u ekipu i mijenjanjem taktike na 3-5-2 dobio sam dosta poteškoća sa sastavljanjem ekipe. Najveći propuh bio je u defanzivnom dijelu gdje sam imao samo po jednog normalnog beka na svakoj strani, a niti stoperi nisu baš najbolji. Braća Beresutskiy i Sergey Ignashevich su već u godinama te im treba tražiti zamjene. Tokom priprema trojku su činili Mario Fernandes, Uroš Ćosić i novopridošli Jagoš Vuković no ozlijedama dvojice Rusa na bekovima trebali smo ubaciti dva nova Rusa u prvih 11 te su umjesto dva srpska igrača u igru ušli Vitaly Beresutskiy i Sergey Ignashevich koji su se i kasnije zadržali u prvih 11. U vrijeme dok je Nababkin bio ozlijeđen desnog beka je igrao Charles Kaboré, naše drugo pojačanje koje je došlo iz Kubna.

Premier League

Dolaskom u klub CSKA se nalazila na 3. mjestu sa 44 boda koliko je imao i drugoplasirani Spartak te 5 bodova manje od prvog Anzhija. Do kraja je bilo 10 utakmica koje su odrađene perfektno. Deset utakmica, deset pobjeda, gol-razlika 24:2. Oba gola primljena su u utakmici 22. kola, na gostovanju kod Spartaka, oba gola nakon kornera. Prvo mjesto preuzeto je u 28. kolu pobjedom nad izravnim konkurentom, tada prvoplasiranim Anzhijem 1:0. Sljedeće kolo Anzhi gubi od Dinama te slavlje može početi i prije poslijednje utakmice. Momčad smo sa naviše datih i najmanje primljenih golova u sezoni te je pitanje prvaka bio neupitno. Vagner Love i Seydou Doumbia su dva najbolja strijelca lige dok je Rasmus Elm najbolji asistent.

Russian Cup

Natjecanje kupa u Rusiji je raspoređeno tako da ulaskom u novu godinu u natjecanju ostaje samo 8 ekipa. U četvrtfinalu je bez problema prođen Ural, a onda, samo 4 dana nakon susreta i pobjede u prvenstvu, u gostima nas je čekao Anzhi. Očekivali smo još jednu tvrdu utakmicu no nije bilo tako. Mrežu "Žutih" otvorio je Schennikov pred kraj prvog dijela, a posao je dovršio Seydou Doumbia sa hat-trickom. U finalu nas je čekao Spartak koji ovoga puta nije zabio gol, a igrač utakmice bio je Seydou Doumbia koji je zabio oba gola u pobjedi 2:0.

Statistika

Broj utakmica: 13
Broj datih golova: 33 (2.54 po utakmici)
Broj primljenih golova: 2 (0.15 po utakmici)

CSKA Moskva
Udarci na gol: 163 (12.53 po utakmici)
Udarci u okvir gola: 68 (42%, 5.23 po utakmici)
Posjed lopte: 55.61 %

Protivnici
Udarci na gol: 62 (4.76 po utakmici)
Udarci u okvir gola: 28 (45%, 2.15 po utakmici)
Posjed lopte: 44.39 %

Offline john_doe

• Not all wonders are lost
  • Legenda
  • *
« Odgovori #15 u: 05.04.2013, 17:25:41 »
Nije loše :D

Daj mi prvih 11, da vidim koga sve imaš osim ovih što si ih spomenuo u tekstu.

Kakvi su ti planovi za sljedeću sezonu, momčad ostaje ista? Dolazi.. tko?
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #16 u: 05.04.2013, 17:50:54 »

Što se tiče dolazaka nikoga posebno nemam u planu. Trebam pojačati konkurenciju na bokovima, možda još jednog stopera dovesti. Ako ostane što para i jednog DLP. Problem je što morao obratiti pažnju na broj Rusa u prvih 11 tako da će mi Rusi biti prioritet :D

Offline Tul0

• Članica NATO pakta
  • Trener
  • *
« Odgovori #17 u: 05.04.2013, 18:03:32 »
kakav ti je pontus?

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #18 u: 05.04.2013, 18:09:44 »
Onako, solidan. Zamjena je za Mamaeva i Elma. Ja sam zadovoljan :bo:

Offline Doktor

• I'm emotionally vested in me
  • Legenda
  • *
« Odgovori #19 u: 06.04.2013, 15:24:46 »
kupi Rykova i Logashova ako želiš ruse u obrani  ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #20 u: 12.04.2013, 11:14:56 »
Oće li report? :D

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #21 u: 12.04.2013, 11:41:29 »
Vidjet ćemo ;-)

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #22 u: 14.04.2013, 01:34:15 »

Sezona 2014/15

Transferi

Nastavljen je proces prilagodne rostera novom, 3-5-2, sistemu. Rezultat toga su dolasci Igora Lola iz Kubana te Vyacheslava Shevchuka i Taye Taiwa kao slobodnih igrača. Tu je i Adrian Ropotan koji pojačava konkuranciju u sredini terena te napadači Christian Benitez iz meksičke Americe te Nikita Burmistrov koji je došao na posudbu iz Anzhija samo zato da imamo i jednog ruskog napadača pored silnih stranaca. Tokom ljetnog prijelaznog roka na odštete nije potrošen niti jedan cent. Tokom ljeta je i otišlo dosta igrača od kojih također nismo dobili niti centa. Tokom zime otišli su Benitez (u Milan) koji se nije naigrao, Tošić (u Kuban) jer za njega jednostavno nije bilo mjesta te Taiwo koji nije dobivao priliku pored odličnog Schennikova te nije bilo smisla da najskuplji igrač ekipe (3.800.000 € godišnje) sjedi na klupi. Novci od prodaje iskorišteni su za dovođenje mladog Olega Shatova koji će biti zamjena za Hondu.

Russian Super Cup

Više ne mogu otvoriti utakmicu niti se sjećam što je i kako bilo. Uglavnom, osvojen je i treći trofej i to nakon izvođenja jedanaesteraca.

Premier League

Jedna vrlo zadovoljavajuća sezona u domaćoj ligi je iza nas. Jedina velika mrlja su porazi od Dinama i Alanie u 5. i 6. kolu jer smo bez problema mogli završiti sezonu bez poraza. Nakon 15. kola počelo je naše odvajanje od ostatka ekipe. U tom trenutno imali smo 32 boda, a iza nas su drugo mjesto dijelili Dinamo (M), Anzhi i Lokomotiv (M) sa 31 bodom. Prije početka sezone cilj je bio da ne pređemo granicu od 0.5 primljenih golova po utakmici. To nije ostvareno te smo primili 16 golova, jedan više od "dopuštenog". Kada su igrači u pitanju sezonu je obilježio napadački dvojac Vagner Love - Seydou Doumbia sa 48 pogodaka od 73 ukupno. Odličnu sezonu imao je i Keisuke Honda koji je kreirao igru naše ekipe.

Nismo uspjeli obraniti naslov pobjednika kupa. Nakon što smo prva dva kola prošli sa rezervnim ekipama, u četvrtfinalu protiv Spartaka smo došli do jedanaesteraca. Vratari su imal svoj dan te je svaki "skinuo" po 2 penala, a Ignashevich je uz to pogodio vratnicu te je Spartak na kraju odnio pobjedu sa 3:2.

UEFA Champions League

Nakon što smo izvukli Milan, Lyon i Anderlecht bio sam svjestan da je ovo možda najlakša grupa koju smo mogli dobiti, ali da će teško biti izboriti drugi krug. Počelo je remijem na San Siru, a onda je krenula serija pobjeda. Prvo smo na stadionu Luzhniki dobili Lyon, a zatim upisali dvije očekivane pobjede protiv Anderlechta (obe 2:0). Ostali rezultati su se posložili tako da nam je u poslijednje dvije utakmice trebao jedan bod kako bi osigurali prvo mjesto. No htjeli smo više te smo u 5. kolu uspjeli pobjediti Milan, a kasnije i Lyon te tako sa 16 bodova uvjerljivo osvojiti prvo mjesto. Milan je ostao na 8, Lyon na 7, dok je Anderlecht skupio 2 boda. Osnimafinala je po rasporedu došla u trenutku kad smo bili u pripremema za nastavak sezone, mjesec dana prije prve utakmice. To se osjetilo na igri te smo u Madridu izgubili 3:0 tako da nam domaća pobjeda od 1:0 u uzvratu nije puno značila.

Statistika

Broj utakmica: 42
Broj datih golova: 91 (2.16 po utakmici)
Broj primljenih golova: 23 (0.54 po utakmici)
Žuti kartoni: 76 (1.81 po utakmici)
Crveni kartoni: 5 (0.12 po utakmici)
Prosječna posjećenost: 22979

Offline john_doe

• Not all wonders are lost
  • Legenda
  • *
« Odgovori #23 u: 14.04.2013, 01:58:19 »
Opet nije loše. :D

Kakve su ti financije, jesi uštedio išta za napravit iskorak u europi. Liga postaje lagano monotona. ;)
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #24 u: 14.04.2013, 11:59:05 »
Šteta za kup i ligu prvaka  :/.Čestitke za osvajanje superkupa i lige.  Možel SS Vagner Lovea  :D