Autor Tema: "The Whites"  (Posjeta: 34163 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
Odg: "The Whites"
« Odgovori #200 u: 20.07.2013, 20:13:37 »
 :sad:
Nema veze,sretno ti dalje  :)

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #201 u: 20.07.2013, 21:48:57 »

Puno ime kluba: Coventry City Football Club
Nadimak: The Sky Blues
Osnovan: 1883.
Stadion: Ricoh Arena (Capacity: 32,609)
Predsjednik: Maciej Murawski
Trenutna Liga: Premiership
Rivali: Leicester, Aston Villa
Povijest: Klik

Evo, nakon što me uništio sejv i tako pokolebao moje snove s Nottinghamom, krenuo sam dalje. Prije svega da napomenem kako sam čekao da se otvori posao s Nottinghamom, međutim FM ih jednostavno mazio lijepim rezultatima, a mene udaljio od trenerskog mjesta. U međuvremenu otvorio se posao za klub Coventry. Naša "ljubav" dogodila se na prvi pogled. Nisam puno oklijevao, već sam stavio potpis na ugovor kojeg mi je ponudio poljak, koji je na čelu kluba. (Sugar Dady?).

Oko same povijesti kluba nema smisla puno pisati, ali izdvojit ću par rečenica. Najveći uspjeh klub veže u daleke, 80-te. Jedini značajniji trofej u klupskoj povijesti je zapravo FA Cup 1987. godine. Ne ću zanemariti niti super kup, koji su također osvojiti 1987. godine. Sve to nas vodi do zaključka da je klub vrlo tanak s trofejima, i da je možda došlo vrijeme za promjene. Međutim, korak po korak.

Zašto baš ovaj klub?
Dobro pitanje, koje sam si, na koncu konca, sam postavio, iako ne znam odgovor. Poljak ima očitu viziju i projekt kroz par godina. Redovna ulaganja mogu stvoriti hvale vrijedan klub. Tu sam se našao. Ekipa je korektna. Dobro stoje u ligi i momčad su koja može samo napredovati. Trofeja u vitrinama nema, a izazov ispred mene je i više nego dobar. Užitak će biti stvaranje ekipe koja može kroz koju godinu na vrata europskih natjecanja. Čeka me lavovska borba s ostalim klubovima oko očuvanja prvoligaškog statusa koji, trenutno, nije upitan. Grad mora počet živjeti za nogomet.

Ekipa koja me dočekala izgleda ovako.

Golmani: Simon Mignolet, Marek Stech

Obrana: Steve Cook, Shane Duffy, Keiran Trippier, Jack Robinson, Grant Hall, Fazel Kershaw, Zac Thompson, Valentin Gjokaj, Adam Blakeman

Vezni: Tom Davidson, Shane Ferguson, Nrodin Amrabat, Matt james, Luke Freeman, Elliott Bennett, Chris Cohen

Napadači: Tim Matavz, Mason Bennett, Connor Wickham, Ante Vukusic, Adam Campbell

Do sada su ostvareni sljedeći rezultati. U sljedećem kolu čeka me moj bivši klub, Leeds. Jedva čekam vidjeti ima li pomaka u igri i što sprema veliki Mourinho. Tablica izgleda ovako, a financije ovako.

Zbog problema s forumom i postanjem, report mora izgledati ovako osiromašeno i zakinuto za još neke slike koje bi popunile grafički izgled. Nadam se uskorom omogućenju objavljivanja slika. Do tada, čitajte, komentirajte i pratite. Idemo dalje!

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #202 u: 20.07.2013, 21:51:50 »
Lijepo,nadam se velikom uspjehu ovdje na klupi Coventrya i pobjedi Leeds :)

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #203 u: 20.07.2013, 22:11:30 »
Hvala Luče, i ja se nadam dobrom poslu ovdje, a onda tko zna, takoÄ‘er nadam se dobrom rezultatu protiv Leedsa, ipak nisam imao niti jedan dan za pripremu utakmice  :/

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #204 u: 20.07.2013, 22:15:19 »
Počeo si stavljati SS-ove na imgur :sad:

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #205 u: 20.07.2013, 22:16:09 »
Samo to nakon ovakvih izvjeÅ¡taja moje karijere?  :sad: haha...
ma ne želi mi s photobucketa, čekam da riješiš više taj problem...

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #206 u: 20.07.2013, 22:17:45 »
A s imgura ide hmm
I po 1783905. put, ja s time veze nemam :bo:

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #207 u: 20.07.2013, 22:18:37 »
ide da, jedna IMG, i ostalo na direct link, s photobucketa mi neće ni direct link  :sad:

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #208 u: 20.07.2013, 22:22:58 »
I opet te Zvone neće pohvalit :(

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #209 u: 20.07.2013, 22:35:44 »
previše je hladnokrvan, moj bijeli luče...

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #210 u: 20.07.2013, 22:38:22 »
Već tjedan dana pokušavam napisati report svoje LLM karijere, ali ne ide :sad: Misliš da mi se čitaju ostale karijere? :sad:

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #211 u: 20.07.2013, 22:42:46 »
Ajde ne beri brigu tako je i meni :D

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #212 u: 21.07.2013, 01:14:44 »
Å teta za sejv s Nottinghamom,bit će i ovo dobro za pratiti,imaÅ¡ love i vjerujem da ćeÅ¡ ubrzo biti u borbi za trofeje  ;)
Da je ovaj napad na početku imati prejebao bi igru nakon par sezona :D

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #213 u: 21.07.2013, 11:40:55 »
Hvala Gambler, bit će i ovo dobro ne brinem ja ;)

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #214 u: 05.08.2013, 14:58:15 »
Evo i mojih trofeja s Leedsom... Linkanje SS-ova je Sizifov posao, tako da je ovo samo kratak osvrt učinjenog u Leedsu :)

Leeds 2012-2021:
  • 2012./2013.
  • npower Football League
  • 2013./2014.
  • -
  • 2014./2015.
  • Capital One Cup
  • FA Cup
  • 2015./2016.
  • FA Community Shield
  • Capital One Cup
  • FA Cup
  • Barclays Premier League
  • 2016./2017.
  • FA Community Shield
  • Capital One Cup
  • FA Cup
  • UEFA Champions League
  • 2017./2018.
  • FA Community Shield
  • UEFA Super Cup
  • FIFA Club World Cup
  • Capital One Cup
  • FA Cup
  • 2018./2019.
  • FA Community Shield
  • Capital One Cup
  • FA Cup
  • UEFA Champions League
  • 2019./2020.
  • FA Community Shield
  • UEFA Super Cup
  • FIFA Club World Cup
  • Capital One Cup
  • FA Cup
  • UEFA Champions League
  • 2020./2021.
  • FA Community Shield
  • UEFA Super Cup
  • FIFA Club World Cup
  • UEFA Champions League

Offline pablodiablo11

• "Chat shit get banged"
  • Trener
  • *
« Odgovori #215 u: 06.08.2013, 14:28:01 »
 :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :& :&

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #216 u: 11.08.2013, 16:09:39 »

Da malo oživimo karijeru s rezultatima od preuzimanja Coventrya u službi "trener-vatrogasac". Kao što sam i najavio u posljednjem reportu, čekala me utakmica protiv mog bivšeg kluba, Leedsa. Jednom rječju, ne gledljivi remi, 0-0. Nakon Leedsa bilo je malo više vremena za pripremu utakmice. Rasporedom prvenstvenih utakmica išli smo na noge Stoke Cityu. Što pametnog reći o utakmici koja završi rezultatom 6-6..? Usljedile su zatim tri pobjede protiv ekipa iz "donjeg doma", Newcastle, Wigan i Burnley, da bi kratku formu okončali porazom od Chelsea 4-2. Poraz je došao u vrlo nezgodno vrijeme, ali smo naučili lekciju te rezultatom 2-0 u dvije utakmice pobijedili Liverpool i Manchester United. Kolo kasnije opet 2-0, ali ovoga puta poraz od Arsenala... Pala je forma, rezultatski i igrački smo bili izuzetno loši, a prosipali smo bodove na utakmicama koje bi praktički trebalo pobijediti, WBA i Swansea... Posljednjih 6 kola odigrali smo bez poraza, uz učinak od 5 pobjeda, od koje je najznačajnija ona u posljednjem kolu nad Tottenhamom, i jedan remi.

Od FA Cupa smo se odmah oprostili porazom od Tottenhama, 3-0. Sezonu smo završili na, dobrom, 7. mjestu koje nas je "nagradilo" Europskom ligom...

Odradili smo i transfere za novu sezonu. Newcastle je napustio prvoligaško društvo, igračima se moral crveni. Bilo je samo pitanje vremena tko će pojačati redove Coventrya. Sukladno tome u klub su pristigli, Tim Krul, golman koji je pojačanje za Europsku ligu i koji će sigurno svojim obranama pomagati u nacionalnom prvenstvu. Davide Santon, prvo riješenje za poziciju lijevog bočnog. Neven Subotić, pojačanje na stoperskoj poziciji. U paru s Tomkinsom mislim da bi trebao biti jedan od uspješnijih parova u ligi. Laszlo Szalanczi, još jedan stoper koji bi trebao biti konkurencija i rotacija za ozljede koje će sigurno zadesiti jednog od stopera. Vezni red je pojačao Samba Diakite, a u napad stiže Nelson Oliviera. Značajnijih odlazaka nije bilo!

Evo i jedna novost. Ovakav posao se ne odbija! Sjeo sam na klupu Francuske reprezentacije koja se nalazi na drugom mjestu FIFA ljestvice reprezentacija. Uskoro više!

S obzirom na to da mi je pun kurac engleske lige i da sam posao u Coventryu odradio kao "trener-vatrogasac" uz dobre temelje za Europsku ligu, odlazim iz kluba i iz Engleske, koju sam izdominirao, za skorije vrijeme!

TO BE CONTINUED...

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #217 u: 08.09.2013, 12:09:21 »
Karijera ide pod ključ, uopće nemam više volje upalit ovaj sejv, a kamoli igrat... Ispilala me na najjače engleska liga i ubilo mi svaki dio moje volje. Kad se pogledaju rezultati, s Leedsom sam osvojio sve šta se moglo osvojit u rekordnom vremenu. Klub mi je prirastao srcu kao i neki igrači i sigurno će pasti koja karijera sljedeći serijal. Do tad, idem se guštati u neke druge vode. Hvala svima koji ste pratili i komentirali. We are Leeds!

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #218 u: 08.09.2013, 13:06:11 »
Dobra karijera, ali ni blizu one moje iz 2010 haha šalim se, super si to obavio i svakako si jedan od kandidat za karijeru godine :) Čitamo se na sljedećem serijalu!