Autor Tema: "The Whites"  (Posjeta: 34151 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
Odg: "The Whites"
« Odgovori #175 u: 07.07.2013, 19:49:11 »
Lijepo tu piše da je odbio City :bo:

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #176 u: 07.07.2013, 19:51:25 »
Ma znam al odbio je i Real, garant.

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #177 u: 07.07.2013, 19:52:35 »
Na kraju neće otić ni u jedan od ova tri kluba :D

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #178 u: 07.07.2013, 19:59:14 »
Malo nas dražiš? :/

malo  :P

City si već odbio, Real ti nudi bolje uvjete, bolju plaću, veći WB s tim da Real na plaće trenutno troši manje od Barce :)

Mislim da će bit veći izazov s Barcelonom, nije im baš toliko jaka ekipa. Naravno tu su Neymar, Messi, ali ostalo je labavo. City ne podnosim pa je to bilo logično rješenje. Moram razmislit :)

Ma znam al odbio je i Real, garant.

Na čekanju su oba kluba...

Na kraju neće otić ni u jedan od ova tri kluba :D

...i kako bi trebao staviti potpis na jedan od dva ponuđena ugovora.

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #179 u: 08.07.2013, 17:23:13 »
Odbijena oba velikana!

..."nisam bio siguran želim li i imam li volje tako brzo preuzeti drugi klub. Rekao sam da ću se odmoriti, to ću i napraviti. Zahvaljujem se na korektnosti Reala i Barcelone, ali vrijeme je za predah od trenerskog posla"...

5 weeks later...

Dok u idili jutra, uz današnju štampu i kavu uživam u obiteljskoj toplini, sretan što sam odbio oba kluba, smiješim se sam sebi u brk. Baterije su očigledno prazne. Siguran sam, napunit će se s vremenom. Doručak je već na stolu, međutim pričekat ću da se probude djeca i žena. Što je novog kod mene? Apsolutno ništa, redovito odlazim na utakmice Leedsa gdje mi tu i tamo zapjevaju, ali drago mi je vidjeti da se lagano privikavaju na režim rada i pristup kakvog samo Mourinho posjeduje... Doručak kao doručak, atmosfera je "ljigava", kava na pred malo probuđene još ne djeluje, jedino ja nešto pucam od viška energije ili šećera? Subota je, idem do kladionice, bit će parova za neki tiket. Usput popit ću kavu na špici. Dobar dan, što ima danas pametnog za odigrati? Pomislih u sebi, da si imalo pametan ne bi dolazio ovdje, jer su ti šanse za dobitak minimalne. Međutim, zabava, čista zabava. Uzevši ponudu sjeo sam u obližnji kafić. Špica je u punom jeku. Malo drugačija nego kod nas u Zagrebu. Tko za vraga, evo njega. Stari prijatelj. Inače strastveni navijač Millwalla. Upitao me gdje sam, što sam. Kratko i jasno sam mu odgovorio, tu sam i ispunjavam tiket kao što i vidiš, uz lagani smiješak da ne ispadne pregrubo. Isto pitanje postavio sam ja njemu. Odgovor je bio i više nego očekivan. Početak je piva, kraj su tri pive i pub. Tako valjda to ide u njihovom paklenom svijetu. Spomenuo mi je jedan detalj za kojeg sam mislio da se šali. Rekao je ovako. Čujem pričaju ovi da bi te doveli kod nas. Nema nam spasa, brod smo koji tone. Čupamo se u 4. ligi, ali još uvijek smo glave! Već se napio, pomislio sam... Ajde ne seri glavonjo nego skupi ta svoja muda i dođi nas spasiti. Večeras se skupljamo ispred puba u 6 i idemo pjesmom ispred uprave. Tražimo smjenu i tebe na kormilu. Poblijedio sam! Ja, Millwall? O čemu pričamo? Piva je očito jača od njega... Nasmijao sam se i rekao, hvala ti prijatelju, ali nitko me nije službeno kontaktirao. Bude li kontakta razmislit ću i javim ti svakako. Idem sada lagano, žena kuha ručak, pa da mi ne bi kvocala. Od svog tog silnog smrada iz ustiju od pivčine, te gomile ne provjerenih informacija, zaboravio sam uplatiti tiket. Listam tako ponudu do kuće, kad naletim na jedan par. Rubrika je bila, ako se ne varam, ostalo... Par glasi ovako. Hoće li Melnjak biti novi trener Millwalla? Oke, jesam li ja lud ili što? Što je sve ovo? ... Evo sad ću doći draga, samo da pogledam vijesti...

Prosvjed ulicama Millwalla. Navijači traže ostavku uprave i trenera, te postavljanje Melnjaka na kormilo broda koji tone. Uprava mudro šuti, kladionice zarađuju, a do navijača je doprinijela vijest da je sve dogovoreno. Čeka se samo potpis. Slavlje je moglo početi...!

O moj Bože. Millwall, ja? Uvijek mi je nekako bio simpatičan taj klub. Međutim, nitko me nije kontaktirao. Možda sam im potreban? Mogu li ja to? Maahh... Što se uopće zamaram, ionako me nisu kontaktirali. Idem leći. Jutro je pametnije!

TO BE CONTINUED...

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #180 u: 08.07.2013, 17:47:39 »
Znao sam da ćeš otić u slabiji klub KAVA
Blago tebi kada imaš volje za izazove,sada pokušaj dogurat do prve lige i onda protiv Leedsa,super dvoboji. Kako sada Leeds stoji? Iako je prošlo pet tjedana :D

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #181 u: 08.07.2013, 18:02:35 »
Joj Mex, Å¡to ti nas isto  *****...  :)

[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=QeUTG35o1nk[/spoiler]

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #182 u: 08.07.2013, 23:06:41 »
Znao sam da ćeš otić u slabiji klub KAVA
Blago tebi kada imaš volje za izazove,sada pokušaj dogurat do prve lige i onda protiv Leedsa,super dvoboji. Kako sada Leeds stoji? Iako je prošlo pet tjedana :D

Izvjestit ću o Leedsu, samo prati dalje, koncipirao sam par reporta :)
Za ovo ostalo, možda si u pravu, a možda i ne? :D

Joj Mex, Å¡to ti nas isto  *****...  :)

[spoiler]http://www.youtube.com/watch?v=QeUTG35o1nk[/spoiler]

malo  :P

Offline ljanbe

• Vrhovni VoÄ‘a
  • Trener
  • *
« Odgovori #183 u: 08.07.2013, 23:44:44 »
Ja jos uvijek očekujem da odeš u Srbiju KAVA
Ajde prestani zavlačit i reci gdje ides izludit ces ove jadne vjerne pratioce. :D
Daj mi sad 5 karme jer mozes.

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #184 u: 08.07.2013, 23:48:17 »
5 karme si dobio samo zato jer mi te žao zbog jučeraÅ¡njeg incidenta na bicikli  KAVA
a ovi ostali će sve saznat u sljedećem reportu :D

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #185 u: 09.07.2013, 19:27:29 »

Filmski scenarij!
Putevima Briana Clougha...

Melnjakova karijera poprima note filmskog scenarija. Ubrzo nakon potpisa ugovora, počelo je slavlje na ulicama Nottinghama. Melnjak je novi trener istoimenog kluba! Šuškanje oko prelaska u Millwall sada je prošlost. Iako ne znamo zbog kojeg se razloga odlučio na ovu avanturu i zbog čega je prihvatio ne mjerljivo malu plaću naspram prijašnjih ponuda, Melnjak je ipak ovdje, spreman srušiti Briana Clougha!

Detalji ugovora:

Da, istina je. Novi sam trener Nottingham Foresta. Inzistiranje uprave da sam baš ja taj kalibar koji im je potreban na čelu kuba, bilo je dovoljno da ni trenutka ne dvojim već da se uhvatim u koštac sa svim problemima koji su predamnom! Plaća nije bitna. Bitan je osmijeh i veselje navijača, ljudi, igrača. A to je moj glavni cilj. Istina je također da moja karijera poprima filmske "korijene", međutim, Brian će biti prošlost, a ja nova budućnost. Evo da Vas upoznam što me dočekalo i kakvi su planovi!

Puno ime kluba: Nottingham Forest Football Club
Nadimak: The Reds
Osnovan: 1865
Stadion: The City Ground (Capacity: 30,576)
Predsjednik: Omar Al-Hasawi
Trenutna Liga: League One
Rivali: Derby, Notts County
Povijest: Klik

Nakon Kraćeg "leksikona" slijede prvi dojmovi. O povijesti kluba nema smisla pisati, ako Vas što zanima, imate u "leksikonu". Najveći uspjeh klub je proživio za vrijeme ere Briana Clougha kada su osvojili dva puta Ligu pravaka, prvenstvo i brojne kupove. Međutim, to je prošlost, a na može se uvijek živiti na temelju prošlosti. Klub se trenutno natječe u trećem rangu engleskog nogometa. Ispao je sezonu prije ove. Očigledno je da su problemi zahvatili ovog, nekoć, velikog kluba. Zašto baš Nottingham? Ja sam tip igrača koji voli stvarati. Volim se uhvatiti u koštac s problemima kluba. Ovaj klub to definitivno ima i zato nisam ni trenutak dvojio kad je stigla ponuda. Trenutno je 12. mjesec 2021. godine. Evo što sam zatekao u klubu.

Klub se trenutno nalazi na 16. mjestu. Rezultati baš i nisu bajni, (klik 1, klik 2). Čekaju me 3 paklene utakmice s ekipama iz gornjeg doma. Što se tiče kupova, ekipa je igrala na tri fronta. Prvi front je FA Cup, gdje su se oprostili u 2. krugu, porazom od Scunthorpea 1-0. Drugi front je Capital One Cup, mali iskorak i dolazak do 3. kruga, međutim prvoligaš City je bio bolji rezultatom 1-2. Treći i posljednji front je Johnstone's Trophy gdje je prvi krug već bio koban.

Igrači izgledaju ovako, krenut ćemo redom.

Golmani: Mark Buxton, Christian Dibble

Obrambeni: Sean Newell, Max Clark, Matthew Regan, Joe Bryan, George Friend, Dave Jones, Cyrus Christie

Vezni: Tim Lewis, Shaun Thomas, Patrick Mullin, Lee Jenkins, Lee Cox, Jamie O'Hara, Irvino Simpson, Harvey Lockett, Colin Pierce, Ben Edwards

Napadači: Will Goward, Shane Hooper, AJ Leitch-Smith

Vrlo je izvjesno kako će doći do odlazaka nekih igrača, a i dolazaka. Financije izgledaju ovako, a staff, ovako.

Ciljevi:
- stvoriti stabilan igrački kadar
- osigurati sredinu tablice, a sljedeće sezone plasman u viši rang
- u narednim godinama vratiti klub u 1. ligu i stvoriti stabilan klub
s jasnom vizijom, ciljevima i budućnošću.

TO BE CONTINUED...

Offline swaggy vkci

• Trener
  • *
« Odgovori #186 u: 09.07.2013, 19:29:35 »
Kakav preokret,fantazija.Sretno dalje  ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #187 u: 09.07.2013, 19:30:16 »
Ja sam ti dao ispiraciju za ovu karijeru zbog filma i Briana Clougha, a eto ti nastavljas tim putem,to mi se svida..nisi uzeo velikane nego si otisao u klub da bi stvarao i dalje..respect, pratim dalje ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #188 u: 09.07.2013, 19:50:13 »
Preokreti,i nakraju odluka najmanje ocekivana :D
Sretno dalje i daj SS financija

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #189 u: 09.07.2013, 20:13:04 »
Lijepo Mex, sretno, želim ti bar pola trofeja koje si osvojio sa Leedsom. ;)

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #190 u: 09.07.2013, 20:59:27 »
Kakav preokret,fantazija.Sretno dalje  ;)

Hvala, nastavi pratiti :)

Ja sam ti dao ispiraciju za ovu karijeru zbog filma i Briana Clougha, a eto ti nastavljas tim putem,to mi se svida..nisi uzeo velikane nego si otisao u klub da bi stvarao i dalje..respect, pratim dalje ;)

Idemooo, Nottingham će biti najjači ikad!

Preokreti,i nakraju odluka najmanje ocekivana :D
Sretno dalje i daj SS financija

SS financija imaš u reportu dolje pri dnu :)

Lijepo Mex, sretno, želim ti bar pola trofeja koje si osvojio sa Leedsom. ;)

Hvala :)

Svi ste dobili +

Offline MNT

• Trener
  • *
« Odgovori #191 u: 09.07.2013, 23:28:39 »
Opaa, fino fino, nisam dugo komentirao ali sam čitao svaki report i sve pohvale i na rezultatima ali i na pisanju karijere, pogotovo ovih par zadnjih reporta gdje taman pomislimo ideÅ¡ u milwall kad nas sve fino  ***** i odeÅ¡ u n. forest  ;-)
Å¡to se nastavka tiče ne očekujem niÅ¡ta slabije rezultate nego sa leedsom  ;)
sretno dalje i veliki  respect

Offline MakeTZ

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #192 u: 10.07.2013, 17:31:43 »
Lijepo bogami nastavit cu ovo da pratim, drago mi je sto nisi izabrao Real, Barcu ili City.

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #193 u: 10.07.2013, 20:38:37 »
Opaa, fino fino, nisam dugo komentirao ali sam čitao svaki report i sve pohvale i na rezultatima ali i na pisanju karijere, pogotovo ovih par zadnjih reporta gdje taman pomislimo ideÅ¡ u milwall kad nas sve fino  ***** i odeÅ¡ u n. forest  ;-)
Å¡to se nastavka tiče ne očekujem niÅ¡ta slabije rezultate nego sa leedsom  ;)
sretno dalje i veliki  respect

Hvala ti stari, nastavi pratit :)

Lijepo bogami nastavit cu ovo da pratim, drago mi je sto nisi izabrao Real, Barcu ili City.

Samo prati evo +!

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #194 u: 15.07.2013, 12:54:27 »
Evo sad sam pročitao zadnja 3-4 reporta i sva ona nagaÄ‘anja,drago mi je da si ostao na Otoku i da krećeÅ¡ u novu avanturu s Nottinghamom,pratim te i dalje  ;)

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #195 u: 15.07.2013, 15:16:21 »
Nadam se da su ti se svidjeli reporti :D
Hvala, samo prati evo plus :)

Offline pablodiablo11

• "Chat shit get banged"
  • Trener
  • *
« Odgovori #196 u: 18.07.2013, 13:22:25 »
svaka čast neznam kako ti se više da igrat

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #197 u: 18.07.2013, 15:06:19 »
svaka čast neznam kako ti se više da igrat

Sad tek počinju prave čari igrice :D

Offline Mex

• Legenda
  • *
« Odgovori #198 u: 20.07.2013, 20:05:59 »
OBAVIJEST

"The save game could not be loaded" poruka je koja me dočekala kada sam išao upaliti svoj dugi sejv s Leedsom i sada Nottinghamom. Suze su mi skoro počele teći. Međutim, sreća u nesreći, da sam sejvao nakon što sam otišao iz Leedsa i sejv spremio na kompjuter. Isti taj sejv sam našao, i radi sve normalno. Stoga nastavak karijere nije upitan. Najveću štetu pretrpit će Nottingham Forrest. Krećem dalje, nastojat ću ponovno pokušati doći do Nottinghama, međutim ukoliko ne uspijem i druge opcije su otvorene. Nadam se kako ćete i dalje pratiti moju karijeru!

Offline MNT

• Trener
  • *
« Odgovori #199 u: 20.07.2013, 20:12:54 »
To mi se dogodilo bezbroj puta, a za jednim sejvom i danas žalim. Sreća pa si imao taj back-up  :)
Ajde ako ne bude Nottingham biti će neki drugi klub s kojim ćeÅ¡ ostvariti super rezultate  ;)