Je u pravu si, al mogu ti reć da liga raste, ak pogledaÅ¡ na par proÅ¡lih reporta di se vidi sa strane na kojem je mjestu liga vidjet će da je sad na 11. mjestu a bila je na 15. ako se ne varam..s vremenom ću već dovoditi neke od najboljih igraÄa na svijetu, ali mislim da ja imam nekoliko koji su pri vrhu, ona prva generacija sad ima po 30+ godina tako da nema smisla njih dovoditi.
Thistle je proÅ¡le sezone doveo 21 igraÄa i potroÅ¡io 1.5 milijuna, nije puno, al sumnjam da su i mogli potroÅ¡it viÅ¡e kad im malo koji bolji igraÄ Å¾eli doć i da bi ga platili veliku lovu. Prije toga svake sezone 0 € potroÅ¡eno! Ove sezone su doveli 17 igraÄa i potroÅ¡ili 1.2 milijuna..mogu ti reć da joÅ¡ ove sezone mogu uhvatiti europu, ali vidjet ćemo kak će bit na kraju!
Hamilton je proÅ¡le sezone doveo a sigurno 25 igraÄa nije mi se dalo brojat i dali su 2.1 milijun, a ove sezone 625 tisuća za 9 igraÄa. ProÅ¡le sezone su zavrÅ¡ili treći iza Thistlea i St. Mirrena a ove sezone opet zaostaju za Thistleom, izgleda da će njihov red doći tek iduće sezone, ako im Dundee koji će vjerojatno ispast u drugu ligu , ne pomrsi planove.
Bit će zanimljivo vidjet kako će se na kraju izmijeniti stvari! +
I hvala na mnogo komentara u mojoj karijeri, kako ti stojiš sa svojima

nekako sumnjam da si odustao