Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 38007 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #200 u: 28.01.2013, 13:52:09 »
Ovaj Paccor će jebat mame.  :&

Imaš već u vidu zamjenu za Mbiu, s obzirom da su mu već 33?

Paccora sam pratio već 2-3 sezone, bio mi u fokusu te kad sam vidio da su velikani krenuli po njega i to Real, Barca, Bayern, United i Arsenal iz to za meni dosta povoljnih 26-27 M onda sam ga odlučio dovesti i uspio u tome. Nadam se svemu najboljem u njegovom slučaju.

Kako vrijeme leti a? Kapetanu već 33 i ne znam ni sam što ću za njegovu zamjenu... Mali Weber je sada tu te Okore, Bellusci tako da ako to bude malo ići ću u potragu.

Ne znam još... Vidjeti ćemo...

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #201 u: 28.01.2013, 14:12:09 »

SEZONA 2019/2020 - I.DIO

PRVENSTVENE UTAKMICE

Vrlo čudan bio je jesenski dio natjecanja u domaćem prvenstvu. Postigli smo skoro 50 pogodaka, ali smo i primili neobično puno za našu momčad skoro jedan pogodak po utakmici. Ostvarili smo ukupno 12 pobjeda, 6 neodlučenih ishoda te jedan poraz i to od mrskih gradskih rivala momčadi Chelsea.

Evo na uvid neke od najzanimljivijih utakmica:

Chelsea - Q.P.R. 0 - 1 – čak niti s igračem više nismo uspjeli ostati neporaženi na gostivanju

Q.P.R. - Liverpool 3 - 0 – visoka pobjeda protiv jakog protivnika

Q.P.R. - Manchester City 4 - 1 – odlična predstava pred domaćim navijačima, posebno je bio dobar Hulk.

Arsenal - Q.P.R. 1 - 1 – veliki bod na gostovanju

Everton - Q.P.R. 3 - 5 – utakmica prepuna pogodaka, hattrick Paccor-a, našeg ovogodišnjeg pojačanja

Q.P.R. - Sunderland 6 - 3 – teniskim rezultatom pobjeda uz hattrick Carlosa Fierrra.

Man. United – Q.P.R. 1 - 1 – remi izboren u 94-toj minuti golom Paccor-a.

Polusezonu smo zavrÅ¡ili na prvom mjestu, ali s utakmicom viÅ¡e od drugog City-a te dvije utakmice viÅ¡e od trećeg United-a. Očekivao sam puno viÅ¡e, priznajem. PreviÅ¡e smo prosuli bodova protiv momčadi koje su realno slabije dosta od nas. Na proljeće moramo biti bolji, angažiraniji i odlučniji. 

===============================================================================================================

Evo i svih rezultata

===============================================================================================================

CHAMPIONS LEAGUE

Kao protivnike u grupnoj fazi natjecanja dobili smo ruski Rubin, portugalski Sporting i francuski OM. Ostvarili smo 3 pobjede i 3 neodlučena ishoda te se kao prvi u skupini plasirali u osminu finala Lige Prvaka

Evo svih utakmica sa kratkim opisom:

Rubin – Q.P.R. 0 - 3 – lagana pobjeda na otvaranju natjecanja

Q.P.R. - OM 0 - 0 – očekivao sam pobjedu, ali Francuzi su odigrali vrlo dobro i disciplinirano u obrani.

Sporting - Q.P.R. 0 - 0 – još jedna utakmica bez pogodaka

Q.P.R. – Sporting – niti pred svojim navijačima nismo uspjeli pobijediti momčad iz Portugala

Q.P.R. - Rubin 7 - 0 – na Rusima smo iskazali bijes zbog neefikasnosti u zadnje dvije utakmice.

OM - Q.P.R. 2 - 4 – u ovoj utakmici pokazali smo da smo bolja momčad od njih

Evo i rezultata:

Tablica je izgledala ovako:

Ostvarili smo dobre rezultate, ali barem po mom sudu ne briljiramo. Najbolja utakmica sezone jest i prva protiv Man. United-a u Community Shield-u. Nadam se da će se ovogodišnja pojačanja još bolje adaptirati na našu sredinu te da ćemo na proljeće nastaviti s dobrim igrama te ostvariti zacrtane ciljeve.

Hvala

Pablo King, manager od Queens Park Rangers

"Kako je prošlo proljeće u Europi?"
"Tko u prvenstvu na cilj stiže prvi?"
"Capital One Cup?"
"FA Cup"

ODGOVOR NA SVA OVA PITANJA STIŽE USKORO U NOVOM IZVJEŠĆU....

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #202 u: 28.01.2013, 15:33:55 »
Dobar je ovaj Paccor  :kee:  :kee:  :kee:  ja mislio da neće biti tako dobar  :O   ,bilo bi dobro da pobjegneÅ¡ Manchesterima  KAVA

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #203 u: 28.01.2013, 17:48:28 »
Dobar je ovaj Paccor  :kee:  :kee:  :kee:  ja mislio da neće biti tako dobar  :O   ,bilo bi dobro da pobjegneÅ¡ Manchesterima  KAVA

Da, Paccor je vrlo dobar, ali isto tako i Carlos igra odlično tako da je velika borba za mjesto u napadu između njih dvojice.

Za City se ne bojim, svake godine oni izgube korak u borbi za naslov, ali United je odličan i jak ko vrag.

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #204 u: 29.01.2013, 12:22:31 »
lijepo to tebi ide, samo tako nastavi, i ne sumnjam da ces ostati prvi u ligi, probaj sa LP doci sto dalje, mozda si u ovom trenutku kvalitetniji od BvB, FA Cup, Capital One Cup? uvijek dobro dodu, nemoj ih sabotirati namjernim ispadanjem. I drago mi je da si htio igrati sa mojim Leedsom, ali sam te preduhitrio, trazi nesto novo :D

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #205 u: 29.01.2013, 14:09:23 »
Dobro si iz ***** onoga novinara :D
Vidim i da lagano pomlaÄ‘ujeÅ¡ ekipu,rezultati standardno dobri,očekujem dominaciju na svim poljima ove sezone  ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #206 u: 29.01.2013, 15:59:04 »
lijepo to tebi ide, samo tako nastavi, i ne sumnjam da ces ostati prvi u ligi, probaj sa LP doci sto dalje, mozda si u ovom trenutku kvalitetniji od BvB, FA Cup, Capital One Cup? uvijek dobro dodu, nemoj ih sabotirati namjernim ispadanjem. I drago mi je da si htio igrati sa mojim Leedsom, ali sam te preduhitrio, trazi nesto novo :D

Svaki mi je trofej važan tako da i ove domaće kupove doživljavam ozbiljno. Trofej je trofej...
kad mi je Leeds zauzet ići ćemo s nekim drugim, nema veze...

Dobro si iz ***** onoga novinara :D
Vidim i da lagano pomlaÄ‘ujeÅ¡ ekipu,rezultati standardno dobri,očekujem dominaciju na svim poljima ove sezone  ;)

Je novinar me opet nagazio, ali neće još dugo

Momčad se polagano pomlaÄ‘uje,  a velike nade polažem upravo u igrače iz omladinskog pogona. Bio bih zadovoljan da stvorim 2 igrača, ali ono prava.... naznaka ima

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #207 u: 29.01.2013, 16:49:20 »
Koga vodi Slaven Bilić.Daj ss gdje je.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #208 u: 29.01.2013, 17:12:10 »
On ti je u Barceloni, već sam prije to javljao u reportu kad smo igrali protiv njih u osmini Lige Prvaka kad sam ga upitao "Slavene gdje ti je nestala tika-taka?"  lolcina

Mislim da ih je preuzeo onda kada sam ih ja odbio. U prvenstvu su non-stop prvi dok u Europi ne naprave ništa posebno.

Još da ti nadodam
Mourinho igra protiv mene jer je u Unitedu, Real vrlo loš u prvenstvu, trenutno na nevjerovatnom 14. mjestu.

Znaš ko je moćan u Šapanjolskoj? nikad nećeš pogoditi...

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #209 u: 29.01.2013, 17:23:07 »
On ti je u Barceloni, već sam prije to javljao u reportu kad smo igrali protiv njih u osmini Lige Prvaka kad sam ga upitao "Slavene gdje ti je nestala tika-taka?"  lolcina

Mislim da ih je preuzeo onda kada sam ih ja odbio. U prvenstvu su non-stop prvi dok u Europi ne naprave ništa posebno.

Još da ti nadodam
Mourinho igra protiv mene jer je u Unitedu, Real vrlo loš u prvenstvu, trenutno na nevjerovatnom 14. mjestu.

Znaš ko je moćan u Šapanjolskoj? nikad nećeš pogoditi...

Granada,Sporting Gijon,Levante,Zaragoza ili Socicead

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #210 u: 29.01.2013, 17:39:00 »
Levante, složili strava momčad, vrlo su dobri i kupuju ko ludi

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #211 u: 29.01.2013, 17:53:26 »

SEZONA 2019/2020 - II.DIO

PREMIERSHIP

Nastavak sezone u prve dvije utakmice nije donio nikakav pomak kakav sam priželjkivao. Odigrali smo dvije utakmice vrlo loše. Prvo smo remizirali protiv Wigana rezultatom 2 – 2, a nakon toga poraženi smo od Stoke-a u gostima rezultatom 1 – 0. Rezultatska i igračka kriza je prisutna.

Imamo sada tri utakmice kod kuće zaredom te priliku da se vratimo pobjedama. Momci su shvatili da ovo ne štima te su se trgnuli i u idućih 8 utakmica ostvarili isto toliko pobjeda. Posebno impresivna igra bila je obrambenog dijela momčadi jer u čak 7 utakmica od navedenih 8 nismo primili pogodak. Protivnici u ovoj odličnoj seriji rezultata nisu bili nimalo lagani, redom Chelsea, Liverpool, Arsenal i Manchester City.

Q.P.R. - Chelsea 2 - 0 – Adryan i mladić Lisboa donijeli su pobjedu protiv mrskog rivala

Liverpool - Q.P.R. 0 - 4 – vrlo važna pobjeda u gostima uz imprsivnu izvedbu Carlosa Fierra, hattrick u 9 minuta.

Q.P.R. – Arsenal 2 - 1 – vratili se iz rezultatskog minusa, prvi primljen pogodak nakon 5 utakmica

Man. City – Q.P.R. 0 - 3 – velika pobjeda uz vrlo lošu igru. Sva 3 pogotka postignuta u zadnjih 10 minuta utakmice.

Serija je stala remijem protiv West Ham-a u gostima (1 – 1), ali već u idućem kolu ostvarujemo visoku domaću pobjedu od  5 – 1 protiv momčadi Watford-a. Utakmicu za pamćenje odigrao je naÅ¡ mladić Lisboa kojem je ovo premijerna sezona u prvoj momčadi, postigavÅ¡i 4 pogotka.

Q.P.R. - Watford 5 - 1

Momčad je ponovno prosula sve ono dobro Å¡to su napravili u zadnjim utakmica porazom na domaćem terenu protiv Southampton-a rezultatom  1 – 2.

Šest kola prije kraja sezone zaostajemo 2 boda za vodećim Man. United-om dok je City serijom loših rezultata na proljeće ispao iz utrke za naslov prvaka. Dobra stvar u svemu tome jest da u predzadnjem kolu dočekujemo United te bi upravo ta utakmica mogla biti odlučujuća.

U iduće 4 utakmice osvajamo maksimalnih 12 bodova te kako sam i rekao pred utakmicu protiv Uniteda zaostajemo 2 boda. Situacija je kristalno jasna. Moramo odigrati najbolju utakmicu sezone ako želimo da i ove godine postanemo prvaci. Naravno i u zadnjem kolu imamo na rasporedu tešku utakmicu protiv Tottanhaim-a u gostima.

BBC Sport:“Carlos Fierro, HVALA TI, kaže King“

Meksikanac je pogotkom u 14 minuti susreta donio pobjedu protiv „crvenih vragova“ te nas stavio na prvo mjesto na tablici uoči zadnjeg kola. Pobjeda koja je razveselila sve nas. Nadam se da ćemo i u utakmici protiv Tottenhaim-a biti pravi te teškom mukom osvojiti naslov prvaka Engleske.

Q.P.R. – Man. United  1 - 0

I u zadnjem kolu je briljirao Fierro postigavši dva pogotka te uz još jedan Vidala ostvarujemo glatku pobjedu od 3 – 0 te postajemo prvaci Engleske samo za 1 bod više od drugog Man. United-a.

Tottenhaim - Q.P.R.  0 - 3

Tablica nakon odigranih 38 kola izgledala je ovako:

Evo i prikaz svih utakmica drugog dijela sezone

CHAMPIONS LEAGUE

BBC Sport:“Pablo King: Želim trofej ponovno“

OSMINA FINALA

Borussia Dortmund naš je prvi protivnik u knock-out fazi natjecanja. Vrlo kvalitetna momčad koju ipak nadam se možemo proći. Prva utakmica je na rasporedu u gostima i to mi je priznajem drago.

Da su stvarno dobri pokazali su i u samoj utakmici u kojoj su nas pobijedili 2 – 1. Svaki poraz je neugodan, ali zbog ovog nisam previše zabrinut. Postigli smo pogodak i vjerujem da na domaćem terenu možemo nadoknaditi zaostatak.

Uzvratnu utakmicu smo odigrali solidno, bilo je puno udaraca na gol, nažalost previše van okvira gola, ali ono što je išlo u okvir gola je i ušlo te smo slavili rezultatom 3 – 0.

ÄŒETVRTFINALE

Za prolazak u polufinale nećemo morati gubiti vrijeme na dugačka putovanje jer nam je protivnik naši stari znanci iz prvenstva, momčad Manchester City-a. Optimističan sam jer s „Građanima“ već nekoliko godina ostvarujemo dobre rezultate, baš nam nekako leže.

Prva utakmica na domaćem terenu završila je neodlučnenim rezultatom 2 – 2. Nikako nisam bio zadovoljan niti igrom niti rezultatom. Tek u 93. Minuti smo izjednačili golom Witsela. Iz ove situacije gledajući polufinale mi djeluje miljama daleko.

Uzvratna utakmica bila je vrlo dobra uz ukupno 6 postignutih pogodaka. Nakon prvih 45 minuta gubili smo rezultatom 2 – 1, ali nakon pauze u kojoj sam naložio igračima da izađu na teren, napadnu od prve minute i daju sve od sebe, postigli smo 3 pogotka te pobijedili rezultatom 4 – 2 te se plasirali među 4 najbolje momčadi Starog kontinenta.

POLUFINALE

BBC Sport: „Topnici torpedirani!!!“

Sva ona neuvjerljivost počevši od grupnog dijela natjecanja pa do neizvjesnosti do utakmica sa City-em nestala je u ove dvije polufinalne utakmice. Jednostavni smo ih u obje utakmice unakazili, razbili, posramili... Bili smo superiorni te u dvije utakmice zabili im 7 pogodaka, a primili samo jedan te se u velikom stilu plasirali u finale gdje nas dočekuje još jedna Engleska momčad, naravno to je Manchester United. Čak tri polufinalista Lige Prvaka ove sezone bili su Engleski klubovi.

Prvu utakmicu  igrali smo doma te slavili uvjerljivo rezultatom 4 – 0.

U Uzvratu smo također bili odlični te slavili rezultatom 3 – 1.

FINALE

Kako sam već najavio protivnik nam je ove godine u finalu Manchester United, momčad s kojoj smo vodili borbu u prvenstvu do zadnjeg kola te se također sastali u finalu ovogodišnjeg izdanja FA Cupa. Tri vrlo važne utakmice igramo međusobno u 5-tom mjesecu. Zaista jaki dvoboji u koje niti jedna momčad se ne nalazi u ulozi favorita.

Što se tiče same utakmice United je imao terensku inicijativu, posjed lopte također na njihovoj strani. Poveli su golom Hamsika, ali smo mi ubrzo golovima Corchie i Vidala te autogolom De Sciglia na pauzu otišli s dva gola prednosti.

Drugo poluvrijeme bazirali smo se na očuvanje rezultata te u tome uspjeli te ponovno postali prvaci Europe.

FA CUP

Vrlo kratko da napomenem da smo ove godine u FA Cup-u došli do finala u kojem nas je čekao, pogađate Manchester United. Put do finala je za nas bio dosta lagan te smo redom pobijeđivali Brentford(4 – 0), Leeds(2 – 0), Manchester City(2 – 0), Norwich(2 – 1) te u polufinalu gradske rivale Chelsea 2 – 1

U finalu protiv United-a koje smo igrali svega 3 dana nakon one opisanje prvenstvene utakmice doživjeli smo pravi potop, sramotu koju jedan klub koji je izrastao u velikana svjetskog nogometa ne smije dopustiti. Poraženi smo teniskim rezultatom 6 – 2.
Nažalost nemam SS tog meča, ali uglavnom potop smo doživjeli zadnjih 20 minuta kada smo sve karte bacili u napad pokušavajući dostići prednost od 3 – 1 koju je United imao do 70 minute.

CAPITAL ONE CUP

Mislim da nisam spomenuo u izvještaju prvog dijela sezone, ali ove sezone u ovom natjecanju ispali smo već u prvoj utakmici porazom protiv momčadi Wigana u gostima na jedanaesterce.
Ove godine nam je to jedna velika mrlja jer iako mnogi smatraju ovo natjecanje manje važnim ja ga doživljavam ozbiljno jer jurišam na svaki mogući trofej pa tako i na ovaj.

Ukupno gledajući treba biti zadovoljan ovom sezonom. Osvojili smo Ligu Prvaka, prvaci smo Engleske, osvojili Europski superkup. Mrlje sezone su zasigurno domaći kupovi pogotovo onaj teški poraz u finalu FA Cupa. Momčad je dosta promjenjena na početku sezone i trebalo je malo vremena da sve to legne na svoje mjesto, ali bili smo najbolji kada je bilo najpotrebnije.

Evo samo riječ-dvije o pojačanjima(nažalost nemam SS pa ću vam opisati riječima)

ARTURO VIDAL – 34(3) nastupa, 6 golova, 5 asistencija, 7.17 average rating. Zadovoljan sam njegovim učinkom, najviše korišten kao MC-defend

OLIVER ROGER – 32(11) nastupa, 7 golova, 16 asistencija, 7.20 average rating. Njegovi prodori s lijevog krila i asistencije su zaista bili ono što mi je trebalo

ALBERTO PACCOR – 21(9) nastupa, 19 golova, 7 asistencija, 7.43 average rating. Napadač koji je u prvoj sezoni oduševio. Stroj za golove

AITOR SALCEDO – 29 nastupa, 0 golova, 3 asistencije, 7.48 average rating. Lijevi bočni koji je također zadovoljio svojim igrama, u budućnosti sigurno još bolji.

FRANCO GIOVANELLI – 16(1), 5 golova, 1 asistencija, 7.35 average rating. Korišten na poziciji MC – support. Ozljeda od 3 mjeseca ostavila traga

Evo i poneka riječ o mladićima koje sam uveo iz omadinskog pogona.

KANU – 3 nastupa u kup utakmicama, primio jedan pogodak. Više prilika u novoj sezoni

TOBIAS WEBER – 33(1) nastupa, 1 pogodak, 7.49 average rating. Oduševio u prvoj sezoni, igra tako da je često i starosjedioce u klubu poput Mbie i Belluscia zapitao dali će i dalje biti prva stoperska opcija.

DAMASO – 4(8) nastupa, 1 gol, 1 asistencija, 6.86 average rating. Vrlo malo prilika, ali ova sezona je bila samo lagano stjecanje iskustva. Vjerujem u njega te ostaje u kadru i iduću sezonu.

LISBOA – 22(5) nastupa, 7 golova, 6 asistencija, 7.21 average rating. Vrlo dobar bolji nego sam mislio. Već se javljaju zainteresirani poput Arsenala. Mislim da imam „dragulj“ na kojeg računam ubuduće.

RODDY NELSON – 0(9) nastupa. Mladić koji ima svega 17 godina bio je ove sezone tu da osjeti atmosferu prvoligaškog nogometa. Debitirao i u Europi. Treba polako s njim, ali vidim u njemu ono nešto.

Hvala

"Å to donosi nova sezona?"
"Tko više nema mjesta u klubu?"
"Može li ponovno Q.P.R. na krov Europe?"
"Svjetsko klupsko prvenstvo"

Offline hilaris

• Carefree since 1905
  • Oružar
  • *
    • Chelsea Balkan Supporters Club
« Odgovori #212 u: 30.01.2013, 00:40:21 »
ViÅ¡e su ti protivnici dali autogolova nego ti golova  lolcina

Šalim se naravno, odlična sezona, još da si taj FA kup ugrabio bio bi šou..

Sad trebaš proć kroz laganu reformaciju momčadi ako se ne varam, čini mi se da ti je par ključnih igrača zagazilo u debele 30-te, ispravi me ako griješim..

Pratim i dalje ;)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #213 u: 30.01.2013, 10:41:26 »
ViÅ¡e su ti protivnici dali autogolova nego ti golova  lolcina

Šalim se naravno, odlična sezona, još da si taj FA kup ugrabio bio bi šou..

Sad trebaš proć kroz laganu reformaciju momčadi ako se ne varam, čini mi se da ti je par ključnih igrača zagazilo u debele 30-te, ispravi me ako griješim..

Pratim i dalje ;)

Da, davali su protivnici autogolove i to dosta njih. Ko zna možda smo ih toliko napadali da nisu znali gdje će s loptom pa računaju bolje i u svoj gol pa da krenemo s centra  yeey

Ubio me United u finalu, zaista težak poraz.

U pravu si što se tiče igrača, evo već sam i ove sezone počeo s pomlađivanjem momčadi. Mladići Kanu, Lisboa, Weber, Damaso, Nelson su tu da polako preuzimaju uloge dosadašnjih glavnih igrača. Nadam se samo da će biti približno dobri kao oni.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #214 u: 30.01.2013, 21:59:59 »

SEZONA 2020/2021 - I.DIO

Sa nikad jačom momčadi ulazimo u sezonu 2020/2021. Idemo na sve moguće trofeje te se nadam da ćemo ove godine baš dominirati, a ne kao lani da se do zadnjeg kola borimo za naslov prvaka. Posebno sam naglasio da je nedopustivo da nas ponovno neki klub onako razbije kao Manchester United u finalu FA Cup-a.

Usput da napomenem da mi je ponuđen novi ugovor

Te da smo se vratili na svoj stadion koji sada prima oko 54 000 gledatelja

BBC Sport: „PABLO KING i ples milijuna“

220 milijuna EUR je potrošeno u ovom prijelaznom roku i to na samo dva igrača. Ogromna svota novaca o koje se vrti u glavi. Mnogi kažu previše, ali ja se ne slažem s tim. Moja vizija je jasna. Želim stvoriti najveći klub na svijetu. Novci su se zaradili i oni su tu da se troše. Pokazali smo da možemo dovesti najveće zvijezde svjetskog nogometa u naš klub. Naravno bilo je i odlazaka te smo od njihove prodaje uprihodili 76 M EUR.

Evo najprije lista onih koji su napustili klub:

ALEX SONG – 33 godine, veliki ugovor koji ističe na kraju sezone bili su dovoljni razlozi da ovog igrača prodam u Valenciu za 13 M EUR.

MATTIA DESTRO – otišao u Chelsea za 22.5 M EUR. Ponuda je to koju nisam mogao odbiti. Često ozljeđen, a ujedno Fierro i Paccor razbijaju u napadu. Tu su još Ademilson i mladić Roddy Nelson.

ALEX WITSEL – Atletico Madrid poslao ponudu od 18 M EUR koju sam prihvatio. Alex je dobar igrač, ali vrijeme je za mlađe da dobiju priliku.

STEPHANE MBIA – otišao je i kapetan. Sporazumno smo raskinuli zadnju godinu dana važećeg ugovora. Teško mi je bilo to napraviti, ali jednostavno se dogodilo. Godine su učinile svoje, u 35 godini života već se znatno osjetio pad i forme i snage te neka još ovu sezonu koliko se misli baviti nogometom uživa u manje napornom izazovu, neka igra za svoj gušt bolje nego da prosjedi na klupi kod nas. Možda sam surov, možda je legenda zaslužila da bude tu do kraja. Iskreno ni sam ne znam…

Otišli su također John Giudetti(5 M), te trojica mladića iz omladinskog pogona za koje neće biti mjesta u prvoj momčadi barem još nekoliko sezona, a to su Joaquin Millan(DR-Everton 3.5 M), Gaspare Nicolasi(DC-Juventus 7 M) i Alessandro Concetti(MC-Sevilla 7 M). Wictor Wanyama je ovu sezonu poslan na posudbu u Feyenoord.

BBC Sport: „Najveći transfer svih vremena“

Nakon silnih pregovora, spuštanja cijene koja je u početku bila vrtoglavih 175 M EUR, za 55 M manje doveden je iz Real Madrida trenutno najbolji igrač na svijetu, a to je:

(nap. SS je snimljen pred kraj sezone)

Također je iz Valencie za okruglig 100 M EUR doveden vezni igrač koji također spada među top-tri igrača na svojoj poziciji, a to je:

Netko će kazati da je to previše novaca, ali mislim da sam s ovim transferima stvorio najjaču momčad na svijetu, odnosno da sam ispunio svoj cilj koji sam imao zacrtan u glavi kada sam preuzeo klupu Q.P.R. prije 10 godina kako bi moja momčad trebala izgledati.

Također nam se pridružio mladić iz Barcelone, s kojim je transfer dogovoren još prije 6 mjeseci. Dolazi kao slobodan igrač, a to je moj sunarodnjak Darko Bašić:

Ove godine priliku u prvoj momčadi dobiti će još jedan igrač iz mlađih uzrasta koji je proteklih godina bio po posudbama, a to je obrambeni igrač:

Evo lista transfera:

Taktika kojom se pobjeÄ‘uje te osvajaju trofeji se ne mijenja tako da ćemo i u ovoj sezoni biti vjerni ovoj: 

Tim Krul
Jason Steele
Kanu

Alex Sandro
Giuseppe Bellusci
Jores Okore
Sebastian Corchia
Aitor Salcedo
Romario
Tobias Weber
Juliano Ricardo

Gustavo Fernandez
Franco Giovanelli
Damaso
Adryan
Arturo Vidal
Darko Bašić
Lisboa
Wellington Nem
Christian Eriksen
Mario Götze
Peter Verbeek
Hulk
Oliver Roger

Carlos Fierro
Albert Paccor
Roddy Nelson

PRIPREMNE UTAKMICE

Pet pripremnih utakmica u kojima smo bili vrlo dobri:

Q.P.R. - Schalke                 2 – 0
Gillingham – Q.P.R.             0 – 3
Siena - Q.P.R.                     1 – 5
Palermo - Q.P.R.                 2 – 2
Lazio – Q.P.R.                     0 – 3

COMMUNITY SHIELD

BBC Sport: "Community Shield: ponovno dvoboj protiv Manchester Uniteda"

Ove sezone protivnik nam je ponovno United. Za razliku od prošle godine kada smo ih razbili ove godine oni su bili sretnija i spretnija momčad jer su nakon 90 minuta u kojem su mreže mirovale bili bolji u razigravanju na jedanaesterce te slavili ukupnim rezultatom 5 – 4. Sebastian Corchia bio je tragičar.
.

EUROPSKI SUPERKUP

BBC Sport: "Q.P.R. bolji od Liverpool-a"

Osvojili smo još jednom Europski superkup i to pobjedom protiv Liverpoola rezultatom 2 – 0. Strijelci su bili Eriksen i Bellusci.
.

"Jesenski dio prvenstva?"
"Grupna faza Lige Prvaka?"
"Capital One Cup?"

« Zadnja izmjena: 01.02.2013, 11:10:29 od KingPablo »

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #215 u: 30.01.2013, 22:31:58 »
Sve je super i sve je za pet ali gore si napisao sezona 2012/2021 i daj SS financija   :)  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #216 u: 31.01.2013, 11:26:27 »
 fejspalm

Ne znam za Å¡to si dao 220 milijuna iskreno, bolje igrače sam ja dovodio besplatno u Royale Union SG proÅ¡le godine. Bolje da si to uložio  u infrastrukturu ili ne znam Å¡ta već. Po meni bezveze, ali neka ti bude. To je tvoja igra i radi Å¡ta hoćeÅ¡, ali nepotrebno  ;)

I kad već imaš najjaču momčad na svijetu, onda si trebao osvojiti CS, bit će ovo opet sezona bez osvojenih svih trofeja..

Sretno dalje!

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #217 u: 31.01.2013, 11:51:42 »
fejspalm

Ne znam za Å¡to si dao 220 milijuna iskreno, bolje igrače sam ja dovodio besplatno u Royale Union SG proÅ¡le godine. Bolje da si to uložio  u infrastrukturu ili ne znam Å¡ta već. Po meni bezveze, ali neka ti bude. To je tvoja igra i radi Å¡ta hoćeÅ¡, ali nepotrebno  ;)

I kad već imaš najjaču momčad na svijetu, onda si trebao osvojiti CS, bit će ovo opet sezona bez osvojenih svih trofeja..

Sretno dalje!

Ne mislim da je nepotrebno bilo ovo. Peter Verbeek je trenutno najbolji igrač na svijetu, evo sada mu je 22 godine garantiram da će do 30 godine barem 4-5 puta biti proglašen najboljim igračem na svijetu. Imam novi stadion, sva infrastruktura na najvišem mogućem nivo, u omadinskom pogonu nekoliko 15-16 godišnjaka kojim predviđam blistavu karijeru. Verbeek je sada kao da netko na početku dovede Messia, garantiram ti to. E sad netko će reći da nikad ne bi doveo Messia, ja bih to je sigurno.

Ej gledaj jednu stvar...
Proteklih sezona MU je dovodio redom Santona, Alabu, Wilshirea, Ramseya, Neymara, Lamelu, J.Rodrigueza... sada dovode neke odlične regene i plaćaju ih masno. Pa ne mogu ja s njima u borbu prekriženih ruku, sa npr. Hoilett-om ili Taraabt-om. To bi bila borba protiv vjetrenjača.

Nije ni u RL Barca pobijedila Inter prije par godina, ali i tada je bila najjača momčad na svijetu.

Offline Zanetti04

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #218 u: 31.01.2013, 21:02:23 »
Slazem se da Silvom da je nepotrebno potroseno toliko novca,ali  respect najavio si i "napravio"!
QPR je konstantno u vrhu europskog nogometa, uzeo si sve i samo tako nastavi! Imas dobar roster i mogucnost da haras jos dugo i uz afirmiras jos neke mladce :&
juve ce krast i opet ce past!!!!:)))))

Offline De facto

• Å to? OćeÅ¡ mi ti to neÅ¡to brko? Jel
  • Trener
  • *
« Odgovori #219 u: 31.01.2013, 21:18:43 »
Ja osobno ne bi nikad dao tolike pare na jednog(dva) igraca, iako je ne dvojbena njihova kvaliteta. Ali razumijem te opet ima se može se. :D Inace stvarno te odlicno te ide, svaka cast. Odlicnu si ekipu napravio u kratkom vremenu. Najviše mi se sviđa ovaj Roger regen, odlican je. Jedino mi je krivo za Mbiu volio bi da je tu završio karijeru. I ako nije problem da mi uploadas SS Masona Bennetta i Willa Hughesa. :D
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #220 u: 01.02.2013, 01:24:42 »
Grijeh je što si Mbiu otpustio,ja takve igrače ostavljam u klubu dok god mogu hodati,dajem im prilike u kupovima i protiv slabijih protivnika di na iskustvo odlično odigraju.
SviÄ‘a mi se onaj Verbeek,istina puno si dao za njega ali kad već imaÅ¡ love zaÅ¡to i nebi.Probaj napraviti dobru skaut mrežu tako da odmah pobereÅ¡ sve Å¡to najbolje Å¡to se pojavi  ;)
Sretno dalje!

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #221 u: 01.02.2013, 11:09:22 »
Slazem se da Silvom da je nepotrebno potroseno toliko novca,ali  respect najavio si i "napravio"!
QPR je konstantno u vrhu europskog nogometa, uzeo si sve i samo tako nastavi! Imas dobar roster i mogucnost da haras jos dugo i uz afirmiras jos neke mladce :&

I dalje ne mislim da je ovo bilo nepotrebno trošenje. Evo zašto.
Verbeek - već prije napisano, trenutno najbolji igrač na svijetu. Pozicija AMR, tu imam Hulka na zalazu karijere i mladića koji je tek dobio priliku, Lisboa. S Verbeekom sam osigurao tu poziciju za 10 godina i to da kvalitetnije nisam mogao.

Inace stvarno te odlicno te ide, svaka cast. Odlicnu si ekipu napravio u kratkom vremenu. Najviše mi se sviđa ovaj Roger regen, odlican je. Jedino mi je krivo za Mbiu volio bi da je tu završio karijeru. I ako nije problem da mi uploadas SS Masona Bennetta i Willa Hughesa. :D

Pa dobro nije baš u kratkom vremenu, gradio sam je punih 9 godina. Ići će SS malo kasnije.

Grijeh je što si Mbiu otpustio,ja takve igrače ostavljam u klubu dok god mogu hodati,dajem im prilike u kupovima i protiv slabijih protivnika di na iskustvo odlično odigraju.
SviÄ‘a mi se onaj Verbeek,istina puno si dao za njega ali kad već imaÅ¡ love zaÅ¡to i nebi.Probaj napraviti dobru skaut mrežu tako da odmah pobereÅ¡ sve Å¡to najbolje Å¡to se pojavi  ;)
Sretno dalje!

Rekao sam odmah da se nisam ponio dostojanstveno što se Mbie tiče, ali... Muku mučim sa regist. momčadi odnosno domaćim igračima, za njega ne bi bilo mjesta za prvenstvene utakmice, igrao bi samo u kupovima to mu je možda 10-tak utakmica u sezoni...
Verbeek je zvijer, osvajati će momak zlatne lopte osjećam to, tek mu 22 godine. Scouting radi dobar posao, tu su produkti naše škole ove godine u prvoj momčadi, Kanu, Weber, Ricardo, Lisboa, Damaso, Nelson. Vjerujem da će biti vrlo dobri, ovo je za njih tek početak prave karijere...

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #222 u: 01.02.2013, 15:22:23 »

SEZONA 2020/2021

Nadam se da mi nećete zamjeriti ali ovaj report sam predvidio u nešto kračem obliku iz razloga što se više nego samim rezultatima želim osvrnuti na sam učinak igrača tijekom ove sezone.

PREMIERSHIP

BBC Sport:“Q.P.R. kao brzi vlak jurišao kroz prvenstvo

Iz samog naslova vidi se da smo i ove godine osvojili titulu prvaka Engleske. Bili smo stvarno dobri te smo kao jedinu prijetnju imali momčad Manchester Uniteda koji su vodili na tablici nakon odigranih 19 kola međutim drugi dio sezone smo odigrali odlično te osvojili ukupno gledajući 10 bodova više nego oni. Ove sezone bili smo i vrlo efikasni te smo ukupno zabili 106 pogodaka dok je broj primljenih ostao na 30. Pokazali smo kvalitetu kojoj rijetki u prvenstvu mogu parirati.

Izdvojiti ću neke od utakmica prvog dijela prvenstva 

Q.P.R. – Man. United 4 - 2 – domaća pobjeda protiv najvećeg rivala. Fierro 2 puta, Gotze i Verbeek strijelci.

Chelsea - Q.P.R. 0 - 2 – pobjede u derbijima su uvijek od posebne važnosti.

Tablica 1. dijela – vratili se iz rezultatskog minusa, prvi primljen pogodak nakon 5 utakmica

Drugi dio prvenstva odigrali smo vrlo dobro te upisali 15 pobjeda, 3 neodlučena ishoda, te samo 1 poraz od West Ham-a u gostima. Pritom smo postigli 63 pogotka, a primili svega 12.

Utakmice koje bih želio istaknuti su:

Q.P.R. - Newcastle 6 - 1 – dominacija u svakom pogledu, protivnik razbijen

Q.P.R. - Chelsea 5 - 0 – uvjerljiva pobjeda protiv mrskih rivala

Q.P.R. – Wolves 6 - 0 – još jedna visoka pobjeda, strijelci raznovrsni

Q.P.R. – West Ham 8 - 0 – rekordna pobjeda.

WBA - Q.P.R. 1 - 6 – pobjeda za kraj sezone.

Rezultati 2. dijela

Tablica

CHAMPIONS LEAGUE

BBC Sport:“Pablo King: Želim trofej ponovno“

GROUP E

Za protivnike u grupi dobili smo Dortmund, Rangers i Shakhtar. Skupinu smo prošli vrlo lako upisavši 6 pobjeda i osvojivši maksimalnih 18 bodova.

Tablica GROUP E

OSMINA FINALA

Ponovno smo se u osmini finala sastali sa momčadi Barcelone koju vodi Slaven Bilić. Barcelona dominira prvenstvom Španjolske, ali u Europi zadnjih godina ne bilježi velike rezultate.

Prvu utakmicu na gostovanju odigrali smo odlično te slavili rezultatom 2 – 1. Peter Verbeek je kao i mnogo puta ove sezone odigrao odličnu partiju postigavši oba pogotka za našu momčad.

U uzvratnoj utakmici pred domaćom publikom smo se zamalo kompromitirali i zamalo uprskali sve ono dobro iz prve utakmice jer smo izgubili 1 – 0.

ÄŒETVRTFINALE

Bayern Munchen nam je bio prepreka na putu prema polufinalu. Prošli smo, ali bilo je gusto.

Prvu utakmicu igrali smo pred domaćom publiko te ostvarili lijepu pobjedu od 2 – 0.

Uzvrat na Allianz Areni bio je vrlo težak. Bayern je dominirao dok smo mi bli orijentirani na obranu prednosti iz prve utakmice. Krajnji rezultat bio je 2 – 1 za Bavarce, ali smo se mi ukupnim rezultatom 3 – 2 plasirali u polufinale.

POLUFINALE

BBC Sport: „Kraljevski klub ostao bez krune“

Prva utakmica na domaćem terenu, a pogotovo drugo poluvrijeme odlično. Mislim da smo prolazak u finale osigurali već sada. Pobijedili smo sa ogromnih 3 – 0 te mirni možemo na uzvrat.

U Uzvratu momčad Reala mnogo bolja nego u prvoj utakmici te pirovom pobjedom slave 2 – 1.

FINALE

Protivnik u finalu ovogodišnje Lige Prvaka bio je Atletico Madrid. Sjajan klub koji je već godinama u vrhu Europskog nogometa.
Što se same utakmice tiče, protivnici su poveli pogotkom našeg bivšeg igrala Alexa Witsela međutim to nas nije slomilo već smo nakon dvije minute izjednačili golom Tobiasa Webera da bi Arturo Vidal u drugom dijelu postigao pobjedonosni pogodak kojim smo još jednom postali prvaci Europe.

WORLD CLUB CHAMPIONSHIP

Ponovno smo pobjednici ovog natjecanja. Jednostavno Europski klubovi dominiraju u svijetu tako da mi se ovo čini kao opuštajući turnir u kojem lako možemo zaraditi 4 – 5 M EUR.

U polufinalu smo pobijedili Al-Hilal(KSA) rezultatom 4 – 0

Al Hilal - Q.P.R. 0 - 4

U finalu nam je protivnik bio Boca Juniors koju smo deklasirali rezultatom 5 – 0

Boca - Q.P.R. 0 - 5

Postavili smo i dva rekorda ovog natjecanja i to:

Å est uzastopnih pobjeda

Te još sjajniji rekor, a to je da nismo u tih 6 uzastopnih pobjeda primili nijedan pogodak

CAPITAL ONE CUP

U ovom natjecanju smo ispali u polufinalu protiv Liverpool-a.

Prvu utakmicu pobijedilo smo doma rezulatom 2 – 1, dok smo u uzvratu poraženi 3 – 1.

Q.P.R. - Liverpool 2 - 1

Liverpool - Q.P.R. 3 - 1

FA CUP

Osvojen je FA Cup ove sezone. Protivnik u finalu bila je momčad Watford-a koju smo pobijedili rezultatom 2 – 1.

Put do finala izgledao je ovako:

Još jedna odlična sezona u kojoj smo osvojili 5 trofeja od mogućih 7. Posebno veseli dominacija u prvenstvu te napokon probijena brojka od 100 postignutih pogodaka. U Ligi Prvaka i ove sezone bili smo odlični. Nadam se da će nova sezona donijeti još više uspjeha jer još uvijek smo gladni trofeja.

Hvala

"Å to donosi nova sezona?"
"Tko sada napušta klub?"
"Osvaja li se ponovno Liga Prvaka?"
"Svjetsko klupsko prvenstvo"

« Zadnja izmjena: 01.02.2013, 15:24:55 od KingPablo »

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #223 u: 01.02.2013, 15:29:28 »
Ubio si ih dominacijom  :& skoro sve osvojeno,ne da fm sve osvojit  lolcina  lolcina  :D

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #224 u: 01.02.2013, 20:52:52 »

SEZONA 2020/2021 - PLAYERS

Ovaj report želim posvetiti isključivo igračima, istim onim koji su toliko trofeja osvojili, toliko dobrih utakmica odigrali, toliko sreće meni donijeli.
Imati ćete najnoviji SS od svakog igrača snimljen na kraju sezone 2020/2021.
Također ću Vam predstaviti igrače koji se nalaze u rezervnoj momčadi. Potencijala ima, vidjeti ćemo tko će od njih već iduće sezone biti priključen prvoj momčadi.

Tim Krul – riječi su suvišne o čovjeku koji godinama čuva naša vrata, fenomenalan
Jason Steele – dobio priliku u svega 3 utakmice ove sezone
Kanu – također 3 utakmice, debitant

Alex Sandro – Brazilac odigrao vrlo dobru sezonu
Giuseppe Bellusci – odlična sezona, preuzeo ulogu kapetana momčadi
Jores Okore – kao treći stoper uvijek pouzdan kad jedan od dvojice glavnih nedostaje
Sebastian Corchia – odlična sezona, igrač koji uvijek daje sve od sebe na terenu
Aitor Salcedo – vrlo zadovoljan njegovim učinkom na lijevom boku
Romario – uvijek pouzdan na desnom boku
Tobias Weber – AR preko 7.70, oduševio u svakom pogledu
Juliano Ricardo – korišten u Europi, odlične partije pružao tijekom sezone

Gustavo Fernandez – skupo pojačanje koji je solidno ogradio prvu sezonu
Franco Giovanelli – također vrlo dobar vezni igrač
Damaso – debitant za kojeg se već zanimaju klubovi diljem Europe
Adryan – najbolja sezona otkad je u klubu
Arturo Vidal – igrač za kojeg mi je žao što nije puno prije doveden u klub. Donio naslov prvaka Europe.
Darko Bašić – zadovoljan iako očekujem da će biti još bolji
Lisboa – produkt naše škole koji će postati veliki igrač. Arsenal ga želi pod svaku cijenu.
Wellington Nem – također korišten u Europskim utakmicama, vrlo dobar učinak
Christian Eriksen – solidan, ali ipak trebao puno bolje
Mario Götze – ozljeda od 4 mjeseca, nikako nije uspio vratiti formu iz prošle sezone
Peter Verbeek – nije mi žao ni eura kojeg sam dao za njega. Odličan učinak u sezoni. Pogodak definitivno.
Hulk – pomogao, ali definitivno na zalazu karijere
Oliver Roger – dobar, ali iskreno mogao i trebao više.

Carlos Fierro – da nije bilo ozljede od 3 mjeseca preko 30 golova u prvenstvu definitivno. Vrlo zadovoljan učinkom.
Albert Paccor – također ozljeđen dugo vremena te nije igrao previše.
Roddy Nelson – velike nade polažem na njega. Debitant koji je zadovoljio.

RESERVE SQUAD

Alfonso – Pozicija: GK
Salahattin Odabasi – Pozicija: GK
Pape Cisse – Pozicija: DR
Marcelo – Pozicija: DR
Lasse Dum – Pozicija: DC
Jean-Christophe Puydebois – Pozicija: DC
Attilio Morabito – Pozicija: DC
Saul – Pozicija: DC
Luis Iturbe – Pozicija: DL
Deniz Frey – Pozicija: MC
Veli Gur – Pozicija: MC
Jean-Christophe Morin – Pozicija: MC
Andew Reilly – Pozicija AMR
Alfredo Teixeira – Pozicija AMR
Gunther Mayer – Pozicija: ST
Sven Peter – Pozicija: ST
Federico Jimenez – Pozicija: ST