Autor Tema: The Rs - one step forward by KingPablo  (Posjeta: 38028 vremena)

0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
Odg: The Rs - one step forward by KingPablo
« Odgovori #125 u: 22.12.2012, 13:54:03 »
Kralju,hoće li report uskoro?

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #126 u: 22.12.2012, 17:08:43 »
polovican ulaz u sezonu sto se trofeja tice, steta za ESC al bar je CS tu =)) Iscovo dovoÄ‘enje  :& odlican igrac... u ligi odlicno, 12 bodova, to ce ostat do kraja ;) ajd cekam slijedeci report

Da u Europskom superkupu smo osjetili Å¡to znači poraz u finalu, Å¡teta...  ipak zbog toga su igrači zablistali u prvenstvu i imamo golemu prednost.

Iskreno slabo sam pratio ovo,vidim da si stvorio novog engleskog diva...ekipa ti je odlicna,puno vrhunskih igraca ima tu,lijepo pises,opsirno,samo tako dalje nastavi...sretno  hi

S obzirom da si slabo pratio karijeru,  a sada dao komentar nadam se da je i tebe ova karijera zaintrigirala te da sam dobio joÅ¡ jednog pratitelja. Hvala

Kralju,hoće li report uskoro?

Mislim da report ide večeras, malo se odužilo ali kao i kod svih dođu dani kad nemaš vremena. Baš sutra imam kćerki rođendan tako da sam u poslu ali mislim da ide večeras.

Ostanite budni.... :bad:

Report,kad će ???????????

Isti odgovor kao i Gambleru :)

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #127 u: 22.12.2012, 17:39:13 »
ÄŒestitke kćerki za roÄ‘endan  :)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #128 u: 22.12.2012, 22:28:20 »

SEZONA 2015/2016 - II.DIO

Prije svega nisam Vam otkrio da za 6 mjeseci selimo.
Legendarni Loftus Road neće više biti naš dom. Dobivamo novi moderan stadion. Meni to sve nekako teško pada. Koliko god sam „brz na okidaču“ (sjetite se samo čišćenja svlačionice na početku) toliko sam i sentimentalan te mi je ipak žao što napuštamo mjesto gdje smo napravili velike uspjehe prošlih sezona.

RAZGOVOR U ÄŒETIRI OKA

BBC Sport:“Svjedočili smo svađi KING-a i FERNANDES-a“

Opet onaj novinar piše gluposti. Nije riječ o nikakvoj svađi mene i vlasnika kluba već o malom razilaženju mišljenja. Evo kako je to bilo…
Nazvao me Tony(vlasnik kluba) te rekao da bi želio sa mnom popiti čaj.
Rekoh ja njemu da čaj jedino pijem kad imam temperaturu ali nitko nama ne smeta da popijemo po jedno pivo. On se nasmijao te rekao da se nađemo u obližnjem bistrou.
Kad sam došao tamo, ljudi moji, imam što vidjeti. Tony sjedi skupa za stolom sa onim kretenom novinarom. Kaže mi da im se pridružim, a ja ću na to da ne sjedim nikad blizu smeća jer ono smrdi. Takav sam, kakav sam, ja ne znam drukčije nego ravno u glavu.
Na tu moju rečenicu novinar se samo pokupio i nestao, bez riječi.
Odmah sam dobio opasku od Tony-a za ponašanje, ali baš me briga, neš' ti njega…

Ajmo mi na bitno…

LEGIJA STANACA kaže on meni. Ja njemu na to odgovorim da nikad nisam bio u toj nekoj legiji jedino da sam bio u caffe baru u Hrvatskoj koji se zvao „Legija stranaca“. To ga je totalno razljutilo jer je mislio da se rugam s njim.
Kažem ja njemu da mi ne govori u šiframa jer ja nisam vidovnjak te neka otvoreno kaže što misli. Legijom stranaca je nazvao našu momčad i dao mi zamjerku da nema Engleskih igrača u momčadi ili barem onih koji su dugo bili u Engleskoj da se skoro pa smatraju Englezima.
Jasno i glasno mi je naložio da to počnem ispravljati, a ja sam u sebi kažem: „Nisi ti meni ništa rekao što ni sam ne znam. Imam svake godine kalvariju kad trebam prijaviti momčad za ili domaće prvenstvo ili za Europu.“
Rekao sam mu da ću se potruditi taj segment poboljšati.

ODAKLE VIÅ E NOVCI Mr. KING?

Odgovor na to pitanje ne znam ni sam. Cjenkam se, kupujem na rate, pregovaram… Valjda mi ljudi u pregovorima povjeruju.

Znam da ću opet naljutiti vlasnika kluba ali ja opet i ovaj zimski prijelazni rok idem po stranca. Nisam Vam dosad otkrivao ali ima jedan dečko kojeg silno želim imati u svojoj momčadi, a to je Christian Eriksen iz Ajax-a. Pokušavao sam ga i ljetos dovesti ali nikako nisam uspjevao.
Ove zime ga stvarno želim i sve ću napraviti da to i ostvarim, ali bogami netko će morati i otići.
Šokirajući sve oko sebe izbor je pao na sadašnjeg kapetana Rubena Y. Jenssena. Odmah se javio Porto i nakon nekoliko dana naš kapetan nije više stanovao na Loftus Road-u.
Kako sam ja uporan i dao bih zadnji novčić za nešto što želim imati tako u najvećem transferu u povijesti dovodim igrača i plaćam ga punih 42 M. EUR, kolika god mu je bila odštetna klauzula i to cijeli iznos na 48 rata:

BBC Sport:“PABLO KING nastavlja šokirati vodstvo kluba i navijače“

Seydou Doumbia, David Ospina, Adel Taarabt i Junior Hoilett napuštaju klub.

Da, dobro ste pročitali, sva četvorica su prodana u ovom zimskom periodu. Evo i objašnjenja ovih mojih poteza za svakog igrača pojedinačno, ali prije svega moram reći da sam stvarno muku mučio sam registracijom igrača za natjecanja. Neki vrlo dobri igrači nisu uoće mogli biti registrirani.

DAVID OSPINA – odlazi stranac radi balansa, doći će domaći.

SEYDOU DOMBIA – žao mi je ovog vrhunskog napadača, ali jednostavno ih imam previše. Nisam mu ni pružio pravu priliku. Destro i Benitez su svojim igrama, a ponajviše golovima zaslužili da ostanu, a Ademilson mi treba jer je već s nama 3 godine i ima status domaćeg igrača.

JUNIOR HOILETT – kada sam za njega dobio ponudu od City-a od 18 M EUR nisam sekunde dvojio.

ADEL TAARABT – jednostavno mi nije potreban, višak koji dobiva prilike na kapaljku.

Izbor za prvog vratara pada na vratar Newcastle United-a. Uz to ima status domaćeg igrača:

Uz to ove sezone sam potrošio rekordnih, nezamislivih 123 M EUR na pojačanja, duplo više nego što sam prihodovao prodajom. Treba dobro zaraditi ove sezone da bilanca bude pozitivna.

Evo kako izgleda lista igrača koji su došli te onih koji su napustili klub

_______________________________________________________________________________________________________

Što se tiče taktike tu neće biti nikakvih promjena. Forma u prvom dijelu sezone je pokazala da je ova taktika odlična za našu momčad

_______________________________________________________________________________________________________

Ovo je roster momčadi s kojim krećem u proljetni dio natjecanja.

Tim Krul
Jason Steele
Tommaso Trani

Salvatore Bocchetti
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Sebastian Corchia
Jetro Willems
Samba Diakite

Victor Vanyama
Marco Verratti
Christian Eriksen
Oskar Hiljemark
Adryan
Bernard
Raheem Sterling
Josip Radošević
Wellington Nem
Andrea Bertolacci
Isco
Jucilei

Mattia Destro
Christian Benitez
Ademilson

POÄŒETAK DRUGOG DIJELA SEZONE

BBC Sport: "Dali je prvenstvo već odlučeno?"

U drugi dio sezone ulazimo sa 12 bodova prednosti na tablici pred drugoplasiranim. Igramo dobar nogomet i to je činjenica. Prvu utakmicu drugog dijela sezone igramo doma protiv Newcastle-a te upisujemo tri boda teškom pobjedom od 1 – 0.
Ipak već u idućoj utakmici u gostima doživljavamo poraz protiv West Ham-a rezultatom 1 – 0.
Nakon toga momčad ulazi ponovno u pozitivnu seriju rezultata te ostvarujemo 6 pobjeda zaredom uz dvije velike pobjede protiv momčadi Tottenhama u gostima od 3 – 0, te sada već naših starih mušterija momčadi Manchester City-a od 2 -1.

Tottenham – Q.P.R. 0 - 3

Q.P.R. – Manchester City 2 - 1

Nakon ove izvrsne serije rezultata slijede dvije gostujuće utakmice bez pobjede, i to neodlučeni rezultat protiv Wolvesa 2 – 2, te poraz protiv Reading-a od 1 – 0.

U idućoj utakmici protiv Swansea koju igramo doma momci se vraćaju na pobjedničke staze te ostvaruju visoku pobjedu od 4 – 0. To je ujedno bila i moj mali jubilej od 200 utakmica na klupi Q.P.R.-a.

U međuvremenu upisujemo i pobjedu protiv Wigan-a te tablica nakon odigranog 31. kola izgleda ovako:

Tri kola prije kraja prvenstva stječemo nedostižnu prednost nad prvim pratiteljem momčadi Manchester United-a te ponovno postajemo prvaci Engleske po treći put zaredom.

Posebno velika pobjeda bila je protiv vječnih rivala momčadi Chelsea pred našim navijačima gdje smo pokazali ko je gazda u gradu. Također smo u toj utakmici briljirali pred protivničkim vratima te poslali Abramovićeve trupe doma sa 5 pogotaka u mreži.

Q.P.R. – Chelsea 5 - 0

Tablica nakon odigranih svih 38. kola izgleda ovako:

Na press konferenciji sam jednostavno poludio kada me je novinar pitao ko je po meni najbolji igrač ove sezone. Ponudio mi je nekoliko imena igrača među kojima nije bio niti jedan moj igrač. Pitao sam ja njega koju je on tol ligu pratio ove sezone jer očito nije Englesku. Nakon toga sam mu rekao ko je po meni najbolji igrač te napustio prostoriju:

DOMINACIJA. Mislim da je to jedina ispravna riječ kojom mogu ovu zaista odlčno sezonu opisati. Već prije polovice prvenstva stekli smo veliku prednost nad svim konkurentima za naslov te smo istu rutinski održali do kraja.
Velike promjene smo napravili i u igrčkom kadru, doveli vrhunske nogometaše kojima ćemo pokušati u budućnosti biti još bolji i domnantniji.

Hvala

Pablo King, manager od Queens Park Rangers

"Dokle smo stigli u Ligi Prvaka?"
"Rezultati FA Cup-a?"
"Koga je manager Pablo King posebno izdvojio od igrača ?"

ODGOVOR NA SVA OVA PITANJA STIŽE USKORO U NOVOM IZVJEŠĆU....

PRATITE, KOMENTIRAJTE, HVALITE, KRITIZIRAJTE....

« Zadnja izmjena: 22.12.2012, 22:59:35 od KingPablo »

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #129 u: 22.12.2012, 22:43:45 »
Odličan report, iako dosta dug pa zamara čitanje kompletnog. :D

ÄŒestitke na novom stadionu. Ova jedanaestorka prikazana na SS-u, je li to prvih jedanaest? Na linku od Isca izbacuje Steela, ispravi to.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #130 u: 22.12.2012, 22:56:19 »
Odličan report, iako dosta dug pa zamara čitanje kompletnog. :D

ÄŒestitke na novom stadionu. Ova jedanaestorka prikazana na SS-u, je li to prvih jedanaest? Na linku od Isca izbacuje Steela, ispravi to.

Imam osjećaj da mi je ovo još jedan od kraćih reporta... hahaha

Ispravljeno sve, Isco na mjestu Isca, taktika bez igrača(u novom reportu će biti najboljih 11)

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #131 u: 22.12.2012, 22:58:49 »
Moj ti je savjet da razdvojiš to što pišeš na dijelove, ljudi kad vide ogroman report i što bi čitali odustanu na pola. Po meni je bolje da objavljuješ manje i češće.

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #132 u: 23.12.2012, 00:04:48 »
Hvala na savjetu...

Postavio sam to pitanje negdje na pola pisanja ove cijele karijere te su mi stalni pratitelji karijere kazali da samo nastavim na ovaj način.

I podjele su izvršene samo što možda u ovom reportu je širina otišla na dio priče koju uvijek stavim(jer je ljudi vole) te na transfere koji su ove zime bili malo šokantniji nego protekle 1-2 sezone kada nije bilo odlazaka igrača prve momčadi

Offline lucas

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #133 u: 23.12.2012, 11:14:46 »
three in a row cestitke  :cool:  iznenadila me ova cistka, al potpuno te razumijem za balans, malo je to sve sj ***** al kad pogledas, profit neki je tu, hoillet i taarabt tvoji igraci 21M za njih, i Doumbia koji je doso free odlazi za 16M... a sto se tice Erikssena, meni osobno nije bas najdrazi, al ak se dobro uklopi u ekipu  ;) ceka se slijedeci report, jako me zanima LP  lolcina

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #134 u: 23.12.2012, 19:27:46 »
Još jedna uspješna sezona. Svaka čast. Novi stadion se nabacio, ali nešto nisam baš oduševljen sa kapaciteteom.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #135 u: 23.12.2012, 23:55:49 »
three in a row cestitke  :cool:  iznenadila me ova cistka, al potpuno te razumijem za balans, malo je to sve sj ***** al kad pogledas, profit neki je tu, hoillet i taarabt tvoji igraci 21M za njih, i Doumbia koji je doso free odlazi za 16M... a sto se tice Erikssena, meni osobno nije bas najdrazi, al ak se dobro uklopi u ekipu  ;) ceka se slijedeci report, jako me zanima LP  lolcina

Da slažem se s tobom, dobiti za dva igrača 21 M koji su priznajem samo punili broj je dobar posao. Plus zaraditi na igraču 16 M u polusezoni je također dobro iako bih volio da je mogao ostati.

Problem su mi stranci, priznajem. Zapravo veliki problem.
Erikson treba opravdati sredstva koja sam u njega uložio u suprotnom gadno sam zabrljao...

Još jedna uspješna sezona. Svaka čast. Novi stadion se nabacio, ali nešto nisam baš oduševljen sa kapaciteteom.

U ovoj sezoni smo pokazali nešto što želim od početka a to je dominacija.
Za stadion sam očekivao i ja da će biti veći.
Uskoro ide novi report, ne brinite...

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #136 u: 25.12.2012, 11:11:49 »

SEZONA 2015/2016 – CHAMPIONS LEAGUE, FA CUP

CHAMPIONS LEAGUE

BBC Sport: "Pablo King tvrdi da može daleko dogurati"

Da, stvarno mislim da možemo puno toga napraviti u drugom dijelu ovog natjecanja. Svoj optimizam temeljim na tome što cijelu sezonu igramo dobro, a našu kvalitetu smo pokazali i u grupnom natjecanju gdje smo bili uvjerljivi te čak i veliku Barcelonu ostavili iza sebe na tablici.

Kao prvog protivnika u knock-out fazi ovog natjecanja ždrijeb nam je dodijelio momčad Olympiakosa.
Prvu utakmicu smo igrali u Grčkoj te smo na vrućem gostujućem terenu ostvarili minimalnu, ali veliku pobjedu od 1 – 0.

Uzvrat je bio smo potvrda naše kvalitete te smo ostvarili visoku pobjedu od 5 – 0.

Četvrt finale nam je za protivnika donijelo momčad s kojom smo se već sastali ove sezone, a to je Real Madrid. Što reći o protivniku osim da smo dobili po mojoj procjeni najjačeg mogućeg iako u ovoj fazi više baš i nema laganih protivnika.
Želja mi je u ove dvije utakmice pokazati svima da onaj poraz od 0 - 3 u Europskom superkupu nije pravo mjerilo snaga ovih momčadi.
Ipak prva utakmica igra se na Santiago Bernabeu te ćemo u njoj igrati prilično defenzivno te nastojati nešto napraviti iz kontranapada.
Da su igrači više nego dobro proveli moje zamisli na terenu pokazuje rezultat na kraju utakmice gdje smo izborili savršeni rezultat, a to je pobjeda od 2 – 0 uz maestralnu realizaciju Beniteza koji je postigao oba pogotka.

U uzvratu je ostvarena pobjeda od 2 – 1. U samo 6 dana ostavrili smo dvije čiste pobjede protiv velikog Reala. Zaista momcima skidam kapu dolje na borbi, ozbiljnosti i smirenosti.

Ušli smo među četiri najbolje momčadi Europe ove sezone i to je uspjeh koji nitko od nas nije ni u snu mogao zamisliti.

Kao protivnika protiv koga ćemo se boriti za ulazak u povijesno finale dobili smo momčad Juventusa. Rekao sam i prije da nema viÅ¡e laganih protivnika, ali kada sam vidio kako je Juventus ispraÅ¡io iz Europe momčad Bayerna moram priznati da mi nije bilo svejedno. Evo vam  na uvid kako je ta utakmice zavrÅ¡ila:

Sasvim neočekivano primjenjujući taktiku kojom smo izborili pobjedu i na gostovanju protiv Real Madrida, tako smo i na ovom gostovanju odigrali savršenu utakmicu te ostvarili pobjedu od 1 – 0.
Sada smo tako blizu velikog finala da ne mogu vjerovati. Marco Verratti je još u toj utakmici promašio jedanaesterac te molim Boga da to ne bude presudno.

Giuseppe Bellusci je u uzvratu svojim pogotkom ujedno i jedinim na toj utakmici osigurao ulazak u veliko finale Lige Prvaka.

Čak je i trener Juventusa dao pohvale na naš račun točnije na moje vođenje momčadi u tim utakmicama:

Zvuči pomalo nestvarno, ali 4 sezone nakon mog preuzimanja kluba gdje je na početku primarni cilj bio ostanak u ligi, borimo se za titulu najbolje Europske momčadi.

JEDNOM U ŽIVOTU...

Slažem se da se ovakva prilika pruža možda samo jednom u životu i dati ćemo sve od sebe da se doma vratimo sa velikim peharom. Posao neće biti lagan jer igramo protiv najbolje momčadi svijeta, zna se momčadi Barcelone.
Stari smo mi poznanici te smo ove sezone igrali dobro protiv njih te se nadam da će momci biti na najvišoj mogućoj razini.
Ipak impresivan je način na koji je Barcelona u polufinalu izbacila Manchester City. Pogledajte kako:

U utakmici nismo bili pravi i točka. Pokušao sam sve napraviti što je bilo u mojoj moći, ali priznajem Barcelona je bila jednostavno nedodirljiva. Leo Messi nas je dotukao sa dva pogotka te smo izgubili rezultatom od 0 – 2.
Suze, tuga, žal bili su svuda oko nas. Nismo uspjeli ostvariti ono čemu smo se nadali te Liga Prvaka ostaje samo san, nedosanjani san...

Evo i svih rezultata Lige prvaka ove sezone:

FA CUP

Pošto smo neočekivano ispali iz Capital One Cupa već u prvoj utakmici, FA Cup je bilo natjecanje u kojem smo se željeli iskupiti.

Evo rezultata po kolima:

3. kolo
Cardiff – Q.P.R.               0 – 2

4.kolo
Arsenal - Q.P.R.                1 - 1

Q.P.R. - Arsenal                3 - 3 – pobjeda na jedanaesterce

5.kolo
Burnley - Q.P.R.               0 - 3

6.kolo
Swansea – Q.P.R.           1 – 1
Q.P.R. – Swansea           3 - 1

Polufinale
Tottenham - Q.P.R.         0 - 1 – pobjeda u produžecima golom u 113. minuti.

Finale smo opet igrali protiv Evertona. TeÅ¡ka utakmica u kojoj je presudila jedna majstorija naÅ¡eg najskupljeg pojačana  povijesti, C. Eriksena te smo ponovno ponovili uspjeh i osvojili joÅ¡ jedan trofej.

Osvojeno prvenstvo, FA Cup, pobjeda u Communty Shield-u, poraz u finalu Lige prvaka, poraz u Europskom superkupu, to su rezultati ove sezone.
Zadovoljan sam, kako i ne bih bio kada smo još uvijek iako momčad puna kvalitetnih igrača, ipak momčad u stvaranju.
Mislim da su najbolje godine tek pred nama. Da se moglo više, možda je i moglo, ali isto tako moglo se i puno manje....

Hvala

Pablo King, manager of Queens Park Rangers

"Å to donosi nova sezona?"
"Kako je prošao prijelazni rok?"
"Odgovara li igračima novi stadion"
"Vraća li se legenda u klub?"

« Zadnja izmjena: 25.12.2012, 11:25:15 od KingPablo »

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #137 u: 25.12.2012, 18:09:53 »
Tako to biva. Dobiješ ih u grupnoj fazi i onda kad ti je najpotrebnije izgubiš od njih. To je tako, šta ćeš.

Ipak, nema sumnje da imaš kvalitetu i da sigurno osvajaš LP naredne sezone.

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline lucas

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #138 u: 27.12.2012, 09:43:03 »
Solidno, Fa cup je tu, jos jedan trofej, to se broji  lolcina. A lp, steta, odlicne igre kroz sezonu no prva i zadnja utakmica isti protivnik isti ishod, cilj u slijedecoj sezoni je srusit katalonce :D cekam report da vidim kako si trgoval  :cool:

Offline Mr. J

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #139 u: 27.12.2012, 20:04:34 »
Svaka čast za ligu prvaka!

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #140 u: 29.12.2012, 17:45:53 »

1. Filtrirati igrački kadar,
2. Riješiti se starih igrača (max.starost igrača u klubu će biti 30-31 godina po uzoru na Arsenal od prije par sezona)
3. Stvoriti mladu momčad za narednih par godina
4. Reducirati plaće (max. tjedna plaća će biti 60.000,00 EUR)
5. Stvoriti jaku scouting mrežu te osnažiti omladinsku školu
6. Izboriti ostanak u ligi u prvoj sezoni
7. Kroz narednih nekoliko sezona igrate Europa League, Champions League.
8. Osvojiti trofej (League Cup, FA Cup, Premier League)

Ovo gore navedeno je prvi post koji sam postavio kada sam počeo ovu karijeru(nadam se da se sjećate)

Nakon odigrane 4 sezone ovaj report zamislio sam kao svojevrsni rezime onog što sam postavio kao ciljeve te onog što sam i ostvario. Da ne dužim ajmo redom:

1. Izvršeno, igrački kadar je točno onakav kakvog sam želio.
2. Taj zadatak je uspješno izvršen, sami ste bili svjedoci velike čistke svlačionice
3. Ako se ne varam već od 2. sezone starost igračkog kadra je bila oko 22-23 godine u prosjeku.
4. Kada je klub upao u financijsku krizu ovaj zadatak sam također uspješno izvršio. (sjetite se samo transfera zbog plaća)
5. Ponesen uspjesima koje sam ostvario moram priznati da ovaj zadatak nisam ispunio, ipak obećavam da ću se potruditi.
6. Izvršeno
7. Odlične rezultate sam napravio u Europi. (osvojena Europa League, finale Champions League)
8. Domaće trofeje sam osvojio i to nekoliko puta.

Da zaklučimo sve ovo moram priznati da sam više nego zadovoljan dosadašnjim tijekom karijere.

Vladari smo u Engleskoj, trofeji se redaju kao na traci, u Europi smo zadnje dvije sezone iznad svih očekivanja, igrači kadar je odličan i što je najbitnije još uvijek mlad cca.25 godine prosjek. Dobili smo novi moderan stadion također.

Shodno svemu navedenom promjenila su se očekivanja klupskog rukovodsva, a i moji ciljevi su također drukčiji. Evo da Vam navedem u kratkim crtama što očekujem od nastavka ove karijere:

1. Želim u klub dovoditi najveće zvijezde svjetkog nogometa neovisno o godinama jer smo već u 2016/2017 sezoni.
2. Posvetiti se omladinskom pogonu.
3. Pokušati osvojiti Ligu Prvaka
4. Završiti sezonu ispod 20 primljenih pogodaka iako zadnje dvije sezone najmanje pogodaka i primamo.
5. Aston Villa je 30-tih godina prošlog stoljeća postigla u jednoj sezoni čini mi se 126 pogodaka. Rekord koji nitko u 80 i nešto godina nije srušio. Zaista zvuči zanimljivo i možda sam malo neskroman ali ovaj rekord sam postavio također na listu kao nešto što želim srušiti. Ne znam hoću li uspjeti ali ću pokušati...
6. Također srušiti rekord Chelsea u osvojenim bodovima na kraju sezone. Mislim da je rekord 94 boda.
7. Pošto je bilo dvojbi i raznih komentara oko sejvanja također ću vam prikazivati i broj sejvanja sezone koji neće biti veći od 10 puta. Doduše to će me tjerati da igram kad baš imam više vremena, ali eto....

Visoke ciljeve sam postavio pred sebe te se nadam da ću barem dio toga ostavariti tako da sve vas koji pratite ovu karijeru još malo razveselim.

Ubrzo ide i novi report.
« Zadnja izmjena: 29.12.2012, 17:49:28 od KingPablo »

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #141 u: 29.12.2012, 18:39:23 »
Svida mi se ovaj report sa ostvarenim ciljevima  ;)  samo ova zelena boja bode za oci :D

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #142 u: 29.12.2012, 20:43:40 »
Sviđaju mi se novi ciljevi. Posebno ovaj pod 5. Ali sumnjam da ćeš moći ovaj pod 4 koji se odnosi na broj primljenih golova. U svakom slučaju želim ti sreću u ostvarenju ciljeva...

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #143 u: 31.12.2012, 17:37:08 »

SEZONA 2016/2017 - I.DIO

Uvodni dio želim posvetiti našim ciljevima za ovu sezonu te događanjima u klubu.
Ciljevi su više nego jasni, a to je ponoviti prošlu sezonu prepunu uspjeha. Posebno ću obratiti pažnju na Europu.

Ostale zanimljivosti su da smo se preselili na novi stadion. Ceremonija je protekla u veseloj atmosferi ali meni imak sa jednog gorčinom jer smo napustili legendarni Loftus Road, stadion na kojem smo ostvarivali vrhunske rezultate.

Također Vam želim pokazati koliko je vodstvu kluba stalo da nastavim voditi klub ponudivši mi novi ugovor na 5 godina uz vrlo visoka tjedna primanja.

ZVIJEZDE DOLAZE

Ovu sezonu želim da potvrdimo odlične igre proteklih sezona pogotovo u Europi. Imam odličan igrački kadar, ali nekako mislim da je vrijeme da u klub dođu velike zvijezde nogometa. Što se novaca tiče njih imam te želim u klub ovog ljeta dovesti najbolje igrače.

Nastavljajući politiku balasiranja momčadi u smislu domaćih igrača odnosno onih igrača koji imaju taj status nakon mukotrpnih pregovora sa Barcelonom za velikih, ogromnih 60 M EUR, od toga 20 M odmah, a ostatak na 48 rata dovodim igrača sredine terena, razarača:

Također u roku nekoliko dana u naš klub pristiglo je još jedno veliko pojačanje, zvijezda koja se još nikada nije u „ligama petice“ imala prilike pokazati svu raskoš svog talenta. Transfer je također bio prilično skup, ukupne vrijednosti 45 M EUR. Također i za njega sam dio novaca dao odmah, a dio na rate.

Da Vam ga predstavim, radi se o:

Klub su u ovom prijelaznom roku napustili Andrea Bertolacci za 17 M EUR te Josip Radošević koji je poslan na posudbu u AC Milan do kraja sezone.
U vrlo jakoj konkurenciji u veznom redu ova dvojica jednostavno nisu našla svoje mjesto. Dok na Radoševića računam u budućnosti, Bertolacci koji je u klub stigao bez odštete prošlog ljeta morao nas je napustiti jer je i ponuda za njega bila više nego zadovoljavajuća, a i svejedno imam višak stranaca.

Pogađate sigurno da sam Marca Verratti-a
[/b] ponovno posudio od PSG-a te će i ove sezone biti važan kotačić našeg veznog reda.

POVRATAK LEGENDE

Da, napravio sam ono što sam stvarno već dugo želio. Pošto je Djibril ovo ljeto završio svoju igračku karijeru te najavio da želi ostati u nogometu kao trener odmah sam reagirao te u tren oka s njim dogovorio suradnju. Želim da bude tu s nama jer je to i zaslužio.

Što se tiče taktike tu neće biti nikakvih promjena. Momci su odlično cijelu prošlu sezonu reagirali na taktiku koju sam forsirao tako da nema razloga ništa dirati.

Ovo bi trebali biti početnih jedanaest

Ovo je roster momčadi s kojim krećem u novu sezonu. Nadam se da će pridošlice biti prave. Potrošilo se dosta novaca možda i previše ali eto vjerujem u njihove mogućnosti. Čeka nas naporna i duga sezona i mislim da je postojeći kadar više nego dobar za sve to proći.

Tim Krul
Jason Steele
Tommaso Trani

Salvatore Bocchetti
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Sebastian Corchia
Jetro Willems
Samba Diakite

Victor Vanyama
Marco Verratti
Alex Song
Oskar Hiljemark
Adryan
Bernard
Josip Radošević
Wellington Nem
Christian Eriksen
Isco
Jucilei
Hulk

Mattia Destro
Christian Benitez
Ademilson

PRIPREMNE UTAKMICE

Pripreme smo i ove godine odradili u dalekoj Kini. Evo rezultata pripremnih utakmica

Jeju – Q.P.R.               1 – 0
Sangju – Q.P.R.          0 – 3
Levante – Q.P.R.        1 – 2

POÄŒETAK SEZONE

BBC Sport: "Community Shield, Q.P.R. vs. Manchester United"

Ove godine za protivnika, u utakmici koja znači početak sezone, imali smo močad Manchester United-a predvođenu novim trenerom koji je naslijedio legendarnog Sir Alexa Fergusona, a to je Marcelo Bielsa.
Pred 90.000 tisuća gledatelja na Wembley-u u odličnoj utakmici pobijedili smo minimalnim rezultatom od 1 – 0. Strijelac pobjedonosnog pogotka bio je Jucilei.
Zaista odličan početak sezone, moram priznati.

PRVA UTAKMICA NA NOVOM STADIONU

Prvo kolo nove sezone igramo pred domaćom publikom na novom stadionu te sam posebno naglasio igračima da želim isključivo pobjedu. To bi mi mnogo značilo jer želim da svi zajedno uđemo u klupske knjige za sva vremena. To je nešto čega će se mnogi sjećati.
Igrači su u potpunosti izvršili postavljeni zadatak te smo rutinski pobjedili momčad Burnley-a rezultatom 2 – 0.
Napominjem da je strijelac prvog pogotka na novom stadionu bio Christian Benitez.

Q.P.R. – Burnley 2 - 0

Ipak početnih 8 kola momčad je igrala promjenjivo te nisam bio u potpunosti zadovoljan niti igrom niti rezultatima. Ostvarili smo 4 pobjede, dva gostujuća neodlučena rezultata protiv momčadi od kojih smo puno jači te ono što me posebno zabrinjava, a to je 2 poraza od momčadi Tottenham-a rezultatom 3 – 2 i Manchester United-a od 2 – 0.

Manchester United - Q.P.R. 2 - 0

Od ove 4 pobjede ističem dvije, a to su pobjeda u derbiju protiv Chelsea od 4 – 0 te utakmica protiv Evertona također rezultatom 4 - 0:

Q.P.R. - Chelsea 4 - 0

Q.P.R. - Everton 4 - 0

Nakon poraza od Manchester United-a momčad se trgnula te smo u idućih 12 kola odnosno od 20 kola upisali 9 pobjeda, 2 neodlučena tezultata te samo 1 pomalo neočekivani poraz.
Moram također napomenuti da ove sezone briljira Arsenal te da će nam upravo on biti glavni konkurent za naslov prvaka iako nikad ne treba tako rano otpisati niti „crvene vragove“ niti „građane“.
Evo izdvajam nekoliko utakmica, a to su:

Q.P.R. – Aston Villa 4 - 1 – oba ovogodišnja pojačanja postigla po pogodak

Q.P.R. - Arsenal 3 - 0 – velika pobjeda protiv ove sezone izrazito jakog protivnika

Norwich – Q.P.R. 2 - 5 – hattrich Hulk-a te preokret nakon 2 gola zaostatka nakon svega 4 minute igre.

Q.P.R. - Manchester City 2 - 1 – „Građani“ postaju baš prave mušterije.

Prvi dio sezone zavrÅ¡avamo na 2. mjestu sa 4 boda zaostatka za vodećim Arsenalom. Nadam se da ćemo u proljetnom dijelu sezone taj zaostatak stići i prestići.  

Evo i svih rezultata

CHAMPIONS LEAGUE

Ovu sezonu za protivnike u Champions League dobili smo momčadi Juventusa, Zenita i APOEL-a. Skupina je to koju možemo bez većih problema proći.
Evo svih utakmica sa kratkim opisom:

APOEL – Q.P.R. 1 - 0 – crveni karton W. Nem-a u 17-toj minuti. Nismo izdržali s igračem manje.

Q.P.R. - Zenit 3 - 2 – ponovno crveni karton za našu momčad, ipak sa igračem manje uzimamo 3 boda.

Juventus - Q.P.R. 2 - 1 – zaslužena pobjeda momčadi Juventus-a. Nismo bili ni blizu povoljnom rezultatu.

Q.P.R. - Juventus 2 - 0 – pobjeda pred domaćim navijačima uz sva gola Christiana Beniteza.

Q.P.R. - APOEL 2 - 1 – ponovno crveni karton našem igraču i to u 12. minuti susreta. Preokret smo napravili u rezultatskom smislu u 89. minuti pogotkom Stephane Mbia-e. Zaista je taj igrač najbolji kad je najpotrebnije.

Zenit – Q.P.R. 1 - 1 – ponovno crveni karton našem igraču u 16-toj minuti susreta. Porazom bi se oprostili od Lige Prvaka ove sezone. Ipak momci su uspjeli održati neodlučeni rezultat te idem dalje kao drugoplasirana momčad skupine.

Teško, vrlo teško smo prošli skupinu, istu onu za koju smo na početku mislili da neće biti nikakvih problema. Posebno sam poludio na sudačke odluke jer smo od 6 utakmica u njih 4 dobili crveni karton i to skoro svaki put u ranoj fazi utakmice.
Provukli smo se ovaj put ali trebamo biti bolje jer možda idući put nećemo imati ovoliko sreće.

Evo i rezultata te tablice:

CAPITAL ONE CUP

Ovu sezonu u Capital One Cup-u nismo dopustili da nam se dogodi situacija iz prošle sezone kada smo ispali već u prvom kolu.
Plasirali smo se u polufinale u kojem nas čeka momčad Liverpoola.
Evo Vam na uvid kako smo došli do polufinala:

Iako smo se pojačali s sva vrhunska igrača očekivao sam da ćemo ovaj prvi dio sezone odigrati bolje nego što smo ustvari i učinili. Ne bi bilo pošteno reći da sam nezadovoljan, ali nisam baš ni pretjerano oduševljen. U prvenstvu trebamo hvatati momčad Arsenala koja ponavljam igra odlično cijelu jesen, a u Europi smo se provukli u idući krug natjecanja. Moramo biti bolji i gotovo. Želim da budemo bolji.

Za kraj kao što sam i obećao postaviti ću SS Game Statusa iz kojih je vidljivo da sam koristio tokom ovog, prvog dijela sezone svega 5 sejvanja. Nadam se da je to o.k.

Hvala

"Kako je prošlo proljeće u Europi?"
"Dali je uhvaćen priključak sa vodećim Arsenalom ?"
"Polufinale Capital One Cup-a?"
"Nastavlja li se dominacija u FA Cup-u"

Offline Alko

• 23.10.2011
  • Legenda
  • *
« Odgovori #144 u: 31.12.2012, 18:57:27 »
Pojačanja su dobra, ali po meni mislim da si trebao dovesti neke mlađe igrače, ali eto... Vidim da Arsenal igra veoma dobro u prevsntvu. Da li ih jos uvijek vodi Wanger ili ih je noko drugi preuzeo?

23.10.2011
19.09.2012
21.03.2014

Offline lucas

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #145 u: 02.01.2013, 22:51:17 »
pojačanja - - - >  :&  :&    obozavam Hulka jednostavno  lolcina  steta sto nema mjesta u prvih 11 za Isca  :) 

prvi dio sezone solidan, nije po ocekivanjima al sve ce se to nadoknadit na proljece, u LP gusto, jedva prolaz al ipak drugi krug je tu  ;-)

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #146 u: 03.01.2013, 11:07:33 »

SEZONA 2016/2017 - II.DIO

Da se podsjetimo malo prvog dijela sezone u kojem smo ipak bili malo lošiji nego dosadašnjih godina.
U prvenstvu smo na drugom mjestu sa 4 boda manje od vodećeg Arsenala koji ove sezone zaista igra odlično. Morati ćemo biti bolji nego u dosadašnjem dijelu prvenstva ukoliko želimo nastaviti dominaciju u prvenstvu. Igrački kadar za to napraviti imamo i više nego dobar.
U grupnoj fazi natjecanja Lige Prvaka jedva smo se provukli što me posebno brine. Ove sezone kao glavni cilj sam naveo da želim baš u Europi napraviti rezultat. Doduše imali smo peh jer smo u 4 od 6 utakmica igrali s igračem manje. Ipak želim više i gotovo.

Posebno me danas obradovala jedna vijest, a to je da su dva naša igrača svrstana u najbolju momčad svijeta u 2016-toj godini. Zaista nešto čime se ponosim.

Što se tiče taktike tu neće biti nikakvih promjena. Forma u prvom dijelu sezone je pokazala da je ova taktika odlična za našu momčad

Ovo je roster momčadi s kojim krećem u proljetni dio natjecanja.

Tim Krul
Jason Steele
Tommaso Trani

Salvatore Bocchetti
Giuseppe Bellusci
Stephane Mbia
Jores Okore
Sebastian Corchia
Jetro Willems
Samba Diakite

Victor Vanyama
Marco Verratti
Alex Song
Oskar Hiljemark
Adryan
Bernard
Josip Radošević
Wellington Nem
Christian Eriksen
Isco
Jucilei
Hulk

Mattia Destro
Christian Benitez
Ademilson

POÄŒETAK DRUGOG DIJELA SEZONE

BBC Sport: "Može li se dostići Arsenal?"

Drugi dio sezone otvaramo velikom, visokom pobjedom protiv momčadi Tottenham-a rezultatom 5 – 0.
Slijedi remi u gostima protiv, nazvao bih, naše „crne mačke“, momčadi Burnley-a 0 – 0, te domaća pobjeda rezultatom 1 – 0 protiv momčadi Stoke.

CHRISTIAN BENITEZ – ZA LEGENDU

Utakmica protiv momčadi Sunderland-a koju smo igrali pred svojim navijačima je u mnogočemu posebna i meni vrlo draga. Ostvarili smo visoku pobjedu rezultatom 7 – 0, to je ujedno najveća pobjeda kluba pod mojim vodstvom, a za tako visok rezultat pobrinuo se naÅ¡ prvi strijelac, Ekvadorac koji od prvog dana otkad je doÅ¡ao u klub igra zaista odlično, naravno riječ je napadaču C. Benitezu koji je na ovoj utakmici postigao 5 pogodaka. 

Q.P.R. - Sunderland 7 - 0

Seriju odličnih rezultata, bez poraza, nastavili smo sve do 30-tog kola kada smo poraženi u gostima protiv momčadi Arsenala rezultatom 2 – 0.
Ostvarili smo zaista impresivan niz od 17 utakmica bez poraza. Nakon već opisane utakmice protiv Sunderland-a, odigrali smo i dvije neodlučene utakmice i to protiv momčadi Manchester United-a doma, te već iduće kolo protiv momčadi Chelsea.
Chelsea – Q.P.R. 1 - 1

Pred derbi u kojem smo poraženi tablica je izgledala ovako:

Arsenal – Q.P.R. 2 - 0

Ipak poraz nas nije previše uzdrmao jer smo u naredne četiri utakmice, od koji su tri bile na domaćem terenu, upisali isto toliko pobjeda. Ponovno ću skrenuti pažnju na dvije stvari, a to je da obrana ove sezone zaista funkcionira besprijekorno jer ovo je treći put ove sezone da radimo, nazovimo ga tako, mini-ciklus u kojem po 4-5 utakmica zaredom ne primamo pogodak.

MATTIA DESTRO ne ostaje dužan

Očito je naš drugi napadač, Destro bio ljubomoran na hvalospjeve koje je Benitez dobio nakon utakmice u kojoj je isti postigao 5 pogodaka, tako da mu je u utakmici protiv Watford-a koju smo igrali u 34-tom kolu u gostima, Destro bacio rukavicu izazova postigavši također 5 pogodaka. Nek se momci natječu….

Watford – Q.P.R. 0 - 6

U iduće dvije utakmice smo od mogućih 6 bodova uzeli samo jedan bod te ozbiljno ugrozili prvo mjesto na kojem smo se nalazili u komotnom položaju jer je nakon pobjede protiv nas Arsenal ipak uletio u malu rezultatsku krizu.
Prvo smo doživjeli poraz u gostima od Newcastle-a 3 – 3, te iza toga odigrali remi protiv „Građana“ na svom terenu 0 – 0.

U tom trenutku svega dva kola prije kraja tablica je izgledala ovako:

Matematika je jasna. Sve je u našim rukama te u zadnja dva kola imamo dvije domaće utakmice protiv Liverpool-a i WBA.
Da smo najbolji kad je najpotrebnije pokazali smo i ovog puta jer smo ostvarili dvije pobjede te obranili naslov prvaka Engleske. Ove godine nije bilo tako dominantno kao prošle, ali ipak momcima skidam kapu za sve napravljeno ove sezone.

Q.P.R. – Liverpool 1 - 0
Q.P.R. – WBA 4 - 1

Teže od očekivanog smo obranili naslov prvaka Engleske. Arsenal je ove sezone zaista bio odličan, a nakon lošeg starta u sezonu i Manchester United se trgnuo te nam cijeli drugi dio sezone puhao za vratom. Ipak pokazali smo i momčadski duh i karakter kad je bilo najpotrebnije te bez mrlje smo po četvrti put zaredom uzeli naslov prvaka.
Postali smo vladari Engleskog nogometa te smo spremni da tu krunu joÅ¡ neko vrijeme ne prepustimo drugome. Sezonu smo zavrÅ¡ili kao i svake dosadaÅ¡nje sa oko cca.80 postignutih pogodaka dok posebno veseli podatak da već 2-3 sezone primamo najmanje pogodaka. Ove sezone je brojka stala na samo 22 pogotka Å¡to iznosi 0,57 pogodaka po utakmici. 

Hvala

"Liga prvaka?"
"Rezultati FA Cup-a?"
"Završnica Capital One Cup-a?"

« Zadnja izmjena: 03.01.2013, 12:07:39 od KingPablo »

Offline Joki

• Derrick Rose
  • Trener
  • *
« Odgovori #147 u: 03.01.2013, 11:50:23 »
ovo je odlična karijera, nisam pretjerano komentirao. ali stalno pratim :)

grijeh je što ti Song ne igra, stavi ga na DM i dominiraj još jače :juznivjetar:

Offline KingPablo

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #148 u: 03.01.2013, 12:10:54 »
ovo je odlična karijera, nisam pretjerano komentirao. ali stalno pratim :)

grijeh je što ti Song ne igra, stavi ga na DM i dominiraj još jače :juznivjetar:

Hvala ti što redovito pratiš karijeru i naravno što komentiraš te što ti se ista sviđa.

Igra Song i to redovito na poziciji CM Defend...
Moja je greška što sam stavio u reportu u dijelu taktike staru sliku sa postavom od prije 3 sezone. Isto je ispravljeno....

Offline lucas

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #149 u: 03.01.2013, 15:54:32 »
odlično, liga je osvojena, ne dominantno ko proÅ¡le sezone ali nema veze bitan je pehar  champ  Destro i Benitez  respect petarde samo takve  :cool: