Autor Tema: Kako Vam ide? (FM13)  (Posjeta: 520399 vremena)

0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
Odg: Kako Vam ide? (FM13)
« Odgovori #10625 u: 25.01.2014, 18:41:18 »
Ma nije im za vjerovat :D

EDIT:  lolcina :&
« Zadnja izmjena: 25.01.2014, 18:51:22 od Zvone Bobanâ„¢ »

Offline van basten

• Fizioterapeut
  • *
« Odgovori #10626 u: 25.01.2014, 23:32:49 »
 lolcina

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #10627 u: 26.01.2014, 11:32:44 »

Kupio sam samo 2 neTalijana, Kevin Constant koji je bio u suvlasništvu sa Genovom i Curro (Španjolac, 16 godina)

Radim ekipu samo od Talijana. Od stranaca koji su ostali tu su još samo Zapata (posudba), Bojan (posudba), Flamini, Niang, Constant, De Jong, Boateng i Salamon. Dogovorena zamjena Boateng - Verratti.

Offline Pezer

• Win,Lose or Tie, GUNNER till I die!!!
  • Trener
  • *
« Odgovori #10628 u: 24.07.2014, 17:08:26 »
Zavrsena sezona sa Hajdukom...

http://imgur.com/T1IAQ9X.jpg

Nisam ovaj FM, a ni 14 igrao uopce s Hajdukom i ono dosta je to losija ekipa nego prije, uvijek si nekako imao Ibricica, Kalinica, Vukusica, igrace koji ti za HNL mogu izvuci uz mala pojacanja hh...

Sad ajde Andrijasevic se malo razvije i obrana bude dobra, ali nema se para, a meni muka gledati i staviti igraca na poziciju, ako mu ocjene za nju nisu preko 10 hahah

Ipak na kraju liga osvojena, ispalo se rano iz Europe i kupa, ali liga se uzela i mogla je i uvjerljivije, al eto...

Nijedan igrac naprijed nije zasluzio neku paznju, obrana je bila mocna, Milovic igrac godine, iako je na polusezoni napustio klub :D

Prodao sam ga za 1m funti, a doveden Nadarevic, dosta stariji, al samo je bio cilj osvojiti ligu i eto pogodilo se s tim...

Na pocetku sam trazio nekog dobrog za AMF, ali da ne trazi neku placu i uzeo sam Stroka lolcina cak je i bio dobar ispocetka, ali onda ga ozljede upropastile i ovako star, poceo je jos gori biti i jebat ga, trazio sam isto i zadnjeg veznog besplatnog, pa se uzela trojica, na kraju sam ovog najmlađeg odmah poslao na posudbu, tamo sad igra, Derby mu daje punu placu, a vrijedi 600k, a meni je los, pa ce se unovciti, Diop bio dobar, on je zadnji i dosao, sad se nadam dovest Mrzljaka, tako da se on i Milic bore za tu poziciju...

Para se nema, ali cilj je nakon Milovica, sad pustit Blazevica za neku dobru paru, a na kraju sljedece sezone vjerojatno cu morat i Andrijasevica i Malocu prodat...

EDIT: I da zali se za posljednjim kolom, 2:0 se vodilo protiv Dinama, na kraju 2:2 zavrsilo, da se pobijedilo, Osijek bi preskocio Dinamo koji bi zavrsio onda 4. i ostao bez Europe skroz xd
« Zadnja izmjena: 24.07.2014, 17:09:56 od Pezer »

Offline Pezer

• Trener
  • *
« Odgovori #10629 u: 18.08.2014, 13:19:53 »
Drugi put ulazak u LP, nazalost ostao sam bez Caktasa, Cabrala i Andrijasevica, zaradilo se samo na Andrijasevicu, Caktasa se moglo uvaljati za 4-5 milja, al imao klauzulu za 700k -.-', a vrijedio covjek skoro 2m, Cabral otisao bez odstete, nisam imao para nikako za ponuditi mu ugovor i kad je usao u posljednih 6 mjeseci pobjegao u Bordeaux...
Mislio sam da ce ovo bit ipak onda losija sezona u LP sam usao izravno(zbog koeficijenta lige), ali ono ocekivao sam losije rezultate, no onda uspijevam upecati Nzogbiu na free i kupiti ovog Da Pontea koji se pokazuju kao odlicna rjesenja za lijevo krilo, koje je puno patilo, kad sam tamo koristio Koussija i Orsica :D
Obrana je pojacana jednim Rusom i Brazilcem, ali su tek talenti, pa sam odlucio Milica gurnuti u prvih 11, i bogme se isplatilo...

Krenula je nova europska sezona i evo rezultata nakon 2 kola:

United
Zenit

Krivo mi je zbog Uniteda, mislim nisam ih ubio napadackom igrom, ali nisu mi mogli nista 60 minuta, osim drzati loptu u posjedu i kad sam zabio za 2:0 odjednom su dobili krila i uspjeli doci do 2:2...
Treba napomenuti da mi je i Zenit i United golove dao iz prekida, dok je moj Basicev Zenitu djelo akcije, nisu svi iz prekida ahahha, nadam se da bi se moglo srusiti Zenita i na Poljudu, mozda i Dynamo, prolazak u daljnu fazu bi bio odlican da i reputaciju kluba dignem iznad Dinamove vise :D

Offline franja brat

• Uzmi križ i nosi ga!
  • Admin
  • *
« Odgovori #10630 u: 18.08.2014, 13:23:09 »
Milić Zenitu, 2 kornera 2 gola?
There's a light that never goes out!
Tribina Sjever pozdrave ti šalje...

Offline Pezer

• Trener
  • *
« Odgovori #10631 u: 18.08.2014, 13:47:05 »
aham, hahah
ne ide na kontre, cak i iskontriram, ali Budimir je prelos, a na njega idu nabacaji, evo Basicev je bio nabacaj i gol haha...

Iako vise je to do ludog N'Zogbije, vise sam u ovoj sezoni do 10 mjeseca zabio kornera nego u proslim cijelim, nemam neke postavke, za njih, al sad kad je on dosao, trpa Milic ko lud :D

Offline icov

• Oružar
  • *
« Odgovori #10632 u: 18.08.2014, 14:53:58 »
Odličan početak u LP... Daj pošalji SS-ove Nzogbie i tog drugog. Šteta zbog Caktaša, trebao si mu produžiti ugovor na vrijeme jbg

Offline Pezer

• Trener
  • *
« Odgovori #10633 u: 18.08.2014, 15:05:33 »
Ma nisam znao da ima klauzulu, vrijedio je 2 sezone preko 1m, al nitko nije bio zainteresiran za njega i nisam znao, posebno jer ni ugovor nisam gledao i onda on dođe da zahtijeva transfer, aj reko dobro i sibnem cijenu 5m, kad ono odjednom aktivirana klauzula od 700k, aj u kurac i onda sam drugu polusezonu prosle godine isprobavao Orsica i Koussija na tom lijevom krilu, al nisu igrali nesto pretjerano dobro i kad sam vidio da se moze uzeti Nzogbia, bio sam presretan, al kurva preskup, ima pun kurac bonusa i svega u ugovoru i jos ovakvu placu, igra premocno, nisam ocekivao da ce bas razvaljivat i vjerojatno ga ne bi ni potpisao da mi nije hitno trebalo krilo, vjerojatno mu necu moci produziti ugovor, a namjerno sam potpisao na sezonu, jer je preplacen iako razvaljuje zasad :D, al onda sam vidio priliku da kupim ovog Da Pontea, placen je dosta, ali kazu skauti da ima odlican potencijal, pa ocekujem da sljedece sezone on bude prvi izbor kad Francuz ode potpisan je za 6k placu i to do 2020. valjda bude ispunio potencijal jer su training facilites na "TOP" :D sad ga ova ozljeda malo izjeba, al valjda nece puno...

Offline icov

• Oružar
  • *
« Odgovori #10634 u: 18.08.2014, 23:45:28 »
A jbg.. Trebao si na to misliti haha... Previše plaćaš te igrače, čak i ovog Da Pontea... A iskreno i nije mi taj Da Ponte nešto hrabrost mu 4, nikako mi nije sjeo haha. Ali dobro ako ti rezultati idu onda dobro

Offline Pezer

• Trener
  • *
« Odgovori #10635 u: 19.08.2014, 11:06:55 »
ma ima se para :D

11m eura je balance financija a jos imamo u LP 2 utakmice i naravno i dogodine ulazim u LP, ako budem prvak izravno, ako budem drugi preko kvalifikacija, ali od 3. runde i nositelj sam, ove place ne smetaju toliko, bez problema mogu dat jos kojem ovoliku ;) cilj mi je otici malo dalje sad sa Hajdukom, a ako ocu bolje od sadasnje ekipe treba strancima i dat placu :D

Offline Lulumahami

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #10636 u: 09.10.2014, 22:00:42 »
Igra se malo 13-ica dok fm 15 ne izadje, al je full zabavno