Zavrsena sezona sa Hajdukom...
http://imgur.com/T1IAQ9X.jpgNisam ovaj FM, a ni 14 igrao uopce s Hajdukom i ono dosta je to losija ekipa nego prije, uvijek si nekako imao Ibricica, Kalinica, Vukusica, igrace koji ti za HNL mogu izvuci uz mala pojacanja hh...
Sad ajde Andrijasevic se malo razvije i obrana bude dobra, ali nema se para, a meni muka gledati i staviti igraca na poziciju, ako mu ocjene za nju nisu preko 10 hahah
Ipak na kraju liga osvojena, ispalo se rano iz Europe i kupa, ali liga se uzela i mogla je i uvjerljivije, al eto...
Nijedan igrac naprijed nije zasluzio neku paznju, obrana je bila mocna, Milovic igrac godine, iako je na polusezoni napustio klub

Prodao sam ga za 1m funti, a doveden Nadarevic, dosta stariji, al samo je bio cilj osvojiti ligu i eto pogodilo se s tim...
Na pocetku sam trazio nekog dobrog za AMF, ali da ne trazi neku placu i uzeo sam Stroka

cak je i bio dobar ispocetka, ali onda ga ozljede upropastile i ovako star, poceo je jos gori biti i jebat ga, trazio sam isto i zadnjeg veznog besplatnog, pa se uzela trojica, na kraju sam ovog najmlađeg odmah poslao na posudbu, tamo sad igra, Derby mu daje punu placu, a vrijedi 600k, a meni je los, pa ce se unovciti, Diop bio dobar, on je zadnji i dosao, sad se nadam dovest Mrzljaka, tako da se on i Milic bore za tu poziciju...
Para se nema, ali cilj je nakon Milovica, sad pustit Blazevica za neku dobru paru, a na kraju sljedece sezone vjerojatno cu morat i Andrijasevica i Malocu prodat...
EDIT: I da zali se za posljednjim kolom, 2:0 se vodilo protiv Dinama, na kraju 2:2 zavrsilo, da se pobijedilo, Osijek bi preskocio Dinamo koji bi zavrsio onda 4. i ostao bez Europe skroz xd