Autor Tema: Portugal  (Posjeta: 5292 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
Odg: Portugal
« Odgovori #25 u: 30.06.2012, 03:19:19 »
Nani je raspala neprofesionalna kretencina i apsolutna nula od kolege i suigraca.

Offline jasmin93

• El valor de tenir valors
  • Legenda
  • *
« Odgovori #26 u: 30.06.2012, 03:35:54 »
Istina, ali opet cigani, kako god da okreneš. Uglavnom, ja mu se divim na hrabrosti da to kaže, jer nije svejedno i nije mala stvar uputiti takve riječi tolikom egocentriku.

a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"

Offline Data

• Legenda
  • *
« Odgovori #27 u: 30.06.2012, 03:37:29 »
nije mala stvar uputiti takve riječi tolikom egocentriku.
Zapravo mu to nije bio nikakav problem jer je i sam ogromni egocentrik.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #28 u: 30.06.2012, 03:39:22 »
Rece bijedni imitator Ronalda i osta ziv.

Ionako je Ronaldo doveo Portugal do polufinala mogo je trazit da puca sve penale a ne zadnji.

Offline juvefann

• #1 Gianluigi Buffon
  • Legenda
  • *
« Odgovori #29 u: 30.06.2012, 03:51:41 »
Mene recimo uopce ne interesira tko je koliki egocentrik u toj ekipi, vise mi je interesantno to da jedan ponajbolji igrac ide otvoreno i javno kritizirat svog drugog kolegu s kojim je mjesec dana zivio i disao u istim prostorijama. Razumijem da postoje razmirice, razilazenja u misljenjima i na kraju, stavovi... Sve u redu, ali ovakve stvari se govore unutar svlacionice i tu nema daljnje diskusije.

Nani se iskazao kao vrhunski neprofesionalac i alava seljacina zeljna paznje. Sta mu to treba nakon odlicnog turnira za njegovu zemlju?

Jadno.

Offline Ivan1223

• That's what she said!
  • Legenda
  • *
« Odgovori #30 u: 30.06.2012, 04:02:39 »
Je li to izjavio za stvarno u nekim ozbiljnim novinama ili to piše nešto tipa 24 sata?

Offline Galacticos

• Trener
  • *
« Odgovori #31 u: 30.06.2012, 04:09:05 »
Stvarno izjavio, cito sam na jos par stranica, idiot.

Offline ivanmatov

• Legenda
  • *
« Odgovori #32 u: 30.06.2012, 11:52:52 »
Obojica su idioti. Jedan misli na svoje dupe u najbitnijim trenucima, a drugi još sebičnije đubre, izjavljuje nešto ovakvo, a bit će suigrači još 10 godina.
A od ovih priča penali su rulet mi se sere. Il znaš, il ne znaš, il imaš muda, il nemaš...kakav rulet, svaki udarac je onda rulet jer lopta mora proći golmana

Offline Interista

• Tvrdoglava prozirna panjina
  • Trener
  • *
« Odgovori #33 u: 30.06.2012, 14:54:19 »
A od ovih priča penali su rulet mi se sere. Il znaš, il ne znaš, il imaš muda, il nemaš...kakav rulet, svaki udarac je onda rulet jer lopta mora proći golmana
Baš to.Bio je neki tekst nedavno o tome,ne sjećam gdje sam točno čitao.
Neka umre interista
Mi smo svjetlo
ni slučajno ne postoji stari zatvor di se skuplja torcida s kilama droge i oružja i di policija ne smije uć.Eto ovo rekla-kazala je rekla i kazala jedna od najzaštićenijih osoba torcide.

Offline Daftphunk

• Maskota
  • *

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #35 u: 30.06.2012, 15:24:53 »
Savršen tekst. Napokon se je neko odvažio napisati kako jeste. Odavno bolji članak nisam pročitao.