0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
a jebite se svi prvo za aktivaciju Äekam viÅ¡e od tjedan dana onda 5 dana ne moze nitko staviti jedan jebeni ss! cro manager bljuv! ajde lupi mi ban sad!
''iej sports tn gejm''
moze ss on Thibaut Courtois-a nakon bar 3 sezone..
moj post je nestao,pa da ponovim molbu/zelju:Jean Carlos Chera nakon nekoliko sezona hvala
Jel mi neko staviti SS od Juliana Draxlera (treca ,cetvrta sezona) ,sadasnji igrac schalkea
moze christiana eriksena iz ajaxa 3-4 sezona
Evo molio bih nekoga da mi okaÄi SS sljedećih igraÄa nakon bar 2-3 sezone:*Marko Mitrović*Billy Clifford*Nathaniel Chalobah*Todd Kane*Aziz Deen-Conteh*Alex Kiwomya*Phillip ProsenikKao Å¡to jeste ili niste primjetili, svi su sadaÅ¡nji Chelseajevi juniori. Htio bih kupiti nekoga od njih ali ne znam koga
moze li ss vukusica nakon 3 ili vise sezona, hvala unaprid
poz ekipa. može ss od ivana santinija,nakon par sezona, da vidim kako se razvije. gledam ga dovest u monaco, svaki cent je bitan tnx unaprijed
Kad ste tako raspolozeni.Po treci put. Moze li Afriyie Acquah, Cristofari, Barazite, Laurens De Bock, Alen Stevanovic, Cristian Battocchio, Danijel Aleksic, Nwankwo Obiorah, Kara.Ako nekome nije mrsko, nakon bar tri sezone.
moze ss od floriana lejeune , enzo zidanea , martina zemana , nwankwo oboriaha , luce borinia i milana djurica iz 2015 godine ? hvala unaprijed