Evo, zivo me zanima sa kojim klubovima ce te igrati na FM12? Ono, bas da jedva cekate da stigne novi manager, da odabarete novu igru i raspalite.
Sto se mene tice:
Fortuna Dizeldorf - zanimljiv klub, velik stadion, druga njemacka liga, nema ogranicenja za strance, liga prelagana. Tu bas onako gustam
AS Monaco - bit ce zanimljivo s obziorm da su zadrzali neke dobre i perspektivne igrace
Malaga - Mozda ce to ostati za kraj, da vidim koliko je seik spreman kopati po svojim dzepovima za moje akvizicije
Getafe - Neodoljivo, kao i svake godine. Tu je dobri stari Pedro Leon. Uvijek je zanimljivo praviti divove od timova iz pregradja
Roma - Vucica je uvijek bila zanimljiva tokom zimske pauze (koje sada nece, biti, ali ja cu je sam sebi napraviti)

Heerenveen - tim u kojem su ponikli brojni talenti i superzvijezde modernog nogometa, uvijek je neodoljivo natrpati ga mladim brazilcima i onda ih gledati kako se razvijaju i drobe svoje protivnike
Fulham - Standardno, tim sa sredina tabele najjace lige na svijetu, tim iz grada nogometa
Sad ddolazi moj najdrazi dio: Championship i nPower League 1 (treca engleska liga), milsim da tu ne treba nista objasnjavati, od svih ovih godina provedenih sa FM-om, uvijek mi je bilo najdraze igrati sa klubovima iz ovih liga