0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Citat: jasmin93 - 16.06.2011, 12:05:57Data, Ä‘ubre. Banovat ću te ako mi uzmeÅ¡ ona dva DM-a Å¡to sam naumio. Neću, nemaÅ¡ brige. Vjerojatno će ti ih netko prije uzeti, ali meni nisu prvi pick. Pogotovo ne u sljedećem krugu.A Samuela sam morao, najjaÄi je. Å to te briga, imaÅ¡ Ramosa.
Data, đubre. Banovat ću te ako mi uzmeš ona dva DM-a što sam naumio.
a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"
Citat: Data - 16.06.2011, 12:07:14Citat: jasmin93 - 16.06.2011, 12:05:57Data, đubre. Banovat ću te ako mi uzmeš ona dva DM-a što sam naumio. Neću, nemaš brige. Vjerojatno će ti ih netko prije uzeti, ali meni nisu prvi pick. Pogotovo ne u sljedećem krugu.A Samuela sam morao, najjači je. Što te briga, imaš Ramosa. DR je, a nemam još nijednog DC-a. Moram to srediti u narednom krugu, ako ostane bilo šta kvalitetno slobodno.
Citat: jasmin93 - 16.06.2011, 12:05:57Data, đubre. Banovat ću te ako mi uzmeš ona dva DM-a što sam naumio. Neću, nemaš brige. Vjerojatno će ti ih netko prije uzeti, ali meni nisu prvi pick. Pogotovo ne u sljedećem krugu.A Samuela sam morao, najjači je. Što te briga, imaš Ramosa.
Data, đubre. Banovat ću te ako mi uzmeš ona dva DM-a što sam naumio.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima
Dobro je, jos uvjek mi je dosta odlicnih igraca ostalo.
jebo tebe i tvoj smajlić
Ibro, aj molim te, od idućeg drafta pusti da ti ja biram igraÄe
Citat: jjrb - 16.06.2011, 13:42:48Ibro, aj molim te, od idućeg drafta pusti da ti ja biram igraÄe pusti ga, sad će si on vukuÅ¡ića piknut
Citat: Hego™ - 16.06.2011, 13:31:39Dobro je, jos uvjek mi je dosta odlicnih igraca ostalo. Ako Ibro nastavi ovako birat neće ih nikada ni nestati
Pena će mu ga preotet U ovom idućem draftu, hoće li se moći uzesti DM i MC?
Pena će mu ga preotet
U ovom idućem draftu, hoće li se moći uzesti DM i MC?
Mislio sam se između De Rossi i Essien, nadam se da sam boljeg odabrao.