0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima
a i ovo je bilo u smislu "sorry camugar sto sam ti jebo majku u tvojoj drzavi pred tvojim navijacima, evo ti lopta pa se igraj"
PrijavaNaÅ¡ao sam rupu u zakonu..niste napisali po kojem vremenu u srijedu u 12:00Na Kiritimatima je prije 20 minuta poÄelo vrijeme za prijave. Želim da mi se uvaži ova prijava...Ime tima i stadiona na PP
Stari moj... kako je frajer uvalio kajlu EDIT:ovaj haze stalno na forumu i sad kad ga treba, nema ga
jebo tebe i tvoj smajlić
Citat: jjrb - 15.06.2011, 00:29:16PrijavaNaÅ¡ao sam rupu u zakonu..niste napisali po kojem vremenu u srijedu u 12:00Na Kiritimatima je prije 20 minuta poÄelo vrijeme za prijave. Želim da mi se uvaži ova prijava...Ime tima i stadiona na PP samo se ti probudi ujutro
Pena imam jedan prijedlog za tebe koji će svima malo kasnije biti od koristi http://www.cro-manager.net/forum/index.php?topic=10118.0ZnaÄi da u ovoj temi slažeÅ¡ igraÄe po prezimenu,jer kad se nakupi igraÄa lakÅ¡e će biti pronaći koji je igraÄ izabran,a koji nije
Znate li kako ćete potražit jeli vaÅ¡ igraÄ zauzet? Stisnite na tipkovnici Ctrl + F i upiÅ¡ite ime vaÅ¡e igraÄa. Ako ga pronaÄ‘e zauzet je, a ako ne nije. LogiÄno.
Ako mata do jedno 12:15 ja ode u skolu
Citat: R0SS0N3R0 - 15.06.2011, 11:58:36Ako mata do jedno 12:15 ja ode u skolu PoÅ¡alji meni na pp 1. pick i 2. u sluÄaj da ti ga on uzme prvi tako da te ne Äekaju.
Izvisili ste.
Sad priznajte da vam je srce tuklo od uzbuÄ‘enja. Data pobjednik. Ove ostale prijave ću ostaviti u sluÄaju da joÅ¡ nekoga diskvalifiricam.