Autor Tema: Priča o malom divu iz Å kotske.  (Posjeta: 38935 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline simaux

• Oružar
  • *
Odg: Priča o malom divu iz Škotske.
« Odgovori #325 u: 13.07.2013, 13:25:10 »
Silva, fasciniras me iz reporta u report :& Rasprodao 4 bitna igraca, ozlijeden Emilio i opet bez izgubljenog boda :& Ocekivanja vec dobro poznata, vjerujem da ces ih i ispunit
Pratim te naravno i dalje ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #326 u: 13.07.2013, 16:30:48 »
Haha hvala simaux! nažalost igrao sam X u prvenstvu tako da ništa od 100 % pobjeda :( prati prati, imaš +

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #327 u: 13.07.2013, 19:37:53 »
Razocarao si me sad :P

Offline Gambler

• Made in Croatia
  • Trener
  • *
« Odgovori #328 u: 15.07.2013, 12:38:19 »
Prejebao si ove odlazne transfere,na 4 igrača toliko zaraditi,svaka čast  :& Evo jedan savjet,ako želiÅ¡ pojačati ligu i stvoriti si konkurenciju prodaj neke od igrača rivalima Celticu i Rangersima za manje pare,tako će i oni biti jači i viÅ¡e će moći napraviti u Europi a tebi će biti zanimljivije u prvenstvu  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #329 u: 15.07.2013, 16:27:39 »
Polusezona 2030./2031.

Nove pridošlice na Clyde Stadionu!

Odlučio sam se ipak na nekoliko novih igrača kako bih pojačao momčad. DogaÄ‘a mi se da imam puno ozlijeÄ‘enih igrača, a nisu mi svi registrirani da igraju pa sam desetkovan. Vidjet ćete pred kraj tko je to doÅ¡ao i za koju odÅ¡tetu. Da se ponovim, kupujem isključivo Å kotske igrače!  champ

U prvenstvu sam i dalje prvi  :&! Celtic je najveće iznenaÄ‘enje po meni, vidjet ćete u dijelu LP! Bježim mu 6 bodova, ali imam dvije utakmice manje tako da me to ne  *****. Falkirk me najviÅ¡e razočarao, očekivao sam od njih viÅ¡e. Nalaze se na 10. mjestu tablice, proÅ¡le sezone su bili 4. na kraju, al dobro daleko je kraj sezone, tek smo na pola. Henderson je najbolji strijelac (16) i asistent (10) lige. Emilio se sjajno vratio u sezonu i zasad je u 17 nastupa zabio 21 gol  :&. Henderson je pak neÅ¡to bolji, 28 nastupa 27 golova!!
Igraju svi i svima dajem prilike, neki se žale jer bi igrali viÅ¡e pa traže odlazak na posudbu, ali to nije moguće joÅ¡, potrebno mi je dosta igrača jer dolazi do ozljeda. Evo tablica za kraj.  ;)

Prošao sam skupinu LP kao prvi na kraju. Jedina mrlja mi je poraz od Chelsea u zadnjoj utakmici (5-0:shame:! Iskreno ne čudim se što su išli 100% jer bi u slučaju poraza išli u EL. Marseille je završio treći sa 10 bodova, a Chelsea sa bodom više. Ja sam imao 13!
Ajmo sad na Celtic. Rekao sam u prošlom reportu s kim su završili u skupini. Po meni je to bila skupina smrti, ali oni su završili PRVI sa 15 bodova. Drugi je bio Bayern koji je imao isti broj bodova kao United (9), ali je bio bolji u dvije utakmice. Sviđa mi se što im je Binder glavni igrač, stalno igra i redovito zabija i drago mi je što mogu od njih očekivati nešto više u LP. Ja igram protiv Real Madrida, a oni protiv Palerma.

U Å kotskom kupu sam pobijedio Partick Thistle (4-0) i sad igram protiv Heartsa. U Liga kupu sam pobijedio Annan (4-0) i u polufinalu igram protiv Dundee Utd-a. Zaboravio sam napomenuti u proÅ¡lom reportu da je osvojen Superkup koji sam igrao protiv Liverpoola. Pobijedili smo 2-1, a pobjedu nam je donio Cespedes u 92. minuti  :&champ

Osvojili smo i Svjetsko klupsko prvenstvo. U polufinalu smo igrali protiv ES Tunis i pobijedili 1-0 prekrasnim golom iz slobodnog udaraca od strane Emilia, a u finalu razbili River Plate 3-1 golovima Emilia i Bryana  champ.

Pregled svih odigranih utakmica od zadnjeg reporta.

Na nove igrače sam potrošio 28 milijuna €. Doveo sam dugogodišnjeg Škotskog reprezentativca koji dan danas igra i stalan je kod mene u prvih 11. Stigao je iz Man City-a za 6.25 milijuna. Jordan Christie igra na poziciji lijevog veznog, a u City je stigao iz Celtica za 2m. Nje se baš naigrao u Cityu i sviđa mi se što ima samo 23 godine jer ću mu moći istrenirati neke ocjene da bude što bolji kako kod mene tako i u repki. Steven Weir stigao je iz Tottenhama za 975 tisuća €. Ovaj 15 godišnjak igra na poziciji desnog bočnog i Engleske je nacionalnosti, ali može nastupati za Škotsku i nadam se da će s vremenom prihvatiti moj poziv. Doveo sam još jednog zadnjeg veznog iz Arsenala. Stigao je za 5 milijuna €, a ime mu je Blair Glass. Zadnje i najskuplje pojačanje je napadač Grant McNeil koji je stigao iz Man Utda za 16 milijuna €. U mladim uzrastima repke često zabija i tako sam ga skužio. Htio sam ga dovesti još prošle sezone, ali sam odustao. Ove sezone odlazi Pantano tako da će mi ovaj mali dobro doći. Očekujem da se dobro razvije. Za kraj transferi!

Financije su neÅ¡to slabije nego u proÅ¡lom reportu, ali sasvim razumljivo jer su mi stigli novi igrači. Bit će to ok s vremenom kad odu neki igrači. Toliko od mene zasad. Danas opet idem na more tako da me nema do petka, al možda uzmem laptop pa u kasnim večernjim satima napiÅ¡em neki report. Do tada prokomentirajte ovu polusezonu! Bok ljudi  hi

Za svaki komentar + karma!

TO BE CONTINUED..

Offline swaggy vkci

• Trener
  • *
« Odgovori #330 u: 15.07.2013, 16:35:29 »
Prvensto dominacija kao i obicno,a pojacanja su zanimljiva  hmm Sretno dalje.  ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #331 u: 15.07.2013, 17:14:16 »
Prvenstvo je već očekivano,čestitke na osvajanju superkupa i svjetskog klupskog prvenstva :)
Joj liga prvaka,jedva. :/
Bilo bi lijepo da se osvoje svi trofeji ove sezone :)
Sretno i dalje ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #332 u: 16.07.2013, 17:09:19 »
yaya čemu ovaj hmm? :P pojačanja su odlična, svi imaju solidan i dobar determination i work rate tako da će se razviti uz moje treninge jer imam odlične trenere, nisam već dugo gledao, al najmanje imam 4 zvjezdice, sve ostale više od toga!

luče na dobrom sam putu da to i ostvarim tako da idem prema tome, bilo bi lijepo vidjeti još 6-7 trofeja u karijeri :)

karmice su vam podijeljene!

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #333 u: 27.07.2013, 15:42:55 »
Polusezona 2030./2031.

CLYDE CROWNED KINGS OF EUROPE!

Uf proÅ¡lo je dosta vremena od zadnjeg reporta, vjerojatno ste i zaboravili dosta toga. ZavrÅ¡io sam sezonu joÅ¡ davno, al nikako da naÄ‘em volje da napiÅ¡em report. Vani je prevruće pa radije legnem na kauč i gledam telku. Ipak ću sad baciti nekoliko rečenica tek tolko da vidite Å¡to smo osvojili  champ. E da...mislim da vam naslov sve govori :D sve smo osvojili ove sezone!

Krenut ću sa ligom. Celtic se ove sezone trudio, ali kad imaÅ¡ 9 poraza teÅ¡ko mi možeÅ¡ parirati. Za razliku od proÅ¡le sezone bolji sam za 6 bodova, 6 golova i 4 primljena. Igrači sazrijevaju i sama igra je sve bolja i bolja. To dokazuju svi osvojeni trofeji ove sezone  :cool:. Iduće sezone u LP idu 3 kluba, a u EL :&. Dosta mi je pomogao Celtic u tome, a zaÅ¡to vidjet ćete u dijelu LP. Emilio i Henderson dijele prvo mjesto na ljestvici strijelaca, obojica su zabili 33 gola. Henderson je podijelio i najviÅ¡e asistencija (18), a slijedi ga Cespedes (14). Za kraj tablica i rezultati utakmica.

Osvojen je Škotski kup i Liga kup. Stavio sam ss-ove svih odigranih utakmica, nema smisla sad gledat svaku utakmicu pojedinačno. Ovako je sve lakše, i vama i meni :D.

Liga Prvaka je već sada ritual  lolcina. Najveće iznenaÄ‘enje je Shakhtar koji se naÅ¡ao u finalu samnom, ali za mene je iznenaÄ‘enje Celtic koji je izbacio velikane poput Arsenala i Palerma dok nije naletio na mene u polufinalu. Nekako sam gajio nadu da se naÄ‘emo u finalu, ali FM nije dao :D. Na mom putu do osvajanja naslova su stajali Real Madrid, Bayern, Celtic i na kraju Shakhtar. Pobjedu u finalu smo ostvarili golom u  produžecima. Prvo mi je Cespedes dobio crveni u 92. minuti produžetka i onda umjesto Niimure stavljam Kenny-a. Da napomenem joÅ¡ neÅ¡to. Dan prije finalne utakmice imao sam utakmicu sa Å kotskom protiv Walesa u Kupu Nacija. Na raspolaganju sam imao 13 igrača i sva sreća da sam imao dovoljno igrača koji nisu igrali za Å kotsku taj dan. Ugl kad je ovaj dobio crveni stavio sam Kennya i odigrao formaciju 4-2-1-2. Kenny je igrao poluÅ¡picu i u nekakvom solo prodoru zabio za pobjedu  :&.
Pogledajte sve rezultate utakmica i Celticov put do polufinala  :&.

John Henderson je odigrao najviÅ¡e utakmica (58) i zabio jako puno golova (56), ali zna se tko je najbolji u klubu :D Emilio je u 43 nastupa zabio 59 golova uz AR 8.37  :&Bill Knox se nametnuo u prvu postavu i ove je sezone odigrao 40 utakmica i podijeli 17 asistencija, vrijednost mu je 23.5 milijuna (stigao je prije dvije sezone za 4.5m). Ugl pogledajte statistiku 1 i statistiku 2.

Financije su odlične i dalje iako sam najavio nekoliko odlazaka tako da će to na početku iduće sezone biti još bolje. Više mi nisu toliko bitni trofeji jer sam ove sezone dokazao da mogu igrati odlično sa miješanom momčadi. Već imam dogovoren transfer za sljedeću sezonu, vidjet ćete u idućem reportu :)

Za svaki komentar + karma!

TO BE CONTINUED..

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #334 u: 03.08.2013, 11:17:49 »
Treninzi čine svoje :D

John Henderson - ss kad je stigao prije 2 i pol godine

:& :&

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #335 u: 17.08.2013, 12:13:58 »
Evo ovako..nije me dugo bilo, ali igrao sam sebi za gušt ništa pretjerano, ali nisam uhvatio vremena za report, nije mi se dalo.

Karijera ide pod lock, prošo sam sve i svašta u ovoj karijeri, bilo je uspona i padova, ali ostvario sam sve što sam htio. Doveo sam novu generaciju mladih Škotskih igrača i s njima uspio osvojiti sve što sam mogao. Da je potrajalo duže vjerojatno bi kroz 5 godina svi bili Škoti, ali eto.

Razlog odustajanja je laptop. Prije par dana je rekao zbogom, e sad odnio sam ga u MR servis i vidjet ćemo šta mu je i dali je HD u redu. Ako je napajanje ili ventilator bit će ok i možda bacim još koji report, ali mislim da je to to što se ovog FM-a tiče. Već imam jedan klub na pameti s kojim bi volio igrati na FM14 tako da se najvjerojatnije čitamo.

Veliko hvala svima koji ste komentirali i pratili, da nije vas svega toga nebi ni bilo. Bio mi je užitak objavljivati reporte i čitati vaše komentare koji su u većini slučajeva bili inspiracija!!

Do čitanja ljudi :)

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #336 u: 17.08.2013, 13:44:51 »
Znao sam da će kad tad doći vrijeme da se oprostimo, Å¡teta za kraj! Moram priznat da si zaista napravio veliku karijeru. ÄŒestitam ti i jedva čekam da se čitamo ponovno u FM 14, ja ću svoju karijeru joÅ¡ pisati, imam neke planove u glavi, pa prati. JoÅ¡ jednom kapa dolje!  :& :&

Offline John Abruzzi

• Trener
  • *
« Odgovori #337 u: 17.08.2013, 14:56:10 »
E jebiga. Vidimo se dogodine :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #338 u: 22.08.2013, 16:55:13 »
Hvala dečki, sljedeće godine tj. još ove ću dati još više od sebe, bit će to prava pustolovina. Nadam se da ćete pratiti kao i ovu karijeru.Vidimo se :)

Offline Packie020

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #339 u: 24.09.2013, 11:56:39 »
Upravo sam pročitao svaki post u ovoj temi, čitam od jutros kad sam se probudio!! Svaka čast lik! Ne znam što bih ti drugo rekao, ovo je veliki uspjeh u FM-u! Kad se samo usporedi početak priče, minus na računu, grozni igrači, mukotrpni ulazak u treću ligu i sl. sa ovim na kraju priče, uzastopna osvajanja Lige Prvaka i apsolutna svjetska dominacija... ma respect:O

Žao mi je samo što je gotovo, eto, ali pobjedio si igricu praktički, nema veze što je gotovo. :D

Inspiracija za moj save sa Rangersima!
Football Manager
Prije uporabe pažljivo pročitati upute o lijeku, a za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama obavezno upitati svog liječnika ili ljekarnika...

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #340 u: 24.09.2013, 12:15:19 »
Veliko hvala prijatelju! Evo možeš pratiti novu karijeru

http://www.cro-manager.net/forum/index.php?topic=15654.0