Autor Tema: Turska avantura u Rizi (Çaykur Rizespor)  (Posjeta: 25058 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
Odg: Turska avantura u Rizi (Çaykur Rizespor)
« Odgovori #125 u: 02.07.2013, 15:04:06 »

Stigli smo do kraja 6. sezone, sezone s kojom na kraju mogu biti dosta zadovoljan iako nije na početku krenulo onako kako sam zamislio. Prvenstveno tu mislim na kup koji mi je bio cilj da ga osvojim a na kraju sam ispao odmah u prvom kolu. Sve u svemu kao što sam rekao ipak mogu biti zadovoljan ovom sezonom. U prvenstvu nismo uspjeli obraniti naslov iako smo skupili više bodova nego prošle sezone ali ove sezone Fenerbahce je bio neuhvatljiv tokom cijelog prvenstva. Do negdje sredine drugog dijela sezone bili smo tu negdje blizu njih ali onda je usljedilo dosta mojih lošijih rezultata i oni su se odvojili dosta od nas kao jedinih pratioca. Bili smo druga ekipa u prvenstvu po broju postignutih golova te treća po broju primljenih iako smo na polusezoni imali daleko najbolju obranu. Za sljedeću sezonu želi još bolje odigrati nego prošle dvije, te spremam dosta ojačati ekipu, iskusnim, kvalitetnim igračima, no o tome u sljedećem reportu.

Jedino natjecanje u kojem smo još nastupali u drugom dijelu sezone je Europska liga, nakon što smo završili treći u grupama Lige prvaka. Mogu reći da sam na kraju jako zadovoljan ovim rezultatom što smo ostvarili ove sezone u Europi, jer je ovo ujedno i najbolji naš plasman do sada što se tiće natjecanja Europskih. Prošli smo tu dosta dobre klubove kao što su Fiorentina (1-0 ukupno), Toulouse (3-2 ukupno) ali smo nažalost ispali u četvrtfinalu od Tottenhama koji je bio daleko bolja ekipa te zasluženo prošao dalje (3-1). Napomenuti ću još i da je Crvena Zvezda izgubila u finalu ovog natjecanje.

Ovaj put predstaviti ću Vam sve svoje igrače po pozicijama, sve igrače koji nastupaju za klub i koji su u krugu igrača za ovu sezonu bili. Malo drugačije nego inače ali želim vam pokazati kakvo je stanje sa ekipom i kako stojima na kojim pozicijama. Bilo je tu tokom ovih sezona dosta dobrih igrača koji viÅ¡e neigraju snama kao Å¡to su: David Beckham, Federico Macheda, Papa Boupa Diop, Semih Senturk... 
* stoji kraj imena koji predstavlja regene.

Vratari

Obrana

Vezni

Napadači

Moji igrači na posudi

Evo reporta i kraja 6. sezone, nadam se da ćete uživati u njemu i naravno komentirati, komentari VaÅ¡i su najbitniji mi.. + za svaki komentar ;) Do pisanja, živjeli  hi
« Zadnja izmjena: 02.07.2013, 15:05:39 od El Nino »

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #126 u: 02.07.2013, 16:07:42 »
Nekako sam ocekivao tezu sezonu u odnosu na proslu, ali rezultati su vrlo dobri.  Uvijek je tesko obraniti naslov koji si tek osvojio, svi se drukcije postavljaju u utakmicama protiv tebe. Odluka o dovodenju iskusnijih igraca ce sigurno povecati sanse za jos neki veci iskorak u Europi.. vjerujem da ces s novim pojacanjima racunati i na nokaut fazu Lige Prvaka. Steta za kup, ali to i nije nesto vazno natjecanje... fali tu nekih vecih imena koji su trenutno na vrhuncu snage, mislim da mozes dovesti nekoga takvoga. Vidim Torres je tu.. kakav je bio jeli odigrao ikakvu ulogu ove sezone.. od ostalih igraca ovaj Nijemac zasigurno medu ponajboljima.. a vjerujem da ce mu se i ostali pridruziti sljedece sezone.. sretno dalje prijatelju  ;)

Offline crni10

• Oružar
  • *
« Odgovori #127 u: 02.07.2013, 17:23:27 »
Steta za ligu,Fener je bio premocan ali tesko je obraniti naslov pa je i liga prvaka fenomalna.Kao sto sam i rekao stoperi ti dominiraju,ovaj halik subasi 2. u lizi po average ratingu odlicno je bilo u europskoj lizi dosta si doguro iz sezone u sezonu ces ic sve dalje i dalje cak i u lp.Dovedi jos koje pojacanje za sljedecu sezonu i to ce funkcionirat odlicno i mogo bi napravit veliki iskorak u europi  ;)

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #128 u: 03.07.2013, 07:56:32 »
Torres ti nije odigrao ni jednu utakmicu ili? Inače dobro si prošao šta sad, ne treba žaliti za tim ;) Okreni se naprijed ima još sezona pred tobom! Pokriven si na svim pozicijama :) Sretno kralju!

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #129 u: 03.07.2013, 11:05:21 »
Znatno teža sezona od prošle! Ali, dobro što je tu je. Kolar-Torres - ubojice...
Slijedeće sezone pada trostruka kruna!

Offline Punky

• Maskota
  • *
« Odgovori #130 u: 03.07.2013, 11:49:20 »
Evo pročitao sam i tvoju priču od samog početka i čestitam ti na uspjehu što si u tako malo godina sjeo na vrh turske lige :) Momčad ti izgleda premocno i uz još par kvalitetnih pojačanja, sljedeće sezone od tebe očekujem da napraviš veći uspjeh u europi. Savjetujem ti samo, ako smijem :D, da povuces ovog Romaria jer je dečko ubojica. I daj samo ako ti se da, okači koju sliku financija i jel ti se diže šta reputacija kluba i lige?
Pratim te i dalje :D

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #131 u: 03.07.2013, 17:31:55 »
Nisam ni vidio prošli report,pa nisam znao da si doveo Torresa. Liga drugo mjesto šteta,ali je Fener jači.:D
Šteta i za Europsku ligu,ali šta je tu je. Daj SS financija ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #132 u: 04.07.2013, 11:08:01 »
Nekako sam ocekivao tezu sezonu u odnosu na proslu, ali rezultati su vrlo dobri.  Uvijek je tesko obraniti naslov koji si tek osvojio, svi se drukcije postavljaju u utakmicama protiv tebe. Odluka o dovodenju iskusnijih igraca ce sigurno povecati sanse za jos neki veci iskorak u Europi.. vjerujem da ces s novim pojacanjima racunati i na nokaut fazu Lige Prvaka. Steta za kup, ali to i nije nesto vazno natjecanje... fali tu nekih vecih imena koji su trenutno na vrhuncu snage, mislim da mozes dovesti nekoga takvoga. Vidim Torres je tu.. kakav je bio jeli odigrao ikakvu ulogu ove sezone.. od ostalih igraca ovaj Nijemac zasigurno medu ponajboljima.. a vjerujem da ce mu se i ostali pridruziti sljedece sezone.. sretno dalje prijatelju  ;)
mogu biti zadovoljan rezultatima iako nisam osvojio nista, ali posebno me veseli Europa di sam odigrao vrlo dobro..ocekuj vrlo dobra pojacanja za sljedecu sezonu,doci ce dosta kvalitetnih igraca..Torres je odigrao 15tak tekmi zabio nekih 7-8 golova ali na kraju sezone otisao nazalost u mirovinu..hvala prijatelju sto pratis ;)
Steta za ligu,Fener je bio premocan ali tesko je obraniti naslov pa je i liga prvaka fenomalna.Kao sto sam i rekao stoperi ti dominiraju,ovaj halik subasi 2. u lizi po average ratingu odlicno je bilo u europskoj lizi dosta si doguro iz sezone u sezonu ces ic sve dalje i dalje cak i u lp.Dovedi jos koje pojacanje za sljedecu sezonu i to ce funkcionirat odlicno i mogo bi napravit veliki iskorak u europi  ;)
obrana mi je ove sezone bila vrhunski poslozena, snjima se najvise ponosim :D hvala sto pratis ;)
Torres ti nije odigrao ni jednu utakmicu ili? Inače dobro si prošao šta sad, ne treba žaliti za tim ;) Okreni se naprijed ima još sezona pred tobom! Pokriven si na svim pozicijama :) Sretno kralju!
odigrao je Torres 15 tak tekmi ali kasnije tek uzeo njegov SS, moram se pojacati na nekim pozicijama jos a onda napad na nove trofeje  hi
Znatno teža sezona od prošle! Ali, dobro što je tu je. Kolar-Torres - ubojice...
Slijedeće sezone pada trostruka kruna!
uff necemo tako bas naglo ici, korak po korak :D
Evo pročitao sam i tvoju priču od samog početka i čestitam ti na uspjehu što si u tako malo godina sjeo na vrh turske lige :) Momčad ti izgleda premocno i uz još par kvalitetnih pojačanja, sljedeće sezone od tebe očekujem da napraviš veći uspjeh u europi. Savjetujem ti samo, ako smijem :D, da povuces ovog Romaria jer je dečko ubojica. I daj samo ako ti se da, okači koju sliku financija i jel ti se diže šta reputacija kluba i lige?
Pratim te i dalje :D
Romaria planiram za sljedecu sezonu,na posudbi je prvenstveno zbog mjesta stranaca sto zauzima..Evo i SS financija  hi

Nisam ni vidio prošli report,pa nisam znao da si doveo Torresa. Liga drugo mjesto šteta,ali je Fener jači.:D
Šteta i za Europsku ligu,ali šta je tu je. Daj SS financija ;)
evo SS ti je komentar iznad :D Hvala sto pratis, nastavi tako ;)

+ karma svima podjeljena, sljedeci report sa novim trasferima i polusezonom vrlo brzo  hi

Offline simaux

• Oružar
  • *
« Odgovori #133 u: 04.07.2013, 13:33:30 »
Jesi uzeo Torresa barem za staff kad je otisao u igracku mirovinu?

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #134 u: 04.07.2013, 14:13:15 »
ma nisam, nemam vise mjesta za nijednog trenera a uprava neda veci broj..ali kad dopusti imam njega i jos jednoga u planu..inace evo i moj trenutni staff,vecina je tu poznatih igrackih legendi..  KAVA

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #135 u: 05.07.2013, 08:44:35 »

7. SEZONA

Stigli smo do još jedne nove sezone, 7. sezona koju sam već u klubu. Do sada sam ostvario već dosta dobrih rezultata, napravio odličnu ekipu koja je postala nova Turska sila, no ove sezone želim još više. Glavni ciljevi ove sezone su jasni i sve lošije od toga bit će neuspjeh. Cilj broj 1. je ponovno osvojiti prvenstvo koje smo osvojili prije dvije sezone, cilj broj 2. po prvi put u povijesti osvojiti kup, koje do sad nikada nismo uspjeli osvojiti i cilj broj 3. proči po prvi put skupine Lige prvaka, ekipu smo dosta osnažili i vjerujem da smo u stanju na sva tri fronta odigrati ovako kako i očekujem. Za razliku od prošle sezone kada smo potrošili dosta novaca za transfere, ove sezone sam odlučio ipak malo pametnije i bolje trošiti. Nismo potrošili skoro ništa a dobili smo pojačanja bolja nego svih ovih sezona, mislim da do sad ni jednom nisam uspio obaviti ovako dobar transfer rok. Jedina loša vijest je što nas je na polusezoni napustio Max, kojega je Bayern uzeo za 10,5 milja što mu je bila odštetna klauzula, ali netreba žaliti jer ima još puno tu dobrih igrača koji čekaju svoju priliku. Napomenut ću samo još da sam za malo ostao kratak za Juana Matu, Lucasa Piazona i Erena Derdyoka, no umjesto njih dovedena su još neka veća i bolja igračka imena, pa krenimo..

Coutinho mladi Brazilac došao free, očekujem da će se brzo nametnuti na nekoj od playmakerskih pozicija. Vrlo dobar igrač, igrač poteza i baš takav igrač je falio do sad ekipi.
David Silva još jedno veliko novo ime u našoj ekipi. Dosta dugo sam ga želio u ekipi i na kraju sam ipak ga uspio nekako nagovoriti da nam se pridruži. Vjerujem da nisam pogriješio snjim i sa tolkim novcima što je tražio za plaću.
Deniz Ayyildiz jedan mladić, turčin, domaći dečko i to je bilo dovoljno razloga da ga dovedem. Jedini igra za kojega je plačena odšteta i vjerujem u njegov talent i da bi mogao postati vrlo dobar igrač.
Eray Akar još jedan u nizu silno talentiranih turskih igrača. Odlično će se uklopiti u ekipu, prvenstveno što nije stranac a poslje i kao zamjena za Maxa, jer su sličan tip igrača.
Oguzhan Ozyakup igrač sredine terena, vrlo dobar, dokazao se je već u ligi ovoj, tako da mislim da neće trebati puno da se uklopi u ekipu. Doveden prvenstveno kao backup veznoj liniji.
Javier Mascerano možda i najveće ime uz Silvu koje je do sad dovedeno u klub. Iako na poziciji zadnjeg veznog imam Uysala jednostavno nisam mogao odoliti a da nedovedem Javiera koji je bio odmah zainteresiran za dolazak.

Odigrali smo četiri prijateljske utakmice i u svima pokazali odličnu igru, nadam se da ćemo tako otvoriti i u prvenstvu i u ostalim natjecanjima u kojima nastupamo. Igrali smo protiv slabijih i jačih protivnika, tako da smo mogli kombinirati dosta u tim utakmicama.

Iza nas je jedna odlična polusezona, mogu se usuditi reći i najbolja do sad, što se tiće rezultata u svim natjecanjima. U prvenstvu se nakon polovice sezone nalazimo na 1. mjestu sa bodom prednosti ispred Fenerbahcea. Moglo je to možda biti i uvjerljivije, prvenstveno zbog toga što nisam izgubio niti od jednog od največih turskih klubova, ali sam zato bodove gubio na malim utakmicama, protiv ekipa koje se nalaze na dnu ljestvice. No sve u svemu i dalje smo prvi i to je ono najbitnije, nadam se da ću uspjeti do kraja prvenstva sačuvati tu poziciju. Ono što me najviše veseli je činjenica da smo najbolja napadačka ekipa sa najviše postignutih golova i najbolja obrambena sa najmanje primljenih, što je prvi puta u ovih sedam godina da sam uspio ostvariti, to dovoljno govori o kvaliteti ove ekipe koju sam stvorio.

Zna se koji je cilj ove sezone u kupu, cilj ga je osvojiti i mogu reći da sam za sada ušao u to natjecanje na najbolji mogući način, jer sam u kvalifikacijama ostvario dvije jako uvjerljive pobjede te se tako kvalificirao u grupni dio natjecanja. No tamo nas i neće baš čekati lagan posao jer smo se našli u do sad najjačoj skupini i to sa: Galatasarayem, Fenerbahceom i Gaceberligiem. Težak je posao ispred nas ali ja vjerujem i nadam se da čemo pokazati dobre igre i da čemo uspjeti izboriti prolazak dalje.

Ove sezone imali smo nešto teži put prema skupinama Lige prvaka jer smo morali proći prvo kvalifikacije. Za početak nas je tamo čekao rumunjski Cluj (4-1) kojega smo prošli bez večih problema a u zadnjem pretkolu smo išli na noge Granadi (5-3) koju smo također prošli dosta lagano može se reći. U skupinu smo izvučeni sa: PSG, Fiorentinom i RB Salzburgom. Dosta dobra skupina di sam mislio da samo PSG je jači od nas, no.. Ipak nije bilo tako lagano kako sam mislio te smo prošli na kraju jedva i to samo zahvaljujući pobijedi u prvom kolu. Ostvario sam tri pobijede (Fiorentina i dva put RBS), jedan remi sa Fiorentinom te dva poraza protiv jakog PSG-a. Sreća nas nije mazila u daljnjem ždrijebu tako da nas u osmini finala čeka engleski Manchester City.

Naravno spomenuti ću za kraj i najbolje igrače koji su obilježili ovu vrlo uspješnu, mogu reći odličnu polusezonu. Početi ću sa bekom koji me oduševljava sve više i više, riječ je o Atila Turan koji iza sebe ima odličnu polusezonu u kojoj je pokazao dosta toga, njegove igre su ga dovele čak do reprezentacije. Coutinho je vrlo brzo pokazao da je pojačanje za naš klub te je odigrao vrlo dobro, imao par golova, par asistencija i sve u svemu mogu reći da je ispunio moja očekivanja za sad. Moje možda i najveće pojačanje David Silva je pokazao što znači u ekipi imati jednoga takvoga igrača, iskusnoga, odličnih kvaliteta igračkih te je bio vođa ove ekipe na terenu i jedan od najzaslužnijih za prvo mjesto koje sada držimo. O stoperima Haluk Subasiu i Sezar Ozmenu netreba trošiti previše riječi, oni iz sezone u sezonu jednostavno dominiraju. Jedni od najboljih ako ne i najbolji stoperski par lige su sigurno. Iskustva nikada dosta, pa je tako i Javier Mascerano imao iza sebe vrlo dobru sezonu, pokazao je što znači biti uzor mladima, pokazao je svoje znanje te je definitivno zaokružio priču o pojačanjima, jer su se svi iskazali odmah. Novopečeni Turčin Juan Fernando Quintero je definitivno prvo ime ove sezone, naš najbolji igrač je bio, naš najbolji strijelac prvenstveni i igrač sa najviše asistencija, naklon do poda ovom igraču, zaslužuje samo pohvale. Najbolji klubski strijelac u povijesti Marko Kolar je ove sezone imao dosta solidan učinak iako je bio veći dio prvenstva ozljeđen ali i u ovo malo utakmica što je odigrao pokazao je svo svoje znanje, očekujem u drugom dijelu sezone da će proči bez ozljeda i da će postići još puno pogodaka. I za kraj nakon lošije prošle sezone, ove sezone se je Muhammed Demirci probudio te podsjetio na onoga igrača od prije dvije godine kada je jednostavno poharao ligu. Mislim da mu je dobro došla ova sva konkurencija u ekipi te da ga je to trgnulo, definitivno jedan od najboljih igrača ove polusezone.

Evo ljudi za sada toliko, nadam se da ćete uživati u reportu i da će vam se svidjeti, komentari uvijek dobrodoÅ¡li, a za svaki komentar sljedi nagradica + karma od mene ;) Do pisanja, živjeli  hi

« Zadnja izmjena: 03.03.2014, 13:24:43 od El Nino »

Offline Barney

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #136 u: 05.07.2013, 08:59:37 »
Sad su to već velika imena, doveo si Coutinha, Silvu i Mascherana u jednom prijelaznom roku...

Kup je klasika, teška skupina al možda neš bude. Europa je dobro prošla, sad izvuci maksimum protiv Citija.

Sretno dalje. ;)

Offline Bijeli luk

• Trener
  • *
« Odgovori #137 u: 05.07.2013, 11:58:36 »
Super transferi,Coutinho,David Silva i Mascherano. Dobro si to odradio ;)
Liga,super.Je da si bezveze kiksao protiv Mersina,Orduspora ili Elazigspora,ali šta je tu je.
Dobro si odradio kup iako je teÅ¡ka skupina.Ligu prvaka si dobro proÅ¡ao u skupini,ali će biti teÅ¡ko protiv Manchester Citya. No,ipak mislim da možeÅ¡ parirat sa ovim igračima  :)
Sretno dalje  ;)

Offline crni10

• Oružar
  • *
« Odgovori #138 u: 05.07.2013, 12:41:38 »
Transferi su top,ligu ocekujem da osvojis i uzmes naslov feneru a sto se tice lige prvaka skupine si proso sad ce bit tesko protiv sitija kao sto si sam rekao zdrijeb te nije mazio  ali nadam se da ces proc dalje i otic do kraja   :roll:

Offline BlueMoon

• Sakupljač lopti
  • *
« Odgovori #139 u: 05.07.2013, 14:13:55 »
Transferi odlični, očekujem prvo mjesto u prvenstvu :DD
Konačno iskorak u LP, a kad ono dobiješ City ;)

Offline ajd

• Kurac, pička, Dinamo.
  • Trener
  • *
« Odgovori #140 u: 05.07.2013, 15:52:51 »
Zanimljiv klub, zanimljiva karijera. Odlični rezultati. ;) Jedino su meni osobno reporti malo predugi, al ajde to zavisi od osobe do osobe.

Jedino kaj mi fali u reportima su ss-ovi: ekipe u tactic screenu i financija.

Sretno dalje. ;)
Citat:
just dream with me
Blazicko umri govno debelo

Offline mysthios63

• Ex Zvone Bobanâ„¢
  • Admin
  • *
« Odgovori #141 u: 05.07.2013, 18:12:59 »
Odlični transferi, ali i rezultati :)
U kupu si dobio tešku grupu, ali to ne mora biti ni loše. Prođeš li, sigurno si se riješio jednom jakog konkurenta :-)

Sretno hi

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #142 u: 05.07.2013, 19:00:19 »
Bravo za transfere, odlično si to odradio :) Polusezona isto tako super! Igrači djeluju dobro iako ima dosta različitih tipova igrača, iz različitih zemalja itd. lijepo su se uklopili..baš kako ajd kaže fali dosta važnih ss-ova..bezveze daješ ss-ove igrača i trošiš riječi na njih radije opiši scouting mrežu ili treninge ili nešto drugo o klubu, zanimljivije je za čitati, ovako je sve nabubano od prvog do zadnjeg reporta probaj nešto novo! :)

pratim i dalje :)

Offline swaggy vkci

• Trener
  • *
« Odgovori #143 u: 05.07.2013, 19:10:49 »
Nino odlicni transferi,ne znam jesam li jedini primjetio da je kod Deniz Ayyildiz krivi SS ;)
Sretno dalje  :)

Offline Mex

• "I am the master of my fate. I am the captain of my soul"
  • Legenda
  • *
« Odgovori #144 u: 06.07.2013, 12:21:21 »
U većini se slažem sa Silvom. Od igrača preko SS-ova, do promjene stila reporta! :) Ostalo bez zamjerke sretno dalje :)

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #145 u: 08.07.2013, 14:41:42 »
Pojacanja odlicna, rezultati jos bolji. Svidja mi se pametnije trosenje i dovodjenje iskusnih igraca, velikim dijelom si zbog toga prosao skupine Lige Prvaka i igras kvalitetno na sva tri fronta... e sad, najvise mi je krivo zbog odlaska Maxa koji je bio strasan i nekako mozda i najbolji igrac u citavoj ekipi, sigurno najperspektivniji... ali koga nema, bez njega se mora. Nema veze za zdrijeb sa Cityem, ostvario si cilj.. sve ostalo je bonus u takvom natjecanju. Ocekujem vrlo dobar finis sezone.. pratim te prijatelju  ;)

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Moderator
  • *
« Odgovori #146 u: 23.07.2013, 15:00:43 »
Ovo je trenutno malo stalo, ali nastavak ce sigurno biti krajem ljeta ;)

Offline mzfcsjv

• VodonoÅ¡a
  • *
« Odgovori #147 u: 25.07.2013, 10:57:33 »
svaka cast  :) ,samo nastavi  :bo: