Autor Tema: Czechoslovakia by FM-Balkan ReSearch Team  (Posjeta: 1988 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
Czechoslovakia by FM-Balkan ReSearch Team
« u: 03.01.2013, 06:02:20 »

DODATAK ZA ČEHOSLOVAČKU SADRŽI:
- Čehoslovačka je na neki način naslednik Češke.. poeni sa FIFA liste od Češke su prebačeni na Čehoslovačku..
- Svi koji po defaultu imaju nacionalnost Češke ili Slovačke sada poseduju nacionalnost Čehoslovačke !
- EVROPA: U prvoj sezoni tri ekipe igraju u EL, a dve u LÅ .. u drugoj sezoni prvak ide u kvalifikacije za LÅ , a ekipe od 2-4 mesta u kval. za le (zavisi od pobednika kupa)
- Nagrade igračima za Čehoslovačku kao naciju i Čehoslovačku Super Ligu
- Novčane nagrade u vidu TV prava i od zauzete pozicije u Čehoslovačkoj Super Ligi
- Češka liga je i dalje igriva na FM.. Slovačka nije zbog manjka klubova.. i jednoj i drugoj reprezentaciji uklonjen stručni štab, reputacija stavljena na 100.. lige imaju dosta malu reputaciju...
- POÅ TO PO DEFAULT NI JEDNOG TAKMIÄŒENJA NIJE BILO U ÄŒEHOSLOVAÄŒKOJ JA SAM PRAVIO SVA TAKMIÄŒENJA, DODATA JE ISTORIJA ZA SUPER LIGU OD 1925. GODINE DO 1993. GODINE KAO I ZA NACIONALNI KUP !!!!!!!!!!!!
- Gradovi i stadioni pod zastavom ÄŒEHOSLOVAÄŒKE !

-  TRI IGRIVE LIGE
(Čehoslovačka Super Liga, Čehoslovačka Prva Liga koja se deli na dve grupe, a to su Češka 1. liga i Slovačka 1. liga, te Čehoslovačka Druga Liga koja se deli na četiri grupe, dve su grupe rezervisane za timove iz Češke, a dve za timove iz Slovačke, i na kraju Čehoslovačka Treća Liga koja je neigrava, a sadrži pet podgrupa za Češke timove i jednu podgrupu za Slovačke timove)

ÄŒEHOSLOVAÄŒKA SUPER LIGA
Sadrži 12. ekipa.. igra se po dvokružnom bod sistemu.. timovi birani po istoriji.. svih 12. osvajača prve lige Čehoslovačke kroz istoriju igraju u super ligi.

ÄŒEHOSLOVAÄŒKA 1. LIGA (ÄŒEÅ KA 1. i SLOVAÄŒKA 1. LIGA)
Ova liga je podeljena kao u BIH na federaciju BIH i prvu ligu RS. Sadrži po 12. ekipa i jedna i druga grupa, a pobednici grupa će izboriti plasman u Super ligu.. moguće je mešati kroz nekoliko sezona u jednoj od divizija timove iz Češke i Slovačke, ali tu sam nemoćan jer ne može svake godine da se dogodi da ispadne po jedna Češka i jedna Slovačka ekipa..

ÄŒEHOSLOVAÄŒKA 2. LIGA
Sadrži dve podgrupe za Češke timove (jedna ima 14. a druga 12. klubova) i dve podgrupe za Slovačke timove (obe imaju po 10. klubova).

ÄŒEHOSLOVAÄŒKA 3. LIGA
Ova liga nije igriva i sadrži pet podgrupa za Češke klubove i jednu za Slovačke.

- TRI KUPA
(Pored nacionalnog kupa Čehoslovačke sadrži i Kup Češke i Kup Slovačke)

KUP ÄŒEHOSLOVAÄŒKE
- U njemu igraju svi klubovi iz Čehoslovačke Super Lige i po dve najbolje ekipe iz Češke 1. i Slovačke 1. lige što je ukupno 16. izabranih ! Igra se dvomeč sve do finala koje se igra na neutralnom stadionu..

KUP ÄŒEÅ KE
- U njemu igraju članovi nižih Čeških liga.. ukupno 64. ekipe.

KUP SLOVAÄŒKE
- U njemu igraju članovi Slovačkih nižih liga.. ukupno 32. ekipe.

Offline TIR

• Indeficienter
  • Legenda
  • *
Odg: Czechoslovakia by FM-Balkan ReSearch Team
« Odgovori #1 u: 03.01.2013, 08:59:44 »
Ako već želiš/te downloade, stavite i link.

Link na temu vašeg foruma na kojem se moraš registrirati da bi skinuo. ;)

Inače dobar update, sigurno će nekog zanimati jer vidim da je uloženo truda.

Offline HŽV

• Sveti Petar
  • Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 03.01.2013, 11:31:18 »
Zanimljivo al ovi česi i slovaci su mi ultra dosadni.Imate li u planu neku svojetsku ili balkansku ligu.To bi bilo zanimljivo  hmm

Offline Hugo

• brdo gela, PeÄ‘a Mijatović
  • Trener
  • *
« Odgovori #3 u: 03.01.2013, 11:40:52 »
ja mislim da je izasla balkanska liga  hi

Offline Sloba

• The Special One®
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 03.01.2013, 13:28:53 »
Ako već želiš/te downloade, stavite i link.

Link na temu vašeg foruma na kojem se moraš registrirati da bi skinuo. ;)

Inače dobar update, sigurno će nekog zanimati jer vidim da je uloženo truda.

Ja sam unutar tima, postavljanje na druge forume je dozvoljeno uz ostavljanje i linka do matične teme.. :) Inače hvala, ako želiš cimaj me na PM da ti pošaljem link od downloada.. nije problem. ;)

p.s. Izašlo je već do sada mnogo verzija Jugoslovenske lige (kada kažem mnogo mislim da je dosta različitih ljudi pravilo razne Juge pa ima nekih već sada 5-6 verzija).. (ona zvanična od foruma je verovatno i ta u koju je uloženo i najviše truda, najsadrživija je ali za moj ukus previše opširna i skoro rađena skroz kao Engleska.. mnogo klubova i mnogo utakmica.. ali ko voli Engleze i to će voleti..). U mojoj verziji nije rađeno kao pre.. ima 4. igrive lige i postaviću ovde na forum.. mogu vam samo reći da je otprilike realnost na izuzetno visokom nivou.. :) Videćete.. i da.. idu Sovjeti uskoro.. danas ili sutra već.. :)
« Zadnja izmjena: 03.01.2013, 13:30:37 od SlobaGrobar »

Offline HŽV

• Sveti Petar
  • Trener
  • *
« Odgovori #5 u: 03.01.2013, 13:32:18 »
NaÅ¡a san ovu tvoju jugoligu, taman je planiran probat sada.Svaka čast za sovjete, to će bit zanimljivo, dosta jakih klubova  ;)

Offline Veki

• #44 Kevin Kampl
  • Legenda
  • *
« Odgovori #6 u: 03.01.2013, 14:34:45 »
Svaka čast za ovo, sovjetsku ligu ću svakako probat ;)