Transferi odliÄni, u velikom si plusu Å¡to se toga tiÄe. Kup je sramota i daj viÅ¡e pobijedi taj Porto, vidim da muke muÄiÅ¡ s njima 
EL fantazija, Äudi me kako je jedan Dortmund tu, a kod mene dominiraju u LP. Nadam se da ćeÅ¡ ostat meÄ‘u prva tri mjesta u ligi i da ćeÅ¡ proći Schalke. Sretno 
hvala Silvaa. kup je sramota, previše sam se umislio kad sam bio u dobroj seriji i kad sam znao da sam prezimio u europi

Porto... ah, tu je viÅ¡e problem u mojoj ustrajnosti ka ovoj narrow taktici dok Porto ima zvijeri na krilnim pozicijama i uvijek vrhunske napadaÄe. zato me ubijaju, ili ću protiv njih i ja morat malo Å¡ire igrat ili nabavit puno bolje bekove.
Dortdmund ne znam, trebao bih pogledat njihove tekme, možda su ispali iz kvalifikacija. nemam loadanu nijednu ligu osim portugala i brazila, možda i zato nisu strašni.
i ja se nadam, treće mjesto je napredak u odnosu na prošlu sezonu, vidjet ćemo. prolazak Schalke bio bi san, bili bismo gori od Turske na prošlom Euru

o kupu ne zelim pricati ali cestitam na prolasku skupine EL i vidim da si uspio pobijediti jednog velikana
kup je sranje

. Å¡teta, bila je dobra prilika za otić do kraja. hvala na Äestitkama, a Sporting je bio jako loÅ¡eg morala i promijenio trenera.
napredujes lagano ali stabilno glavno da nisi izgubio volju za igranjem ko ja
ej stari! ma bio sam i ja izgubio volju, tri mjeseca nisam upalio taj sejv. napredak i treba bit takav, bolje lagan i stabilan i korak po korak, nego brz pa da se onda raspadne ko kula od karata