Bugovi

Started by Pique, 09.03.2011, 17:44:43

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

Niko

Ovaj Yurchenko je ja mislim najveći bug, daje golove ko lud di god dođe. Najradije bi ga izbrisa sa igrice  :pras: :pras:

MNT

zbog ovog sranja razmišljam o prekidu karijere nije mi jasno nikako  !mad!  *****  :bad:

a Romu sam pobjedio u obe utakmice

Y-bemâ„¢

kad tri ekipe imaju isti broj bodova, gleda se gol razlika  ;)

MNT

ali već mi je bila stigla poruka da sam prošao grupu nakon 5. kola  :bo:

Y-bemâ„¢

MNT

nestao je već jbg jer sam sada na kraju 12. mjeseca

Chuckâ„¢

Rijeka osvojila kup, a ja ligu i uopce nismo igrali super kup  hmm

Dial Square

Evo jedan bug.

Ovdje se vidi da pva 2 idu u playoff za LP, ali ja sam vec 4. godinu osvojio ligu otkad sam to izborio, a ni jednom nisam igrao playoff nego uvijek idem direkto u skupinu.

john_doe

Vjerojatno nebi trebalo ići pod bugove ali ne sviđa mi se što kod tutoringa nikad neznam hoće li mi ovaj prihvatiti tutora, i to ne govorim sad o nekim čudnim karakterima, obojica su recimo profesional, možda čak tutor model prof. Ali nek mu ponudim 5 puta sigurno će 2 puta odbiti, malo čudno ispada jer ako prihvati (bude oduševljen tutorom, može se očekivati da će mu sve ocjene narasti, a ako odbije postoji čak vjerojatnost da će se zamrziti).

Bilo je toga i na prošlima, ali moglo se pretpostaviti koji su dobri tutori kojim mladim igračima uz dovoljno pažnje na osobnost, nije teško bilo služiti se ovime, na 11ci to mi više izgleda kao nekakvo bacanje novčića.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Data

Ja nisam imao problem s tim. One opcije na početku kada moliš starijeg igrača da radi s mlađim su zapravo motivacija za tog starijeg. Ako odabereš ono s "ideal role model...", onda će prije pristati da radi s klincem ako se radi o nekom igraču svjetske klase. Ovo ostalo ga može uvrijediti u smislu da stariji igrač smatra da podcjenjuješ njegove mogućnosti kao učitelja.

A ako klinac kaže da baš ne bi radio sa starijim kolegom, onda uglavnom odustanem da ne bi bilo loših iskustava. :D
Quote from: Veki on 23.03.2016, 13:12:00
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Chuckâ„¢

Ono prvo ti ovisi o ulozi igraca,ako ti je key player i stalno igra onda skroz gornju opciju, i na temelju te prve opcije ti ovisi dal ce mulac prihvatit tutora.

john_doe

Možda ali mislim da ipak ne znači, testirao sam ovo bio, Carragher first team player kao tutor za Kellyja, savršeno si odgovraju po mentalitetu, ali tutor bi mi uspio u možda 60% pokušaja, slična situacija i s drugima. Uvijek bi birao prvu opciju, bez obzira koji igrači su mi tutori, otprilike jednaka uspješnost.

Stvarno mi se čini da je to na ovom fm-u kockanje.
“Football is a simple game based on the giving and taking of passes, of controlling the ball and of making yourself available to receive a pass. It is terribly simple.” Bill Shankly

Link

Chuckâ„¢

Jel se desava jos kome da nakon prve sezone vise nema super kupa  hmm

mysthios63

mislim da u HNL-u, ako isti klub osvoji Ligu i Kup, Superkup se ne igra :bo:

Chuckâ„¢

Znam to,al kad ne osvojim kup isto ne igram super kup,vec par puta se desilo  :bo:

carli

bug je i to šta solin ligu prvaka ikup uefa igra na svome stadionu,a hnl na poljudu  lolcina  lolcina
Quote from: Mr. Football on 02.12.2014, 23:06:09

eo uzeo Cordobu, a s Barcelonom bi ispo iz lige jebem ti pasa ciganina

IBong

Quote from: pato007 on 07.09.2011, 19:49:25
mislim da u HNL-u, ako isti klub osvoji Ligu i Kup, Superkup se ne igra :bo:
Ja sam s Hajdukom osvojio oboje,pa sam SuperKup igrao protiv Dinama koji je bio drugi  :) I svaku sezonu sam dosad vidio da se odigrao SK

freddy adu

To je greška. Super kup igraju pobjednik lige i pobjednik kupa. Ukoliko netko osvoji duplu krunu, Super kup se ne igra. :)

Chuckâ„¢

Izgleda da su to stavili na random,ja ne igram ni kad ne osvojim oboje,a ovaj igra i kad osvoji oboje  lolcina

IBong

Bug je u svakom slucaju  :)

Edit: Evo slike da nebi bilo da pricam bzvz  hmm

inflikted

još uvijek se sudi pasivni offside  fejspalm