Kako aktivirati kupljeni Football Manager key?

KategorijaTutorijali
Datum22.04.2016

Neki ljudi su se javljali na mail i na Facebook da im pojasnimo kako aktivirati FM key koji su kupili pa evo jedan tutorial kako to najlakše napraviti.

1. Potreban Vam je Steam account kojeg možete napraviti ovdje: LINK

2. Potrebna Vam je Steam aplikacija koju možete downloadati ovdje: LINK

3. Kada pokrenete Steam aplikaciju, dobit ćete ovakav prozor, ovdje upišete svoje podatke koje ste ostavili pri registraciji

4. Pri prvom pokretanju aplikacije možda ćete morati upisati dodatni kôd koji će Vam stići na mail kad se pokušate prijaviti.

5. Kada se otvori sučelje Steam aplikacije, u donjem lijevom kutu se nalazi opcija Add a Game…, kliknete na tu opciju te onda na Activate a Product on Steam…

6. Pratite upute, prvo kliknite Next pa zatim I Agree. Tada ćete dobiti prozor gdje trebate upisati key.

7. Upišite key pa kliknite na Next i dobit ćete ovakav prozor gdje piše da je aktivacija protekla uspješno. Zatim kliknite na Finish (mislim da će Vam opcija Finish doći 2 puta zaredom)

8. Sada ste aktivirali key i možete pokrenuti instalaciju igre, klikom na gumb Install

9. Kada kliknete na Install, dobit ćete opcije instalacije. Nudi Vam se mogućnost da kreirate prečac do igre na Desktop ili Start menu, ali i da odaberete lokaciju gdje želite instalirati igru. Default lokacija je c:\Program Files, ali Vi možete odabrati koju god lokaciju želite.

10. Nakon toga morate pričekati nego vrijeme da se igra skine sa Steama (imajte na umu na igra ima otprilike 4,5 GB i da to sve ovisi o brzini Vašeg interneta.

11. Nakon što download igre završi, možete pokrenuti igru klikom na gumb Play

Valja napomenuti da ovo vrijedi za bilo koju igru, ne samo za Football Manager.

Uživajte hi