Neki novi klinci | Part 01 | Uvod

KategorijaKarijera
Datum01.11.2018
Autorfranja

  uvod

  Tko smo mi?

  Rođeni smo prije točno 120 godina, od strane studenata koji su studirali u Engleskoj. Tri godine nakon rođenja, spajamo se sa klubom iz istog grada, a oni također imaju poveznicu sa Engleskom. Nekoliko godina smo igrali u plavo bijelim dresovima, a 1910. mijenjamo boju dresova koju zadržavamo do danas. Imamo mrskog rivala. Nismo iz istog grada, ali smo jako blizu jedni drugima. Iako, ruku na srce, nisu oni ni blizu nama, kako po uspjehu tako po zanimljivostima i specifičnosti našeg kluba.

  Za jedan specifičan klub kao što smo mi, poprilično smo uspješni. Doduše, nismo najuspješniji, daleko od toga, ali nismo ni najgori. Zadnji put smo prvaci bili daleke 1984. Godine. Imamo pozamašan stadion, koji se nalazi pored crkve, po kojoj je i dobio ime. U jednoj stvari smo ipak najbolji. Zapravo, u jednoj stvari smo najbolji klub, a u drugoj smo najzanimljiviji. Prva stvar je ta da smo tijekom povijesti proizveli najviše igrača za reprezentaciju naše države. A druga stvar? E, to je ta specifičnost koju sam u ovom malenom uvodu nekoliko puta spomenuo. O njoj ćemo više u sljedećem nastavku ovog uvoda.

  Ovo je prvi od prvi od 5 dijelova koliko ih planiram izbaciti prije izlaska full igre. Odigrao sam nekoliko kola ovog sejva na beti jer nisam mogao odoljeti, ali to je to dok ne izađe full. Tada ću sejv nastaviti, a do tada ćete kroz ovih 5 dijelova uvoda saznati sve što trebate znati o klubu. Kada nastavim igrati, reporti će ići dva puta po sezoni, te možda neki manji report u toku sezone, ali to ovisi o potrebi. Također, cijeli ovaj sejv ovisi o mom slobodnom vremenu i motivaciji, te također o posjećenosti foruma, koja je trenutno jako mala. Pa tko zna, možda ova karijera uspije malo i oživjeti forum.

  P.S. Vidim da od izlaska bete ima mnogo „gostiju“ na forumu, tj. neregistriranih korisnika. Pa ih ovim putem sve pozivam da se registriraju, kako bi nam komunikacija na forumu i igranje FM-a bio još veći užitak. 😉


  Ukoliko želite ostaviti nekakav komentar na ovu karijeru ili pročitati nastavak prije ostalih, posjetite temu karijere na Cro-Manager forumu.

  Povezano

  Pogledaj ostale povezane vijesti