Neki novi klinci | Part 05 | Athletic Bilbao

KategorijaKarijera
Datum11.11.2018
Autorfranja

  dresovi

  Došao je red na poslijednji dio uvoda o Athletic Bilbau. Nakon malo općenitog govora o klubu, zatim o igračima i taktici, te prekjučer o omladinskom pogonu, ovo će biti kratki vodič za one koji se možda okušaju u ovom izazovu. Danas ću pokazati kako je najbolje najmestiti filtere u pretraživaču igrača, koje zadatke zadati skautima i slično. Dakle, neće ovdje biti previše govora o Bilbau, samo par savjeta za ostale.

  U dijelu Scouting-Player search, spremio sam 5 različitih filtera, preko kojih mislim da će mi biti najlakše pratiti zbivanja u baskijskom svijetu nogometa. Ja sam ih nazvao Baski svi, Baski svi realni, Baski mladi svi, Baski mladi realni, Španjolci 16. Možda izgleda malo zbunjujuće, ali nije. Ovakvi filteri mi pružaju jako dobar pregled igrača koje u mom slučaju mogu kupovati.

  Baski svi – nacionalnost JE Basque, maknuta je kvačica sa “Interested in: transfer”
  Baski realni – nacionalnost JE Basque, ostavljena je kvačica na “Interested in: transfer”
  Baski mladi svi – nacionalnost JE Basque, godine u rasponu od 15 do 17, maknuta je kvačica sa “Interested in: transfer”
  Baski mladi realni – nacionalnost JE Basque, godine u rasponu od 15 do 17, ostavljena je kvačica na “Interested in: transfer”
  Španjolci 16 – nacionalnost JE Spanish, godine u rasponu od 15 do 16, maknuta je kvačica sa “Interested in: transfer”

  Također bih svima preporučio da kada odete u Squad i otvori vam se popis igrača, dodajte kolonu Second nationality. Tako ćete prilikom pregleda igrača bilo kojeg kluba odmah vidjeti koji ima i baskijsko državljanstvo, bez da svakom igraču posebno otvarate profil.

  Ako vam se čini da u ovom sejvu nećete trebati veliki broj skauta jer ne možete dovesti većinu igrača, varate se. Ne kažem da vam treba 30 skauta, ali trebali bi svakako imati njih 10ak. Ovako sam ih ja rasporedio:

  Skaut 1 – Next opposition
  Skaut 2 – La Liga, igrači bilo koje dobi
  Skaut 3 – Segunda, igrači bilo koje dobi
  Skaut 4 – Segunda, igrači u19
  Skaut 5 – Francuska liga (ovdje možete ostaviti igrače bilo koje dobi, a možete i seniore dati jednom skautu, a juniore drugom)
  Skaut 6 i 7 – Segunda B (treća liga), igrači u 19

  Naravno, možete po želji dodati još zadataka skautima, ali mislim da je za prvih nekoliko sezona ovo dovoljno. To bi u kratko bilo to za uvod. Sada kreće ono najvažnije, a to je igranje. Svaka sezona (osim ove) će se vrlo vjerojatno sastojati od 2 kraća i dva duža reporta. Prvi će ići 1.9. i prikazat će dolaske (ako ih bude) i odlaske u prijelaznom roku, taktiku s kojom krećemo u sezonu i pripremne utakmice. Drugi je na rasporedu 1.1., kada ću prikazati prošlu polusezonu. To je prvi duži report. Drugi kraći će biti na youth intake datum, kada ću kratko pokazati nove pačiće. I posljednji, drugi duži report će ići na kraju sezone. To bi bilo to. Sada idemo igrati, čujemo se na polusezoni. Aupa Athletic!


  Ukoliko želite ostaviti nekakav komentar na ovu karijeru ili pročitati nastavak prije ostalih, posjetite temu karijere na Cro-Manager forumu.

  Povezano

  Pogledaj ostale povezane vijesti