Cut Out Player Faces Megapack

KategorijaSlike igrača
Datum22.10.2018

  Definitivno jedan od najpopularnijih grafičkih dodataka za Football Manager posljednjih 8 godina je Cut Out Player Faces Megapack. Ovaj paket, nakon izlaska verzije 11.0, broji točno 209 688 slika igrača i osoblja te je tako neizostavan dodatak koji će poboljšati iskustvo igranja Football Managera.

  Tvorci ovog megapacka izdaju nadogradnje na mjesečnoj bazi. Na taj način svakog mjeseca se povećava broj igrača i osoblja koji dobiju sliku u FM-u, a radi se, naravno, i na osvježavanju nekih starih slika. Njihova baza gdje održavaju kontakt s fanovima je legendarni sortitoutsi forum gdje im možete poslati zahtjev za izradu slika. Svi zahtjevi pojedinačno su dostupni za download odmah nakon što ih netko iz tima prilagodi za upotrebu. Naravno, te iste slike iz zahtjeva su dotupne i u sljedećem mjesečnom updateu.

  Kako downloadati Cut out Player Facec Megapack?

  Svake godine pred izlazak novog Football Managera, “cut out” ekipa izbaci veliki megapack sa svim dosad napravljenim slikama te je taj pack dostupan za download na najlakši način – putem torrent clienta. Tako su baš prije nekoliko dana izbacili verziju 11.0. Nakon toga svakih mjesec dana izbacuju update koji je numeriran tako da se broj iza decimalne točke povećava za jedan. Megapack koji je izbačen prije nekoliko dana je onaj “godišnji” koji se može downloadati preko torrenta, a nakon toga na ovom linku možete pratiti mjesečne updateove. Preporuka je da se registrirate na sortitoutsi kako biste imali evidenciju downloadanih dijelova facepacka.

  Download – Megapack 11.0. (torrent)

  Kako instalirati slike igrača?

  Jednom kada ste downloadali cijeli paket, slike će biti unutar .rar datoteke. Tu datoteku pomoću WinRar ili 7Zip programa raspakirajte na lokaciju Dokumenti » Sports Interactive » Football Manager 2019 » Graphics. Ukoliko folder Graphics ne postoji, slobodno ga možete ručno kreirati.

  Nakon što su slike raspakirane unutar spomenutog foldera, morate podesiti postavke unutar igre. Pokrenite Football Manager 2019, zatim idite na Preferences te Interface. Unutar tih postavki označite kvačicom sljedeće dvije stavke:
  Use caching to decrease page loading times
  Reload skin when confirming changes in Preferences

  Nakon toga kliknite na Clear Cache.

  Tada će vas igra vratiti izvan postavki, vratite se natrag na Preferences te kliknite na Reload Button na dnu ekrana.

  Nakon nekog vremena nova grafika će se učitati, a slike igrača će biti vidljive unutar igre.


  Ukoliko imate nekakvih dodatnih pitanja, slobodno nam se obratite na forumu.

  mysthios63
  mysthios63 Hrvoje, 24 godine. Prvi FM kojeg sam igrao bio je FM 2007 i od tada se samo to igra. Navijač Milana... Pogledaj više