SC Braga - Cro Manager Preporuke

S.C. Braga – Cro Manager Preporuke

Objavljeno: prije 1 godina
Share:

Općenito o klubu

SC Braga je klub koji je uvijek u sjeni Velike Trojke Portugalskog nogometa. Uvijek su tu negdje, ali nikada prvaci. Najveći uspjeh u povijesti kluba su ponovili prošle godine kada su osvojili Portugalski nacionalni kup. Zadnji takav uspjeh su doživjeli davne 1966 osvajanjem kupa. U ligi su 2012 godine bili treći, a 2010 godine su bili 2, što im je najveći uspjeh u Portugalskoj ligi. 

Profil Kluba Povijest Kluba
Profile - SC Braga - Cro Manager Preporuke General - SC Braga - Cro Manager Preporuke
Financije Ekipa
Finances - SC Braga - Cro Manager Preporuke Squad - SC Braga - Cro Manager Preporuke

 

Glavni igrači

Nikola Vukcevic - SC Braga - Cro Manager Preporuke

 

 

Nikola Vukčević je stijena u sredini Brage. Po ocjenama nigdje ne iskače previše sa nekim ogromnim atributima, ali također jedini lošiji atributi su mu Free Kick Tacing, Long Throws, Finishing i Flair. Veoma stabilan igrač za sredinu terena u oba smjera, fali mu možda bolji Flair da nosi vašu ekipu u kreaciji. Dodatni plus mu je Leadership 15 i Teamwork 14, što znači da ga možete postaviti za kapetana.

 

Pedro Santos - SC Braga - Cro Manager Preporuke

 

 

Desno krilo Pedro Santos je Vaš igrač za probijanje i stvaranje napada.Acceleration 16 i Pace 15 Vam dovoljno govore o njegovoj brzini. Dribbling, Technique 16 i Flair 17 govore o njegovoj kreaciji naprijed. Nažalost njegovi obrambeni atributi (Marking, Tackling, Positioning) nisu baš najbolji, kao ni Strength i Jumping reach. Što znači da ćete vjerovatno morati mu dati veću slobodu u igri, ali također postaviti nekoga da ga pokriva. Dajte mu loptu i nek sam igra. 

 

Hassan - SC Braga - Cro Manager Preporuke

 

 

Hassan je visoki napadač, kojeg možete iskoristiti za puno toga. Najbolja pozicija mu je Target Man jer je dosta visok i zaokuržen kao igrač, no možete ga i u drugim rolama koristiti.Finishing, Composure 15 i Off the ball 14, znači da će najvjerojatnije zabijati za Vas, samo ga trebate iskoristiti. Također mu je veliki plus što se jako malo ozljeđuje.

 

Ostatak ekipe

Problem u ekipi je čitava lijeva strana momčadi, nemate dobro beka niti dobro lijevo krilo. Od mladih potencijala imate Danila koji možete postati dobar igrač, ali ne trenutno na posudbi u Benfici. Zatim Joao Quireos može postati jako dobar igrač, ovisno koliko sreće imate prilikom pokretanja igre. Ostatak ekipe baš nešto i ne iskače previše. Time dolazimo do razloga zašto je ovo dobar klub za uzeti. Ekipa je solidna, ali ništa previše jako, mladih potencijala baš i nemate previše. 

Zašto igrati s ovim klubom?

Prvi izazov je skinuti Veliku Trojku sa vrha Portugalskog nogometa. Ekipa je solidna, ali treba pojačanja za napredak. Kao što sam rekao već, mladih igrača baš i nemate previše dobrih. Stadion od 30 tisuća mjesta je sasvim dovoljan, reputacija lige je dosta dobra, te možete dovesti solidne igrače u klub. Veliki plus je također jako dobar Training i Youth Recruitment, kojeg možete iskoristiti za stvaranje odlične momčadi. Financije su vam limitirane, imate samo 3M€ na raspolaganju. Sve u svemu, po meni odlična ekipa za stvaranje mladih igrača i stvaranje nogometne dinastije.

 

Ako vam se sviđa Braga, slobodno se javite na forum kako vam ide.