Portsmouth - Cro Manager Preporuke

Portsmouth F.C. – Cro Manager Preporuke

Objavljeno: prije 1 godina
Share:

Općenito o klubu

Portsmouth F.C. je prošao svoje najbolje dane sredinom prošlog stoljeća. 2 titule za redom 1948/49 i 1949/50 te su se zacementirali u 5 Engleskih klubova koja su osvojila prvenstvo 2 godine za redom nakon 2 svjetskog rata.
Sezona 2009/10 je bila burna za Portsmouth, prodaja najboljih igrača zbog financijskih problema, promijena predsjednika kluba te neplaćanje ugovora igračima i trenerima je značilo da klub ulazi u administraciju 26.02.2010. oduzimaju se 9 bodova te ispadaju iz Premier Lige. Narednih par sezona klub je propadao kroz lige te se trenutno nalaze u League Two. 19.04.2013. Portsmouth je izašao iz administracije kada ih je kupio Pompey Supporters Trust. Nakon 18 mjeseci klub je očišćen svih dugovanja svim zajmodavcima i bivšim igračima. Sezone 2015/16 Portsmouth je ušao u play-off, ali je izgubio u polufinalu od Plymoutha.

Profil Kluba Povijest Kluba
Profil - Portsmouth - Cro Manager Preporuke History - Portsmouth - Cro Manager Preporuke
Ekipa Financije
Ekipa - Portsmouth - Cro Manager Preporuke Finances - Portsmouth - Cro Manager Preporuke

Glavni igrači

Christian Burgess - Portsmouth F.C. - Cro Manager Preporuke Milan Lalkovic - Portsmouth F.C. - Cro Manager Preporuke Connor Chaplin - Portsmouth F.C. - Cro Manager Preporuke
Christian Burgess je glavni dio momčadi koji će pokupit sve lopte zbog svoje visine (194cm), brzine (Acceleration i Pace 12). Cris nije posramljen ni sa svojim tehničkim atributima koji su za ovaj nivo ekstremno dobri (Passing 12, Technique i First Touch 11). Milan Lalkovic je svestran igrač koji može pokrit sve napadačke pozicije. Primarna pozicija mu je ljevo krilo jer voli ulazit u centralni prostor u kojem može doći do šuta ili ključnog dodavanja. Ovog Slovaka krasi igra 1 na 1 (Flair 15, Dribbling 13) u kojem može uradit što želi protivnicima u League Two. Conor Chaplin je klasični "Fox in the Box". Ovaj 19-godišnji brzanac ima potencijala da predvodi napad nekoliko godina. Krasi ga završnica (Finishing 13, Composure 14 te Off the Ball 13). Iako je nižeg rasta (168 cm) to nadoknađuje brzinom (Acceleration 15, Pace 13).

Ostatak igrača

Prema in-game kladionicama ovo je ekipa koja će se boriti za titulu, ali fali desnih bekova. Srećom financije su u vrlo pozitivnom stanju te ima nešto novaca za investiciju u to područje. U veznom redu moglo bi se dovesti neko dobro pojačanje pošto je Pompey na tim pozicijama relativno siromašan. S 2-3 dobra pojačanja može se lagano osvojiti titula u prvoj sezoni, a i u sljedećoj sezoni neće biti problem ostati u League One budući da je jezgra ekipe većinom dobra za sredinu tablice.

Zašto igrati s ovim klubom?

Nakon teškog perioda sljedi uspon ovog "propalog giganta" Engleskog nogometa. Svakako na početku novci neće biti problem, ali kako će prolazit godine biti će zanimljivo vidjet da li baš Vi možete ostvarit uspješan povratak u Premier Ligu bez financijskih problema.

Ako vam se sviđa ovaj klub i počnete igrati s njim, javite se slobodno na naš forum s vašim rezultatima.

Autor: Maxi09