OGC Nice - Cro Manager Preporuke

OGC Nice – Cro Manager Preporuke

Objavljeno: prije 1 godina
Share:

Općenito o klubu

Olympique Gymnaste Club Nice Côte d'Azur, odnosno OGC Nice, francuski je klub smješten u prekrasnom istoimenom gradu. Od svojeg osnivanja 1904. osvojili su četiri domaća prvenstva, iako je zadnje osvojeno prije više od osamdeset godina. Prošle sezone završili su na četvertoj poziciji, čime su izjednačili svoj plasman iz sezone 12/13.,  što je ujedno i najbolja pozicija u novije vrijeme. Od ove sezone imaju novog vlasnika koji je veoma ambicijozan što pokazuju i transferi. Domaće utakmice igraju na prekrasnoj Allianz Riviera, koja prima nešto više od 35,000 navijača.

Profil kluba Povijest kluba
club_profile - OGC Nice - Cro Manager club_general - OGC Nice - Cro Manager
Ekipa Financije
Ekipa - OGC Nice - Cro Manager finances - OGC Nice - Cro Manager

Glavni igrači

Mario Balotelli- OGC Nice - Cro Manager preporuke Youness Belhanda - OGC Nice - Cro Manager preporuke Dante - OGC Nice - Cro Manager preporuke
Super Mario definitvno je zvijezda ove momčadi, i igrač kojega ne treba posebno predstavljati.  Nikada nije ispunio svoj puni potencijal. Nakon dvije sezone za zaborav, došao je u Nicu kako bi se vratio na stare staze. I dobro mu ide za sada. Na FM-u je uvijek bio hladnokrvni strijelac, i na tebi je da izvučeš ono najbolje iz njega.   Nakon hladne Ukrajine Younes Belhanda vraća se u Francusku gdje je prije branio boje Montpelliera. U Nicu dolazi na posudbu, sa pravom otkupa za 6 miliona €. Može pokriti svaku poziciju veznog reda, ali najbolje se snalazi iza napadača. Flair (17), First Touch (17) i Technique (17) pokazuju nam da se dobro snalazi s loptom u nogama Nakon napada i veze, red je došao i na obranu. Ovaj 32-godišnji branič iza sebe ima puno velikih trofeja sa Bayernom. Njegova najveća mana je Acceleration (8) što je jednostavno premalo za Ligue 1. Manjak brzine nadoknađuje izvrsnim mentalnim ali i tehničkim atributima. First Touch (14), Passing (14) i Vision (13) su odlični za jednog stopera.

 

Ostatak igračkog kadra

Ekipa je dosta dobro pokrivena, iako su neke pozicije kritične. Pravu zamjenu za lijevog beka nema, tako da vam to mora biti prioritet. Nadalje stoperi su dosta spori, tako da ne bi bilo loše dovesti jednog mlađeg i bržeg stopera koji bi igrao uz Dantea. Na početku dobijete nešto malo novaca, tako da ih iskoristite pametno.

Zašto igrati s ovim klubom?

Ove godine 80% kluba preuzeli su Američko – Kineska grupacija predvođeni Chien Leeom i Alex Zhengom. Puno je uloženo u ekipu koja se ove sezone bori i u Europa League. Prvenstvo nisu osvojili još od davne 1959. Iako su bili blizu u nekoliko navrata. Prošle sezone oživili su zaboravljenog Ben Harfu, dok ove sezone njihovi navijači se nadaju da bi isto mogao napraviti i Mario Balotelli. Najveća motivacija zasigurno je prekid dominacije PSG-a.

Ako se odlučite za ovaj klub, dođite na naš forum i recite nam kako vam ide.


Autor: ivanfla