Autor Tema: Tottenham Hotspur: Harry Redknapp (2011/12)  (Posjeta: 2873 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline De facto

• Što? Oćeš mi ti to nešto brko? Jel
  • Trener
  • *
Tottenham Hotspur: Harry Redknapp (2011/12)
« u: 18.08.2012, 21:56:00 »
Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur 2011/12

Menadžer: Harry Redknapp   
Klub: Tottenham
Država: Engleska
Formacije: 4-2-3-1, 4-4-2

Harry Redknapp je došao na White Hart Lane u listopadu 2008. godine, naslijedivši Juande Ramosa koji je ostavio klub na posljednjem mjestu Premiershipa. Uspio je podići ekipu te su Spursi završili na 8. mjestu Premershipa. U četiri sezone pod vodstvom Redknappa Tottenham je igrao u četvrtfinalu Lige Prvaka, te dva puta završio među četiri najbolje ekipe u Premiershipu. Sezona 2011/12 je bila sezona uspona i padova za Redknappa i Spurse. Iako su jedno vrijeme konkurirali za naslov Engleske Premier lige te bili daleko ispred svojih najljućih rivala Topnika, sezonu su završili na razočaravajućoj četvrtoj poziciji, koja im ipak nije obezbjedila Ligu Prvaka. Harry Redknapp nije tip menadžera koji često mijenja stil igre, tako da ni ove sezone nije bilo nekakvih značajnih promjena. Redknapp se ove kao i prošlih sezona dosta oslanjao na Modrića koji je bio ključna figura u ekipi. Glavni playmaker te je većina napada počinjala upravo od njega. Krila su kao i obično igrala važnu ulogu u ekipi. Najčešće Bale na lijevoj strani koji je odrađivao rolu krila sa cut inside zadatkom, te Lennon na desnoj koji je bio klasično krilo.

U uvodu su prikazane dvije verzije taktike koje ću obraditi. Obrada će ići onim redom kojim su i prikazane.

Verzija 1 (4-2-3-1 Control)

Verzija 2(a) (4-4-2 Control)

Dosta ofanzivnija postavka od Verzije b, koju je Redknapp uglavnom korstio protiv slabijih ekipa.
Igračima je dopušteno mnogo više slobode u igri.

Verzija 2(b) (4-4-2 Counter)

Defanzivnija varijanta koja se koristila u težim utakmicama kao protiv Arsenala na Emiratesu. Igra se temelji na direktnim pasevima prema napadačima i brzim tempom.
Ima i Sloboda pare, a Zrinjski ima politicku moc

Offline Data

• Legenda
  • *
Odg: Tottenham Hotspur: Harry Redknapp (2011/12)
« Odgovori #1 u: 18.08.2012, 22:13:44 »
Ružan klub, pijani menadžer kojega nikako ne mogu prožvakati, ali odličan rad na kraju. Znam da se dosta radilo na njemu, velik trud je na kraju uložen i odlično je ispalo. Detaljniji komentar od mene će teško doći jer nisam ni pratio njihovu igru u tom periodu, djelomično zbog ranije navedenih razloga, a djelomično i zbog toga što mi je išlo na živce forsiranje u našim medijima zbog Modrića i Kranjčara pa sam još više ignorirao klub.

Ali čestitke na prvom radu za taktičare, nadam se da ćeš nastaviti u tom ritmu. + s moje strane svakako.
najveći vojni uspjeh nam je što smo oslobodili knin koji je takva vukojebina da bi ga bilo bolje ostavit srbima

Offline De facto

• Trener
  • *
« Odgovori #2 u: 18.08.2012, 22:14:45 »
Hvala Data  :)

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #3 u: 18.08.2012, 22:18:09 »
ne vjeruj Magister što se tiče onoga da ti niko neće komentrati eto od nas nekoliko koji smo vidjeli da je to napisao ćeš sigurno dobit komentare :D

nisam nešto često gledao utakmice Tottenhama, ali bili su mi dragi dok nisu otjerali Ćorluku i dok je Kranjčar igrao, a odluku da brani Friedel, al dolaskom ovo Islanđana i Vertonghena sigurno ću igrati na FM 2013, a mogao bih i sada imam nekakovu ideju za taktiku kada ovo vidim :D

Offline Magister ludi

• The greatest risk is risking nothing at all
  • Trener
  • *
« Odgovori #4 u: 18.08.2012, 22:24:38 »
Osjećam da će ovogodišnji Tottenham biti neuporedivo intrigantniji.

[spoiler]Zvone daj sliku![/spoiler]

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #5 u: 18.08.2012, 22:27:43 »
ma dao bi ja tebi sliku, ma ne sliku nego link, ali ne smijem, takva je situacija :bo:

Offline Hugo

• brdo gela, Peđa Mijatović
  • Trener
  • *
« Odgovori #6 u: 19.08.2012, 03:14:40 »
cini mi se dobro, sve je fino opisano i nisi duzio i piso tekst od 15 stranica, tottenham  :gaah
uglavnom +  hi

Offline Blade93

• Ronaldinho je nogomet
  • Trener
  • *
« Odgovori #7 u: 19.08.2012, 13:00:20 »
Odlican tekst za mladog takticara. Vrlo lijep pocetak, samo tako nastavi.

Offline De facto

• Trener
  • *
« Odgovori #8 u: 19.08.2012, 13:02:43 »
Hvala Junik :D