Autor Tema: The Edge of Glory  (Posjeta: 12611 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
The Edge of Glory
« u: 09.09.2011, 18:28:57 »
Da, još jedan story od mene. Posljednji na ovom FM-u, a mogao bi potrajati i dosta dugo kad izađe slijedeći FM, jer za sad imam napisano stotinjak postova, a nisam htio počinjati dok se ne skupi velik broj istih, da nebi kratko trajao story :)

Neću odugovlačit sa uvodom, nego odmah krećem na story. :)

Sex skandal potresao Genou

Navijači Genoe ostali su šokirani nakon što je na stranici kluba objavljeno da je njihov dosadašnji trener Davide Ballardini podnio neopozivu ostavku. Ostavio je samo kratku poruku navijačima i novinarima, a nju ćemo vam prenijeti u cijelosti. “Neke stvari su važnije i od nogometa, a moj brak je jedna od njih. Klupu Genoe sam morao napustiti kako bih spasio svoj brak. Hvala Vam svima na podršci u dosadašnjem radu i predsjedniku na povjerenju koje mi je ukazao.”

Nagađa se kako je Ballardini uhvaćen u klinču sa njegovom asistentom Brunom Caneom u prostorijama kluba. Pitamo se zašto bi varao suprugu sa Brunom ukoliko mu je brak važniji od nogometa?!

Težak posao čeka Enrica Preziosia jer mora pronaći novog trenera i cijelokupni stručni stožer, a do početka priprema ostalo je još samo 15ak dana. Vrlo vjerojatno će na mjesto trenera biti postavljen Gianfranco Zola, ali možda se dogodi i neko iznenađenje. Sve ćemo vidjeti u idućih nekoliko dana.

Offline Fićo

• Legenda
  • *
Odg: The Edge of Glory
« Odgovori #1 u: 09.09.2011, 18:34:49 »
Kratak, dinamičan uvod, lijepo složen... čekamo dalje :)

Jedino naslov ti je loš, Gaga -.-

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #2 u: 09.09.2011, 18:39:02 »
Genoa yey
vrlo zanimljivo izgleda
baš me zanima hočeš li kupovati igrače pa ih ''davati'' Milanu lolcina lolcina

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #3 u: 09.09.2011, 19:13:33 »

Pioli napustio Palermo?

U ranim jutarnjim satima primili smo obavijest iz Palerma da je i njih napustio trener samo 2 tjedna prije početka priprema za novu sezonu. Pioli je viđen kako u 8 sati ulazi u prostorije kluba, što je bilo uobičajeno i do sada, ali je već u pola 9 sa osmjehom na licu i punim rukama papira sjeo u automobil i otišao u nepoznatom smjeru.

Nismo uspjeli doći do razloga Piolijeva odlaska iz Palerma, jer niti Maurizio Zamparini ne zna pravi razlog njegova odlaska, ali nam je ipak rekao da će se njegov nasljednik već sutra pojaviti u Palermu i potpisati višegodišnji ugovor. “Ne mogu vam reći razlog Piolijeva odlaska iz kluba, jer nitko od nas u klubu nije upoznat sa njegovim razlogom, ali smo ipak pristali na sporazumni raskid ugovora. Već sutra ćemo imati novog trenera, jedan moj veliki prijatelj će nas preuzeti i potpisati će višegodišnji ugovor s klubom.”

U međuvremenu je Pioli viđen u Milanellu na ručku sa Preziosijem i Zolom, što bi po mnogima značilo da će Genou ove sezone voditi Pioli i Zola.

@BBT
Hvala :) naslov ću izmjenit nakon par reporta, kad budete vidjeli koji klub ću odabrat :)

@pato007
Hvala :)
A možda i nije Genoa ;)

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #4 u: 09.09.2011, 19:17:17 »
e sad si me zbunio skroz, al ova dvojica sigurno neće na jednu klupu zajedno

aj  ti preuzmi Milan i ja zadovoljan hi

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #5 u: 09.09.2011, 19:43:41 »

Mazzarri novi trener Palerma?

Nastavlja se serija promjena trenera na početku nove sezone Serie A. Na današnjem predstavljanju novog trenera Palerma pojavio se dosadašnji trener Napolija, Walter Mazzari. Ovo je do sada najveće iznenađenje što se trenerskih pozicija tiće, jer je Mazzari prošle sezone Napuljsku momčad odveo do trećeg mjesta i izborio izravan ulazak u Ligu prvaka.

Mazzarri je rekao slijedeće: “Poziv mog velikog prijatelja Zamparinija da preuzmem klupu Palerma nisam mogao odbiti. Žao mi je navijača Napolija i predsjednika Aurelia kojemu sam ostavio težak posao pronalaska novog trenera. Uz mene je u Palermo otišao i moj dosadašnji asistent Nicolo Frustallupi. Vjerujem da će se Aurelio brzo snaći i da će Napoli i dalje imati odličnog trenera.”, dok je Zamparini dodao “Vjerujem da vas je sve iznenadio dolazak Waltera na klupu, ali vjerujem kako je on najbolji izbor za klub i kako će on biti taj koji će klub napokon odvesti do željenog cilja, a on je igranje u Ligi prvaka.”

Napoli i Genoa sada nemaju trenere. Što će se još dogoditi do početka priprema? Hoće li još koji klub ostati bez trenera i tko će preuzeti Napoli i Genou? Čitajte nas i dalje kako bi bili informirani o tome.

@pato007
Možda i hoće, sve je moguće ;)

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #6 u: 09.09.2011, 23:23:01 »

Zola novi trener Genoe

Danas je i službeno Gianfranco Zola postao novi trener Genoe. Vijest je objavljena na službenim stranicama kluba. Službeno predstavljanje najavljeno je za sutra u 12 sati.

Bivši nogometaš Parme, Napolija i Chelsea potpisao je dvogodišnji ugovor sa Genoom, što je razočaralo navijače jer su očekivali iskusnijeg trenera, a dobili su samo odličnog bivšeg nogometaša koji je do sada bio samo trener West Hama s kojim je u 80 utakmica došao do 23 pobjede i 21 remija.

U svojoj igračkoj karijeri za Napoli je nastupio 105 puta i postigao 32 pogotka u 4 sezone. Nakon toga je proveo 3 i pol sezone u Parmi za koju nastupa također 105 puta ali postiže 51 gol. Iz Parme prelazi u Chelsea gdje se zadržava 6 sezona i odigrava 309 utakmica i postiže 80 golova. Karijeru je završio u Cagliariju za koji je odigrao 75utakmice i postigao 22 gola.

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #7 u: 10.09.2011, 10:13:17 »

Bilić napustio Hrvatsku

Slaven Bilić nastavlja seriju šokantnih promjena trenera pred početak nove sezone u većini europskih liga. Bilić je reprezentaciju Hrvatske vodio prošle četiri godine i ostvario odlične rezultate, ali se nažalost nije uspio plasirati na ovogodišnje svijetsko prvenstvo što je po mnogima razlog njegove ostavke.

Tri sata smo pokušavali Bilića dobiti na telefon kako bi došli do pravog razloga njegove ostavke i na kraju smo uspjeli. Rekao nam je samo da je dobio poziv koji nije mogao odbiti i da ubrzo odlazi u jednu egzotičnu zemlju gdje će se po prvi puta okušati na klupi nekog nogometnog kluba. O kojem klubu se radi nije nam htio reći, pa ćemo se strpiti nekoliiko dana da saznamo o kojemu se klubu radi.

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #8 u: 10.09.2011, 11:30:58 »
Nije mi jasno kako ćeš srediti to u igrici... znači tu pišeš da je Zola trener Genoe, a u igrici će ju zapravo voditi netko drugi... to mi uvijek prvo padne na pamet kod tih mijenjanja trenera :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #9 u: 10.09.2011, 13:17:27 »
BadBlueTribe to uopče nije poanta. Kao da ćeš ti njega tražiti da vidiš tko je trener Genoe,to je sasvim nebitno u ovoj priči,ovdje su samo nagađanja da vidimo koga će preuzeti.

Inače jako lijepo pišeš Ivane,baš me zanima koga ćeš preuzeti,neću ništa nagađati ali ajde,vidjet ćemo. :)

Sretno dalje.

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #10 u: 10.09.2011, 13:42:10 »

Maradona preuzima Napoli

Bili smo pozvani da u 12:30 se pojavimo u svečanoj dvorani hotela Accademia gdje će biti predstavljen novi trener Napolija. Kružile su priče da će Napoli preuzeti Luigi Del Neri, Marcello Lippi ili Nevio Scala, pa nas je dolazak Diega Maradone u društvu de Laurentiisa i Bizona iznenadio.

Press konferenciju je započeo de Laurentiis, a nakon njega je nastavio Maradona.
“Dame i gospodo, danas smo ovdje da bi predstavili novog trenera naše momčadi. Riječ je o legendarnom bivšem nogometašu našeg kluba, Diegu Armandu Maradoni. Vjerujemo da je Maradona, koji je u igračkoj karijeri odigrao 259 utakmica za nas, pravi izbor za Mazzarrijeva nasljednika. Iako nema velikog trenerskog iskustva, navijači su nam predložili njega za trenera jer su željeli vidjeti najveću legendu kluba na klupi.” - rekao je Aurelio, a Maradona se samo nadovezao na to “Vjerujem da ćemo ostvariti odličan rezultat ove sezone. Momčad je fantastična i uz jedno ili dva pojačanja možemo doći i do naslova prvaka. Ipak, nogomet je najbolja i najneizvjesnija igra na svijetu, uvijek nas nešto može iznenadili, ali vjerujem da ćemo ostati u vrhu. Ja najviše volim atraktivan, napadački nogomet sa velikim brojem prilika na utakmici, pa ćemo tako i mi igrati i ne sumnjam da će naši navijači bit zadovoljni.”

Maradona je u svojoj nogometnoj karijeri postigao 311 golova u 589 utakmica, a igrao je za Argentinos Juniors, Boca Juniors, Barcelonu, Napoli, Sevillu, Newell’s Old Boys i ponovno Boca Juniors. Za reprezentaciju Argentine odigrao je 91 utakmicu i postigao 34 gola.

@BBT
Silvaa ti je objasnio, nije važno to tko će bit trener drugih klubova, bitno mi je samo bilo da se odmah ne sazna koji ću klub preuzet :)

@Silvaa
Hvala :) moguće da sam već nekog i preuzeo od ovih s novim trenerima, ali ništa nije sigurno :D

Offline Silvaa

• ma nema me.
  • Trener
  • *
« Odgovori #11 u: 10.09.2011, 13:46:17 »
Jako cijenim Napoli i Maradonu,bio je veliki igrač i kad je igrao za Napoli tada su bili jedni od najjačih,i sad Napoli ima odličnu momčad samo treba par mjesta pojačati i može se na vrh Italije.

Čekam sljedeći report. :)

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #12 u: 10.09.2011, 16:50:56 »
Ma znam, samo volim da je sve logično i fino objašnjeno :) Isto kao što nećeš moći ni Maradonu objasniti, sad postoje dvojica... jedan anonimac na klupi Napolija i jedan koji je legenda kluba, bivši argentinski izbornik :P

Ali nema veze, jedva čekam dalje vidjet priču ;) Sretno!

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #13 u: 10.09.2011, 20:47:32 »
Zašto baš Napoli?

Odlučih se završiti sa ovim FM-om uz klub s kojim uvijek mogu igrati a da ne izgubim volju. Riječ je o Napoliju kojega se sjećam još sa starijih FM-ova kada sam klubove birao po kapacitetu stadiona, pa mi je bilo “što veći stadion to je bolji klub”. Još jedan razlog su Maradona, Careca i Zola koji su prije 20 i više godina igrali u Napoliju. Iako ne volim lige u kojima imam ograničenja što se tiće broja stranaca (ili non EU igrača), odlučio sam prvo probati karijeru s Napolijem i zadržao se tu do 2022. godine. Taj save više nemam, jer sam ga slučajno obrisao pa odlučih početi ponovno sa Napolijem jer sam znao da s njima mogu odigrati dosta sezona. Moram još naglasiti da igram sa updateom u kojemu su sadržani svi ljetni transferi.

O klubu

S.S.C. Napoli (Societa Sportiva Calcio Napoli) jest talijanski nogometni klub iz Napulja, najvećeg grada na jugu Italije. Osnovan je 1904. godine, a najbolje dane proživljavao je u drugoj polovici ‘80-tih kada su u četiri godine dva puta osvojili Serie A, te po jednom Kup UEFA i Coppa Italiana i dva puta bili drugoplasirani u Serie A. Zbog lošeg vođenja kluba i gomilanja dugova klub je postupno propadao i 2004. godine proglasio bankrot. Novi klub osnovao je filmski producent Aurelio De Laurentiis pod imenom Napoli Soccer. Započeli su natjecanje u Serie C1 skupini B. U svojoj prvoj sezoni u Serie C1 nisu uspjeli doći do promocije u Serie B, ali su zato već u drugoj sezoni bili prvoplasirani i ušli u drugu ligu. Ulaskom u drugu ligu De Laurentiis uspjeva otkupiti svu povijest kluba i vraća mu njegovo staro ime. Iako je klub igrao u tako niskom rangu natjecanja, uspjeli su zadržat veliku posjećenost na utakmicama pa im je tako promociji iz Serie C1 u Serie B prisustvovalo 51.000 gledatelja. I u Serie B se nisu dugo zadržali, već u prvoj sezoni osvajaju drugo mjesto, iza Juventusa i ulaze u Serie A gdje se i dan danas nalaze.

Još jedna važna informacija jest ta da klub igračima ne daje dres sa brojem 10 u čast klupskoj legendi Diegu Maradoni. Po tome je Napoli jedan od rijetkih klubova u svijetu koji su to napravili.

Stadion

Napoli svoje domaće utakmice igra na stadionu San Paolo koji se nalazi u zapadnom djelu grada. Treći je najveći u Italiji, odmah iza San Sira i Olimpica sa kapacitetom od 60.240 sjedećih mjesta. Sagrađen je 1959. a obnovljen za potrebe svjetskog prvenstva 1990.
Stadion svi znaju po utakmici polufinala svjetskog prvenstva 1990. godine kada su igrali Italija i Argentina. Maradona je tada pitao navijače Napolija hoće li navijati za Argentinu, a oni su mu odgovorili vješanjem transparenta “Maradona, Napulj te voli, ali Italija je naša domovina”. To je bio jedini stadion na kojemu Argentinska himna nije izviždana. Utakmica je na kraju završila pobjedom Argentine nakon izvođenja jedanaesteraca, a pobjednički gol zabio je baš Maradona.

@Silvaa
Predobra je momčad, no fali tu par pozicija da bi se moglo do naslova :) Hvala ;)

@BBT
Bitna je priča, nije bitno kako će ove sitnice izgledat u FM-u :)
Hvala ;)

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #14 u: 10.09.2011, 20:49:55 »
Milan mi je najdraži klub, ali nekako mi je draže da si uzeo Napoli imaju odličnu ekipu :harmonika

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #15 u: 10.09.2011, 23:32:31 »

Mogući ovosezonski transferi

Iz krugova bliskih treneru i predsjedniku Palerma stigla je priča da su zainteresirani za 1.8M eura vrijednog 29-godišnjeg Christiana Gimeneza, veznjaka Cruz Azula.
Isti klub dovodi se u vezu i sa braničem Shakhtara, Yaroslavom Rakitskyim kojega bi Shakhtar pustio na posudbu ukoliko se nađe klub spreman platiti 1.5M eura.

Roma se dovodi u vezu sa 29-godišnjim Giuliom Migliacciom, veznjakom Palerma vrijednim 5.5M eura. U njihovim kombinacijama je i Ivan Ramis, 29-godišnji stoper španjolske Mallorce vrijedan 4.9M eura.

Velika želja Fiorentine je 22-godišnji Rasmus Elm, vezni igrač nizozemskog AZ-a vrijedan 3 milijuna eura.

Cagliari bi htio na posudbu dovesti Alexa, desno krilo portugalske Brage. To bi ih, nagađa se, koštalo oko 100 tisuća eura.

Lazio je spremio 2.8 milijuna eura za jednogodišnju posudbu Issaca Vorsaha, 22-godišnjeg braniča Hoffenheima.

Catania bi mogla biti najaktivnija u ovom prijelaznom roku. Po svemu sudeći dovesti će Andriya Yarmolenka na posudbu za oko 800 tisuća eura i 28-godišnjeg lijevog beka brazilskog Flamenga, Julia Cesara za oko 300 tisuća eura, također na posudbu. Razmišljaju i o kupovini 22-godišnjeg Henria Bienvenua koji se procjenjuje na 4 milijuna eura.

Udinese je spremio 3 milijuna eura za Baselova veznjaka Valentina Stockera.

Insider iz Napolija nam javlja kako se spremaju za dovođenje golmana Rafaela Santosa za oko 2 milijuna, te jedan puno veći transfer, a radi se o Hulku za kojega su spremili 25 milijuna eura.

Neimenovani izvor iz Intera tvrdi kako su zainteresirani za dovođenje mladog stopera Marca Bartre vrijednog 3 milijuna eura.

@pato007
Ja nemogu smislit Milan, Inter, Romu i Lazio od talijana pa mi tu kao jedini izbor ostaju Juve i Napoli :)
« Zadnja izmjena: 10.09.2011, 23:47:18 od Ivan992 »

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #16 u: 10.09.2011, 23:34:45 »
Trebao si u ovom zadnjem reportu podebljati imena klubova i nogometaša, bilo bi lakše za čitati ;) Inače sve ok, vjerujem da će biti dosta zanimljivo s Napolijem.

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #17 u: 11.09.2011, 18:30:28 »

Hamšik: “Želim i dalje igrati za Napoli”

Iako je na početku prijelaznog roka govorio kako želi otići u veći europski klub, dolaskom Maradone mladi je slovački reprezentativac Marek Hamšik promjenio svoje mišljenje.

Za njega su se zainteresirali Valencia, Arsenal, Chelsea i Bayern, no nitko do sada nije poslao konkretnu ponudu klubu. Nakon što je Maradona preuzeo klub, i Hamšik se odlučio na ostanak.

“Volim ovaj klub, grad i ljude u njemu. S trenerom se odlično slažem i vjerujem kako bi ovo mogla biti moja sezona iz snova, ali i za klub također jer je Diego odličan trener. Jedva čekam himnu Lige prvaka čuti na našem San Paolu. O daljoj budućnosti ne želim razmišljati” - riječi su slovačkog reprezentativca.

Offline mysthios63

• Ex Zvone Boban™
  • Admin
  • *
« Odgovori #18 u: 11.09.2011, 18:33:56 »
pa nije ovaj Hamšik ni lud, normalno da želi ostati kad će sada sve osvojiti lolcina lolcina

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #19 u: 13.09.2011, 01:46:05 »

Maradonine želje u ljetnom prijelaznom roku

Iako je Mazzarri doveo Inlera, Britosa, Pandeva, Džemailija i Donadela, nagađa se kako Maradona želi još nekoliko igrača u momčadi. Kako klub nebi ponovno zbog dugova pao u najniži rang talijanskog nogometa, predsjednik i trener će morat pažljivo birat igrače koje će dovesti. Po informacijama koje smo dobili iz kluba, igrači koje Maradona želi su:

Puno ime: Matej Delač
Datum rođenja: 20.8.1992.
Pozicija: GK
Klub: Chelsea

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih golmana. Potpisao za Chelsea sa nepunih 18 godina i nije uspio dočekati svoju priliku u tom gigantu. Abramovič bi ga pustio za 8-9 milijuna eura, a Maradona njega vidi kao golmana s kojim će tu poziciju imat osiguranu idućih 20ak godina.

Puno ime: Sergio Busquets Burgos
Datum rođenja: 16.7.1988.
Pozicija: DM, MC
Klub: Barcelona

Jedan od najboljih proizvoda La Masije do sada. U posljednje dvije sezone odigrao 57 utakmica za prvu momčad Barcelone što dovoljno govori o njegovoj kvaliteti. Nažalost, dolaskom Fabregasa izgubio svoje mjesto u momčadi i nagađa se kako bi ga klub pustio za 8 milijuna eura.

Puno ime: Sergi Roberto Carnicer
Datum rođenja: 7.2.1992.
Pozicija: M/AM C

Još jedan talentirani veznjak iz Barcine škole nogometa. Sa svojih 18 godina privukao pažnju europskih velikana koji žele iskoristiti gužvu u veznom redu Barcelone kako bi uvjerili Sergia da je za njega najbolja opcija promjena kluba. Cijena - prava sitnica, 1.5M eura.

Puno ime: Mirko Barocelli
Datum rođenja: 18.10.1991.
Pozicija: AM RL, ST
Klub: Piacenza

Kako nebi samo strance dovodio, Maradona u klubu želi vidjeti i mlade nade talijanskog nogometa, a jedna od njih je i Mirko Barocelli koji je karijeru započeo u Piacenzi, a može igrati lijevo i desno krilo, te napadača. U Napoli bi mogao preći za otprilike milijun eura.

Puno ime: Marc Bartra Aregall
Datum rođenja: 15.1.1991.
Pozicija: DC

Ponovno igrač iz La Masije što dokazuje da se tamo odlično radi sa mladima. Iako mu je tek 19 godina i samo jedna utakmica za prvu momčad Barcelone, traže ga europski velikani Arsenal, Milan, Juventus i Manchester United. Cijena također sitnica, milijun eura.

Puno ime: Martin Montoya Torralbo
Datum rođenja: 14.4.1991.
Pozicija: DR

Desni bek koji također dolazi iz La Masije i nije se uspio izboriti za prvu momčad Barcelone. Jedan od najtalentiranijih igrača u svojoj generaciji, a Katalonski klub bi ga pustio za milijun i pol eura, što je privuklo pozornost Napolija, Arsenala i Manchester Uniteda.

Puno ime: Martin Zeman
Datum rođenja: 23.8.1989.
Pozicija: AM L
Klub: Sparta Prag

Brzonogi veznjak praške Sparte koji rijetko kad zabija, ali zato dosta često asistira suigračima kod pogotka. Svojom brzinom može napraviti velike probleme bilo kojem beku na svijetu. U Napuljskom klubu bi bio zamjena za Gorana Pandeva, a kasnije vjerojatno preuzeo njegovo mjesto u momčadi. Cijena također oko milijun eura.

Puno ime: Vaclav Kadlec
Datum rođenja: 20.5.1992.
Pozicija: AML, ST
Klub: Sparta Prag

I kao posljednja želja Maradone spominje se mladi Češki napadač Vaclav Kadlec, također igrač praške Sparte. Iako mu je tek 18 godina, postigao je 10 pogodaka za prvu momčad Sparte i privukao pozornost europskih velikana Intera, Manchester Uniteda, Arsenala i Porta. Vrlo vjerojatno bi ga Sparta pustila za 1.5M eura.

Offline Fićo

• Legenda
  • *
« Odgovori #20 u: 13.09.2011, 11:40:27 »
Potencijalna pojačanja su odlična, svi mladi, a veliki potencijali... baš me zanima koga ćeš od njih uspjeti dovesti.

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Trener
  • *
« Odgovori #21 u: 13.09.2011, 12:05:30 »
sto se tice ovih poacanja koje zelis...svaka cast...svi mladi,talentirani...nadam se da ces dio njih uspjeti i dovesti...;)

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #22 u: 16.09.2011, 22:58:20 »

Maggio napušta Napoli

Christian Maggio novi je igrač Manchester Citya. Talijanski nogometaš potpisao je petogodišnji ugovor sa engleskim prvoligašem vrijedan 12.5 milijuna eura, dok će njegovu dosadašnjem klubu pripasti odšteta od 19.25 milijuna eura.

U Napoli je Maggio došao prije 2 sezone za 8 milijuna eura i odigrao 57 utakmica u kojima je postigao 9 golova. Za talijansku reprezentaciju ubilježio je 6 nastupa.

On je prvi igrač koji je napustio Napoli od dolaska Maradone na klupu tog kluba, a vrlo vjerojatno nije jedini koji će klub napustit do kraja prijelaznog roka.

@BBT
Nadam se da ću sve uspjet, no tko zna :D

@El Nino

Offline El Nino

• Foi et l'Amour
  • Trener
  • *
« Odgovori #23 u: 16.09.2011, 23:13:45 »
prva lasta je odletila,hocemo brzo saznati koja ce doletiti...:)
pisanje je vrhunsko...;)

Offline Ivan992

• Oružar
  • *
« Odgovori #24 u: 17.09.2011, 12:40:18 »

Cavani igrač utakmice u pobjedi Napolia

Edinson Cavani bio je najbolji igrač u prvoj utakmici Diega Maradone na klupi Napolia.

Igrala je Diegova momčad prijateljsku utakmicu protiv svojih rezervi na praznom San Paolu i došla do velike 6:2 pobjede. Cavani je postigao pogodak i asistirao kod dva što mu je bilo dovoljno za epitet igrača utakmice.

Golijadu je započeo Nicolao Dumitru koji je rezerve doveo u vodstvo već u trećoj minuti. Na 1:1 izjednačio je Marek Hamšik fantastičnim pogotkom u 8. minuti nakon odlične asistencije Donadela. Da dugo ne bude izjednačen rezultat pobrinuo se Daniele Mannini svojim prvim pogotkom na utakmici već u 10. minuti. Tu je Cavani ubilježio svoju prvu asistenciju.

Na novi pogodak nismo dugo čekali. Već u 16. minuti bilo je 3:1, a strijelac je bio Cavani nakon fantastične asistencije Inlera. Nakon tog pogotka Napoli je malo usporio, pa su rezerve uspjele u 36. minuti smanjiti na 3:2. Strijelac je ponovno bio Dumitru. Do poluvremena smo vidjeli još jedan pogodak. Na 4:2 je povisio Mannini nakon što je ponovno bio brži od braniča gostujuće momčadi.

U stanci između 2 poluvremena u svlačionici domaćih ostao je Donadel umjesto koga je u igru ušao Lavezzi. U 57. minuti izašao je i kapetan Paolo Cannavaro, a ušao Leandro Rinaudo. Do petog pogotka obavljena je još jedna zamjena. U igru je u 62. minuti ušao Luigi Vitale umjesto Danielea Manninia.

I na 5:2 povisio je Luigi Vitale samo 3 minute nakon ulaska. Cavani je odlično prošao po desnoj strani i ubacio u peterac gostiju gdje je Vitale bio najviši i poslao loptu iza leđa gostujućeg vratara. Odmah nakon pogotka Maradona mijenja i vratara. Umjesto De Sanctisa ušao je Sepe, a samo 6 minuta kasnije izlazi i Cavani umjesto koga ulazi Lucarelli koji postavlja konačnih 6:2 u 79. minuti.

Napoli: De Sanctis (65' Sepe), Campagnaro, Cannavaro (57' Rinaudo), Britos, Aronica, Donadel (45' Lavezzi), Inler, Pandev, Hamšik, Mannini (62' Vitale), Cavani (71' Lucarelli)

@El Nino