Cro-Manager

Starije verzije CM & FM => Football Manager 2015 => Avanturistički kutak => Autor teme: TIR - 27.12.2014, 16:02:38

Naslov: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 27.12.2014, 16:02:38
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/e/e8/Malta_Football_Association.svg/200px-Malta_Football_Association.svg.png)

(http://www.thevillagroup.co.uk/media/location-images/malta_full_3.jpg) (http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/1/12/Ggantija_Temples_%281%29.jpg) (http://www.malta.com/media/en/attraction/sport-fitness/football/ta-qali/ta-qali-national-stadium-basketball/aerial-picture-of-national-stadium-ta-qali.jpg)
Valletta (lijevo), megalitski hram Ggantija na otoku Gozo (sredina) te nacionalni stadion Ta'Qali (desno)

(http://i.imgur.com/vF3K775.png)
Nakon Estonije, Andore, Islanda te Azerbajdžana, ovaj puta skrasit ćemo se na Malti. Peti LLM izazov na Cro-Manager forumu još jednom vodi sve sudionike na jedan otok. Mnogi će držati da je Malta drugi najteži izazov dosada, jer su pored ove državice, i razine nogometa koji se igra u njoj, čak i Island, Estonija i Azerbajdžan - velesile. Arhipelag od ukupno sedam otočića površinom je malo veći od Hvara, a manji od Brača, Cresa i Krka, da ne govorim o nekim većim i ozbiljnijim usporedbama. Ukupno 450 tisuća stanovnika smješta je na samo dno liste naseljenosti u svijetu. Unatoč svojoj veličini, Malta ima bogatu povijest, koja datira i oko 5000 godina prije Krista. Dolazili su i odlazili Feničani, Rimljani, Britanci, a tu je neizbježno i ova ili ona vrsta Talijana. U 16. stoljeću na Maltu stižu Ivanovci (eng. Knights Hospitaller), rimokatolički viteški red, koji je imao velikog utjecaja na vjeru i stanovništvo, kao i budućnost države. Uostalom, ovaj mali grbić pored nekoliko slika je upravo njihov originalni znak.

Ipak, prebacimo se sa geografije i povijesti na nogomet. On je neobično dobro organiziran i vidi se utjecaj Britanaca jer je tu čak šest razina nogometne piramide. Od toga su dvije vezane uz drugi najveći otok Malte - Gozo, kojim se nećemo baviti, jer klubovi s tog otoka ne sudjeluju u ozbiljnim natjecanjima, kako na Malti, tako i u Europi. Nama dakle ostaju četiri lige Malte kao otoka. Već sam spomenuo, a dalo se zaključiti, kako kvaliteta nije ni blizu razine ozbiljnih europskih klubova ili natjecanja. Prva liga je 44. od 53 UEFAine države po koeficijentu, što najviše govori o jakosti klubova. Novac ipak nije toliko izražen kao primjerice u Azerbajdžanu, pa će prvi koraci u Europi biti značajno teži, ali daleko od toga da je izazov nemoguć.

(http://i.imgur.com/QmoS312.png)
(uvećaj)

Spomenuo sam četiri aktivne lige, a radi toga ove godine radimo presedan i moguć je odabir bilo kojeg kluba iz treće lige. Na karti iznad su prikazane lokacije svih mogućih klubova treće lige, ako će to nekome možda pomoći u odabiru. Smatram da nema razloga gubiti dodatnu sezonu, osim naravno ukoliko netko nađe svog favorita u četvrtoj ligi pa želi krenuti s tim klubom. U trećoj ligi, koja se službeno zove Bank of Valletta Second Division, odnosno skraćeno BOV Second Division, nastupa 14 klubova, a igra se dvokružnim sustavom. Potrebno je završiti među prve tri pozicije za promociju u drugu ligu, gdje je format natjecanja identičan. U elitnom razredu je stvar malo drukčija: 12 klubova igra trokružno, dakle ukupno 33 kola. Najbitnije pravilo koje će značajno utjecati na transfere - u tom natjecanju među 18 igrača odabranih za nastup mora biti njih 12 trenirano na Malti, a u prvih 11 mora biti njih 5. U prijevodu, možete imati 6 stranaca u prijavljenoj momčadi, odnosno njih 5 u početnih 11. Za državljanstvo igrač mora provesti pet sezona na Malti.

(http://i.imgur.com/komch8U.png)
Ne preporuča se korištenje tuđih taktika, a strogo je zabranjeno korištenje editora, save/load rola napadača i sličnih sranja. Maskiranje atributa je opcionalno, iako bi bilo poželjno da se uključi, realnosti radi. Po tim pitanjima budite korektni prema drugima jer iako cilj tehnički postoji, ovi izazovi igraju se i bivaju popularni radi samih sudionika i razine opuštenosti koja vlada u glavnoj temi. Ovo se igra da se igra, a ne da bi se što prije osvojilo nešto. Podsjećam da je ovo LLM te da sva pravila LLM-a vrijede i ovdje. Ova (http://www.cro-manager.net/forum/avanturisticki-kutak-764/opcenito-(llm)/) tema će Vam pomoći oko nekih stvari koje su karakteristične u ovakvom stilu igranja, a za sve konkretne upite, odnosno javljanje stanja u kojem je vaš sejv, postoji ova tema. Ne treba se prijavljivati za ništa, dovoljno je napisati jednu jednostavnu rečenicu sa imenom kluba kojeg ste uzeli.

Po pitanju odabira liga i igrača, preporuča se učitavanje isključivo Malte i to prve četiri lige, dakle bez nogometnog sustava otoka Gozo. Ponovo radi realnosti preporučam large db sa svim stavkama kao na slici. Ako je slaba konfiguracija problem, smanjite broj po potrebi. U stvarnosti je prosječni klub na Malti spoj Maltežana, Brazilaca, Nigerijaca (i afrikanaca općenito) te jednog do dva igrača iz Hrvatske ili Srbije. Zato su učitani igrači iz Brazila, Nigerije, te iz određenih regija. Uglavnom, sve ima svoje objašnjenje, a to sve izgleda ovako (http://cro-manager.net/downloads/Malta_LLM.fmf). Skinite fajl, spremite u Sports Interactive\Football Manager 2015\db setups i učitajte ga ovdje (http://i.imgur.com/c5jxRol.jpg) tako da setup izbornik bude nalik ovome (http://i.imgur.com/lF7AsZj.jpg).

(http://i.imgur.com/vxTvxNA.png)

Ovo je nova kategorija u prvom postu. Želim ovdje napomenuti par sitnica koje nisam stigao ubaciti u ostatku teksta. Pa tako, za dodatnu inspiraciju, ali i radi pravila u ligi, nije loše posebnu pozornost obratiti na juniore, odnosno pokušati izvući 110% od tih igrača kroz sezone. Kod samog starta, prilikom odabire kluba, očekujem neke nedoumice budući da će većina klub uzeti radi primarne boje, a ne iz nekog drugog razloga. To je ujedno i savjet, jer u ovom rangu je 99% klubova jednako očajno. Jedan stupanj bolji trening uvjeti ne znače ništa, kao ni 20 tisuća funti veći balance. Možda ima neki kvazi-posrnuli nazovi div u trećoj ligi, kao što su Hamrun Spartansi, klub sa čak 7 naslova prvaka Malte. Naravno, uz njih je, primjerice, i jedan Swieqi United, koji nema nikakvu povijest.

Što se tiče igrača, nije potrebno dodavati igrače u klubove jer je ovo izvrstan update. Ekipa radi na Malteškoj strukturi i već četiri godine puštaju editiranu ligu za download. Sa preko 33 tisuće promjena i oko 1000 editiranih te još toliko kreiranih igrača, čak i klubovi iz četvrte lige imaju potpun roster, što je novitet u ovim izazovima. Dodano je i preko 100 derbija, te nekolicina gradova i stadiona kako bi sve bilo odrađeno što je moguće realnije. Kod samog starta igre, odnosno odabira reputacije menadžera, opet kažem, neće se provjeravati, ali se ne očekuje odabir najjačih vrijednosti i atributa.

(http://i.imgur.com/1swyke2.png)
- igrači - cut-out megapack sadrži velik broj slika za igrače sa Malte, čak i za neke iz posljednje igrive lige. Na ovom (http://sortitoutsi.net/graphics/style/1/cut-out-player-faces) linku, pri dnu stranice, imate torrent link za 7.0 megapack.

- grbovi - kifla6 izradio je 67 grbova za sve klubove sa Malte, a možete ih naći na ovom linku (http://www.mediafire.com/download/39j81k9abqcksos/CM+-+Malta.rar). Tu je još shiny megapack (http://sortitoutsi.net/forums/topic/8544/shiny-14-coming-soon-on-sousie), koji rješava sve probleme oko 95% grbova u igri općenito. Kao rezervu nudim i FMV'13 grbove. Skinuti ih možete ovdje (http://forum.fm-view.net/topic/15505-fmv13-logos/).

- dresovi - postoje jedino dresovi za prvu ligu, koji se mogu skinuti s ovog (http://sortitoutsi.net/downloads/view/13732/malta-premier-league-ss201415-new-211114) linka.  Autor: Football Manager Online forum

- newgen hairpack - svakako preporučam; ovo dodaje preko 1600 novih frizura i stoga će svaki novi regen biti drukčiji pa nećete imati situaciju da imate pet identičnih ćelavih igrača u ekipi. Nije ništa posebno, ali za tu veličinu korisna stvarčica. Originalna tema je ovdje (http://sortitoutsi.net/forums/topic/13871/release-newgenregen-hairpack), a imate opciju skinuti dodatak + dres na profilnoj slici ili bez dresa. Posjetite temu i shvatit ćete. Autor: emildebski85

(http://i.imgur.com/14dBL46.png)
ažurirano 28.12.
Klub
Članovi
Broj
Dingli Swallowsfranja1
Gharghur
Ghaxaq
Hamrun Spartansllatin, Mikrofonija2
MarsaMr. Football1
Mellieha
San GwannTIR1
Senglea Athletic
Siggiewi
SirensFrankic, real fan2
Swieqi United
Xghajra Tornadoes
Zabbar St. PatrickZvone Boban™1
Zejtun Corinthiansjuvefann, roguefan12
ostaloostalo Veki (Marsaxlokk)1

(http://i.imgur.com/dFaeG84.png)
Liga prvaka
ČlanKlubGodina
///

Europska liga
ČlanKlubGodina
///

Klupsko SP
ČlanKlubGodina
///

(http://i.imgur.com/ISvLUK4.png) (http://cro-manager.net/downloads/FM15_Malta_LLM.fmf)

Fajl možete preuzeti klikom na gornju sliku. Extractajte u My Documents/Sports Interactive/FM2015/editor data i aktivirajte kod pokretanja nove igre. Ako zatreba, na službenom SI forumu je original tema i original link: http://community.sigames.com/showthread.php/413928-FM15-Malta-Complete-League-System

Nadam se da na prvi pogled slaba država neće utjecati na broj sudionika te da će on ponovo biti na zavidnoj razini. Kao što sam spomenuo, ova tema je glavna tema za 5. LLM izazov i u njoj se piše o svemu vezanom za njega. Sve nejasnoće slobodno postavite ovdje. Ovim putem pozivam sve voljne da se priduže i sudjeluju bez obzira da li je ovo njihov stil igre ili ne. To bi bilo to od mene, a za kraj ostavljam i jubilarni smajlić - po peti put. Sretno svima!
(http://www.emofaces.com/en/emoticons/m/malta-flag-waving-emoticon-animated.gif)

Karta preuzeta sa d-maps.com.
Struktura lige: Mons, BurnCM4X, drinu.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 27.12.2014, 16:09:37
http://www.cro-manager.net/forum/avanturisticki-kutak-374/kako-vam-ide-(llm)/msg628278/#msg628278

Da ne kažete da je nemoguće. :D

(http://i.imgur.com/xjWoHyO.jpg) (http://i.imgur.com/ndLpZmU.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 27.12.2014, 16:13:39
Bilo se na Valetti jasno. Predviđanje je da ce Dejan do 02:30 biti u skupinama LP.

Inace mislim da imam ja na starom laptopu grbove od Malte napravljene, morat cu pogledat kasnije.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 27.12.2014, 16:15:21
uzimam klub Marsa

lp
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 27.12.2014, 16:17:56
Moram vidjeti kako ću s poslom, ali moguće kako će prvo ozbiljnije igranje biti baš u ovoj temi. Sretno svima!  :baklja:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 27.12.2014, 16:22:48
Di da ubacim newgen hairpack?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: mysthios63 - 27.12.2014, 16:23:28
Uzelo se ove jer imaju najmanje igrača na posudbi. Inače, MP je 9. mjesto KAVA

(http://i.imgur.com/89XbT38.jpg) (http://i.imgur.com/rwnWDeW.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 27.12.2014, 16:24:01
Ja ću Hamrun Spartanse  KAVA 
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: juvefann - 27.12.2014, 16:24:09
Corinthians sa crncem u spici i najurednijim bojama je prvak Europe do 2035.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 27.12.2014, 16:27:02
Pošto su mi ogavni svi klubovi iz treće lige pogledao sam u četvrtu i našao Marsaxlokk za koji se sjećam da su prije bili među najjačim klubovima tamo. Tako da se kreće iz četvrte lige :D
(http://i.imgur.com/4F3norj.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 27.12.2014, 16:32:16
bilo bi najbolje da idemo svi iz iste lige, da imamo iste startne pozicije
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 27.12.2014, 16:34:28
Bilo bi najbolje da svi imamo period kad smijemo igrati. Od 12:00 do 17:00 i od 22:00 do 02:00.

Da imamo iste startne pozicije.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Varda™ - 27.12.2014, 16:36:45
Di da ubacim newgen hairpack?
Football Manager 2015/data/facegen/hair  ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Dena M - 27.12.2014, 16:42:31
uzet ce se corinthians cisto jer imaju najjace ime
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 27.12.2014, 16:48:31
(http://i.imgur.com/6xfGEyT.png)

EDIT: Do 9 miseca nabit prijateljske?  lolcina
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mikrofonija - 27.12.2014, 17:16:26
Amo probat, ja sam još na starom updateu :D

(http://www.pohrani.com/f/2m/H5/1EL2CUmH/screenshot024.jpg) (http://www.pohrani.com/f/1P/dz/41LVfaQk/screenshot025.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 27.12.2014, 17:19:42
posudbe najjače ikad
(http://i.imgur.com/Aw7LzHi.png)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: guess - 27.12.2014, 17:33:27
Krecen i ja sa Sengleon
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: juvefann - 27.12.2014, 17:41:33
Pokusalo se osvojiti navijace lijepim nogometom, ali primilio se sedam komada u prva tri kola i to je bilo uzasno, pa smo u goste kod prvoplasiranih isli u najjacih 3-5-2 sto ce ispast konacna formacija do kraja sezone

(http://i.imgur.com/HeeMqfd.png)

Igrati u liniji cetiri je smrt, ne zna se koji mi je stoper imbecilniji. Ovako kad su trojica, sigurnije je. Na bekove cu stavit krila, veza je isto losa ali izdrzat ce. Najsigurnije je sa 3-5-2 ovo.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Frankic - 27.12.2014, 17:51:24
(http://www.dodaj.rs/f/3l/u/4NlooWyM/screenshot006.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 27.12.2014, 17:54:32
dopusti bero jedan kernes damp

jebem te boze izgubi 2 sata
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ajd - 27.12.2014, 18:00:57
Di ćeš ti budalo ovo igrat, nikad nisi sezonu završio s nekim ko nije Hajduk..
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Dena M - 27.12.2014, 18:03:22
sta ce onda tek sa tebon bit, bolje ti je kreni iz cetvrte lige, iz nje bar nemos ispast
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 27.12.2014, 18:04:17
ajde budalo bjezi iz ove teme, glava ce te zabolit, previse je ovo informacija za tebe

inace sam starto sa 2 0 0, moramo ponovo
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ajd - 27.12.2014, 18:18:19
Ja ni ne igram kad bi demolirao sobu nakon 2 utakmice.

EDIT: Sad smo tek vidli da je Roko uzeo isti klub ko juvefann iznenađenja li..

Možda da promjeniš nick u juvefannfan, a mališa..
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Doktor - 27.12.2014, 18:45:08
U kojoj je ligi sliema wanderers?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 27.12.2014, 19:14:03
i eo opet veliki krens dump  :&

nema se smisla jebat, neda mi se snimat svaku utakmicu
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 27.12.2014, 19:23:58
Meni nijedan u 2 i pol mjeseca. Holiday do 2027. + masu testiranja od strane autora fajla = do tebe je...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanmatov - 27.12.2014, 19:29:40
Nemoj vjerovat. Znaju da si ti najjači igrač ovog serijala pa su morali napraviti nešto da popizdiš i odustaneš
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 27.12.2014, 19:31:31
konspiracija, govorim to od prvog dana
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Frenky - 27.12.2014, 20:42:51
javi vilibaldu da lustrira milesa
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 27.12.2014, 22:32:29
(http://i.imgur.com/3559aSJ.gif)

Sigurno se pitate što je tu zanimljivo.

Pa eto osim činjenice da je statistika ovakva:

(http://i.imgur.com/CYBeMfa.jpg)

i šta gol pada u 90. minuti iz auta, valja napomenuti da je gol glavom zabio GOLMAN koji je otišao u napad :lockk:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 27.12.2014, 22:59:25
Izbacilo se dva drugoligaša iz kupa u prve dvije utakmice KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 27.12.2014, 23:29:10
U kupu se ispalo od neigrive ekipe u prvom kolu :yes:

(http://i.imgur.com/XYJdcKS.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 28.12.2014, 02:35:57
Narugao se četvrtoj ligi, ajmo u treću.
(http://i.imgur.com/fYbdlU8.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 28.12.2014, 03:13:04
vidi svete lucije  :&
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 28.12.2014, 03:13:46
 lolcina :&
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 28.12.2014, 03:22:40
Posudilo se sve, ide se pišat po ligi.
(http://i.imgur.com/O2Lc3vG.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 28.12.2014, 03:30:11
Evo još par ih se posudilo za svaki slučaj.
(http://i.imgur.com/c3Km0cQ.png)Nemam nijednog svog igrača u klubu sad  :lockk:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 28.12.2014, 10:56:41
(http://i.imgur.com/Lid0VXN.jpg)

Nije išlo. Prije toga izbačena tri drugoligaša. Prvi gol udarac s 25 metara, drugi moj igrač ukliže i odbije loptu u šesnaesterac točno ovome na nogu  champ
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: real fan - 28.12.2014, 12:13:07
ja sam uzeo Sirense.
brzina igranja ovisit će o poslu
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 28.12.2014, 13:07:40
Šta sam ja skrivio ovoj igri da mi radi ovo iz sejva u sejv :lockk:

(http://i.imgur.com/WeB6QU7.jpg)

Kolo prije ovog pobijedim 7-0.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: villa7 - 28.12.2014, 13:22:18
zašto mi neće dodatak prepoznat, to je sve otkad je novi update došo, što sam imo od Kazakhstanske lige to je sve tamo, al ovaj od Malte mi neće nikako
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 28.12.2014, 13:24:55
Koji patch imaš, zadnji ovaj?

Je u istom folderu kao Kazahstan? Jesi kod starta stavio kvačicu na taj fajl da ti ga učita?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: villa7 - 28.12.2014, 13:33:42
da zadnji je patch, sve je kako treba biti ali jednostavno ne prepoznaje, neznam do čega je, nema ni veze
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 28.12.2014, 15:00:47
tire bojim se da ces morat dat neopozivu ostavku
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 28.12.2014, 15:39:14
(http://i.imgur.com/KtTy61r.png)
2014./2015.


(http://i.imgur.com/IjKgvKp.png)
Pozicije (http://i.imgur.com/02fDWWe.png) - Kup (http://i.imgur.com/3OoDb9B.png) - Financije (http://i.imgur.com/9HKmWxf.png)


Završena prva sezona. Ostvaren dosta dobar rezultat u kupu, liga je osvojena. Evo i nekoliko najboljih igrača. Najbolji strijelac i igrač ekipe, a i cijele lige je Maltežanin S.S. (http://i.imgur.com/EP41DAV.png), dok je najbolji asistent još jedan Maltežanin, C.C. (http://i.imgur.com/ZQMvtia.png) Uz njih, među najbolje igrače svrstao bih i Nigerijca S.N. (http://i.imgur.com/ewe3CDL.png). Još bih samo dodao da je i youth intake čak bio dobar, a evo i dva najbolje regena, Glenn Borg (http://i.imgur.com/lU4iz30.png) i Daniel Vella (http://i.imgur.com/17CqJAg.png).
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 28.12.2014, 15:58:56
Žabari u završnici do boda. Moja špica sa 5 metara pogađa stativu, lopta mu se ponovno odbija, golman leži a on preko vrata. Jbg.

(http://i.imgur.com/ulmDSck.png)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 28.12.2014, 18:23:40
Nakon četvrte, popišalo se i treću ligu.
(http://i.imgur.com/yrZcbB1.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 28.12.2014, 18:24:43
A di ih prije riješavaš :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 28.12.2014, 18:25:49
Ide to brzo kad sve transfere obavim u 10 minuta a između utakmica ionako samo stišćem continue kad se ne događa ništa zanimljivo.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 28.12.2014, 18:35:04
Pa ja isto, igram na key, sve prođe dosta brzo, jedino što nekad uzmem pauzu od FM-a pa radim nešto drugo. Čestitke Veki.

Da mi je znat dal će ga jebat ko na Islandu, ne sjećam se više koji klub i zašto, neki bogatuni su bili čini mi se lolcina

Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 28.12.2014, 18:43:29
Nakon četvrte, popišalo se i treću ligu.
(http://i.imgur.com/yrZcbB1.jpg)

Daj SS financija.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 28.12.2014, 18:54:37
Da mi je znat dal će ga jebat ko na Islandu, ne sjećam se više koji klub i zašto, neki bogatuni su bili čini mi se lolcina
KR majku im jebem :D

Daj SS financija.
(http://i.imgur.com/b5wT1N9.jpg)

U plusu su jer nemam nijednog igrača u klubu, samo mi na staff idu plaće  :lockk:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 28.12.2014, 19:04:34
lolcina
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 28.12.2014, 19:18:55
Uzelo se Hamrun Spartance  KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: real fan - 28.12.2014, 19:44:50
(http://i.imgur.com/lweSz5H.png?1)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 28.12.2014, 21:26:37
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Second Division - 2014/15

BOV Second Division (http://i.imgur.com/JH8a1Rt.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/jjZJaUW.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/gcQaq0t.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/UYzN7FE.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/1i7Hcsi.jpg)

Kraj prve sezone, sve na očekivano visokoj razini jer se uzela promocija u viši rang. Bez previše filozofiranja, svakom tko je igrao LLM je jasno da je cilj ovakvih sejvova što brže i bezbolnije doći do najviše lige te uspostaviti dominaciju. Tim putem ide i San Gwann. Ipak je igra uskočila na samom kraju i onemogućila osvajanje naslova uz nekoliko nerazumljivih rezultata, ali prava razlika između naslova i drugog mjesta u ovom slučaju nije velika. Najbolji igrač definitivno je bio napadač S.V. (http://i.imgur.com/gUJTYF1.jpg), koji je sa 23 gola najbolji strijelac i igrač lige. Uprava me iznenadila budžetom za plaće kojeg su sa ovogodišnjih 550 eura tjedno povećali za čak 6 puta pa će tu biti puno manevarskog prostora za potragu i lov na još jednu promociju. Što se tiče juniora, tri igrača su ukupno potpisana jer youth ugovor plaća 55 eura mulcima od 14 godina pa mi ne pada napamet trošiti toliko na nikakve igrače. Demis Camillieri (http://i.imgur.com/bnAYa7J.jpg) je svakako najbolji igrač, iako je tu jedan desni bek koji ima možda i veći potencijal. Uglavnom, prva sezona: ocjena 4. U Kupu se ispalo neshvatljivo od drugoligaša sa otoka Gozo, kojeg se par tjedana ranije u prijateljskoj utakmici pobijedilo 4-0. Financije su solidne, zamjetan pad radi mojih 475 eura plaće tjedno. Toliko od mene. :)

(http://i.imgur.com/4g53Iuh.jpg) (http://i.imgur.com/Mw2dZgV.jpg) (http://i.imgur.com/wTcJoQJ.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 29.12.2014, 01:32:40
(http://i.imgur.com/4fEqb1P.jpg?1)

Ukoliko nastavimo ovako moga bi ja bit prvi koji neće u prvoj sezoni izborit promociju :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 29.12.2014, 13:57:41
(http://i.imgur.com/UMd2Eky.png) (http://www.mediafire.com/download/39j81k9abqcksos/CM_-_Malta.rar)

Dodano u prvi post, veliko hvala kifla6!  :)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 29.12.2014, 13:59:10
Kifla je bog.  :&
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 29.12.2014, 15:54:44
(http://i.imgur.com/C6PifuH.jpg)

 :gaah
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 29.12.2014, 21:01:50
(http://i.imgur.com/kPFx3Vp.jpg)

Prvo kolo druge lige :lockk:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 30.12.2014, 00:18:09
Evo gotova prva sezona. Prošlo sve rutinski. Nismo uspili osvojiti ovo iako smo jedno vrime bili prvi, ali nema veze. Idemo sada u remont ekipe, prvenstveno obrane. Uprava je tražila sredinu tablice.

(http://i.imgur.com/WB7IEkd.png?1)

U kupu prošli pretkolo, a u prvom kolu izvukli prvoligaša. Bili smo dobri, ali bolje da smo ispali. Tu je uprava tražila 2. kolo.

(http://i.imgur.com/AkYuK3y.png?1)

Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Bijeli luk - 30.12.2014, 16:44:09
Prva sezona gotova, osvojili smo prvenstvo očekivano. U kupu se ispalo odmah od prvoligaša iako smo vodili 2:0.

(http://i.imgur.com/aQFkwaR.png)

Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 30.12.2014, 18:29:03
Polusezona u 2. ligi, velikim koracima naprijed

(http://i.imgur.com/hah5qcR.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 30.12.2014, 18:37:01
(http://i.imgur.com/WmqFA8r.jpg)

Završena druga sezona. Samo tri poraza, od kojih su dva bila nakon što je naslov već bio osiguran. Sad treba još pojačati ekipu i ostati u prvoj ligi.

(http://i.imgur.com/7Yff5dp.jpg)

Prebio je ligu. Šteta što mu je ozljeda usporila razvoj.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 30.12.2014, 22:21:21
Evo odlučio sam napraviti nebitni testimonial match za nekog kretena, dao malo rezervama šansu da dignu match fitness :lockk:

(http://i.imgur.com/0hNSdeO.jpg)

U međuvremenu napadač gležanj 3 mjeseca, drugi napadač u zadnjih 10 utakmica 1 gol, a dotad 7 golova u 3 utakmice... Penali, golovi u nadoknadi i promašaji postali standard yey

Komedija od igre lolcina
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 31.12.2014, 14:12:32
(http://i.imgur.com/yVxK6xU.jpg)

Konačno  :yes:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 31.12.2014, 14:13:56
(http://i.imgur.com/yVxK6xU.jpg)

Konačno  :yes:

Meni ga uopće ne žele tražiti. Jednom sam se pobunio da ne mogu raditi u takvim uvjetima pa su mi zapritili otkazom  lolcina
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 31.12.2014, 14:19:04
Ja sam već dvaput tražio. Prvo nakon osvajanja treće lige, ali nikoga nisu našli i sad. KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 31.12.2014, 14:53:56
Evo igrač koji je 4 miseca ozlijeđen diže uzbunu da mu ne dajem dovoljno prilika  :&
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 31.12.2014, 15:13:30
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV First Division - 2015/16

BOV First Division (http://i.imgur.com/8pwCYNs.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/9lrjw2s.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/VItACj5.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/CAtpJQo.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/sKKXpVa.jpg)

Druga sezona je brzo privedena kraju, već po staroj priči - dovedu se igrači na početku sezone, složi momčad i od tada je lupanje po continue. Šteta što nije osvojena liga nego drugu godinu zaredom imam bod manje od prvaka, s tim da me ove sezone sjebala igra sa pucnjevima u živac, ali dobro, što sada... Koga briga, direktna promocija je tu. Dobili smo neke novce, a predsjednik je uložio 70 tisuća eura u klub, što je fantastična vijest, jer su financije sada odlične, kao i budžet za sljedeću sezonu, koji je duplo veći od ovosezonskog. U prijevodu, ima mjesta za pojačanja. Najbolji igrač je napadač G. (http://i.imgur.com/0eV2OFQ.jpg), koji je stigao na početku kao veliko pojačanje. Mogao je zabiti i više golova, ali vrlo vjerojatno je udarna špica i dogodine. Odmah za njim je lijevo krilo K.P. (http://i.imgur.com/LmuC3XS.jpg), koji je i prošle sezone bio na posudbi u San Gwannu. Tu su i dva zanimljiva juniora, po jedan iz svakog intakea. Nema tu ništa posebno, ali prvotimci bi mogli postati u narednim sezonama...

(http://i.imgur.com/B9NiA2g.jpg) (http://i.imgur.com/iVmzT26.jpg)

Dogodine se cilja na ostanak u ligi, neki prodor u kupu, u kojem smo i ove godine ispali odmah na početku, ne bi bio loš, ali ozbiljno je za očekivati Europu kroz sljedeće dvije godine jer tu leže pravi novci. U prvoj ligi su klubovi jaki i ima priličan broj zanimljivih igrača u većini klubova tako da je ipak cilj završiti na devetom mjestu ili bolje, kako bi se izbjegao playoff ili ispadanje. Pro status ne dolazi u obzir jer novaca nema pa se kreće lov na to... Ali ipak sve to sutra popodne :D

(http://i.imgur.com/m5muzmM.jpg) (http://i.imgur.com/fwUTqxz.jpg) (http://i.imgur.com/llRu1kF.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 31.12.2014, 16:26:13
(http://i.imgur.com/P3SqQlx.jpg)

Odlično je počelo  yeey  1149 gledatelja  KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 31.12.2014, 16:28:00
Koliko si imao prije? Ja imam 40ak stalno, brine me da će ostati tako i u prvoj ligi.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 31.12.2014, 16:31:52
U trećoj ligi je bilo uvijek preko 500, prošle sezone uvijek preko 600, a rekord je 2000 sa zadnje utakmice prošle sezone na fan day. Bilo bi još i više da na taj fan day koji put i pobijedim  KAVA

(http://i.imgur.com/jB64tn5.jpg)

EDIT:

(http://i.imgur.com/bdf2xOM.jpg)

Vraćeno im je za kup prošle godine. Jedina ekipa s dvije pobjede u dva kola  :baklja: :baklja:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 01.01.2015, 14:42:15
U 3. ligi preko 500, a boga ti dragoga  :&
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 01.01.2015, 14:49:00
(http://i.imgur.com/YUewKOv.jpg)

Najpopularniji klub na Malti  KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 01.01.2015, 14:58:11
Aj molin te baci taj ss, ali lige di je Dingli Swalow, tako se nešto zovu. S njima igram  lolcina
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 01.01.2015, 15:04:55
(http://i.imgur.com/0WJXpZO.jpg)

Evo ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 01.01.2015, 19:12:24
Konačno sam završio sezonu. Nikad se nisam više naživcirao tako da mi se ne da pisati nikakav report pa ću samo nabaciti nekoliko SS-ova i napisati koji komentar.

(http://i.imgur.com/0Shs4jd.jpg)(http://i.imgur.com/XZ3QfZR.jpg)
(http://i.imgur.com/Qx8X2e2.jpg)(http://i.imgur.com/LlCQQ0a.jpg)

U sezonu se krenulo sa 6-2-0, uslijedio je prvi poraz i od onda više jednostavno nije išlo. U kupu došao do polufinala i onda me neki drugoligaš izbaci. Moj golman obrani prvi penal, moji zabiju dva, oni zabiju dva, moj promaši i već sam znao da nema šanse da pobijedim  :gaah

(http://i.imgur.com/Z6Z5z5b.jpg)

Dominira drugu godinu zaredom. Već je reprezentativac.

(http://i.imgur.com/rKh2UY3.jpg)

Jedina dobra stvar, konačno je u plusu.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 01.01.2015, 20:31:45
Provuka si se kroz 1/8 i četvrtfinale. Ne može dalje :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 02.01.2015, 20:04:04
Konačno se uhvatilo vremena  KAVA

Izdominirana liga:

(http://i.imgur.com/aHJ1LAV.jpg)

Financije solidne:

(http://i.imgur.com/3CgP9Xf.jpg)

Sada se troši 600 eura, a budget je sada 3100 eura  :baklja:

(http://i.imgur.com/WRlxC5i.jpg)

Game status (http://i.imgur.com/8On4yl2.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 02.01.2015, 22:07:52
Pohvale svima, vidim većini koji ostavljaju neke reporte ovdje ide po planu sve. Treća sezona s moje strane već.

(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2016/17

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/3rXrKwd.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/iKFLm2g.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/derjDgZ.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/RkydHgc.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/tyhmaVr.jpg)

Debi u najvišem rangu domaće strukture prošao je vrlo dobro, ali na kraju ostaje žal za nečim većim. Opet je igra imala svoje prste pa su se dogodile neke blesave utakmice odnosno blesavi i nezasluženi rezultati. Preokret je počeo negdje na 60% odigranih utakmica - kada sam izdominirao (http://i.imgur.com/l3ecKj5.jpg) vodeći klub i aktualnog prvaka Birkirkaru - u nadoknadi nisam dobio čisti penal, a na kraju uzeo samo bod. Od tog trenutka slijedi pad, a na kraju sam izgubio nešto volje pa sam se posvađao sa nekim igračima što je rezultiralo igranjem rezervi i talentiranih juniora u samom finišu. Peto mjesto na kraju nije loš rezultat, dapače, odličan je ako se gleda samo činjenica da sam tek ušao u ligu. Ali momčad je ojačana na početku sezone, na plaće se troši dosta pa je i rezultat mogao biti bolji.

(http://i.imgur.com/OHgrDtR.jpg) (http://i.imgur.com/jukUkNg.jpg)

Odjednom neki remiji, porazi, golijade, nikako zabit gol više nego što se dobije. Samo tri pobjede u 14 utakmica značile su brzi pad sa trećeg mjesta, kojeg smo držali dosta dugo. Četvrto isto ne nosi Europu jer će tu ići osvajač Kupa. Možda dogodine. Od igrača, desno krilo B.M. (http://i.imgur.com/ZCx8ZYc.jpg) bio je najbolji pojedinac, ali vesele me nadolazeći juniori. Camilleri je već dobio neku minutažu, tu je i lijevi bek Cachia, a ove sezone stigli su i Grima i Tabone.

(http://i.imgur.com/8zbwNAr.jpg) (http://i.imgur.com/Kr1CpLM.jpg)
(http://i.imgur.com/uvW3t0p.jpg) (http://i.imgur.com/CiMC1d6.jpg)

Znači sljedeće sezone očekujem ozbiljniju borbu za izlazak u Europu, ali se planiram rješiti nekih igrača koje plaćam previše za ono što nude. Taktiku treba doraditi obavezno jer je previše čudnih rezultata. Toliko od mene.

(http://i.imgur.com/SBuUtEX.jpg) (http://i.imgur.com/oSd5rOE.jpg) (http://i.imgur.com/UOTL0eS.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 04.01.2015, 22:39:49
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2017/18

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/cJIKvYj.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/nXWMdIk.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/vkXpOrj.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/eUBKgo5.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/movBR3X.jpg)

Kraj četvrte sezone, nažalost i dalje smo bez trofeja. U Kupu se ovaj puta ispalo u četvrtfinalu - pogađate, zato što je igra tako odlučila - dok je prvenstvo bilo neizvjesno do posljednjeg kola. Na kraju ipak tek utješna nagrada za San Gwann i nakon debija u BOV Premier koji je završio petim mjestom, pozitivna stvar je izborena Europa! Ipak, žal za naslovom ostaje i neće brzo nestati. Hibernians je bio nedostižan za većinu klubova osim za mene, djelomično radi svoje odlične igre, ali ipak većim dijelom jer je igra uspješno zaustavljala mene. Ovdje ću još ostaviti sljedeću informaciju koja je vezana za međusobne dvoboje mene i njih: u prvoj utakmici sam poražen sa 6:2. Bilo je to šesto kolo nakon pet uzastopnih pobjeda i četiri pobjede u pripremama. Omjer udaraca, šansi, te pogotovo minute primanja golova, su vidljive sa ss-a. Nakon toga uslijedila su još dva poraza od davljenika.

(http://i.imgur.com/dTkMdey.jpg) (http://i.imgur.com/6HoI1Ii.jpg) (http://i.imgur.com/gJW7D1d.jpg)

Druga međusobna - razbio sam ih 5-0, nisu prešli centar. Sramotna predstava koja je njima donijela dva uzastopna poraza od Slieme odnosno Moste.

(http://i.imgur.com/Akp7v3A.jpg)

I onda treća, par kola prije kraja. Bez komentara. Ustvari, imam komentar, a to je da mi se ovo događa prečesto u nekim sejvovima da bi bila tek slučajnost. Znači igram bolje, i krajem poluvremena autogol nakon ubačaja. Napadam i dolazim do preokreta, promašujem mat za 1-3, pogađam gredu. Za to vrijeme oni ništa, imaju jedan udarac na gol do 92. minute, kada moji odlaze u napad unatoč defensive mentalitetu, i naravno ide kontra, gol glavom iz ubačaja. Na kraju tri boda razlike, ali to je čisto jer sam odustao u zadnjem kolu na gostovanju Birkirkari. Hibernians je dobio Pietu 4-1 u gostima, ja nisam imao volje pokušavati doći do preokreta već je završilo 1-1. Inače, u slučaju istog broja bodova, ja bi bio prvi. Mange imaju parent Cataniju i, oni i Mosta, imaju 2-3 jebena Talijana regena u ekipi. Moj parent sa početka igre Brescia (Uprava ne uspijeva naći drugog nakon 4 pokušaja već) ima par igrača, nijedan ne želi doći.

(http://i.imgur.com/5i0QPgn.jpg)

Znači, nije problem što ti kao igrač promašuješ, nego je problem što AI uporno zabija svaku šansu. Tako i u dosta drugih utakmica. Ajde moji nemaju dan, sve pet, ipak su to nikakvi igrači, ovo ono. Ali onda dođe npr utakmica protiv Balzana u Kupu u kojoj njima špicu igra DESNI BEK. I majstor zabije hat-trick u prvom poluvremenu bez pardona. Finishing i composure 1-4, ali on zabija svaku šansu...

(http://i.imgur.com/MwuFJ7e.jpg) (http://i.imgur.com/BeN6yST.jpg)

I mogao bi još malo nabrajati, ali nemam volje nakon ovoga. Napravio sam novu taktiku na početku ove sezone, ubio sam igrom, baš sve ide kao podmazano dok igra ne kaže stop. Od igrača, najbolji je bio napadač koji je doveden na početku sezone - L. M. (http://i.imgur.com/qdpvAXx.jpg), a juniori polako dolaze na svoje i ima ih nekoliko u prvoj, ili na pragu ulaska u ekipu, to mi se sviđa. Iskreno, ne znam zašto skrivamo ova imena, ali ajde. :D

Dogodine Europa, koliko se sjećam, 100k eura je ispadanje u prvoj kvalifikacijskoj rundi pa znam već što me čeka... Želim naslov jer ne bi volio gubiti vrijeme i sezone na ništa. Cilj je naravno što prije doći do brojke od 3 milijuna eura u balanceu jer ako nije ništa promijenjeno u igri, tada Uprava prihvati zahtjev za professional statusom. Još su praznici pa će se spucati još koja sezona unutar par dana dok je motivacija još na vrhuncu. :)

(http://i.imgur.com/L7EyxtI.jpg) (http://i.imgur.com/S5rytjL.jpg) (http://i.imgur.com/fY1K5El.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 05.01.2015, 14:38:15
Nastavljamo u revijalnom tonu, imamo 2/2 moguće titule u prvenstvu:

(http://i.imgur.com/4FlQVCT.jpg)

Dobiven je pristojan budget:

(http://i.imgur.com/1XPcEzb.jpg)

Debilni klubovi iz vrha baš ne pomažu:

(http://i.imgur.com/VZqdngB.jpg)  :roll:

Sve u svemu, tek sada počinje prava zajebancija  :cro-man:

Game Status (http://i.imgur.com/iiChLcd.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Strong - 05.01.2015, 15:30:40
Počinjemo,moj 1.LLM,..

(http://i.imgur.com/cVrEzga.png)

Uzeo sam Zabbar,MP je 9.mjesto,.Idemo da vidimo ocu li bit imalu uspjesan u ovom kao u jacim ligama ;) ,.See you soon...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 05.01.2015, 18:21:46
(http://i.imgur.com/7Xsa8wb.jpg)

29 golova na 4 utakmice :roll:

Ajmo znam da se igra ovo. Dojma sam ipak da je Azerbajdžan bio popularniji u početku...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 05.01.2015, 19:24:18
Moćno se krenulo u prvoj ligi

(http://i.imgur.com/qTcJ5HL.png)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 06.01.2015, 00:25:17
Zašto ne postoji opcija da se na poluvremenu ispleskaju igrači?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 06.01.2015, 15:32:52
Opasni igrači na ovoj Malti

(http://i.imgur.com/Rv571Ei.png)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 06.01.2015, 18:03:17
Ode još jedna sezona :) Odigrao sam u međuvremenu i još jednu, ali sad će pauza radi faksa.

(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2018/19

Sve kreće debijem u Europi. U prvom pretkolu izvučen je Azerbajdžanski Qarabag. Jaka momčad, ali držim da moja ekipa nije nimalo slaba u europskim okrivirima, barem u ovim početnim pretkolima. Uz malo sreće, sve je moguće. Na kraju je to ispalo vrhunski. Qarabag je imao nekoliko ozlijeđenih igrača i unatoč tome što tamo inače igraju puno jača imena nego kod mene, u prvoj utakmici sam sa 4-0 potvrdio prolazak dalje.

(http://i.imgur.com/CoP4dUf.jpg) (http://i.imgur.com/gCkv2Et.jpg)

Dalje je bilo drugo pretkolo, gdje me čekao Tiraspol. Ista stvar, s tim da je ovo nebrojeno puta lakši protivnik od Qarabaga, što se pokazalo istinitim. Pobjede u obje utakmice s malo opuštanja, iako treba priznati da je ždrijeb bio naklonjen - izjebao se ultra jaki Ferencvaroš koji je bio mogući protivnik u oba pretkola i tako se dobila neočekivana prilika za vrhunskom zaradom.

(http://i.imgur.com/GgdZdjm.jpg) (http://i.imgur.com/IaxNJdX.jpg)

Nažalost tu je bio kraj jer se u 3. pretkolu izvukao (pre)jaki Ferencvaroš. Ipak smo poluprofresionalan klub i iako smo imali jako malo sreće u obje utakmice, mogu biti iznimno zadovoljan uspjehom.

(http://i.imgur.com/YXui1y0.jpg) (http://i.imgur.com/ZmtlO9o.jpg)

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/isksnM1.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/NPxlpeM.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/12UOdNh.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/pa5bQ4W.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/kJZuihF.jpg)

Sada prelazimo na prvenstvo. Neću puno pisati jer sam o svemu čak otvorio zasebnu temu pa koga zanima - evo linka: Najjači finiš sezone svih vremena (http://www.cro-manager.net/forum/opcenito-756/najjaci-finis-sezone-svih-vremena/). Dakle, liga je napokon osvojena. Sa 0 bodova prednosti nad drugoplasiranim Hiberniansom i čak 1 bodom više od trećeplasirane Vallette, uzeli smo naslov prvaka i idemo u Champions League sljedeće sezone! Ovo je ujedno prvi trofej za San Gwann, u petoj sezoni igranja. Hrabro naprijed!

U Kupu nije bilo sreće kao što se vidi sa ss-a, a po pitanju igrača valja izdvojiti sjajnog Montebella (http://i.imgur.com/yGbjj5U.jpg) (rekao sam da ne vidim razloga za skrivanje imena) - zabio je 23 gola u sezoni i još dodao 18 asistencija - najbolji igrač bez konkurencije. Prošle sezone sam spomenuo neke kvalitetne juniore koji napreduju što se može potvrditi i ove godine. Dvojac Grima i Camilleri iz moje su škole, a igraju standardno u prvoj postavi već nekoliko sezona u nizu. Druga dva bitna igrača ove godine dovedena su na ljeto - riječ je o mega ultra jebeno izvrsnom golmanu Carteru koji se pojavio na free nakon što su moji odlični skauti zanemarili njegove ocjene, a nakon što ga je Sliema pustila na istek ugovora. Neću duljiti, genijalan golman i mislim da je s njim riješena ta pozicija za narednih 5-6 sezona minimalno. Drugi je veznjak-napadač Vassallo, koji je došao nakon uspješne sezone u drugoligašu Msidi.

(http://i.imgur.com/3jQH1mn.jpg) (http://i.imgur.com/tjU0pMw.jpg)

(http://i.imgur.com/ePiS7hb.jpg) (http://i.imgur.com/Vkb12vs.jpg)

I to je to, sve je pokriveno. Valja napomenuti da je sada u balanceu 200 tisuća eura i da će ta cifra porasti na ljeto nakon ispadanja u Q2 LP. Nažalost, teško je očekivati nešto više od max jednog remija jer su tu već opasne momčadi poput Dinama, Legije, Partizana, Olympiakosa, Kopenhagena i sličnih.

(http://i.imgur.com/qJKs8wH.jpg) (http://i.imgur.com/ku96769.jpg) (http://i.imgur.com/c2OSuC0.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 06.01.2015, 22:44:38
Regeni su tvoji ili dovedeni?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 08:58:36
Ako ima YP u nicku onda je iz moje omladinske, ako ne, onda je doveden. YP=youth player, to ubacim kao nick svake sezone igračima koje upišem kod intakea, a koji imaju ozbiljne šanse da dođu do prve ekipe. :)

Ovog Cartera eto ne znam što reći, teški bug u logici igre. Prvo što je jedan takav igrač uopće nastao na Malti tako rano, drugo što je branio nekih 10ak utakmica kroz tri sezone u prošlom klubu, a treće što je bio na free i nitko od stranih klubova ga nije htio uzeti. Ima i jedna loša vijest o njemu, ali o tome u sljedećem reportu.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 20:33:43
(http://i.imgur.com/Ss1sCFH.jpg)

dijete debitiralo  KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 20:51:36
Fin momak. Ima jače tehnikalije od svih mojih dosad. ;) Ajde nije vrag da samo nas dva ovo još igramo... Ja derem ultra brzo, imam spreman još jedan report već, ovih dana samo FM igram.

(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2019/20

Prva sezona nakon osvojenog prvenstva imala je prilična očekivanja po pitanju dominacije na Malti. Ipak, Europa je priča za sebe. U (kratku) avanturu u Ligi Prvaka krenuli smo iz 1. pretkola, a ždrijeb nam je dodijelio TNS kojeg smo rješili bez problema.

(http://i.imgur.com/dtNUZBV.jpg) (http://i.imgur.com/bcV6w6c.jpg)

Drugo pretkolo nosi jake klubove, ali bila je nada da sa dobrim ždrijebom možemo nešto i napraviti. Ta nada brzo je ugašena kad se dobio najteži mogući protivnik - Legija iz Varšave. Ali nisam se predao dok nisam shvatio da moraš biti jači i od te ekipe protiv koje igraš i protiv tajnog AI-ja koji te po defaultu želi sjebati. Dva gola iz kornera i jedan penal kasnije, ispadamo sa 2-2 i 0-2. Zarada od 500ak tisuća eura dobro će doći.

(http://i.imgur.com/MtI3AaS.jpg) (http://i.imgur.com/v0QzVfr.jpg)

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/fHH2VHd.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/atSvQlH.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/cwDxd2z.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/hngcgCF.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/AcPkfpT.jpg)

Nakon muke i retardiranog prošlogodišnjeg finiša, ove sezone su tri promjene u taktici te dovođenje novog stopera u obrani napravile čudo. Hibernians je postao profesionalan klub, ne znam kako i zašto, očito da nije potrebno imati 3 milijuna eura za to više, ali nije im to pomoglo jer sam izdominirao ligu. Ovaj jedini poraz stigao je šest kola prije kraja i to u ovoj utakmici...

(http://i.imgur.com/rfytbe3.jpg)

Što se tiče igrača, titulu najboljeg dobiva Montebello, ali desno krilo Muscat je odmah do njega. Sjajna momčad, ali treba sreće za nešto više u Europi. Kup je također osvojen, isto vrijedi i za Superkup.

(http://i.imgur.com/2fV1mHe.jpg)
(http://i.imgur.com/vjUmXkt.jpg) (http://i.imgur.com/vRrs8tF.jpg)

To je to - dogodine se nadam boljem ždrijebu u Ligi Prvaka, mada to ovisi isključivo o sreći. Upravu sam pitao za professional status, ali ne žele dati jer je igra imbecilna. Također onaj golman Carter odlazi na kraju sezone jer ne želi produljiti ugovor, ali dogovorio sam dolazak zamjene za njega.

(http://i.imgur.com/PZi5aPU.jpg) (http://i.imgur.com/aAqoVkk.jpg) (http://i.imgur.com/YFfSPwv.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 21:01:29
Evo sad opet zabio 2 komada  :&

Ima u 2 tekme 3 gola i 3 asista   :&

Meni je ovo prvi save gdje sam ušao uopće u 2015. :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 07.01.2015, 21:06:46
Tire, tebe bi mogo zajebavat sad taj Hibernians... Gdje ti odlazi Carter? Rezultati su klasika, ne vrijedi komentirat ništa posebno dok god ne postaneš pro i uspiješ napravit nešto u LP.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 21:08:35
Nigdje ne odlazi, na free ode jer "doesn't think the squad is strong enough to match my ambitions", tako nešto.

Evo insajder - neće me zajebavat u sljedećoj sezoni, a i Carter se možda vrati. khm khm

Možda se i igra playoff LP sad u 8.mj. 2021.g. hkhm KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 21:09:51
Mene brine samo što će pizda Dejo samo postat SS finala LP :D

Ma borba je dok se ne ulovi neki regen čudovište. Iznenadio sam se što sam našao parenta na Cipru i što mi Ciprani hoće doći na posudbu. Najgore je ovo kao TIRu kada ne možeš igrača zadržat, a niti unovčit...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 21:12:23
Ma neće, Dejan isprobava svoj 3-5-2 in-game editor used:yes taktiku sa Venezijom :D

Dosadno je u periodu kada osvojiš ligu i ispadaš u pretkolu LP, a ne možeš doći do pro statusa. Sve prije toga i sve nakon toga je čar LLM-a. E sad, koliko će trajati taj period ne ovisi samo o tebi nego i o sreći.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 21:15:10
Znam da mi na Islandu uletio neki Afrikanac regen kojeg se prodalo i onda je išao pro status. Čak prije nekog uspjeha u LP. Treba ručno pretraživat sve nove generacije igrača i neke kupit na blef ako žele doći. Jer ionak skauti mogu 100m od stadiona :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: juvefann - 07.01.2015, 21:22:53
Nisam htio ovo, birao sam izmedju Venezie i Malte, pa kad bih presao Maltu u 7-10 dana opet bi se plakalo po temi. KAVA
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 21:36:02
Kad pređeš Veneziju, pređi i ovo. Svi seru kad će izazov di je tema šta je, a na kraju u pet stranica samo ja pišem. A nije uopće ni teško ni dosadno, ne razumijem zašto je mali interes, jer obično u početku svi igraju pa kasnije lagano odustaju, sad nema početnog booma.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Joko - 07.01.2015, 21:38:58
U prijevodu, možete imati 6 stranaca u prijavljenoj momčadi, odnosno njih 5 u početnih 11. Za državljanstvo igrač mora provesti pet sezona na Malti.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: juvefann - 07.01.2015, 21:42:33
Nije mi Malta atrakcija, nista mi se tu ne svidja iako sam odigrao jednu sezonu i usao odmah dalje. Da sam nastavio mislim da bi napravio nesto konkretno u 15-20 sezona, ali jednostavno ne da mi se prcat na Malti pored lijepe Venecije. A i ostalima se vise svidja talijanski LLM, nazovimo ga tako, jer ima vise zanimljivih klubova.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 21:43:07
Težak je izazov, al ne žuri nam se. Sigurno će netko još probati igrati. Ja ne mislim odustajat, iako ne znam kako ću biti s vremenom kada zagusti na poslu..
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 21:50:08
Ma završit će naravno, samo sam razočaran jer se svaki put izjebem sa pripremom ovom, obično barem u startu bude neka euforija i tema bude aktivna, sad vidim nema ni toga.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 21:54:59
Sada mi se dogodio veliki problem. Naime, preuzeo me novi gazda, preuzimanje je službeno završeno i trebalo bi sve normalno funcionirati.

Međutim, kada idem na board requests i nešto odaberem, uvijek me vraća na onaj početni screen informacija o ekipi. Jel se nešto slično dogodilo nekome?

Jer ako je to neki bug gdje više ništa ne mogu tražiti od uprave, mogu se pozdravit sa saveom...

EDIT: riješeno, ipak nije takeover bio završen..
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanmatov - 07.01.2015, 21:57:35
Prebrzo su forsirali ljudi. Igra je tek izašla, još uvijek većina ima inspiracije pa me čudi da su pisali kako žele izazov.
Inače, jel se razmišljalo o nekoj jačoj državi za koju je napravljen editor file za niže lige ili je cilj baš da se kreće od najmanjih i najslabijih?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 22:02:36
Ovo drugo je tradicija dosad.

Cipar je bio prvi pick, ali eto editirani fajl još nije izašao. Andora je prošle godine bila 20.12. pa se igralo masovno dok nismo skužili da je to ipak prezajebano.

Island je bio najjači dosada po sudjelovanju, Azeri odmah nakon toga.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: lasko911 - 07.01.2015, 22:04:08
Što je bio problem s Andorom?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: juvefann - 07.01.2015, 22:05:07
Island je bio brutalan jer si nakon 4-5 sezona mogao imati barem 2-3 kulturna igraca s kojima se mozes klat u prvih par pretkola Europe i biti u vrhu lige bez nekih tezih poteskoca. Ovo je kao teze, odnosno zahtjeva vise zivaca i strpljenja, moze se uspjet isto kao i na Islandu, samo treba vise vremena. Tko voli, neka igra. :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanmatov - 07.01.2015, 22:06:18
Ma ono, ja volim glupe i male lige, ali ovo mi je prerano. Imam inspiracije gro trenutno...po meni idealno za mjesec dana. A znam da je tradicija, no ono već je iskorišteno dosta zanimljivih, zna se da je teško, a i igra se samo s regenima. Meni su regeni inače odbojni. Recimo, 6. njemačku bi igrao :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 22:09:56
Jebiga, to nije cilj. Ako hoćete zajednički izazov treba onda napisat šta se ljudima sviđa, a šta ne. Jebeš zajednički izazov, ako dvoje ljudi igra. Uglavnom, ne planiram prekidati ovo ubrzo pa se možda nađe netko na proljeće, sumnjam da će tri puta biti ove godine.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Joko - 07.01.2015, 22:10:38
Tipa Austrija bi bila ok nekad kasnije.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 22:25:52
(http://i.imgur.com/7Ovgpxn.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 22:29:12
Daj ne seri. Sad si meni jedinom ubio motivaciju :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 22:33:13
Drugo je kad Dejan nešto posta, to ti ubije motivaciju, moja priča je inspirativna jebote :D Moram se pohvalit čovječe, nemoj mi zamjerit
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 22:35:48
Ma zezam se, čekamo report

(http://persephonemagazine.com/wp-content/uploads/2013/01/colbert-popcorn.gif)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 22:40:33
To se odmah iskoristilo... :)

(http://i.imgur.com/lqCIkzs.jpg)

Imam gotov report ove sezone između šta sam danas završio.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 22:52:26
Evo onda i taj report, ostavit ću kasnije i kratko samo o kvalifikacijama i onda ide pauza u najboljem mogućem trenutku. :)

(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2020/21

U novu sezonu sa većim očekivanjima - povećao se junior coaching budžet, dvaput se bezuspješno pitalo dragu Upravu da postanem pro (navodno ne treba ove godine imati 3 milijuna eura u balanceu za to!) i našla su se dva senior affiliate kluba. Ali zato je epizoda u Ligi prvaka završila neslavno. Na dan izvlačenja, bez ždrijeba naravno jer je to bug, stiže obavijest da se izvukao Dinamo. :) Tu pak ne treba ništa dodavati osim što sam zadovoljan što je opet igra morala preko kornera i na galamu zabijat golove. Kad-tad ću dobiti neki HJK ili usrani Derry City pa ih razbiti jer se nosim sa jačim ekipama, ali fali jedan, dva extra igrača koji ne žele doći na part time ugovor. Full time ugovor ne ide bez professional statusa, professional status ne ide bez love u balanceu, a love nema ako se ispada u 2. pretkolu LP. A ispada se jer fali extra igrač i tako u krug...

(http://i.imgur.com/5udz936.jpg) (http://i.imgur.com/tyPzGHN.jpg)

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/202IN6H.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/bSfvLIN.jpg) - BOV Super Cup (http://i.imgur.com/njoHjuM.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/8yyng8r.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/kBm0AY1.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/Ekm601A.jpg)

Opet je sve izosvajano, ali se išlo na holiday par puta jer je sada ovo rutina. Hibernians postao profesionalan, počeli dovodit dobre igrače i onda sam uskočio ja, sjebao ih jer nemaju šanse osvojiti ligu ni prošle, ni ove, a ni sljedeće godine. Sve to dok na plaće troše 980 tisuća eura (prvi pratioc smo mi sa 340 tisuća), prihode nemaju i vidim pred kraj sezone da je status Okay, ali Value 0 - u prijevodu, ulaze u dugove iz kojih neće tako lako izaći pa im predviđam drugu ligu kroz par sezona. Sada su već na Insecure.

Onaj vrhunski golman Carter je odbio produljenje ugovora pa je kralj sada free već godinu dana, kod mene traži 4k eura tjedno, ja mogu ponuditi max 1.6k tako da vrlo vjerojatno ide u mirovinu sa 20 godina. Sjajno. Od igrača opet valja izdvojiti sjajnog Montebella, koji je zabio 30 i asistirao za još 18 golova, ali tu je i mladi Migneco kojeg sam istrenirao za CM poziciju koja u mojoj taktici ima ključnu ulogu pa je tako on zabio 18 i namjestio još 14 golova.

(http://i.imgur.com/5BO9BZt.jpg) (http://i.imgur.com/QziC7GB.jpg)

Youth intake nije bio nešto posebno, ali skupilo se već nekoliko dobrih igrača koji će kroz par godina doći do prve momčadi. Uglavnom, još jedna rutinski odrađena sezona, nadam se nekom dobrom ždrijebu u LP sad u novoj sezoni, osmoj po redu. Vrijeme je za pro status, želim do desete sezone okupiti pravu momčad i početi pucati na prezimljavanje u Europi. Također, po reputaciji smo postali najbolji klub u državi, što isto nije beznačajno. Sada planiram malo usporiti sejv, još malo pa kreću završni ispiti, a to je ipak bitnije.

(http://i.imgur.com/DxezWNY.jpg) (http://i.imgur.com/B2e1500.jpg) (http://i.imgur.com/KTmPhZp.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 22:57:19
Malo mi je jadna ova gledanost. Ja sam kao 9. završio prvu sezonu u prvoj ligi i srušio rekord po avg gledanosti. Sada imam redovito 1100 minimalno po tekmi..
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 07.01.2015, 23:02:08
Hamrun je izgleda jedan od najpopularnijih klubova na Malti unatoč tome što su u trećoj ligi jer već tamo imaš veću gledanost nego neki klubovi u prvoj ligi.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.01.2015, 23:04:56
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
UEFA Champions League SPECIJAL- 2021/22

Dakle - kratki report o jednom od najvećih uspjeha otkad igram FM uopće. Osvajala se i LP sa Maltežanima jednom, ali koliko se sjećam, ovako nešto mi još nije pošlo za rukom. Prvo krećemo negdje 20.6. kada opet bez samog ždrijeba dolazi novost da sam izvukao jebenu Steauau u 2. pretkolu. :& Sjajno, uz Celtic i Salzburg te one prijašnje - Legiju i Dinamo - najtežeg protivnika. Ipak, nisam se predao, ali sam nade smanjio na minimum. Domaća utakmica je prošla bez golova, iako su oni bili bolji, a na gostovanju nešto nestvarno - Iancu, Stanciu, Cojocaru i ekipa dobili su kurac od nekih Maltežana! 2-2!

(http://i.imgur.com/5KkPiIM.jpg) (http://i.imgur.com/fYKGE4o.jpg)

I onda ide još bolja vijest: preuzimamo njihov koeficijent 35 i postajemo nositelji u 3. pretkolu! Izvučen je Inter Baku, očaj od ekipe i tu nema govora o problemima. Rješeni u prvoj utakmici bez njihovog udarca na gol...

(http://i.imgur.com/zFVNtLU.jpg) (http://i.imgur.com/5sSFqTm.jpg)

Nakon toga sam osvojio i Superkup, a došao je ždrijeb velikog Playoffa. Opet sam nositelj, a izvukao se drugi priželjkivani klub: Maribor. Trnava je bila prvi pick, Dinamo se htio izbjeći, a Sparta i Legija li-la. Prva je u gostima, odlično. Neizvjesna utakmica do 4. minute kada dobivam gol iz kornera. Kasnije je već 2-0 i padaju nade, ali ubrzo se vraćamo sa dva gola do poluvremena. I kada smo trebali povest jer su imali ozlijeđenog igrača manje, mi popušimo kontru i sa minusom idemo u uzvrat. Tamo igramo sjajno, zabijamo u 56. minuti i bez primljena gola prolazimo na pravilo gola u gostima u grupnu fazu Lige Prvaka! champ

(http://i.imgur.com/INSrvfd.jpg) (http://i.imgur.com/nGJRyf8.jpg)

To će biti komedija jer sam izgubio poklonjeni status nositelja i sa koeficijentom 5.7 bio najgori u 4. jakosnoj, ali koga boli briga. Grupa sa Liverpoolom, Benficom i CSKA možda ponudi šansu za jednim ili dva boda eventualno, ali cilj je ostvaren - milijuni su tu i sad počinje zabava. Točnije, na kraju sezone, a dotad sam i dalje poluprofesionalan klub.

(http://i.imgur.com/YG16Sil.jpg)

Ipak, kao što sam najavio, radi fakulteta ću značajno smanjiti igranje ovog pa nemojte očekivati neke novosti od mene ovdje; nadam se da će neki drugi "preuzeti" aktivnost teme, poput Clougha. :)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.01.2015, 23:07:26
Stvarno svaka čast  :&


( neki imaju fax, a neki posao - tako da se nadamo da će se netko pridružit)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 07.01.2015, 23:11:40
Ovo je stvarno vrh, pomazila te sreća, poklopilo se sve, sad kreće uživancija ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Eric Cartman - 07.01.2015, 23:16:02
A grupa H ima samo 3 kluba ili? :D
Svaka čast na uspjehu. Jebiga, sad mi je kasno počet, a ionak sam se izjebal s onim englezima. Uvijek dođe ovaj izazov u krivom trenutku za mene, uspjel sam samo mrtvu Andoru igrat koja je bila koma radi fitnesa. Sad je ovdje to ok?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 09.01.2015, 17:02:53
Gotova je 4. sezona:

(http://i.imgur.com/VsX4Udm.jpg)

Odličan uspjeh nakon 9. mjesta. Taktika se malo ohrabrila i rezultati su odmah vidljivi. Da nije bilo crne rupe od 5 poraza zaredom možda bi se i naslov uzeo.

Dobro se odigralo u pretkolima EL, imao sam i malo sreće sa ždrijebom u 2. pretkolu jer Stjarnan je isto semi-pro:

(http://i.imgur.com/M1wkdVF.png)

Blagajna odmah super stoji:

(http://i.imgur.com/dya1RPM.jpg)

Feeder mi ponudio i ovu dvojicu da sredim obranu koja je najveći problem, tako da se ove sezone mora po naslov:

(http://i.imgur.com/x90qZzI.jpg)  (http://i.imgur.com/EMRaJCI.jpg)


Game Status (http://i.imgur.com/8ffF5Pc.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 09.01.2015, 21:30:19
Svaka čast, odličan debi u Europi, fino napreduješ :)

Hibernians dovodi Srbe stalno, evo plaće 1.2 milijun eura godišnje, dobijem ih u kupu i ubijem. Ni u ligi ne briljiraju, izvlače se u zadnjim minutama, a bankrotirat će na kraju sezone

(http://i.imgur.com/RqiWTPS.jpg) (http://i.imgur.com/jUgKg6L.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 14.01.2015, 11:07:06
Evo i mene nakon male pauze.

(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2021/22

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/ShRsU0F.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/y9talX3.jpg) - BOV Super Cup (http://i.imgur.com/Qev52bl.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/xxWvifE.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/nRNPEqN.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/GJbw7zC.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/sIkvg1f.jpg)

U reportu UEFA Champions League SPECIJAL (http://www.cro-manager.net/forum/avanturisticki-kutak-764/repubblika-ta'-malta/msg1012283/#msg1012283) možete saznati zašto je ova sezona posebna. Neću opet detaljno o ulasku u grupnu fazu, ali zato ćemo malo opisati što se događalo u tih šest utakmica. Prvo i osnovno - uzeli smo bod! I to u debiju na "domaćem" terenu nacionalnog stadiona protiv moskovskog CSKA. U preostalih pet utakmica upisano je jednako toliko poraza, ali i taj bod je više nego što sam očekivao.

(http://i.imgur.com/vmFzIEu.jpg) (http://i.imgur.com/X8BdPb9.jpg)

Sve ostalo ponovo izdominirano. Liga bez problema, Kup sa 2 primljena gola u 9 utakmica, Superkup na produžetke, ali zasluženo. Dovelo se par igrača iz Kasimpase na posudbu, ali na kraju su njih četvorica odigrala tek oko 11 utakmica u prosjeku, odnosno iako su jaki, radije sam forsirao juniore. Desni bek Grima koji sa 20 godina ima iza sebe 144 ligaške utakmice i oko 190 utakmica za klub. Odličan igrač, ali će, kao i mnogi sada kada postanemo profesionalan klub, izgubiti svoje mjesto u momčadi. Najbolji igrač ipak je Montebello, koji je zabio rekordnih 31 gol. Vidi se da se onaj golman Carter doveo natrag za najveću dopuštenu plaću od cca 80k eura godišnje sa bonusima. Vrijedi toliko.

(http://i.imgur.com/kUmPGFa.jpg) (http://i.imgur.com/InngF0K.jpg)

Od juniora nema ništa posebno ove godine za istaknuti, opet se upisalo nekoliko igrača, ali ništa značajno. Radit će se na youth facilities, junior coachingu i youth recruitmentu i dalje jer želim dobivati kvalitetne domaće igrače. Ali vrhunac priče su neke obavijesti po završetku sezone...

(http://i.imgur.com/O1SMaKs.jpg)
(http://i.imgur.com/C5wWs4N.jpg)
(http://i.imgur.com/5nw4Wqj.jpg)
(http://i.imgur.com/xXOMRlr.jpg)

Ja se odmah bacam na dovođenje maksimalnog broja skauta jer sa koeficijentom 9.1 neću biti nositelj u playoffu (možda ni u 3. pretkolu), a želim ponoviti ovaj uspjeh što znači da mi trebaju novi igrači. 15 milijuna eura u balanceu, i oko 3 milijuna eura godišnje za plaće (sada trošim 350 tisuća godišnje)... A pored svega toga onaj očajni Hibernians, koji na igrače troši €1.2M je završio peti pa nema Europe za njih. Sad im je već insecure status i vrijede 0 eura što znače da su u debelom minusu. Nisu mi se sviđali oni od početka. :D

(http://i.imgur.com/4QOh4gD.jpg) (http://i.imgur.com/1KDZYd2.jpg) (http://i.imgur.com/e5viVTN.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 14.01.2015, 15:04:46
eto dobije 5 milijuna za tv prava u 293. ligi svijeta dok u hnl dobijes milijun, jebemti nebo
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 14.01.2015, 18:49:09
Znači, ovaj kraj sezone i početak sljedeće je nešto najveće što sam doživio igrajući FM ovih godina. Mislim da je to moguće isključivo u LLM.

Prvo, uzela se liga kiksem usrane Birkirkare prepune još usranijih Brazilaca i Talijana.

(http://i.imgur.com/qrVVA8T.jpg)

Zadnja dva kola bila su odlučujuća. Cijelu sezonu sam zaostajao za njima 3-6 bodova, da bi zadnja dva kola ušao s 3 boda zaostatka i tekmama protiv zadnje i predzadnje ekipe. Ovi govnari igrali su s trećim i četvrtim i tu sam imao sreće. Međutim, znate i sami kakav je FM i obično kad su takve situacije, teško dolazi do nekih preokreta. Moja je sreća što njihove kikseve nisu pratili moji kiksevi i konačno je osvojen naslov. To je bitno jer čim je sezona završila, ovo mi je "uljepšalo" početak sljedeće:

(http://i.imgur.com/4Ot5cMC.jpg)

Sjetim se što je TIR govorio da uvjet više nisu 4 milje, pa reko možda će i meni uprava odobrit ako tražim - malo sutra.

U redu, imamo kvalifikacije za LP, možda nam se posreći. Prvo kolo rutinski, drugo kolo dobijemo Slovan Bratislavu. Moglo je i puno gore, igramo attack taktiku i rizik se isplati. Spoj Maltežana, Brazilaca i Nigerijaca savršeno radi. Sljedeće kolo - Dinamo. Masakr u režiji Stipe Perice.

(http://i.imgur.com/uhKIFZm.jpg)

Nakon toga, dobivamo C. Zvezdu. Par solidnih regena, ali ukupno ništa specijalno od ekipe. Potajno se nadamo da možemo dalje i idemo na sve ili ništa. Prva tekma:

(http://i.imgur.com/4JraNA4.jpg)

Imali smo puno sreće, ali ono najvažnije se dogodilo - nije primljen gol.

Uzvrat je nešto što samo FM može izmisliti, doslovno sam nakon tekme bio znojan i mokar. Ovo je SS u 7. minuti:

(http://i.imgur.com/6C0cII1.jpg)

Moj igrač zabija penal za 3-0 vodstvo!

Kraj tekme:

(http://i.imgur.com/z5ResEI.jpg)

Promašene šanse Zvezde spadaju u rubriku "vjerovali ili ne", ali nas nije briga. Iako sam izgubio par godina života, ulazimo u skupine Europske lige!!!

Junak koji nas je doveo do susreta sa Zvezdom, te im zabijo u prvom susretu, naravno nakon toga ozlijeđen:

(http://i.imgur.com/TGcolGF.jpg)

Igračina za malteške pašnjake  :)

Ždrijeb nam je dao solidnu skupinu koja nam je nebitna jer ne očekujemo bodove. Puno bitnije je ovo:

(http://i.imgur.com/bFVAzVG.jpg)

Nakon što je završen ždrijeb i dodijeljena lova, ponovno me kopkala ono TIR-evo kako se može do profesionalnog statusa bez toliko novaca. Vidio sam da mi se ponudila opcija i igralo se na kartu kako ćemo zaostajati za rivalima. Uprava je prihvatila ideju!

(http://i.imgur.com/q1pSTFN.jpg)

Ovo je daleko najvažnije zato jer imamo profesionalnu konkurenciju zbog koje će biti teško osvojiti naslov i izboriti LP. Malteška repka se praktički sastoji od moje ekipe i Birkirkare i bit će to velika borba koja će biti puno lakša od sljedeće sezone kada ćemo imati jednake uvjete.

Uspjesi i bolji igrači ovdje dolaze puno prije nego što je to bio slučaj u Andori, ali tek sada kreće ozbiljno igranje i traženje regena koji će nam omogućiti grupnu fazu LP.

Game Status (http://i.imgur.com/jSTvXAF.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 14.01.2015, 19:13:47
Bravo, sustižeš lagano Tira, ako ne i prestižeš jer si to napravio u 3 godine manje... Farrugia je igračina, ali baš me zanima oće li ostat u klubu sad kad si profesionalac... To me i kod Tira zanima, koliko će se izmijenit ekipa.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 14.01.2015, 21:45:31
Ma prestiže rekao bih. U dvije godine profesionalnog statusa se može ogroman posao odradit. Par savjeta: na Malti ti u prvoj ligi postoji pravilo o max 5 igrača u prvoj postavi koji nisu homegrown u klubu/državi. Zato si na par pozicija dobro skautiraj i dovedi 2-3 18-godišnjaka sa potencijalom koji će u 3 godine postati homegrown i tu ti se otvaraju nova 3 mjesta za nova 3 stranca. ;)

Inače sjajan uspjeh. Sad nemoj slučajno ispustiti ligu iz ruku, to ti je ključno ove sezone. A na ljeto onda shopping, bez toga nažalost ne ide.

 yey

(http://i.imgur.com/too3fCP.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: slash101 - 14.01.2015, 21:56:53
daj ss tog wonderkida :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 14.01.2015, 21:58:51
 :& :& :&

(http://i.imgur.com/0f4iDre.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 14.01.2015, 22:04:31
Već vidim kako neki top klub kešira 20+ milja za njega  :& :&

Ma mazio me FM engine. Ligu ću teško uzeti jer ovi su bolesna ekipa, iako sam pokupio dosta repke Malte, jednog vrh Nigerijca i odličnog veznog Brazilca. Onda nakon konsolidacije, ako naletim na nekog dobrog u ždrijebu, tu si baš ne mogu pomoći.

Cilj je svakako Europa i ako je moguće opet EL. Iako evo trenutno imam 2 boda ispred ovih bolesnika, nisam sejvao od ovog zadnjeg reporta a već je prosinac. Žuri se do pro statusa. :D

Ma puno mi realnije ovo da se lakše dobije pro, s barem 1-2 milje eura. Dalje onda treba pametno raspolagat lovom, iako sam ja zatražio i dobio proširenje stadiona, te bolje youth i trening uvjete.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 15.01.2015, 14:42:12
Profesionalni status Birkirkari nije baš previše pomogao. Treba priznati da nisu imali sreće s ozljedama jer su im se dva najbolja Brazilca ozljedila na 3 mjeseca.

(http://i.imgur.com/zj2y2op.jpg)

Danas je neki dobar FM dan, iako treba priznati da sam malo oko obrane čačkao u taktici. Ovo zadnje zelenilo je samo današnji dan kada sam krenuo završit sezonu prije posla:

(http://i.imgur.com/KHOQIY8.jpg)

Nije teško biti bolji od profesionalnog kluba kada imaš ovakve bogove:

(http://i.imgur.com/5wD8m69.jpg)

(http://i.imgur.com/iLr0vCv.jpg)

Ovaj krilni igrač je najbolja kupnja ovog sejva:

(http://i.imgur.com/dIdCp29.jpg)

Sada idemo dočekati PRO status i natrpati se regenima koji pokazuju potencijal  :baklja:

Game Status (http://i.imgur.com/84vgQKJ.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 15.01.2015, 15:50:43
Vidi mog San Gwanna u prvoj ligi :&

Inače ovi regeni su ti sjajni, Farrugia je strašan napadač već sada. Sretno u LP na ljeto :)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 15.01.2015, 23:22:51
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
UEFA Champions League/Predsezona SPECIJAL- 2022/23

Ne mogu čekati čitavu godinu da objavim neke stvari pa krenimo od rezultata. Dovela su se pojačanja u cilju ponovnog plasmana u LP, ali znalo se da status nenositelja znači jako težak ždrijeb. Naravno, to ne vrijedi u 2. pretkolu gdje smo razmontirali TNS.

(http://i.imgur.com/KcRkaYn.jpg) (http://i.imgur.com/N23mgrs.jpg)

I tada dobivamo onu lošu vijest - izvučen je Dinamo. Puni Brazilaca i ludih regena, čekaju me u 3. pretkolu... Ipak, krenulo se optimistično i na kraju, kao i prošle godine protiv Steaue, prošlo na gol u gostima nakon 1-1 i 0-0.

(http://i.imgur.com/fYCPF06.jpg) (http://i.imgur.com/TecQcYa.jpg)

U Playoffu su već velikani - Olympiakos i Anderlecht. Mene je posralo i izvukao sam na prvi pogled najlakšeg - Stromsgodset. Ipak, pokazali su se puno težima nego što sam očekivao i poraz od 2-0 u prvoj utakmici te primanje gola u uzvratu značilo je da mi treba dosta sreće za preokret. Ipak, to se i dogodilo te sam sa 5-1 u uzvratu pobijedio sa ukupnih 5-3 i ponovo ušao u LP.

(http://i.imgur.com/LiECMlu.jpg) (http://i.imgur.com/EfgPquu.jpg)

Za moj mali klub to znači puno. Grupa je kao na ss-u ispod, vjerujem da se može uzeti više od jednog boda iz prošle godine. Već sam rekao da je cilj prezimiti ove ili sljedeće sezone.

(http://i.imgur.com/jOOvh4d.jpg)

E sada ide zabavni dio. Transferi. Nije se previše trošilo pa sam doveo samo deset novih plaćenika i platio ih tek 10 milijuna eura. :lockk:

(http://i.imgur.com/2mcJEE4.jpg) (http://i.imgur.com/ZIFt42P.jpg)

Od njih 10, 8 ih ima 18 godina i za tri sezone, ako ostanu kod mene, postaju homegrown. Poredani po kvaliteti od najlošijeg ka najboljem, evo tih sretnika. Afrička ekipica od koje ne očekujem čuda, ali su bili jeftini i imaju potencijala.

(http://i.imgur.com/bFj6wBn.jpg) (http://i.imgur.com/uvsCjhF.jpg)
(http://i.imgur.com/VBfieyv.jpg) (http://i.imgur.com/lKKQMeP.jpg)

Slijedi pomiješana trojka za koju se izdvojilo oko 5 milijuna eura.

(http://i.imgur.com/PD6Qnav.jpg) (http://i.imgur.com/TqWiJgs.jpg) (http://i.imgur.com/I8Lj0lm.jpg)

Zatim su tu dva iskusna igrača koja su bili povijesni transferi San Gwanna - prva velika pojačanja dosad. Njih sam prve doveo, besplatno nakon isteka ugovora.

(http://i.imgur.com/9MepAlH.jpg) (http://i.imgur.com/Op7LquA.jpg)

I u posebnoj kategoriji stoji ON. Daniel Poblete, 18-godišnji Čileanski ambiciozni wonderkid i vjerojatno jedan od najvećih potencijala u igrici trenutno.

(http://i.imgur.com/Rkta0Kl.jpg) (http://i.imgur.com/Bejx1Gp.jpg)

Potencijal ovih igrača je OGROMAN i imam velika očekivanja od svih. :)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 16.01.2015, 14:23:40
Kakve bolesne igračine  :&

Lijepo je vidjeti i da se Dundo pridružio, samo hrabro  ;)

Inače, ovo je trenutni najbolesniji malteški regen kojeg sam vidio. Što malteška mater rodila:

(http://i.imgur.com/I36lPRM.jpg)

 :yes:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: llatin - 16.01.2015, 20:19:33
...

Svaka čast  :& :&  Nego, zanima me jel su to skauti pronašli ili si ručno pretraživao?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 16.01.2015, 20:42:20
Ručno sve. Skauti ne prepoznaju igrača ako nije zainteresiran isprve kao što nijedan od ovih nije bio. Onda odeš na ono talk to player, kažeš mu prvo passionate da želiš da dođe da može postati legenda kluba i ako je imalo zainteresiran pristat će. Najbolja opcija od ponuđenih.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 17.01.2015, 21:27:58
Zadnji puta u reportu zaboravio sam spomenuti nastup u EL:

(http://i.imgur.com/H5qpMKQ.jpg)

Možda sam namjerno zaboravio obzirom na rezultat. :D Uglavnom, očekivano, iako sam se zadnje kolo razbahatio i krenuo napast pa izgubio 10-1 od Sparte Prag  :shame:


Sada ono bitno -  izborena je Liga prvaka!!!  :baklja: :baklja: :baklja:

Dosta je bilo da TIR privatizira ovu temu :D

Treba priznati kako je ždrijeb bio iznimno naklonjen. Jadni Slovan Bratislava je postao redovita mušterija. Kako sam ih dobio prošle sezone s puno slabijom ekipom, očekivao se normalno prolazak i ovaj put. Prva sreća je bila je Legia, koja ima puno staraca i par dosta loših regena. Glatko smo doma napadačkom igrom dostigli zaostatak.

Nakon toga, prava sreća. Kopenhagen, Dinamo, Celtic, Olympiakos izbjegnuti - dobiven Maribor! Tu sam znao da imam realnu šansu.

(http://i.imgur.com/apSpYjL.jpg)

Nakon prve tekme malo sam se uplašio, ali pogledajte CCC:

(http://i.imgur.com/3mGifL3.jpg)

Doma smo se ponovno iskazali i osigurali klubu odličnu budućnost  :yes:

Imao sam sreće da sam dofurao jednog odličnog brazilskog skauta koji je preporučio hrpu dobrih, jeftinih igrača:

(http://i.imgur.com/dBoUF0O.jpg)

(http://i.imgur.com/QsFJIbL.jpg)

(http://i.imgur.com/IeExHKy.jpg)

(http://i.imgur.com/LBjY9v0.jpg)

(http://i.imgur.com/mDjcIKE.jpg)

(http://i.imgur.com/u42kTWk.jpg)

Stoperi su dovedeni kao brzi fix za najgori dio ekipe i mislim da će oni brzo biti zamijenjeni. Dovedeni su da se ostvari cilj ulaska u LP. Regeni bi mogli biti odlični.

Skupina mi izgleda ovako:

(http://i.imgur.com/LBd92ZU.jpg)

Cilj je pokupit lovu od TV prava :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 17.01.2015, 21:41:46
To to to :D

Sretno sad, tu kreće prava zabava. Ajmo ljudi, ako vam ovo ne pumpa motivaciju onda ne znam šta će.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 17.01.2015, 21:44:19
Posrao me ždrijeb, treba priznati. Mislim da ne bih dobio nikog osim Maribora, ali neka.  KAVA

Sad mi odobrilo skautiranje po cijelom svijetu, tako da zaista počinje zabava  :)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 17.01.2015, 21:45:27
Provuko si se, ali bravo :) Očekujem ponovno 0 bodova, ali pare će doć i to je bitno. Ailton mi se sviđa, ali svi su dobri... Užitak je pratit kako se vas dvojica natječete ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: iznered - 24.01.2015, 19:28:59
a evo... priključit ću se i ja... od Estonije nisam sudjelova u podhvatima ove vrste...
izabirem klub Marsa isključivo radi dreseva... nisam nijednog igrača pogleda nigdi
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 25.01.2015, 11:15:24
Ali Estonija je bila uspješna, to pamtim. :)

Sretno! Ubuduće predlažem da slike staviš na imgur.com, a ovdje samo link onda - http://www.cro-manager.net/forum/svevremenski-tutoriali/kako-napraviti-screenshot-i-postaviti-ga-na-forum/
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Storm master - 02.02.2015, 15:18:26
Možda bi više ljudi igralo recimo Švedski ili Škotski LLM,ja san na FM 14 napravia 9.škotsku ligu i moguća je promocija iz 5 u 4.ligu što inače nije tako ali bila bi fora uć u 1.ligu sa dna  :) Švedska je svima dobro poznata,ja san recimo doda 6.ligu i ima zanimljivih naziva klubova kao npr. FK Bosna  :&
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 02.02.2015, 23:25:52
ima li fk sovici mozda
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Storm master - 02.02.2015, 23:57:43
Nema,ali ima FBK Balkan i KF Velebit  :&  :cool:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 03.02.2015, 01:46:18
bogami pokusavam ovo igrati ali..

10 igraca od 11 mora bit trenirano na malti, najgore pravilo ikad

sto automatski predstavlja najgori izazov ikad

mozda bas kad kompletno izvecam budem to igrao :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 03.02.2015, 09:16:57
Kakvih 10 od 11?

5 stranaca u prvoj možeš imat + jedan na klupi
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 03.02.2015, 13:42:03
bogami nije to kod mene tako

eno pise da 10 od 11 mora bit HG
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 03.02.2015, 16:18:19
evo ga tir prijatelju

(http://i.imgur.com/6tICiMM.png)

sta je ovo krv ti jebem

kako da sastavim ekipu kad 10 bogalja mora bit iz malte a smeca
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 03.02.2015, 16:21:45
U prvoj ligi je drugačije...ovdje ćeš ionako teško dovest stranca  hi
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 03.02.2015, 16:22:18
aj u kurac pa doveo sam 4 stranca jer sam procitao da mos imat 5

krenem igrat kad pise mora bit 10 igraca s malte lolcina lolcina

Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 03.02.2015, 16:23:43
Pa kako, koji patch, daj ss rules prve lige, ne shvaćam kako i zašto...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 03.02.2015, 16:26:12
A ovo je treca liga, vjerojatno su pravila u 1. ligi normalna, samo mislio sam da za sve lige vrijede ista pravila. Jebi mater nisam gledao, a nakupio ekipu punu stranaca, sad krenio igrat, prije prve tekme pise nemos, sta nemos majku ti jebem. Propadose sve evo me 9. nakon 7 kola :sad:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 03.02.2015, 16:32:50
Ove zadnje lige mozes lagano uzeti bez stranaca, borba za ostanak prve sezone u prvoj je kljucna i tu se treba pojacat...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: trkasmb - 04.02.2015, 12:33:13
bok decki! citam vase postove i zanima me sljedece: dal za LLM treba neki patch ili update ili jednostavno uzmete lige koje su u igrici? i da, navukli ste me :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 04.02.2015, 12:56:55
Trebas skinuti dodatak, imas sve detaljno u prvom postu na prvoj stranici. Tamo je i link za download. Slobodno se pridruži  ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 04.02.2015, 12:57:59
Preleti kroz prvi post.

Na dnu je download link, to skini, extractaj u My documents\Sports Interactive\FM 2015\editor data i onda kod new game odaberi Maltu od ponuđenih liga. Preporučeno je imati original FM radi najnovijeg patcha koji se skine automatski, a sve ostalo je proizvoljno.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 04.02.2015, 22:32:34
Novi report nakon mjesec dana pauze.

(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2022/23

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/J2kxhm8.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/LbbIqsQ.jpg) - BOV Super Cup (http://i.imgur.com/MBa77lv.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/AtTfGUL.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/fEdUbku.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/QwkiOpW.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/yBB7BHx.jpg)

Stanje predsezone može se saznati u UEFA Champions League SPECIJAL (http://www.cro-manager.net/forum/avanturisticki-kutak-764/repubblika-ta'-malta/msg1014702/#msg1014702) reportu kojih ubuduće više neće biti već će sve biti u jednom. Dakle, prva sezona otkako smo profesionalan klub, ali druga zaredom u grupama LP. Tamo smo izvukli još težu grupu nego prošle godine (tada su tu bili Liverpool, Benfica i CSKA) jer je Arsenal sezonu ranije osvojio EL, a Porto je igrao 1/4 LP. Opet se uzeo samo jedan bod, ali ima vremena za te stvari, ipak je ovo momčad sastavljena od 18-godišnjaka. Najjači početni sastav sastavljen je od 3 Maltežana (dogodine samo 1 vjerojatno), a prosječna dob je 19.81 godina...

(http://i.imgur.com/Jfe67wq.jpg) (http://i.imgur.com/tWvBgKr.jpg)

Na Malti nema ništa novog, teška dominacija. Liga osvojena, Kup osvojen, Superkup osvojen. Rotirali su se igrači koliko se stiglo, ali među najboljima više nisu Maltežani. Poblete i Zola su izdominirali, razvili su se odlično kao i preostali 18-godišnjaci sa početka sezone koji će 2025. godine biti trained in club i onda se otvara mjesto za još masu stranaca i tako u krug. Samo je potrebno strpljenje.

(http://i.imgur.com/LMTs389.jpg) (http://i.imgur.com/vDh1h6B.jpg) (http://i.imgur.com/XqP2YXq.jpg)

Juniori ove sezone nula bodova. Nadograđuju se training i youth facilities, ponovo će se tražiti povećan junior coaching pa možda netko izleti dogodine. Opet je na kraju sezone došla masovna uplata za TV prava od LP pa se na ljeto ide u novi šoping, ali bit će i odlazaka nekih precijenjenih igrača koje smo uspješno poslali na posudbe i rješili se plaća. Neki novi transferi su već dogovoreni, cilj je opet ući u grupe LP, sad je koeficijent već na 14 pa bi trebao biti nositelj i u 3. pretkolu ako se posreći malo, ali vjerujem da se mogu nositi sa svim protivnicima tamo, osim ako ne uleti neki bugoviti nabrijani klub. Toliko od mene, kraj reporta je već standardan

(http://i.imgur.com/Pg9iS8j.jpg) (http://i.imgur.com/AtJT1Ae.jpg) (http://i.imgur.com/i5s7IWS.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 05.02.2015, 20:21:31
 :lockk:

(http://i.imgur.com/03K2SiB.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 06.02.2015, 13:19:06
(http://i.imgur.com/s9Hh5kV.jpg)

Znači furam moral na max jer me čeka Zenit u EL.

Sve naravno holiday, ali ja radim sastav i sve da ne bi sjebao nešto asistent. Zadnja utakmica prije Zenita nebitni Kup, igram sa svim rezervama da se netko ne povrijedi. I šta bude?

Netko se buni što ne igra. Asistent jer je holiday ne napravi ništa i onda se čitava ekipa ide bunit. Obećam da će igrat al to ne pomaže. :lockk:

(http://i.imgur.com/JLxdu69.jpg) (http://i.imgur.com/J0KkIGn.jpg)

(http://i.imgur.com/aqqwfeI.jpg)

 :lockk: :lockk:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 06.02.2015, 13:25:57
(http://i.imgur.com/WHjXCu5.jpg)

 :lockk: :lockk: :lockk: :lockk: :lockk: :lockk: :lockk:

EDIT: ai klinički ;-) smeće skriptirano

(http://i.imgur.com/SPLiKz4.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 06.02.2015, 16:52:18
Itako ja jučer razbijem Maribor i Anderlecht i kvalificiram se ponovno u LP. Bilo je kasno pa mi se nije dalo report pisat. Evo sad upalim:

(http://i.imgur.com/c9MIJCD.jpg)

Ne mogu vam opisat što bi sada sve mogao napisat i koje svece poskidat.

Ima li nekih metoda da se možda save vrati? Normalno se sejvalo, samo sam poklopio laptop u trenutku kada se igra možda nije skroz ugasila, ali samo sejvanje je završilo  :bo:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 06.02.2015, 17:03:58
E jebiga. Jedino stariju verziju ako imaš.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 06.02.2015, 17:21:57
Jasno da nemam. Plakao bih sada najradije.  :pras: :pras:

Ispočetka nemam volje igrati, tako da je od mene to kraj što se ovog tiče. Baš tuga.  :sad:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 06.02.2015, 17:44:35
Pa nemogu shvatit jebote da 10 sezona igraš sa jednim sejvom.

Ako koristiš Windows Backup probaj desni klik pa Restore Previous Versions

Inače mi je jako žao :/
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.02.2015, 10:43:11
Imao sam jedan backup koji sam obrisao prije nekih tjedan dana  fejspalm

Probao i system restore = nula bodova.

Samo mi nije jasno kako se sjebe uredno napravljen sejv. Užas. Sretno ostalima koji nastavljaju s ovime. Bilo je lijepo dok je trajalo...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Storm master - 07.02.2015, 12:34:50
Ne znan,meni se apsolutno nikad sejv nije sjeba  :bo:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanfla - 07.02.2015, 15:48:43
ja se isto prikljucujem,i uzimam klub Mellieħa
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanfla - 07.02.2015, 17:27:20
se dogodio vama ovakav problem?
ovo je druga tekma pervenstva tek
(http://i.imgur.com/cMW2bIa.png)
to je vec treci put za redom
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 07.02.2015, 17:28:08
Imaš original igricu?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanfla - 07.02.2015, 17:29:05
nemam
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 07.02.2015, 17:29:30
Eto ga.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanfla - 07.02.2015, 17:30:32
znaci to ce tako biti cijelo vrijeme?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: B. Clough™ - 07.02.2015, 19:09:59
Tako je  ;-)

Imaš tu ekipe na forumu od koje jako jeftino možeš kupit verziju za offline igranje. Pouzdani članovi  ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ivanfla - 07.02.2015, 19:34:27
ma nema veze probat cu jos malo,pa ako mi se to bude javljalo svaki sekund onda nista
zao mi je jer sam super poceo
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 08.02.2015, 18:02:48
Brzo se odradila još jedna sezona, malo lošija nego inače.

(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2023/24

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/oTYS6z6.jpg) - FA Trophy (http://i.imgur.com/LncgBG4.jpg) - BOV Super Cup (http://i.imgur.com/6Kthmsd.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/6LYL1Fm.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/5Cvv4m0.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/LjHSRsf.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/6TI7cOR.jpg)

Nažalost, vidi se da nismo uspjeli ući u grupe LP triput zaredom. Ždrijeb je opet dodijelio super jaki Dinamo protiv kojeg nije bilo ni sreće i ispalo se jako rano. Ipak, za koeficijent je još bolji nastup u EL jer je on sada porastao sa 14 na 22. Ali za financije je to jako jako jako loše. 2 i pol milijuna eura u minusu znači da nekih velikih kupovina ovog ljeta neće biti, nego je cilj dodatno uigrati postojeću momčad i izboriti grupe LP. Liga standardno, nema tu više govora o tome tko će biti prvak, dok su Superkup i Kup ovisili o sreći u toj utakmici pa je tako Hibernians uzeo kup. Sve to ionako radi asistent...

(http://i.imgur.com/ps9y5yG.jpg) (http://i.imgur.com/cKGXGgz.jpg)

U skupinama EL se prošlo s drugog mjesta zahvaljujući jakom Stromsgodsetu, ali Zenit je bio još jači, a opet nije bilo sreće za nešto više. Od transfera valja izdvojiti neke ozbiljne prodaje napokon, ali nimalo lošije "zamjene". Musah i napadač Lichaba otišli su u Lyon odnosno Real i zarađeno je 10 milijuna eura na njima (uložen 1 milijun). Dolazaka je opet bilo... Tu su nova špica Moreno, koji podsjeća na Messija, te Argentinski fantastični dvojac Aurelio - Barreiro. Za potonjeg još ne znam da li ga trenirati na BWM roli ili nekoj drugoj poziciji, ali otom potom. Valja izdvojiti i youth intake u kojem smo dobili Micallefa koji je nakon tri godine prvi igrač koji liči na nešto, ali je i sveukupno jedan od najvećih potencijala koje sam dobio kroz ove sezone.

(http://i.imgur.com/AGVgbH5.jpg) (http://i.imgur.com/6MOBenI.jpg) (http://i.imgur.com/wUK3NFw.jpg)

(http://i.imgur.com/i07S6M0.jpg) (http://i.imgur.com/beVwa2X.jpg) (http://i.imgur.com/odP32i7.jpg)

Brzinski report je gotov, slijedi uzbudljivo ljeto po pitanju kvalifikacija za LP i nadam se prezimljavanje sa trećeg mjesta te nešto kvalitetno u Europa ligi, inače bi financije mogle zaštekati, a to ne želim. Toliko od mene, valjda ovo netko i čita da ne bubam sve bezveze. :D A ne bi bilo loše kad bi netko drugi se pridružio, vidim da je samo Clough ovo igrao ozbiljno. Iskreno ne znam zašto, jer uopće nije dosadan ili glup izazov, ali dobro.

(http://i.imgur.com/Jtep5TP.jpg) (http://i.imgur.com/75wQOzH.jpg) (http://i.imgur.com/AsX2V6K.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 08.02.2015, 22:24:10
(http://i.imgur.com/fNTgYby.jpg) (http://i.imgur.com/saAkR5p.jpg)

Sjajno, baš sjajno. Sjebali mi golmana i veznjaka taman prije prve utakmice i onda zabiju svaku šansu koju dobiju :) Idemo u bankrot

(http://i.imgur.com/bBX1mBu.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 11.02.2015, 16:31:45
 lolcina

(http://i.imgur.com/y7KHEE5.jpg)

EDIT: sad znam zašto :lockk: :lockk:

(http://i.imgur.com/rVdwRCE.jpg)

(http://i.imgur.com/7zUnQz0.jpg) (http://i.imgur.com/UfqIo9f.jpg) (http://i.imgur.com/3en4jGX.jpg)

Nemam riječi na ovo sad. Prvo Dortmund ima 1 šansu čitavu utakmicu i onda bez obzira na moj standard-retain possession, lower tempo bla bla dva gola u 2 minute.

I onda Botev kojeg ubijem u gostima evo golman ocjena 9.0, ja 4 grede, oni svaka šansa gol.  lolcina Očaj od igrice
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 12.02.2015, 22:16:22
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2024/25

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/YDRIDY3.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/Chq0MJ1.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/F5aeVPa.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/HZM3H7r.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/jeuAsWA.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/fl8yQ3Y.jpg)

Dakle. Užasno kratko ćemo o svemu jer je izlet u Europu bio najgori unazad par sezona. Došlo se do playoffa u LP, ali onda igra ubacuje u brzinu više i ispada se od velike Legije, gdje nam neki Waniek daje 5 golova u 2 utakmice. U grupi EL se ispada na krajnje komičan način i drugu godinu zaredom ne dolazi se do grupne faze LP, ali novost je što se ostalo bez Europe na proljeće. Financije su znatno patile i u jednom trenutku sam bio čak 3 milijuna eura u minusu. Plaće sam morao rezati, trošiti na pojačanja se nije moglo i onda je Uprava uložila 12 milijuna eura niotkud pa sam sezonu završio sa 6 u plusu i sad je sve ok. Od igrača neću nikog izdvajati, svi se razvijaju po planu, ali očekuje se iskorak u Europi jer je već vrijeme za to... Polako raste i reputacija, rastu i vrijednosti igrača, još malo pa će neki dobiti Malteško državljanstvo pa bi i tu moglo biti nekih novosti, ali otom potom. Dogodine koeficijent 27, cilj je ulazak u grupe LP.

(http://i.imgur.com/tdxanYp.jpg) (http://i.imgur.com/KCHEYQE.jpg) (http://i.imgur.com/gocBAaV.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 12.02.2015, 22:29:21
Čita se, prati se. Vrate ovi reporti želju za igrom i nastavit ću sa svojim sejvom kad odradim još ova 2-3 ispita ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 13.02.2015, 04:03:41
Čitajući TIRove reporte odlučio sam se i ja vratiti igranju Malte. Kada mi uprava na početku sezone ponudi ciljeve, a svaki cilj mi nudi isti TB i WB, uvijek odaberem najslabiji cilj. Tako je bilo i ovaj put. Odabrao sam "grčevitu borbu za ostanak u 2. ligi". Time si u slučaju loših rezultata kupujem alibi. No sezona je protekla fenomenalno. Dobre igre držale su nas u gornjem dijelu tablice, između 2. i 5. pozicije. Kada smo prvi put zasjeli na vrh, postalo je jasno da imamo dobre šanse za naslov. Titulu smo osigurali kolo prije kraja, iako smo mogli i ranije no tada je igrica pokušala pomrsiti račune.

Imali smo i dobar test za prvu ligu u vidu kupa. U kupu smo postigli maksimum naših mogućnosti, a to je polufinale. Do polufinala smo došli na impresivan način, bez primljenog pogotka. Tamo ipak nepremostiva prepreka, Hibernians. Kolike su naše šanse bile u tom meču govori i kotiranje na kladionici. Kvota na nas je bila 51. I krenulo je sjajno, nakon 20 minuta smo imali 2-0. I tada lagano gledaš prema finalu. Pa vidiš da je tamo Birkirkara, koja je prvak Malte. I onda shvatiš da i u slučaju poraza u finalu ideš u Europsku Ligu. Trzneš se, pogledaš semafor na igrici koji kaže 40. minuta 2-3. Jebi ga, do kraja su nam još 2 uvalili. Nema veze.

Na ljeto pojačati obranu maksimalno. Golman ne želi produžiti ugovor, kaže da igranje za naš klub ne zadovoljava njegove ambicije. Ok Buffon, sretno dalje. Zamjena mu je i tako već nađena. Još koji stoper i bek za backup i neka igre počnu.

(http://i.imgur.com/FUIK0pd.png) (http://i.imgur.com/GKk5dSn.png)

Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 15.02.2015, 00:46:02
Bojim se za laptop eto.

(http://i.imgur.com/vOanpCu.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 15.02.2015, 09:39:03
lolcina Ajde 10. mjesto te drži u ligi preko playoffa, to probaj izborit.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 18.02.2015, 00:35:41
(http://i.imgur.com/En7Lvnq.png)
Dingli Swallow
Sezona 2016/17. - BOV Premier League

Nova sezona, nova liga, novi izazov. Nakon što smo senzacionalno osvojili drugu razinu malteškog nogometa, došlo je vrijeme da se okušamo u elitnom razredu. Odmah na početku prijelaznog roka dočekala me obavijest da nas je preuzeo novi vlasnik. Međutim u ovakvim uvjetima to nema gotovo nikakvog utjecaja. Digao je kredit od 10k kako bi balans makar na kratko bio u plusu.

Na kraju prošle sezone znao sam da moram obranu pojačati što je više moguće. Doveo se desni bek, golman, te vezni igrač. Također se doveo i zadnji vezni kojem je istekao ugovor, a prošlu sezonu je bio kod nas na posudbi. Na zimu je još ojačan lijevi bok te vezni red. Naravno da TB-a nije bilo jer smo semi pro, ali je zato WB uvijek bio u plusu čime sam bio iznimno zadovoljan.

(http://i.imgur.com/EhYiRoi.png)


PRVENSTVO

I ove sezone sam odabrao opciju "grčevite borbe za ostanak". Prvenstvo je počelo jako loše. Tu i tamo koji remi i pobjeda, ostalih 80% su bili porazi. Neki možda i nezasluženi, ali poraz je poraz. Pokušavao sam na sve načine održavati moral igrača koliko toliko pozitivan. No jako loša igra, bezidejnost i očajna realizacija brzo su nas bacili na 11. mjesto tablice, koje smo držali većinu vremena. Poneki skok na 9. ili 10. mjesto, no opet brzo vraćanje na 11. poziciju. U drugom dijelu sezone krenulo je malo bolje, ali se ništa značajnije nije mijenjalo. Opet većina poraza, ali igra je davala neke znakove života. Na samom kraju sezone, kada se sva mudrolija svela na "biti ili ne biti", pokazali smo što možemo i znamo i ostvarili ovaj lijepi niz (http://i.imgur.com/vG58lq7.jpg). Tu smo uzeli bodove svim konkurentima i na kraju izborili 9. mjesto. Tako smo izbjegli i playoff, iako vjerujem da bi i preko playoffa ostali u ligi jer smo kvalitetniji od svih drugoligaša.

(http://i.imgur.com/JgsldFd.png)

KUP

U kupu nažalost nismo imali sreće u ždrijebu kao prošle sezone. Cilj je bio doći u treće kolo. Igrali smo 4. kolo i tu sa minimalnih 1-0 ispali od jačeg protivnika. Nema se tu puno pametnog za reći.

(http://i.imgur.com/JupqXar.png)

Ostalo

Prvo par crtica o financijama. Financije su u malom minusu. Tijekom cijele sezone kretale su se od +10k do - 20k. Sada su negdje na sredini. Nadam se da ćemo što prije doći do profesionalnog statusa kako bi i u ovom segmentu bilo lakše poslovati.

(http://i.imgur.com/s5G5moy.png)

Što se tiče transfera za sljedeću sezonu, tu nisam pametan. trebam pronaći nove taktike jer ovo jednostavno nije funkcioniralo. Ne smijemo si dopustiti da protiv jednakih ekipa lupamo overload i tako preokrećemo rezultat u našu korist. Možda sam na početku ove sezone ipak očekivao previše, ali sljedeća definitivno mora biti bolja.

Ocjena sezone: 3/10
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 18.02.2015, 09:16:10
Dobro je ovo, pokušaj opet malo ojačat ekipu da dobiješ jednu nazovi prijelaznu sezonu, znači sredina tablice da si na miru, i onda krećeš po Europu za 2 sezone. Ja sam imao sreću što sam od novog vlasnika dobivao cash injection kad bi ušao u minus pa sam par puta to iskoristio na odštete igračima, to me i spasilo. Sretno dalje, drago mi je što netko igra ovo, ja ću nastavit kroz par dana kad prođe fax :)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 19.02.2015, 18:34:59
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2025/26

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/GAtbJyT.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/6bJhnwy.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/1OpCAYF.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/iw2WwEX.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/zS53pEm.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/5sQlsrG.jpg)

Evo i novog reporta, završena je i 12. sezona pa idemo pogledati na broj dosad osvojenih trofeja: brojka stoji na 22, od čega je njih 8 onih najbitnijih - trofej prvaka Malte. Tu je još 7 Superkupova te 5 kupova, i još po jedan trofej iz niželigaških dana. Fino. Sa tom pozitivom krenimo i u kratki opis sezone, koja nas je nakon dvije godine izbivanja opet dovela do grupne faze najelitnijeg natjecanja na planeti.

(http://i.imgur.com/tZxFZAu.jpg) (http://i.imgur.com/o5ZsVb1.jpg)

(http://i.imgur.com/HcYki4k.jpg) (http://i.imgur.com/IMmMwSL.jpg)

U grupe se ušlo preko Santa Colome i Maccabija dok smo bili nositelji, te protiv Sparte kada smo bili prvi ispod crte. Dogodine zato koeficijent 43.3 i nositeljstvo više nije upitno. U grupama prilično solidan ždrijeb, neugodni klubovi, ali pobjedivi. Na kraju se sa jednim porazom prošlo dalje s drugog mjesta i dobilo naravno Barcelonu. Jebiga. I još je sve bilo ok do 80. minute i njihova gola za 2-1 što me izbacilo iz natjecanja. Stigli su do polufinala, ispali od Uniteda koji na kraju osvaja natjecanje. Prvo prezimljavanje u Ligi prvaka, dogodine se ide po korak više.

Vidi se da nije bilo transfera jer su financije u jednom trenutku bile na neprivlačnih 6 milijuna u plusu (rekord je 4.3 milijuna minusa!), ali su novci od Platinija to sve doveli na 19 milijuna na sigurnom. Sada će se malo trošiti na ljeto, ali ne previše. Odlučio sam se na nekoliko slobodnih igrača koji su ipak kvalitetniji od skupih 18-godišnjaka koje onda treniram da budu homegrown. Pa su tako primjerice Itter i Vukčević odigrali vrlo dobre sezone na lijevom i desnom beku, ali sada je vrijeme za bolje igrače pa odlaze na ljeto, a dovest će se kvalitetniji.

(http://i.imgur.com/RCaHX9V.jpg) (http://i.imgur.com/Sz6y5Lm.jpg)

Sve skupa tek dva poraza u sezoni (Liverpool i Barcelona u uzvratu), dominacija na Malti i odličan rezultat u Europi = uspješna sezona. Sad na ljeto još trojica Argentinaca postaju homegrown, računam da će za tri godine Malta imati ubojite reprezentativce ako svi prihvate državljanstvo. lolcina Reputacija raste velikom brzinom, cijene igrača, kvaliteta onih zainteresiranih, reputacija lige, posjećenost se poduplala i nadam se novom stadionu kroz 2, 3 sezone. Realno, do 2030. bi trebao osvojiti ili EL ili LP, to mi je plan i držim da je izvedivo. Toliko od mene, čitamo se za par dana vjerojatno. Ako koga što zanima, neka pita.

(http://i.imgur.com/hkIxFNA.jpg) (http://i.imgur.com/42XKxV9.jpg) (http://i.imgur.com/dN4owAo.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 19.02.2015, 18:39:17
Idem se i ja malo u ovom okušat, valjda neću odustat prebrzo :D

Što se tiče tvojih rezultata, sad je to već finoća, užitak za igrat, rasteš iz godine u godinu i sve je na svom mjestu. Zanima me kako će izgledat ekipa Malte, aj to pokaži u idućem reportu ako prihvate državljanstvo.

edit: uzeo sam Xghajra Tornadoes, idemo to pokorit ko tornado
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 19.02.2015, 19:30:01
edit: uzeo sam Xghajra Tornadoes, idemo to pokorit ko tornado

Tako sam i ja uzeo Dingli Swallows da mogu napisat ako osvojimo prvu ligu da smo progutali konkurenciju, kako nam i ime kaže  lolcina
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: ljanbe - 19.02.2015, 21:10:01
najgori je klub to fico

igrao sam ja s njima 2 sezone

moram osvojit lp s njima kad stignem
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 19.02.2015, 21:13:07
Ne znam jel ima ikakve razlike među njima ni kako je napravit, nisam nikog doveo zasad nit znam otkud bi počeo :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 20.02.2015, 02:15:04
Sad sam naletio na ovaj klub, izvukao sam ih u kupu. Po meni klub sa najbrutalnijim grbom u izazovu. Nisam siguran jesu u prve 4 lige koje su igrive, pa ako jesu može nekome poslužiti tko tek misli početi izazov.  :& :&

(http://i.imgur.com/DpFpM9U.png)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 21.02.2015, 13:05:27
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/mt/e/ec/Xg%C4%A7ajra_FC-logo.png)
Xgħajra Tornados FC
BOV Second Division - 2014/15

BOV Second Division (http://i.imgur.com/ahePBKD.png) - Financije (http://i.imgur.com/c4k08NE.png) - Transferi (http://i.imgur.com/E7VXpQy.png) - Facilities (http://i.imgur.com/osb8f6X.png)

Konačno se došlo do kraja prve sezone, ne znam kad mi je bilo ovako dosadno igrat. Svi su igrači nakaradni, puno ovisiš o sreći, para ni za lijeka, al eto uspio sam izborit promociju. Čak i naslov. Najbolji igrač je bio napadač na posudbi R.D. (http://i.imgur.com/smdKzFP.png), koji je sa 29 golova najbolji strijelac i igrač lige. Budžet za plaće je bio oko 200€ pa smo bili ograničeni na amaterske ugovore, ali sad je naraslo na 2000 pa ćemo si moć dozvolit kakva-takva pojačanja. Youth intake nikakav, nisam nikog htio potpisivat jer bi s tim novcima imali najveće plaće u klubu. G.B. (http://i.imgur.com/jsObVFC.png) je uz R.D. bio najbolji igrač, ali i on je bio na posudbi, nadam se da ćemo ga moć ponovno posudit. U Kupu se ispalo od prvoligaša, nisam ništa ni očekivao. Financije su žalosne, ali borimo se. Obratite pozornost dolje na broj prodanih godišnjih ulaznica :)

(http://i.imgur.com/sJFn9kF.png) (http://i.imgur.com/sFHY36J.png)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
1.
promocija
Local
5


TIR, sorry što sam uzeo od tebe ovaj dizajn, pregledan je pa sam se poslužio. Valjda ti ne smeta ;)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Galacticos - 21.02.2015, 13:07:42
zajebo si se sa ss-ovima stavio si od TIRa.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 21.02.2015, 13:16:17
Ma samo uzimaj, i ja sam ga našao prvo na SI forumu pa malo promijenio. Sretno dalje, sviđa mi se klub radi te boje, sad u početku je najbitnije doći do prve lige u miru. :)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 22.02.2015, 16:41:49
(http://i.imgur.com/o6Vud0p.png)

DINGLI SWALLOWS F.C.
[/b]

BOV Premier League - Sezona 2017./18.
[/size]

Druga sezona u prvoj ligi, konsolidacijska kako smo ju nazvali na početku prošla se solidno. Dobili smo solidan TB, a WB je sada već standardno dobar. Što se tiče transfera, prvo dolasci. Doveden je stoper, dva srednja veznjaka, krilo i jedan napadač kao backup. Isplaćena je i prva odšteta za nekog igrača, otvorili smo kesu sa vrtoglavih 20k :D

Odlasci su bili očekivani. Nekoliko igrača na free kojima je istekao ugovor i tri posudbe igrača koji se žale na manjak utakmica, a nisu dovoljno dobri za naš kadar.

(http://i.imgur.com/MawNHXE.png)

PRVENSTVO

Za novu sezonu sam vagao između nekoliko taktika. Isprobale su se razne varijante ali sam se na koncu odlučio za formaciju 4-1-2-2-1. Uz određene korekcije u rolama igrača, TI i PI, to je djelovalo mnogo bolje nego prošle sezone. Ekipa je uigranija, djelovali smo živo cijelu sezonu a posebno mi se svidio agresivan i napadački pristup protiv svih ekipa. Dobili smo i ono čemu sam težio, a to je posjed lopte i strpljivo građenje igre u kojem sudjeluju svi igrači. Uspostavili smo dominaciju nad sebi ravnim ekipama, da ne pričam o slabijim ekipama. Za napad na one jače trebat će u transfer roku biti pametan. Na koncu 7. mjesto čime sam zadovoljan. Moglo je i malo više ali ni ovo nije loše. Najvažnije da je izbjegnuta drama od prošle sezone.

(http://i.imgur.com/39NBDqk.png)

KUP

Ove sezone smo "pohod" na kup počeli iz 2. kola. I već u toj utakmici, protiv onog famoznog kluba sa brutalnim grbom o kojem sam već pisao se vidjelo da će nam kup biti boljka. U toj utakmici smo se izvukli na penale, ali zato u 3. kolu nije bilo spasa. Zasluženo ispadanje od niželigaša.

(http://i.imgur.com/Iuz3eVD.png)

OSTALO

Financije ne blistaju. Što više napredujemo u igračkom smislu, financije više nazaduju. Cijelu sezonu su financije u padu, predsjednik ne vodi brigu o tome i ne pomaže nikako, te smo trenutno blizu 100k minusa. Jako loše.

(http://i.imgur.com/xcgkspH.png)

Od transfera za sljedeću sezonu još ništa nije pokrenuto. Neophodan nam je napadač jer je ove sezone napad podbacio. Naravno, ukoliko se ukaže neko dobro pojačanje, mogući su dolasci u svim linijama. Od odlazaka za sada samo raskidi ugovora sa nedovoljno dobrim igračima.

Ocjena sezone: 5/10
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 22.02.2015, 19:04:32
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/mt/e/ec/Xg%C4%A7ajra_FC-logo.png)
Xgħajra Tornados FC
BOV First Division - 2015/16

BOV First Division (http://i.imgur.com/ZujnKxb.png) - FA Trophy (http://i.imgur.com/U9mMJLh.png) - Financije (http://i.imgur.com/0PxMVBW.png) - Transferi (http://i.imgur.com/GiM1iJN.png) - Facilities (http://i.imgur.com/5Fh50Us.png)

Još jedna dosadna sezona, sva sreća ispala je uspješno pa nećemo morat ponavljat. Osvojilo se drugo mjesto u zadnjem kolu. Glupo je što se zadnje kolo ne igra u isto vrijeme pa sam znao da mi igra samo pobjeda. Na kraju je stoper iz kornera dao u 85. minuti, baš kad sam mislio da ću primit gol i tako izbjegao playoff. Nisam prvak, al me ne dira previše, ionako nisu neke financijske nagrade. Para nema, bit će borba, al naviko sam neću da se ljutim.

Najbolji igrači su nam opet napadači. Onog prošlogodišnjeg R.D. (http://i.imgur.com/NW4nnrz.png) sam uspio vratit nakon što je lani bio na posudbi. Nije zabijao kao lani, ali je zabio dovoljno. Sad je imao drugog partnera u napadu, jednog target mana koji se pokazao ključnim za našu igru sa svojih 17 godina, A.F. (http://i.imgur.com/AdX9BOa.png). Njega ću probat dovest i dogodine ako ne budem mogao priuštiti neke prave napadače. U svakom slučaju, bit će borba.

(http://i.imgur.com/nDKbEYF.png) (http://i.imgur.com/jESej9j.png)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
1.
promocija
Local
5
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
23
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: iznered - 22.02.2015, 20:45:50
eto... nisam ništa posta jer san stalno rastrgan utakmica dvi dnevno... prva sezona u zadnjem kolu jedva priša u drugu ligu, drugu sezonu jedva izborija opstanak... i u trećoj dobija otkaz nakon trećeg kola nakon 4 osvojena boda...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: franja brat - 22.02.2015, 22:53:11
Znači imam u ekipi ovog lika i ne mogu mu ponuditi raskid ugovora. Odnosno on nije pod ugovorom ali ga ne mogu otpustit iz kluba  :bo:
Nije na plaći pa me ne košta ništa, ali neda mi se gledat ovu debilnu facu  lolcina

(http://i.imgur.com/2YSpzXp.png)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 23.02.2015, 09:02:00
Možda ide u mirovinu na kraju sezone pa nemožeš ništa. Šta ima pod transfer tamo, je ima offer to clubs? Ako da ponudi možda netko vidi priliku u njemu. :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 08.03.2015, 20:11:12
(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/mt/e/ec/Xg%C4%A7ajra_FC-logo.png)
Xgħajra Tornados FC
BOV Premier Division - 2016/17

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/oIfV3I5.png) - FA Trophy (http://i.imgur.com/PZBKd8E.png) - Financije (http://i.imgur.com/Os9AA0l.png) - Transferi (http://i.imgur.com/R9vAuC8.png) - Facilities (http://i.imgur.com/sqxzmok.png)

Prva sezona u prvoj ligi prošla je prema očekivanjima. Bitno je bilo samo da se opstane, nisam ciljao ni na šta više, a nisam ni mogao s obzirom na to da mi nitko normalan nije htio doći jer im je ispod časti + svako malo se netko ozlijedi pa se nareda 3-4 loše tekme i moš se slikat. Vrhunac je bila ozljeda golmana, tu su nastali ovi lijepi porazi sa 7-8-9 primljenih golova. Al šta se može, idemo se sad pojačat kolko je to moguće pa probat izborit Europu. Makar nisam siguran ni koliko ih ide tamo, al dobro. Pozitivno je što nisam trošio ni pola budžeta za plaće.

(http://i.imgur.com/tGjeYap.png)

Najbolji igrači su bili Aidan Friggieri (http://imgur.com/N2BGUwV), kojeg sam opet doveo na posudbu i nigerijsko krilo Ita (http://i.imgur.com/ByrJJDP.png). Aidan je trpo na asistencije crnca i to nas je ove godine izvuklo. Obrana je bila loša, ali u prvom mjesecu sam doveo neka pojačanja, barem nominalno. Probat ćemo to dodatno pojačat za dogodine, a možda iskemijat i neku drugu formaciju jer bez zadnjeg veznog teško ovo ide.

(http://i.imgur.com/ufZTiXQ.png) (http://i.imgur.com/mLTz3FP.png)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
1.
promocija
Local
5
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
23
2016/17
BOV Premier Division
9.
National
55
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 08.03.2015, 22:59:47
Evo sad se treba pojačat, a ja jednostavno nemam koga dovest. Sve šta se moglo dovest iz Malte, a da išta valja, sam već doveo. Ne mogu pera odbit Birkirkari, Hiberniansu i sličnima, imaju 5x jače igrače. Šta ste vi napravili u toj situaciji?
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 14.03.2015, 12:36:10
Radiš s tim šta imaš. :D

Male su šanse za affiliate klub i posudbe igrača jer ti je reputacija jako niska u usporedbi sa spomenutima. Čekaj isteke ugovora pa uzimaj na free, i fokusiraj se na ostatak lige i njihove igrače ako ima tko kvalitetan.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 13.04.2015, 14:03:07
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2026/27

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/vAJXNeb.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/BShlpO3.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/jv0SsoA.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/wG5seea.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/W8tYCGr.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/n8gIVCn.jpg)

Kraj 13. sezone, rezultatski najsupješnije dosad. Falilo je jako malo sreće pa bi došli i do finala EL, ali dobro, imam još 3 sezone do ostvarenja tog cilja, ili LP. Domaća natjecanja neću ni komentirati, dominacija je očita. Odlučio sam se na dovođenje malo iskusnijih igrača pa su na bekovima igrali 27-godišnjaci, a ne 20-godišnjaci i razlika se vidjela. U veznom redu također malo iskustva, ali ciljam dogodine na još bolje igrače. Sve to rezultiralo je finom svotom u balanceu, odličnim rezultatima u EL i finom podlogom za sljedeću sezonu. U grupnoj fazi LP ždrijeb nije bio dobar i izvukli smo Juve, Atletico i Zenit. Bio sam prvi prije zadnjeg kola i trebala mi je pobjeda da s prve pozicije odem dalje. Kako je to bilo teško jer je Atletico jak, nisam htio uzeti bod i ići sa drugog mjesta na jaka imena nego sam fino odigrao 2-5-3, dobio dva brza gola i otišao u EL. Tamo me čekao lagani Olympiakos, ali nakon njega sreće nije bilo. Prvo ultra moćni jaki Napoli, kasnije mrvicu slabiji Dortmund i onda prejaki Arsenal. Tu su igrači koji vrijede po 50 milijuna eura i iako nije sve u toj cifri, oni su jednostavno predobri za nas.

(http://i.imgur.com/O44zpRl.jpg) (http://i.imgur.com/P5Zfgz5.jpg)

(http://i.imgur.com/VcgDqdf.jpg)(http://i.imgur.com/rlFoToI.jpg)

Naravno, igra je pomogla konstantnim ozlijedama i suspenzijama pa je najjačih 11 igralo samo protiv Grka i nikad više. Kršili su se igrači i golmani na treningu većinom, da bi i najbolji igrač Moreno sjebao ligamente prije Dortmunda. Ispod su ss-ovi njega i Aurelia, po meni najbolje dvojice u ekipi.

(http://i.imgur.com/FdXTlBt.jpg) (http://i.imgur.com/r775uTx.jpg)

Dogodine bi volio proći malo dalje u LP, ali tu je rizik ždrijeba. Treba se kvalitetno pojačati, nadam se rastu reputacije lige i kluba pa da neka imena na free ne traže po 4 milijuna eura godišnje nego neku razumnu cifru. Eto toliko, report možda nekom digne malo motivaciju, potrudit ću se završiti ovaj izazov koliko god FM bio gadan ove godine... :)

(http://i.imgur.com/cRwTZ08.jpg) (http://i.imgur.com/nIx17Jo.jpg) (http://i.imgur.com/jT3f8bI.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
2026/27
BOV Premier Division
1.
EL polufinale
TREBLE!
National
1470
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 15.04.2015, 21:44:17
(http://i.imgur.com/yrcwWk7.jpg)

...
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 23.05.2015, 15:52:45
 :baklja: Primili po jedan gol u pobjedama 1:6, 7:1 i opet 1:6

(http://i.imgur.com/YdyiCpy.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Mr. Football - 23.05.2015, 16:20:37
TIRE LJUBOMERU
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 31.05.2015, 12:27:04
(http://i.imgur.com/LA9Qsm0.png)(http://i.imgur.com/SR40ixm.png)
(http://i.imgur.com/Je5WnaS.png)(http://i.imgur.com/WgYWko3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2027/28

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/cjrvT2V.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/ZRQ6Knh.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/BDY9Hl0.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/Bp8ahPT.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/QDGbcPr.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/AuwRACn.jpg)

Opet se nastavilo nakon pauze, ako me pukne ću odigrati par preostalih sezona jer sam rekao da do 2030. mogu doći do naslova EL ili CL. Liga raste koeficijentom, reputacijom, a posebno me iznenadilo i kvalitetom! Rastu cijene igrača, a gledam malo po jačim klubovima, Valletta je skupila neke fine pojedince. Isto tako i Hibernians, pa i amaterska Melita. Jest da AI-ja malo jebe to pravilo o homegrown igračima i bilo bi vrhunski kad bi ekipa iz SI-ja uspjela napraviti neka promjenjiva in-game pravila, kao npr to o HG igračima u prvih 11 u ligi, mora ih biti čak 6... Ali gledajući stanje igre, dobro je da i ovo što ima radi kako-tako. Uglalvnom, liga je opet osvojena, ove godine na Dinamovski način: deseti put zaredom i to sezona bez poraza, odnosno sa 33/33 pobjede. Kup osvojen, u Superkupu iznenađenje, ali koga boli kurac više, većinu domaćih odigra asistent tako i tako. U Europi najveći uspjeh u LP - četvrtfinale protiv Juventusa. Prije toga se lagano ušlo u grupnu fazu, pa se prošla grupa sa Interom i PSG-om sa prvog mjesta, onda i Monaco, ali finalist LP Juventus je bio prejak.

(http://i.imgur.com/vc3WpSx.jpg) (http://i.imgur.com/szJ1h18.jpg)

Sad se podiže ljestvica, ima skoro 30 milijuna u balanceu, traže se vrhunska pojačanja za neke pozicije i bude to ok. Zanima me kako će ostatak lige proći u svojim utakmicama, a moram napomenuti da je bio ludi rast sad na season resetu: meni porasla reputacija sa 2,5* na 3*, klupski koeficijent nas je digao sa 45. na 25. mjesto u Europi, a to je pomoglo i državnom, koji je sad na vrhunskom 13. mjestu, jedno ispod direktnog plasmana u grupe LP, što računam već dogodine. I osim toga, liga je sa 44. otišla na 37. mjesto po reputaciji. Planira se i novi stadion, koji bi trebao biti gotov na na proljeće 2031., znači za 3 godine.

Idemo dalje punom parom... Sljedeće godine opet isti cilj, znači proći grupe i prvu rundu u LP, onda ovisi o ždrijebu sve.

(http://i.imgur.com/CR2aqKL.jpg) (http://i.imgur.com/53mLJB8.jpg) (http://i.imgur.com/segaQc1.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
2026/27
BOV Premier Division
1.
EL polufinale
TREBLE!
National
1470
2027/28
BOV Premier Division
1.
CL četvrtfinale
National
1855
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 01.06.2015, 15:40:10
Prošli rekord je 13-0, isto kup lolcina

(http://i.imgur.com/zwhZsjS.jpg) (http://i.imgur.com/WlXvziK.jpg)

(http://i.imgur.com/7mJ1kCv.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 01.06.2015, 22:52:24
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2028/29

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/uqp6q3r.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/PE0IbrO.jpg) - Europa (http://i.imgur.com/zJWzcun.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/ZGnd4u6.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/1wBEzjN.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/0teDUQc.jpg)

Malo je falilo ovaj puta. Financije su bile na visokoj razini na početku sezone i to se iskoristilo na dovođenje nekih jako kvalitetnih igrača, što se i vidjelo. Odmah ću rješiti domaća natjecanja - sve je osvojeno, liga sa gol razlikom 159:9 uz 33 pobjede. Niz se produljio na 70 pobjeda zaredom. Superkup i Kup oboje protiv Vallette, oboje 5-0 razbijanje. Dogodila su se ukupno tri poraza u sezoni, uz dva remija. Prvo ću spomenuti da se pustilo neke igrače realnosti radi, pa se zaradilo oko 13 milijuna eura, što se na ljeto uložilo na fantastičnog Blanca te desnog beka Gonzaleza. Ovo ostalo uglavnom talentirani mladi igrači, namjerno sam kupio par mulaca sa Malte i preplatio ih da tako pomognem klubovima.

(http://i.imgur.com/mjKsf0Z.jpg) (http://i.imgur.com/VcwlA5A.jpg)

Druga značajna stvar se vidi da ss-a tablice: ja idem u 3. pretkolo LP, a zahvaljujući mojim igrama zadnje četiri sezone (redom: osmina LP, polufinale EL, četvrtfinale LP, polufinale LP), drugoplasirana Valletta ide u BP playoff gdje će popušiti 30 golova od nekog Bilbaoa ili Zenita, ali veseli što poraženi ide još u playoff za grupe EL. Uz njih, još tri komada idu u EL pa se nadam da će se nekome posrećiti i da će ostvariti koju pobjedu da ne dižem samo ja koef. Treća stvar su novopečeni reprezentativci i oni koji će to tek postati. Strašni Aurelio i solidni Carrasco su to već postali, a uskoro će njihovim putem još četvorica. Uz već neke koji su uzeli državljanstvo, reprezentacija polako postaje respektabilna i kad bi mi ponudili ulogu izbornika, prihvatio bih. Ali otom potom.

(http://i.imgur.com/HdkVWa1.jpg) (http://i.imgur.com/wtDq9qW.jpg) (http://i.imgur.com/ZwJ2Mti.jpg)
(http://i.imgur.com/OHOnY42.jpg) (http://i.imgur.com/UPQlXXh.jpg)

Vrijeme za par riječi o Europi. Opet smo nadmašili prijašnje sezone i ovaj puta smo zaustavljeni u polufinalu LP. Playoff i to ne komentiram, u grupi teški protivnici - ultramegajaki Real od kojeg se dvaput izgubilo, jaki Monaco i meh Shakhtar. Uzelo se drugo mjesto i dobilo solidan ždrijeb osmine finala - Atletico. Nakon njih težak City jer je Engleska uvijek nabrijana do daske. City inače branitelj naslova LP. Ali prošlo ih se sve, da bi stigla nova mina u polufinalu u obliku Chelseaja. Inače u tom trenutku su bili ponuđeni Arsenal, Chelsea i Milan, priželjkivao sam Milan, ali ništa. I u prvoj utakmici povedem, mirno privodim utakmicu kraju, kad ono bam u 91. minuti iz slobodnjaka i jedinog udarca u gol. :) Uzvrat gubim, dobiju crveni, ja bacam u napad, dobijem drugi.  :) :)

(http://i.imgur.com/4ASd8R0.jpg) (http://i.imgur.com/kwBRtOq.jpg)

Prejaki su, i oni i Arsenal i Barca i Real, i Juventus. Ovo ostalo mogu pobijedit u dvomeču uz malo sreće, ali protiv ovih treba previše ipak. Dogodine korak dalje ciljam. Ima novaca, ima igrača na shortlisti.

(http://i.imgur.com/tG8bbWU.jpg) (http://i.imgur.com/qdBubkm.jpg) (http://i.imgur.com/JUO8ASb.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
2026/27
BOV Premier Division
1.
EL polufinale
TREBLE!
National
1470
2027/28
BOV Premier Division
1.
CL četvrtfinale
National
1855
2028/29
BOV Premier Division
1.
CL polufinale
TREBLE!
National
2050
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 06.06.2015, 12:32:06
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2029/30

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/Oc7Tmu5.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/eAcfWFt.jpg) - Europa (http://blank) - Financije (http://i.imgur.com/gKxSyLV.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/huKTnF0.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/7xND5Fi.jpg)

Evo ga. 16. sezona, 2030. godina, za koju sam rekao da je to ta. Tako sam predvidio prije 4-5 sezona, a i sve bolji i bolji rezultati to potvrđuju. No, krenimo redom. Prvenstvo, kup i superkup sve bez problema osvojeno. Protiv Vallette smo u ligi odigrali 0-0 (tj. asistent je) pa nemamo tri sezone zaredom po 33 pobjede u prvenstvu, ali dobro. Nebitno. Ono bitnije bili su transferi na ljeto. Financije su ponovo narasle, cifra se približila brojci od 30 milijuna pa je to bio trenutak da je smanjimo. Najviše je uloženo u golmana. Rekordnih 13 milijuna eura za 24-godišnjeg Turčina, najveća plaća, ma sve uglavnom. Golmani su mi bili tek prosječni i ovo je bio ozbiljan napredak. Otkupio sam ugovor Tiaga France, koji je već par godina tu na posudbi, i još kasnije doveo Renana na posudbu, za rotaciju u napadu. Tu su još dva mulca sa Malte, dok je od onih bitnijih klub na ljeto napustio Nigerijac Amadi za 4 milijuna, inače doveden godinu ranije za milijun.

(http://i.imgur.com/962Pp8a.jpg) (http://i.imgur.com/ijjol1l.jpg)

Zima je bila jednako, ako ne i puno aktivnija na pitanju transfera. Otišla su četiri igrača za više od 10 milijuna eura ukupno, a dovedena su trojica. Mladi Abayian je potencijal, možda malo preplaćen čak. Ali druga meta ove godine bio je napadač. Moreno je odličan, tu je već sedam sezona, ali nema ono nešto. Odlazi u Leon za 4.5 milijuna, a u suprotnom smjeru stiže Cameron Scorer iz Wolvesa za 9. Još prije toga sam dogovorio odlazak 29-godišnjeg Santora (stigao prošle godine na free nakon isteka ugovora u PSG-u) u Inter za 4 milijuna, a malo prije Scorera odlazi i Carvalio na Cipar. Ono neočekivano dogodilo se kao posljedica loma noge sjajnog Barreira, koji je radi toga pauzirao čitavo proljeće. Budući da novca za ozbiljan transfer više nije bilo, prodao sam rezernog beka za 2 milijuna i doveo Francuza Duranda za poziciju MC, rola DLP(d).

(http://i.imgur.com/nbhmZl1.jpg) (http://i.imgur.com/FVNLnHG.jpg)
(http://i.imgur.com/9zrqn5E.jpg) (http://i.imgur.com/4PC1d0D.jpg)

Europa. Prva faza su grupe i put do njih. Kvalifikacije su nebitne, a u grupi sam bio jedan od 8 klubova DRUGE jakosne skupine. Logično, iz prve je uletio osvajač pred dvije sezone, City, a iz treće jakosne dobivam Milan, koji je ispao prošle sezone u polufinalu... (...) (...) Kao da sve to nije dovoljno, u zadnjem kolu gubim kući od Cityja i ispuštam prvo mjesto za lakši ždrijeb.

(http://i.imgur.com/5VHHJwa.jpg)

(http://i.imgur.com/tTFxHQo.jpg) (http://i.imgur.com/A7t5q6n.jpg)

To znači da idem sa drugog mjesta, a sa prvog su prošli: Real, Chelsea, Dortmund, Bayern, United i City, Barcelona te Juventus. Predobro. Ždrijeb mi da je Bayern, nakon Dortmunda drugi najbolji mogući klub, jer sve ovo ostalo je lutrija.

(http://i.imgur.com/dYqbvxn.jpg) (http://i.imgur.com/EPzaD6I.jpg)

I eto što se događa pored svega toga. U prvoj dominiram i onda branič dobije drugi žuti, par minuta kasnije u 120 sekundi 150-godišnji Volland zabija dva komada. :lockk: U uzvratu imam 9 CCC, 5 polušansi i gredu, ali logično je da utakmica završava tek 1-2 za mene pa se ide u produžetke. Tamo iz drugog udarca u okvir veliki Bayern zabija i drugi gol, ja pizdim već. Srećom, potpuno zasluženo zabijam dva gola i idem dalje. Nadam se dobrom ždrijebu...

...kad ono - Chelsea. :) Inače, klub koji me prošle godine izbacio u polufinalu i aktualni osvajač LP. Ali sada neće. Sjajna prva utakmica i pobjeda od 0-2, da bi kući odigrali loše, ali sa 1-1 prošli dalje u polufinale.

(http://i.imgur.com/TsZyVqT.jpg) (http://i.imgur.com/sWcHGCj.jpg)

Tko nas tamo čeka? Ajmo ovako. Ponuđeni su veliki Real Madrid, manje veliki rival Atletico te gigant ŠALKE. Jeste pogodili? Naravno da jeste. Atletico - Schalke je prvi par POLUFINALA LIGE PRVAKA. Ja idem na noge Realu, jer Bayern i Chelsea nisu bili dovoljni. Prva u Madridu - sreća me pomazila i njihov genijalac dobiva crveni u 23. minuti. Ja dominiram do kraja sa igračem više, ali zabijam tek jedan gol i sa minimalnom prednošću idem u uzvrat. Ali u uzvratu 4-1 i idemo u FINALE!!!

(http://i.imgur.com/o9e6rgB.jpg) (http://i.imgur.com/XAF4gKs.jpg)

Tamo nas čeka Atletico iz Madrida, kojem u napadu igra 17-godišnjak jer je ozlijeđen prvi napadač, a rezerve nemaju. Ali slabiji su od Bayerna, Chelseaja i Reala pa imam dosta vjere u pobjedu. Uostalom, prošle sezone sam ih izvukao u osmini finala i pobijedio 3-0 i 2-0 bez problema. Valjda sada neće biti puno drukčije...(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bf/UEFA_Champions_League_logo_2.svg/200px-UEFA_Champions_League_logo_2.svg.png)
San Gwann (MLT) vs. Atletico Madrid (SPA)
Millenium Stadium (72,500), Cardiff, Wales
(http://i.imgur.com/R8iEC5k.jpg)
(http://i.imgur.com/fgCCoxD.jpg)

Put do finala

San Gwann
(http://i.imgur.com/MTOsoD3.jpg)

Atletico Madrid
(http://i.imgur.com/O9gGp13.jpg)

Sastavi

(http://i.imgur.com/kd7OS27.jpg)

Tijek utakmice

0' - počinje utakmica, pred 63 tisuće gledatelja!
1' - napad gostiju, udarac mladog napadača Casala ravno u ruke Kurtulusa
5' - udarac Hammamija iz slobodnog udarca, preko gola
15' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! Atletico je poveo pogotkom Casala nakon konfuzije u obrani San Gwanna - lopta je kružila šesnaestercem par sekundi ranije
18' - Ingram puca sa 25 metara, previsoko
31' - (http://i65.fastpic.ru/big/2014/1215/82/c854ec333affe2edf8e0c81138332b82.gif) žuti karton za lijevog beka Maltežana, Andradu, nakon neopreznog starta na sredini terena
38' - desni bek San Gwanna Gonzalez osvaja pa zatim gubi loptu, radi prekršaj na rubu kaznenog udarca, a sudac brzopotezno dosuđuje jedanaesterac za Atletico! Domaća ekipa se buni na odluku...
39' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! Moussa Djigo zabija i Atletico ima veliku prednost
43' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! iz prve ozbiljne prijetnje San Gwanna, pao je zgoditak! Scorer je napravio par koraka sa loptom i sjajno našao Poncea na desnoj strani koji zabija iza leđa Jegoua! 1-2!
45' - novi jedanaesterac! Durand ruši Gustava, koji se više bacio nego što je srušen, a sudac ponovo pokazuje na bijelu točku!
45' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! Djigo je ponovo siguran i Atletico opet ima prednost od dva gola!

(http://soccernet-akamai.espn.go.com/i/gamecast/alert_icon2.gif) POLUVRIJEME - rezultat je 1-3, Atletico se bliži povijesnom trofeju!

48' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/gamecast/sub.png) ozlijeda lijevog krila San Gwanna, Robina Ingrama. Umjesto njega, u igru ulazi Brazilac Renan
55' - velika prilika za domaćine, ali na dodavanje Renana, Cameron Scorer puca preko gola sa 12 metara
56' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! Kraj nade za San Gwann... Casal (17) zabija i drugi gol - obrana San Gwanna igra kriminalno loše
62' - Scorer sa vrha šesnaesterca puca visoko preko gola
67' - Blanco puca sa 20-ak metara, golman gostiju izbija u korner, ali bez opasnosti
72' - Renanov udarac iz daljine odlazi preko ogla
77' - Scorer pokušava, ali blokirana lopta odlazi u korner
78' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! Nakon ubačaja iz kuta, lopta je izbijena, ali drugi pokušaj dolazi do stopera Pobletea koji zabija gol!
83' - Blanco pokušava iz daljine, ali pored gola. San Gwann igra bolje posljednjih 20 minuta i dominantna je momčad, ali Atletico i dalje ima veliku prednost.
89' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! sada je sve gotovo! Hammamijev udarac sa 30m iz slobodnog udarca ulazi u mrežu, vratar Kurtulus dobio je gol u same rašlje, kraj nade za San Gwann...
89' - (http://i65.fastpic.ru/big/2014/1215/82/c854ec333affe2edf8e0c81138332b82.gif) žuti karton Aureliu

(http://soccernet-akamai.espn.go.com/i/gamecast/alert_icon2.gif) KRAJ UTAKMICE -  sa visokih 2-5, Atletico je osvojio Ligu Prvaka prvi put u svojoj povijesti, a igrači San Gwanna u ovom trenutku idu jebati potplaćenom sucu majku njemačku kurvinsku!


Statistika

(http://i.imgur.com/DF8qEby.jpg) (http://i.imgur.com/RLxljlb.jpg) (http://i.imgur.com/mLEZNVx.jpg)(http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/06/raining_david_tennant_nosedrip.gif)

I tako sam dobio kurac.  :sad: Izbacio Bayern, Chelsea i Real, od kojih su zadnje dvije neusporedivo jače od tog Atletica koji je zadnje 4 sezone svaki put ispao u osmini finala. Prošle godine ih dobijem 5-0, sad dobijem 5 komada, ne pamtim zadnji put kad sam dobio 5 golova na ovom sejvu i evo idem tražit: 21.8.2024. kad sam izgubio od Legije u playoffu LP... Sudac koji sudi 5 utakmica i koji je NAJGORI po ratingu u LP sudi finale... Logika za 10. I onda mi sjebe tim penalom dosta toga rekao bih. Uglavnom, jako sam razočaran, ali ne i iznenađen ovim raspletom. Imam previše iskustva u ovom smeću od igre pa me ne čude ovakve stvari previše. Sad na ljeto se pojačati, prodati golmana koji ima eccentricity 16, desnog beka koji je imao ocjenu 4.9, te onog Duranda koji je isto sjebo penal, dovesti prave igrače umjesto njih i probati opet...

(http://i.imgur.com/D1wZ7My.jpg) (http://i.imgur.com/pF45jQE.jpg) (http://i.imgur.com/ll1raw7.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
2026/27
BOV Premier Division
1.
EL polufinale
TREBLE!
National
1470
2027/28
BOV Premier Division
1.
CL četvrtfinale
National
1855
2028/29
BOV Premier Division
1.
CL polufinale
TREBLE!
National
2050
2029/30
BOV Premier Division
1.
CL finale
TREBLE!
National
2338
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Fićo - 06.06.2015, 13:21:36
Šteta za ovo, samo sam čeko neki preokret u ovoj tekmi s Atleticom, al nisam dočeko. Jebiga, dogodine ćeš valjda osvojit. E i zamijenio si puteve do finala, to sredi.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 07.06.2015, 22:07:34
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2030/31

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/pam0PWB.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/hAv3C87.jpg) - Europa (http://blank) - Financije (http://i.imgur.com/ZA5Lpve.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/F6n0tZi.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/UOXQAQr.jpg)

Brzo je sprašena i 17. sezona. Nakon prošlogodišnjeg debakla u finalu LP, cilj je ostao isti - osvojiti to govno napokon. Opet ću kratko o domaćim natjecanjima, koja su već redovno poosvajana bez problema, ovaj put sa svim pobjedama svugdje. Ono bitnije radilo se na ljeto i zimu - transferi. Nakon što je sjebao finale LP, Gonzalez je brzo otišao u Galata sa nešto više od 3 milijuna eura. Nakon njega odlazi i Durand u Marseille za 4, te Tiago Franca za još 4 u Leon. Ali nije se trošilo na ljeto - dovedeno je sedam igrača, ali svi na free ili na posudbu. Sanz je stigao iz Barcelone kao pojačanje na DLP(d), a mladi Milton za desni bek. Ostali nisu nešto posebno kvalitetni i nisu dovedeni za prvu ekipu.

(http://i.imgur.com/FdDCQRI.jpg) (http://i.imgur.com/iZlnjy0.jpg)

Na zimu druga priča. Odlazi opet jedan igrač za 4 milijuna - riječ je o 19-godišnjem lijevom krilu koji je stigao pred 2 godine za 2.8 milijuna eura, ali se nije razvio po očekivanjima. Valja napomenuti da prije zime ostajemo bez dva potencijalna pojačanja, od kojih je jedan vjerojatno među TOP 3 igrača na svojoj poziciji na svijetu. Real je bio imućniji u oba slučaja i nakon pregovora samo sa nama i Madridom, obojica odlaze u Real...

(http://i.imgur.com/mFhizU2.jpg) (http://i.imgur.com/VsobLGZ.jpg)

Nama zato dolaze sjajni desni bek Marcus Vinicius za 10ak milijuna (keš + klauzule) eura iz Sao Paola, te malo kasnije i Marco Callejas iz čileanskog Universidada, za oko 3 milijuna. Nisam planirao toliko trošiti, barem ne za desnog beka, ali sam dodao gas nakon što mi je Real ukrao onu dvojicu gore, posebice Bilokona iz Kijeva, kojeg sam pratio dugo, učinio nezadovoljnim, uspio natjerati Kijev da pristane na nekih 16 milijuna eura (tražili 39) i onda uskoči Real i pobere plodove.

(http://i.imgur.com/vln94nu.jpg) (http://i.imgur.com/Pq9OpU3.jpg)

I sada prelazimo na Europu. Imam širinu u ekipi, imam kvalitetne pojedince, i prvi put u povijesti krećem direktno iz grupne faze LP. I to iz drugog bubnja... Jer je Atletico kao osvajač primljen u prvu jakosnu, hehe. Ali onda ih se izvuklo u grupi i osveta je došla na svoje. Jebo sam im majku i samo zahvaljujući Celticu koji nije uspio dobiti Brugge su prošli u EL. Tamo su odmah ispali od Liverpoola.

(http://i.imgur.com/Np6V8C4.jpg) (http://i.imgur.com/3c0ZaGj.jpg)

Idemo dalje, ovaj put s prvog mjesta, uvjerljivo. Kuglice su spojile San Gwann sa slabašnim Ajaxom, koji odmah u prvoj utakmici dobiva 6 komada i stvar je rješena. Laganini.

(http://i.imgur.com/VnU7EvE.jpg) (http://i.imgur.com/AfGvB45.jpg)

Pratio sam naravno druge rezultate i nije tu bilo nekih iznenađenja, eventualno je Bordeauxovih 4-0 nad Cityjem odjeknulo poprilično jako. Ali opet su tu redovni klubovi: Chelsea, Real, PSG, United, Arsenal i Porto. Ja sam želio naravno Porto, a dobio jaki Arsenal. U prvoj utakmici sam sa 3-0 napravio ogroman posao ka prolasku dalje, ali u uzvratu polu-debakl. Prvi poraz u sezoni i to kakav - strijepilo se do zadnjeg trenutka jer je 1-1 od 75. do 85. minute postao 4-1, a peti gol značio bi ispadanje mojih. Srećom, obrana je sačuvala prednost prve utakmice i možda nezasluženo idemo dalje. Tamo nas čekaju ili PSG ili Chelsea ili Manchester. Nisam imao favorita, svi su zajebani.

(http://i.imgur.com/HT8zhu5.jpg) (http://i.imgur.com/TNhUnKl.jpg)

Dobio se Chelsea. Opet ih razvaljujem u gostima, kao i prošle sezone - 0-2. Zasluženo, nisu imali ozbiljan udarac na gol na svom terenu. Kući neizvjesna utakmica... U 52. minuti se ozlijeđuje Scorer, koji je inače zbog loma noge pauzirao od prvog mjeseca do petog. U 60. Poblete dobiva crveni karton i ode sve u kurac. U 80. minuti Chelsea zabija gol i kreće panika do kraja. Isto kao i Arsenal... Ali isto kao i Arsenal uspijevaju promašiti par šansi i mi opet idemo u finale!

(http://i.imgur.com/iV4yDK5.jpg) (http://i.imgur.com/VGU6d8w.jpg)

Tko je tamo? Paris, na čelu sa Humamomomom Tariqom, 35-godišnjim Iračaninom koji ima dvije mentalne ocjene manje od 16: aggression i bravery. Opet idemo kao prošle sezone, evo malo opširnije o toj utakmici. Jaki su, ali ne nepobjedivi. Tko će ovaj puta do trofeja?(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bf/UEFA_Champions_League_logo_2.svg/200px-UEFA_Champions_League_logo_2.svg.png)
San Gwann (MLT) vs. Paris Saint-Germain (FRA)
San Siro (80,018), Milan, Italija
(http://i.imgur.com/qeT57Bi.jpg)
(http://i.imgur.com/Zava87z.jpg)

Put do finala
San Gwann
Paris Saint-Germain
(http://i.imgur.com/Rgv1LQE.jpg)
(http://i.imgur.com/6o3vq0T.jpg)

Pred početak utakmice

(http://i.imgur.com/Ofd38RN.jpg) (http://i.imgur.com/9oAXm1n.jpg)

Tijek utakmice

0' - počela je utakmica, na stadionu je preko 80 tisuća gledatelja!
1' - velika prilika za San Gwann: Vinicius probija stranu, lopta dolazi do Sanza, ali Salvi brani
2' - ponovo San Gwann napada, ali udarac Barrera sa 20-ak metara odlazi pored gola
5' - opasno je na drugoj strani - Levavasseur pokušava iz daljine, Kurtulus odbija u korner
20' - nakon početnog uzbuđenja, lopta je uglavnom na centru u posjedu igrača San Gwanna
31' - blokiran je pokušaj Callejasa
36' - prilika za PSG: Tariq i Larsen pripremili su loptu za Kouamea, ali protivnička obrana blokira udarac
45' - desna strana je probijena, uslijedio je ubačaj u sredinu kojeg je dočekao Barreiro, ali je neprecizan

(http://soccernet-akamai.espn.go.com/i/gamecast/alert_icon2.gif) POLUVRIJEME - nema golova u tvrdoj utakmici u Milanu!

47' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/gamecast/sub.png) ozlijeda PSG-ovog Martineza; ulazi Navarro
49' - Tariq puca iz slobodnog udarca, ali Kurtulus odbija u stativu pa u korner
52' - dvije velike šanse za San Gwann - pucali su Callejas i Scorer, ali vratar PSG-a Salvi brani oba udarca
65' - nova prilika: Ingram ubacuje iz kornera, Blanco glavom puca iznad gola
80' - pokušaj Barreira je blokiran, lopta se odbija do Callejasa koji puca jako, ali Salvi ponovo brani
88' - Scorer pokušava sa 25m, ali ravno u Salvija
88' - brza kontra PSG-a završila je sretno za San Gwann: Jonathanov udarac brani Kurtulus
90' - igrat će se tri minute nadoknade, ali produžeci su najizvjesniji ishod
92' - Scorer i Ingram pokušavaju: udarac Scorera ide malo pored lijeve stative
93' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOL! posljednji napad na utakmici pripada PSG-u: Nicolas prolazi lijevom stranom *iako je desni bek*, ubacuje u peterac, točnije na 3m od gol linije, na kojoj je kao ukopan Kurtulus bez obzira što može pljunuti do lopte koliko mu je blizu, i veliki Jonathan (visok 174cm, jumping reach 3) glavom zabija gol pored 10cm viših Aurelia i Miltona. Na semaforu je 92:54...

(http://soccernet-akamai.espn.go.com/i/gamecast/alert_icon2.gif) KRAJ UTAKMICE - San Gwann je ponovo dobio kurac! PSG pogotkom u posljednjim sekundama utakmice dolazi do četvrtog naslova Lige Prvaka, prvog nakon 2027. godine!


Statistika

(http://i.imgur.com/MtmYrbE.jpg) (http://i.imgur.com/qq3HPmD.jpg)(http://www.reactiongifs.us/wp-content/uploads/2013/06/raining_david_tennant_nosedrip.gif)

Ša-la-la-la-la. Gol u 93. minuti za trofej. Vrh. Nemam ništa pametno za dodati više o tome, taman sam išao gledati koga uvodim u produžecima jer imam još jednu zamjenu kad ono - pada gol... Sa 3m od gol linije, glavom neki regen patuljak. Vrh vrh. Ajmo dalje, da vidim šta će bit sljedeće sezone. Znam da ću osvojit sad ovo, nema tih para da neću taman da igram još 10 sezona. Ali ima i nekih pozitivnih stvari na kraju: prvo, što je tu odlična ekipa i sad tražim pojačanje za lijevo krilo ili srce veznog reda, ili pak obranu. Ali imamo novaca. Drugo, napokon stiže stadion. Osim što će kasniti 4 mjeseca, ima i masovnih 7000 mjesta, za razliku od sadašnjeg koji ima 3300. Ali i to je ništa u usporedbi sa nacionalnim Ta' Qali stadionom, na kojem igramo LP, a koji ima 17 tisuća. Ali dobro, bolje išta nego ništa. Zove se po mom alter-egu, Johnu Agiusu.

(http://i.imgur.com/mDdkPiw.jpg) (http://i.imgur.com/Yv481wU.jpg)

(http://i.imgur.com/TGktNDP.jpg) (http://i.imgur.com/lc0QqBH.jpg)

Druga stvar je OGROMAN rast cijena igrača nakon ovog finala LP. Sad malo tko vrijedi manje od milijun eura, dok je prije malo tko vrijedio više od milijun. To me JAKO JAKO razveselilo jer to znači da ću moći prodati nekog prvotimca za realnu cifru, a ne dati za max 5-6 milijuna kao dosad; rekord je i dalje onaj iz 2024. godine kada je 19-godišnji Lichaba otišao u Real za 6 i pol milijuna. Sad očekujem promjene i to velike. Treća stvar je činjenica da imamo najjači koeficijent u Europi sad, 141.9. Nadam se i rastu reputacije, što lige, što kluba, tako da uz par prodaja na ljeto, priželjkujem i ozbiljna pojačanja pa valjda idem po taj trofej LP iako igrica ne da.

(http://i.imgur.com/ZplEEAz.jpg) (http://i.imgur.com/641XVRH.jpg) (http://i.imgur.com/5SqZTKc.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
2026/27
BOV Premier Division
1.
EL polufinale
TREBLE!
National
1470
2027/28
BOV Premier Division
1.
CL četvrtfinale
National
1855
2028/29
BOV Premier Division
1.
CL polufinale
TREBLE!
National
2050
2029/30
BOV Premier Division
1.
CL finale
TREBLE!
National
2338
2030/31
BOV Premier Division
1.
CL finale
TREBLE!
National
3159
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Bimbo17 - 07.06.2015, 22:18:24
Svaka čast na ovom ja mislim da bi sam sebe poia ka bi na ovaj naćin  izgubia dva finala za redom. :pras: :pras:
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 07.06.2015, 23:13:47
je ti se ruga igra :&

nedaj se, kad tad moraš uzet lp :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 08.06.2015, 16:47:28
je ti se ruga igra :&

 :lockk: :lockk: :lockk:

(http://i.imgur.com/fSz6kLk.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: carli - 08.06.2015, 17:01:57
Ko da ti ga hrvati rade  lolcina
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 09.06.2015, 17:16:57
13.3.2032. - napokon je debitirao novi stadion. Skoro 7000 sjedećih mjesta, na slikama ispod se savršeno vidi kako grafički ne bi smjela izgledati igra pozamašnog budžeta izrađena u 2014. godini. Gostovala je Lija Athletic i naravno ispraćena sa petardom, iako sam priželjkivao nekih 10-0 ili slično, čisto reda radi.

(http://i.imgur.com/FT7n3zs.jpg) (http://i.imgur.com/ZpeFsCU.jpg) (http://i.imgur.com/akjEkh8.jpg)

(http://i.imgur.com/RyivU5X.jpg)

(http://i.imgur.com/XCXBQOJ.jpg) (http://i.imgur.com/SzzGYzB.jpg)

(http://i.imgur.com/8PFQQIV.jpg) (http://i.imgur.com/hqWRlVz.jpg)
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 09.06.2015, 22:28:31
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2031/32

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/4krqO4G.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/hOr0iau.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/bP5shm2.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/R6jiKqZ.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/JMOJLuE.jpg)

Sunce piči, mi igramo... Osamnaesta sezona je iza mene, ima nekih novosti ove godine, posebice po aktivnosti na tržištu. Treća rečenica je ukratko o Malti, gdje su klubovi malo ojačali, ali nedovoljno da prekinu moj niz od 160 i nešto utakmica bez poraza, od kojih je 150 i nešto pobjeda. Bitno je što je porasla reputacija, značajno su porasle cijene tj vrijednosti igrača, opet su unaprijeđeni trening i youth uvjeti, coaching i recruitment, i osim svega toga, dobili smo i novi stadion što se vidi u prijašnjem postu, a i pojačala se kvaliteta lige. Sad su na redu transferi. Najjače ljeto dosad, baš sam ostvario sve planirano, ali na kraju sezone se ipak pokazalo da su dva skupa dolaska bila polu-promašaji. Ako ste kliknuli gore na ss transferi (što preporučam), vidjeli ste ogromne cifre, što plaćene, što dobivene. Odmah početkom ljeta tj. krajem prošle sezone sastavio sam listu onog što mi ne treba. To su ili stariji igrači, ili dobri, ali ne vrhunski, ili jednostavno smetaju.

Pa su onda klub napustili redom, od onih bitnijih:

U suprotnom smjeru stižu:

Razlika u kvaliteti je vidljiva na prvu. Dovode se bolji igrači. Ali trebaju još bolji. Europa. Grupna faza laganini sve, bez ikakvih problema se izdominiralo i prošlo sa prvog mjesta. Ono što nije dobro jest da se od ponuđenih kvazi klubova poput Dortmunda ili Bordeauxa dobio jaki Chelsea...

(http://i.imgur.com/fDRXLWq.jpg)

Ali ni oni nisu predstavljali velik problem. Opet su u gostima pometeni sa 3-0 i uzvrat je formalnost. Prati se opet ždrijeb...

(http://i.imgur.com/kgt9fif.jpg) (http://i.imgur.com/XQ6t4Hm.jpg)

Ždrijeb kaže City. Ajde dobro, nema lakih više, favoriti svi prošli, krema EU nogometa je tu. Opet ista priča - prva u gostima kako treba. 4-1, kući još 3-1, pa-pa City, idemo u polufinale.

(http://i.imgur.com/ZxYLhBv.jpg) (http://i.imgur.com/yZ6ueeL.jpg)

Tamo opet pratim ždrijeb - ponuđeni su Real koji melje sve pred sobom osim velikog STROMSGODSETA koji je bio prvi u toj grupi, te PSG i Milan. "Samo ne Real, samo ne Real". Evo zašto ne Real. Svaki velikan pa i ja, imam 1-2 ovakva ultra igrača, ali oni ih imaju 5-6.

(http://i.imgur.com/mvzHiHw.jpg) (http://i.imgur.com/rpZRJcc.jpg) (http://i.imgur.com/5Aicl4S.jpg)
(http://i.imgur.com/0DntHnw.jpg) (http://i.imgur.com/2mQDvcT.jpg)

Naravno - dobio se Real. Prva kući... I ajde šta sad. Dominram, bolji sam i ne vjerujem kako ih gazim. 1-0 Scorer, ja čekam drugi gol jer samo ja igram, njihovo se ne prikazuje. Ali golman im sve brani. Njihov prvi napad i eto 1-1. Standardno, AI klinički, obrana šuplja. Ajde još, drugo poluvrijeme ista priča, moji udarci samo, oni skoro ništa, jednu šansu po poluvremenu su imali. Golman njihov sve moje brani, eto u 77. uspio 2-1 zabit... Tamo idem sa pobjedom, ali ima nade ipak.

(http://i.imgur.com/nEnPk8D.jpg)

12. minuta 1-0. 29' 2-0, 44' 3-0. Ako nije njihov gol, onda je moja promašena šansa ili pogođena greda. Do kraja su dali još 2, ja zabio počasni i ovaj put u polufinalu opraštam se od LP... Vi procijenite da li zasluženo ili ne. PRVI i JEDINI poraz u sezoni je bio ovo. 5-1. Isti kurac kao Atletico u finalu LP pred 2 sezone. Inače su osvojili u finalu protiv PSG-a 2-1.

(http://i.imgur.com/UHo2Lpx.jpg) (http://i.imgur.com/N6gYzvz.jpg)

Cilj ostaje isti, sredstva ću pojačati na ljeto sa novih par transfera pošto su vrijednosti mojih igrača sad realne i daju se prodati za dvoznamenkaste cifre. Ali uvijek će tu bit neki Real, Atletico ili PSG sa golom u 18532357. minuti nadoknade trećeg poluvremena... Jebe me igra odvratno je to. I onda nađem nekog 17-godišnjaka iz Zenita, vrijedi 5 milijuna, oni traže 72 milijuna. Veznjak iz Feyenoorda vrijedi 25, Feyenoord traži 60. E jebi ga. Valjda netko ovo čita još pa suosjeća ilitiga valjda ne pišem ovo sam sebi kao memoare neke. Mrzim ovu igru.

(http://i.imgur.com/5PTXi3z.jpg) (http://i.imgur.com/ogOY3SK.jpg) (http://i.imgur.com/8QNcLQS.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
2026/27
BOV Premier Division
1.
EL polufinale
TREBLE!
National
1470
2027/28
BOV Premier Division
1.
CL četvrtfinale
National
1855
2028/29
BOV Premier Division
1.
CL polufinale
TREBLE!
National
2050
2029/30
BOV Premier Division
1.
CL finale
TREBLE!
National
2338
2030/31
BOV Premier Division
1.
CL finale
TREBLE!
National
3159
2031/32
BOV Premier Division
1.
CL polufinale
TREBLE!
Continental
3865
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 09.06.2015, 22:34:14
Ovo je ko loša veza neka, mrziš ti nju, mrzi ona tebe i samo igraš još više :D

Ne znam što pametno reć osim da sam oduševljen kad god vidim da je zabio igrač koji se preziva Scorer.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: lasko911 - 10.06.2015, 22:24:49
Sad bi ti na SI-u objasnili što ti ne valja s taktikom pa bi ti bilo lakše. :D

Nastavi dalje, samo je pitanje vremena, ionako u ovoj fazi takvih sejvova sezone lete brzo.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 13.06.2015, 13:04:02
(http://i.imgur.com/N4K3Ap3.png)
San Gwann FC
BOV Premier Division - 2032/33

BOV Premier Division (http://i.imgur.com/Pni20R3.jpg) - Kupovi (http://i.imgur.com/K1AR3uh.jpg) - Financije (http://i.imgur.com/sVgSgL0.jpg) - Transferi (http://i.imgur.com/5eVJ5j7.jpg) - Facilities (http://i.imgur.com/zEVlGyY.jpg)

Sunce piči, mi igramo [VOL 2]. Gotova je i 19. sezona, u kojoj su apetiti porasli kao i budžeti pa se trgovalo možda i najbolje dosad. Standaran početak reporta sa "sve domaće osvojeno" ovaj puta nije istina jer je Hibernians uzeo kup na kraju sezone. Liga i superkup zato standardno osvojeni. Transferi - spomenuo sam novce. Prošle sezone sam potrošio 46 milijuna, zaradio 67. Ove sam potrošio 67, zaradio 82. Na ljeto su otišla trojica igrača - stoper Husillos u Zenit za 15, lijevi bek Andrada u Dortmund za 11, te veznjak Estupian u CSKA za 8,5 milijuna eura. U suprotnom smjeru, kao bolje verzije njih, stižu veznjak Pluim za 30 milijuna, stoper Pelosi za 13 te lijevi bek Rafael za 10.

(http://i.imgur.com/WrKsF0W.jpg) (http://i.imgur.com/SYwfw5R.jpg) (http://i.imgur.com/HB6LtOw.jpg)

Na zimu smo bili manje aktivni. Planirao sam prodati Johannesa jer je stalno ozlijeđen, i on odlazi u Moskvu za 20 milijuna. Ponuda za najboljeg Maltežana ikad, Keitha Tabonea koji je došao iz Piete pred par sezona za 500 tisuća, nije bila očekivana. Ali 22 milijuna i 20% prodaje je ipak više nego što momak vrijedi, a pogotovo zato što nije u prvih 11 u LP. Pa-pa. U suprotnom smjeru dolazi Gomez za AML tj IF(a) rolu. Nije bio upoznat s tom pozicijom, ali forsiran je i uspješno je naučen tj. biti će kroz koji mjesec.

(http://i.imgur.com/Towwa2x.jpg) (http://i.imgur.com/ffnC7zd.jpg) (http://i.imgur.com/jRSUKpR.jpg)

Sada ide Europa - standardno. Grupna faza najlakša u povijesti. Porto, AZ i Malmo.

(http://i.imgur.com/v8KzAwZ.jpg)

Bez ikakvih problema se prošlo dalje sa prvog mjesta i sad kreću knockout faze, gdje je ždrijeb manje-više sve. Na drugom mjestu su završili: Chelsea, Brugge, Juventus, Arsenal, City, Porto, Celtic i Inter. City je pripao meni. Težak, ne i nemoguć. Prošle sezone laganih 7-2 u 1/4 finala ovog natjecanja. Prva standardno u gostima.

(http://i.imgur.com/7z3LKbF.jpg)

Unatoč vodstvu od 1-3 u 70., do kraja je to 3-3 i ipak neizvjesan rezultat za uzvrat. Ali tamo je svaka neizvjesnost odbačena. Ovaj puta je meni ulazilo sve i sa 5-1 prva prepreka je povijest.

(http://i.imgur.com/uxlVQhQ.jpg)

U četvrtfinalu su mogući sljedeći klubovi: Barca, Milan, GALATASARAY (???), BORDEAUX (???), United, Bayern i PSG. Naravno, dva (???) kluba izvlače jedan drugoga, a meni pripada prošlogodišnji finalist, a pretprošlogodišnji osvajač golom u 93. minuti - PSG. Prva je (opet) u gostima i to me veseli, tako volim igrati prvu utakmicu. Povedem u 22. minuti i kontroliram, ali ipak zabijaju jedan gol u 80. i sa golom u gostima idemo natrag na Maltu. Sve je otvoreno.

(http://i.imgur.com/LfYwJIH.jpg)

Na Malti dominiram, povedem u 39., ali nikako zabit drugi, a poznato mi je što igra sve može kada hoće. Srećom ipak, rezultat ostaje 1-0 i ja idem u polufinale, gdje nestrpljivo čekam ždrijeb.

(http://i.imgur.com/rbbzNSu.jpg)

Ultra-jaki Bordeaux (???), Bayern, Barcelona i ja. S jedne strane radije bi slabe jer ulazim u finale 100% onda, ali s druge strane ako prođem nekog jakoga, znak je da sam bolji od većine pa opet finale mogu osvojiti. Naravno, igra mi daje finale prije finala - nakon jakog Cityja, jakog PSG-a, stiže i jaka Barcelona.

Prva kući. Odmah je bio znak to. Ali ajde, nisam bez šansi iako su oni objektivno najjača ekipa u LP trenutno. Ali ubijam ih. Korneri 19-3, udarci 19-7, u okvir 10-0(!!!). 5 čistih, 1 polušansa i 1 greda, rezultat skoro pa jadnih 2-0.

(http://i.imgur.com/hqQ6r9x.jpg)

Uzvrat - komedija. Sad odjednom oni dominiraju, mene nema nigdje. U 33. ipak zabijam i mislim si da je gotovo - 4 neće zabit valjda. U 62. minuti je već 3-1, i to iz nepostojećeg penala kako kaže post-match analiza. U 70. zabijam ja za 3-2 i tu je priči kraj. Da li je? Može li Barca zabiti pet golova i izbaciti me? Ozlijeđuje se Vanitou u 73., ostajem s igračem manje jer sam obavio sve izmjene. Ozljeđuje se Scorer u 81., igram s dva igrača manje. Udarci 26-10, okvir 14-5. CCC 6-2 za njih, polušanse 3-0. Ali ostaje 3-2 i evo i trećeg finala za mali San Gwann!

(http://i.imgur.com/bP4ILHF.jpg) (http://i.imgur.com/SlbXaSz.jpg) (http://i.imgur.com/tSeCUoy.jpg)

U finalu je Bayern, koji je imao ultra-težak zadatak pobijediti usrani Bordeaux. Oni pak nisu neki bauk jer nisu među pet najjačih klubova po mom mišljenju. Idemo vidjeti...(http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/b/bf/UEFA_Champions_League_logo_2.svg/200px-UEFA_Champions_League_logo_2.svg.png)
San Gwann (MLT) vs. Bayern (GER)
Stade de France (79,000), Pariz, Francuska
(http://i.imgur.com/ldoKRO6.jpg)
(http://i.imgur.com/rsKtyB9.jpg)

Put do finala
San Gwann
Bayern
(http://i.imgur.com/BCfMUgg.jpg)
(http://i.imgur.com/JAKsWq9.jpg)

Pred početak utakmice

(http://i.imgur.com/8FD15B5.jpg) (http://i.imgur.com/Mqb2oEu.jpg)

Tijek utakmice

0' - treće finale Lige Prvaka za San Gwann, odnosno 11. za Bayern - osvojili su taj trofej šest puta u svojoj povijesti, ali posljednji put tek 2017. godine
6' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOOOL! Iz prve prilike na utakmici San Gwann zabija! Udarac iz kuta izveo je Kovalenko, lopta se odbila do Barreira koji ju posprema u mrežu! 1-0!
10' - nema puno sadržaja od tog pogotka - lopta je uglavnom na centru
15' - (http://i65.fastpic.ru/big/2014/1215/82/c854ec333affe2edf8e0c81138332b82.gif) žuti karton dobio je Pelosi nakon oštrog starta
22' - opasnost pred golom domaćina: nakon kornera Mohameda, Hojbjerg glavom puca preko gola
30' - mirna utakmica sa jako malo šansi, San Gwann ima posjed lopte (58-42)
42' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOOOL! Fantastična akcija žutih! Dupli pas Barreira i Viniciusa na desnoj strani izbacio je obranu Bayerna, a Callejas zabija na dodavanje Brazilca! 2-0!

(http://soccernet-akamai.espn.go.com/i/gamecast/alert_icon2.gif) POLUVRIJEME - San Gwann ima prednost od 2-0 nakon prvih 45 minuta

46' - u nastavak se kreće bez zamjena
47' - velika prilika za San Gwann - Scorer i Gomes su kombinirali, potonji je izašao sam pred golmana Bayerna, ali on je odbio to u korner
48' - iz kornera opet šansa: ponovo je Gomes pucao, ali Raffaele i ovaj puta brani. San Gwann je propustio dvije odlične prilike za rješavanje utakmice
57' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/gamecast/sub.png) zamjena kod Maltežana: kartonirani Pelosi izlazi, u igri je Aurelio
61' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/gamecast/sub.png) mijenjaju i gosti: ulazi Schulz, izlazi indisponirani Wallner
64' - nova mrtva prilika za žute: Callejas je sam pred golmanom, ali promašuje
66' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/goal.gif) GOOOL! Slavlje može početi - Callejas asistira Scoreru, a ovaj je siguran i rezultat je sada 3-0 za San Gwann!
67' - druga izmjena za domaće: umorni Barreiro izlazi, a tek oporavljeni Pluim je u igri
68' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/gamecast/sub.png) dupla zamjena kod gostiju: Zollner i Bottcher ulaze umjesto napadača Tarradellasa i desnog beka Rodrigueza
73' - Bayern ostaje s igračem manje! De Fillippis se ozlijedio, a iskoristili su sve tri izmjene!
80' - gosti su polako odustali, a Scorer je propustio kazniti konfuziju u obrani Bayerna
81' - (http://a.espncdn.com/wireless/iphone/images/soccer/gamecast/sub.png) umjesto igrača utakmice Callejasa ulazi Ponce
88' - San Gwann je u potpunoj kontroli i čeka se posljednji sučev zvižduk!

(http://soccernet-akamai.espn.go.com/i/gamecast/alert_icon2.gif) KRAJ UTAKMICE -KRAJ! Sa visokih 3-0, San Gwann je osvojio LIGU PRVAKA!!! yey


Statistika

(http://i.imgur.com/DNDOLGl.jpg) (http://i.imgur.com/Drki1uL.jpg)

Golovi (720p)

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=5odpWypJzf0[/youtube](http://i.imgur.com/TeydfoR.jpg) (http://i.imgur.com/E0sjIhO.jpg)
(http://i.imgur.com/jrheXhZ.jpg) (http://i.imgur.com/SAKAMtP.jpg)

:baklja: :baklja: :baklja:

Dakle mali San Gwann prvak je Europe! Trebalo mi je 19 sezona za to dostignuće i tri pokušaja u finalu, nakon što me Atletico rabio 5-2, a PSG u nadoknadi uzeo nezasluženu pobjedu od 1-0. Sad je ipak druga priča. Ekipa je ultra-jaka na svim pozicijama i u svim linijama, izbacio sam tri teška protivnika u knockout fazama i apsolutno zasluženo osvojio to govno napokon. Cilj je ostvaren, izazov kompletiran, igrica pređena.

(http://i.imgur.com/2kHTvpt.jpg)

Trebalo je 19 sezona za to, ali eto, na kraju je vrijedilo. Otišlo je 12 dana u ovaj sejv, ne mogu reći da nisam uživao jer mi je ovo daleko najdraži stil igranja. Tu ipak nije kraj, vjerojatno ću odigrati još koju sezonu, ali ne ovim tempom. Dovesti neke mlađe igrače, možda ako dobijem priliku u reprezentaciji probati nešto sa njima odraditi, ali sumnjam. Eto, ovim putem hvala svima na praćenju i komentiranju iako mi je žao što je B.Clough sjebao sejv pa sam na kraju samo ja izdržao... Bude bolje možda na sljedećem FM-u... :)

(http://i.imgur.com/7ajv7Eh.jpg) (http://i.imgur.com/ApMyHV4.jpg)
(http://i.imgur.com/YWphy5J.jpg) (http://i.imgur.com/FNlb3IQ.jpg)

Karijera
Sezona
Liga
Pozicija
Europa
Ostalo
Reputacija
Gledanost
2014/15
BOV Second Division
2.
promocija
Regional
44
2015/16
BOV First Division
2.
promocija
Regional
40
2016/17
BOV Premier Division
5.
National
75
2017/18
BOV Premier Division
2.
izborena EL
National
84
2018/19
BOV Premier Division
1.
EL Q3
PRVACI!
National
95
2019/20
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
106
2020/21
BOV Premier Division
1.
LP Q2
TREBLE!
National
136
2021/22
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
191
2022/23
BOV Premier Division
1.
Grupe LP (4.)
TREBLE!
National
404
2023/24
BOV Premier Division
1.
EL 1. KO
National
505
2024/25
BOV Premier Division
1.
Grupe EL (4.)
National
598
2025/26
BOV Premier Division
1.
LP 1. KO
TREBLE!
National
1080
2026/27
BOV Premier Division
1.
EL polufinale
TREBLE!
National
1470
2027/28
BOV Premier Division
1.
CL četvrtfinale
National
1855
2028/29
BOV Premier Division
1.
CL polufinale
TREBLE!
National
2050
2029/30
BOV Premier Division
1.
CL finale
TREBLE!
National
2338
2030/31
BOV Premier Division
1.
CL finale
TREBLE!
National
3159
2031/32
BOV Premier Division
1.
CL polufinale
TREBLE!
Continental
3865
2032/33
BOV Premier Division
1.
OSVOJENA LP!
TREBLE!
Michelin
6937
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: carli - 13.06.2015, 13:15:31
Eto,napokon si diga kantu
Svaka cast na upornosti i volji
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Bili tić - 13.06.2015, 13:38:49
Svaka čast na upornosti. Reporte mi se ne da čitat, samo pratim ovu tabelu sa rezultatima. Nek si napokon i LP uzeo. Čestitam.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: villa7 - 13.06.2015, 13:46:10
Svaka čast, konačno i LP. Ja sam pratio skroz i sve skoro čitao, samo nisam komentiro pa je bio red sada.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: introo - 13.06.2015, 14:00:25
Michelin champ
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: toksičniotpad - 13.06.2015, 16:31:03
Svaka čast TIR!
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: mysthios63 - 13.06.2015, 16:35:31
Treba od ovih tvojih postova sastaviti posebnu temu i staviti ju kao obavezno štivo prije svakog LLM-a.
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Veki - 13.06.2015, 17:13:26
Svaka čast :&

A sad lijepo deinstaliraj fm, nakon ovog može samo nizbrdo :D
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: Rozga - 13.06.2015, 18:16:14
Daj SSove igraca iz prvih 11 ako nije problem
Naslov: Odg: Repubblika ta' Malta
Autor: TIR - 13.06.2015, 20:03:12
Najjači sastav bio bi ovaj:

Kurtulus (Fener, 15M) (http://i.imgur.com/amcZYz6.jpg)

Vinicius (Sao Paolo, 13,5M) (http://i.imgur.com/4gJim6w.jpg) - Milton (Sao Paolo, posudba×3) (http://i.imgur.com/kDfuLCk.jpg) - Pelosi (Atalanta, 13M) (http://i.imgur.com/Jqulbq5.jpg) - Rafael (Mineiro, 10,5M) (http://i.imgur.com/GBjxnt7.jpg)

Callejas (Universidad Chile, 4M) (http://i.imgur.com/5BxubZo.jpg) - Barreiro (Velez, 5M) (http://i.imgur.com/AtIs0dx.jpg) - Kovalenko (Shakhtar, 14M) (http://i.imgur.com/U1rs7ui.jpg) - Pluim (Feyenoord, 30M) (http://i.imgur.com/St0d3ye.jpg) - Gomes (Corinthinas, 13,7M) (http://i.imgur.com/ruB5NvH.jpg)

Scorer (Wolverhampton, 10,5M) (http://i.imgur.com/b9cAmFC.jpg)

Znači potrošeno ukupno oko 130 milijuna eura na prvih 11 igrača.