Autor Tema: Kako igrati online? [FM17]  (Posjeta: 1051 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Zvone Boban™

  • Admin
  • *
  • Postova: 12250
Kako igrati online? [FM17]
« u: 23.11.2016, 21:54:17 »
Sve što Vam treba za igranje online utakmica je steam account i originalna verzija igre.

Za online igranje Steam mora biti u online modu. Zbog lakšeg pronalaska suigrača preporučava se da se međusobno dodate kao prijatelji na Steamu, a to možete učiniti u donjem desnom kutu nakon što otvorite program.

Prije nego krenete igrati, dogovorite se tko će kreirati igru, a tko će se spojiti na kreiranu igru. Ovisno o tome kako se dogovorite, postoje dva načina kako se uključiti u igru.

Dio koji radi igrač koji kreira igru

Postavke online igranja

Prvo što morate je skinuti naš službeni save kojeg ćemo kreirati prije svakog kola. Učitajte save te otiđite u postavke igre, te zatim u Online Preferences. Tamo namjestite sve kako je prikazano na slici gore s time da je obavenza kvačica na "Allow anyone to join your game". Nakon toga kliknite na "Confirm" i čekajte da se protivnik spoji u igru.


Dio koji radi igrač koji se spaja na kreiranu igru
* ovaj postupak je potrebno napraviti nakon što prvi igrač kreira igru i uradi sve kako je gore objašnjeno

Pretraga dostupnih online servera   

Kao što sam već u uvodu rekao, "zbog lakšeg pronalaska suigrača preporučava se da se međusobno dodate kao prijatelji na Steamu". Ako ste prijatelji na Steamu, sve što trebate je staviti kvačicu na "Show only friends" i kliknuti na "Search". Tada će Vam na popisu servera izbaciti samo servere Vaših prijatelja i u 2 klika ćete naći potreban server. Ukoliko niste prijatelji, morat ćete "ručno" pretraživati između svih servera. Kada nađete odgovarajući server samo kliknete na server i na ''join game'' i to je to.


Sljedeći korak je dodati novog managera i preuzeti klub koji vodite. Nakon toga dogovorite prijateljsku utakmicu (postupak je isti kao da igrate offline).

Offline zagrebelo

  • Maskota
  • *
  • Postova: 17
Odg: Kako igrati online? [FM17]
« Odgovori #1 u: 24.11.2016, 08:27:34 »
Svaka cast!

Veliki plus i hvala za objasnjenje!  hi