exclusive facepack

Exclusive ’10 MEGAPACK 1.2

Objavljeno: prije 2 godine
Tags:
Share:

Cro-Manager zajednica Vam predstavlja veliki, do sada neviđeni, Exclusive Facepack '10 MEGAPACK sa popularnim slikama igrača za Football Manager – Exclusive '10. U paketu se nalazi točno 24 006 slika različitih igrača. Megapack je nastao od svih slika koje smo izradili od nastanka ovog facepacka (sve što sam uspio skinuti sa linkova koji su još uvijek aktivni). Nastojao sam sve slike objediniti u jedan veliki Megapack i on je tu.exclusive facepack

Exclusive facepack '10 je proizvod Cro-Manager zajednice koja ovaj oku ugodan dodatak za Football Manager proizvodi još od 2009. godine te će nastaviti sa izradom i dalje, ovom facepacku se kraj još uvijek ne nazire.

Ovaj Facepack dolazi u dimenzijama 140×180 px tako da savršeno izgleda na svakom skinu. Ipak, u budućnosti ćemo napraviti i posebne panel fileove koje ćete moći ubaciti u skin tako da ovaj Facepack može odlično izgledati i na skinovima koji su prilagođeni za neke druge dimenzije slika.


 

exclusive facepack exclusive facepack exclusive facepack exclusive facepack exclusive facepack

 Download: MEGAPACK 1.2
Download: MEGAPACK 1.1

Download: MEGAPACK 1.0

 

*NAPOMENA: Trenutno nas je malo na Seedu (samo Mata i ja) tako da će download sa torrenta ići malo sporije. Ako ima zainteresiranih koji bi skinuli datoteke sa MediaFirea te onda stavili Megapack da se "šalje" ostalima preko Torrenta, neka mi se javi putem privatne poruke kako bih mu objasnio postupak. 

1) Ukoliko skidate ligu po ligu:
Svaki od pojedinačnih .zip datoteka raspakirajte na lokaciju:
My Documentus/Sports Interactive/Football Manager 2016/graphic/players

2a) Ako skidate MEGAPACK 1.2 bez prethodno skinutog MEGAPACK 1.1 ili 1.0:
Raspakirajte .zip datoteku na lokaciju: My Documentus/Sports Interactive/Football Manager 2016/graphic/players

2b) Ako skidate MEGAPACK 1.1, a koristite i MEGAPACK 1.1 ili 1.0:
Raspakirajte .zip datoteku na lokaciju gdje se nalaze slike iz prethodne verzije, kad Vas program s kojim
raspakiravate slike pita želite li zamjeniti postojeće datoteke kliknite "Da".

  

exclusive facepack exclusive facepack

Download Default pics

Default pics treba instalirati na sljedeću lokaciju:
My Documents/Sports Interactive/Football Manager 2015/skins/{ime skina}/graphics/pictures

  exclusive facepack

Download – Template

Od ove godine, Cro-Manager Team je, kako bi povećao broj napravljenih facepackova u sezoni, odlučio Exclusive facepack '10 template staviti u potpunu javnost. Tako će bilo tko od Vas u bilo kojem trenutku moći skinuti template i napraviti slike po želji. Naravno, bilo bi dobro kad bi nam te slike uploadali kako bismo ih mogli "ubaciti" u megapack i kako bi ih i ostali korisnici našeg facepacka mogli koristiti u svojoj igri. Naravno, unatoč tome, naš Team i dalje će voditi brigu o kvaliteti napravljenih facepackova pa tako slike koje ne zadovoljavaju naše standarde neće biti uvrštene u megapack, tj. biti će potpuno odbačene ako većina ne zadovoljava kriterije, ili će loše slike biit zamjenjene ako je broj nekvalitetnih slika relativno mali.

Kako bi zainteresiranima za izradu ovog facepacka olakšali samu izradu, napravili smo nekoliko tutoriala, a nadamo se da će ih u budućnosti biti još više.
Tutorijali

Prije nego što krenete u izradu svojeg facepacka, bilo bi dobro da nam prvo kažete što ćete raditi kako se ne bi dogodilo da 2 čovjeka rade istu stvar. Za izradu možete odabrati cijelu ligu ili samo jedan klub, a ispod ovog odlomka je popis liga/klubova koji su "rezervirani".